Jestem hardkorem pisze:
Jak dla mnie Adamek bezlitośnie wypunktuje Arreole Opłaca się stawiać że Adamek wygra na pkt. duży przelicznik był.
Jak dla mnie Arreola bezlitośnie znokautuje cieniutkiego cwaniaczka Adamka
Jak dla mnie to tam będzie remis
a na weekend takie coś puściłem:
Inter - Atalanta 1
Wisła - Lech 10
Barca - Xerez 1
Sochaux - Boulogne 10
Jaga - Zagłębie 10
Polonia B - Zagłębie 10
za 30zł 72,90
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
Ja tam się na boksie nie znam, ale nie bardzo widzę powodu, dlaczego Adamek miałby być faworytem tego pojedynku. Arreola z choinki się nie urwał, kurs 2.20 uważam za atrakcyjny.
Bart pisze:
Ja tam się na boksie nie znam, ale nie bardzo widzę powodu, dlaczego Adamek miałby być faworytem tego pojedynku. Arreola z choinki się nie urwał, kurs 2.20 uważam za atrakcyjny.
a jednak hehe
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
matiinter pisze:
Bayern i mnie zalatwil, a grali takim skladem jak z lyonem (badstuber-contento) i powinni wygrac bo o lige walcza. zawiedli i schalke to wykorzystalo
Bayern nigdy nie umiał grać z Mönchengladbach. Dlatego wykorzystałem ten mecz, żeby puścić że Borussia strzeli. Coś na niedziele:
Mallorca - Malaga 1 1.50
Napoli - Cagliari 1 1.44
Aston Villa - Birmingham 1 1.65
Everton - Fulham Fulham nie strzeli 1.92
Fiorentina - Chievo powyżej 2.5 1.97
AS Roma - Sampdoria Sampa strzeli 1.62
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów Ruch strzeli 1.42
Toulouse - Auxerre X2 1.43
Fiorentina - Chievo powyżej 1.5 1.33
Zwracam honor z Milanem. W obecnej formie byli skazani na porażkę. Inna sprawa, że przez ostatnich kilka lat przyzwyczaiłem się, że ich porażki można trafiać po jakichś naprawdę atrakcyjnych kursach, a nie 1,95.
Co do Adamka, to walki nie oglądałem. Ale byłem wczoraj na gali boksu w Gdyni i po tej sędziowskiej farsie jaką zobaczyłem, postanowiłem że więcej boksu nie obstawiam. Ze sportem ma to mało wspólnego.
matiinter pisze:
Bayern i mnie zalatwil, a grali takim skladem jak z lyonem (badstuber-contento) i powinni wygrac bo o lige walcza. zawiedli i schalke to wykorzystalo
Bayern nigdy nie umiał grać z Mönchengladbach. Dlatego wykorzystałem ten mecz, żeby puścić że Borussia strzeli. Coś na niedziele:
Mallorca - Malaga 1 1.50
Napoli - Cagliari 1 1.44
Aston Villa - Birmingham 1 1.65
Everton - Fulham Fulham nie strzeli 1.92
Fiorentina - Chievo powyżej 2.5 1.97
AS Roma - Sampdoria Sampa strzeli 1.62
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów Ruch strzeli 1.42
Toulouse - Auxerre X2 1.43
Fiorentina - Chievo powyżej 1.5 1.33
Almeria - Espanyol X 3.10
Bologna - Parma X2 2.17
"nie umial grac" ? druzyna ktora jest liderem i wciaz trwa walka o mistrza musi wygrywac, a skoro tak wiedziales i postawiles bylo to przed meczem napisac
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
Mam pytanie. Obecnie kursy na Inter na dzień dzisiejszy wg mnie są zadowalające, ale jest jedno 'ale', mianowicie - w dniu meczu kursy ulegają zmianie o kilkanaście/kilkadziesiąt groszy. Myślicie, że ulegną zmianie (zwiększy się kurs na Inter) ? Domyślam się, że zależy to od tego na co stawia większość graczy.
Kursy z Fortuny:
Inter (wygrana meczu - 6,24zł), (wygrana, lub remis 2,40), (oraz awans 1,60)
Barcelona (wygrana meczu - 1,44 zł), (wygrana, lub remis - 1,07 zł), (awans - 2,06 zł)
Bardzo dobrym kursem według mnie jest wygrana/remis 2,40 zł, choć kusi mnie również sama wygrana (choć będzie to bardzo trudne). Dlatego nie wiem, czy stawiać pieniądze przed środą, czy w środę. Z góry dzięki za pomoc.
Na weekend takie dwa kupony, z tym że ten drugi to tak dla zabawy. Mało realny że wejdzie ale 3 zł nie majątek a czasami fuksem może wejść
Bordeaux - Toulouse 1
Lille - Nancy 1
Real M. - Osasuna 1
Lazio - Inter 2
Sampdoria - Livorno 1
30 102
Liverpool - Chelsea 2
Sunderland - Manch.Utd. 2
Sevilla - Atl.Madryt 1
Siena - Palermo 2
Manch.City - Aston Villa 1
Villarreal - Barcelona 1x
Milan - Fiorentina 2x
Forza_eDi pisze:
Bordeaux - Toulouse 1
Lille - Nancy 1
Real M. - Osasuna 1
Lazio - Inter 2
Sampdoria - Livorno 1
30 102
72 zł do przodu
Forza_eDi pisze:
Liverpool - Chelsea 2
Sunderland - Manch.Utd. 2
Sevilla - Atl.Madryt 1
Siena - Palermo 2
Manch.City - Aston Villa 1 Villarreal - Barcelona 1x Milan - Fiorentina 2x
No to ja tez sie pochwale, generalnie ten miesiac na spory plus:) kilka wygranych po 100-200zl i teraz juz konkretniejsza:) Dzis jeszcze mialem 250zl do wyjecia ale Real mi zawalil;/
panowie bardzo polecam te kupony na dzis stawke niech kazdy ustali sobie sam ,ja tez nie podaje za ile gram bo to nie jest nawazniejsze liczy sie tylko trafione ako oto moje propozycje:
kcp_wwa, ja postawiłem w meczu Bochum Hannover na gospodarzy, bo aby się utrzymać muszą wygrać, a uważam, że u siebie dadzą radę.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
No ale Hannover ostatnio pokazał że w piłkę umie grać i sądzę że goście gładko pokonają przyszłych spadkowiczów.
Moje typy:
Gent-Brugge 1
Grenoble-Bolognue 1
St.Ettiene - Tuluza 2
Wolves-Sunderland 2