Jak postrzegacie kibiców Ac Milan?

Rozmowy o kibicach Interu...
RoB

Odp: Jak postrzegacie kibiców Ac Milan?

Post autor: RoB »

Teraz się z nas śmieją...żadnych dobrych transów, oprócz w ostatnim czasie Oddo i Pato
Ciekawy jestem, na jakiej podstawie twierdzisz, że Pato to dobry transfer.
Andrea_ACM

Post autor: Andrea_ACM »

Ciekawy jestem, na jakiej podstawie twierdzisz, że Pato to dobry transfer.
Przypuszczen???moze z wiary jaka pokladam w przyszlosc tego zawodnika...nie chce myslec, ze moglby sie nie sprawdzic w ACM
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

nie wiem jak jest we Wloszech wiec nie bede sie wymadrzal.ja kibicow Milanu traktuje z rezerwa, bez zlosliwosci,nie przeszkadzaja mi.zreszta nie zdarza mi sie nasmiewac czy uprzedzac do kibica jakiejkolwiek polskiej druzyny,nie uznaje czegos takiego.

nienawidze za to generalizacji,grupowania jednostek w mase,do ktorej mozna odnosic sie jak do scierwa,badz ja kochac.kazdy czlowiek wczesniej lub pozniej podejmuje bardziej badz mniej swiadoma decyzje,komu kibicuje. nie powiem o kims: "jebany (..-iak, -ista, -arz ect.)" na podstawie tego tylko,ze wiem,komu kibicuje.najpierw poznanie- potem ocena.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Andrea_ACM

Post autor: Andrea_ACM »

no wlasnie...i to jest cala prawda...jezeli kibicujecie innemu klubowi, nawet znienawidzonemu przeze mnie, to raczej nie powiem ze jestescie tacy i owacy, bo po pierwsze, nie mam do tego podstaw, po drugie dzisiaj jest dzien tolerancji i taki dzien powinien trwac caly rok, zeby wszystkim nam bylo milo. Lubie oczywiscie sie klocic z kibicami przeciwnych klubow, ale bez przesady, sa granice.
ODPOWIEDZ