Diego Milito

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
Kermitt

Odp: Diego Milito

Post autor: Kermitt »

Chyba każdy kto interesował się SerieA, albo chociaż oglądał kilka meczów Genoi nie ma wątpliwości że to dobry transfer. Boli mnie tylko że w zamian tak łatwo odpuściliśmy Acquafresce. Więc z jednej strony brawa dla zarządu, z drugiej zaś jeszcze mała nagonka. Myślę że można było to jeszcze wyciągnąć by Robert został u nas, bo Genoa chyba wielkich problemów nie robiła, tym bardziej gdy sami gracze wyrazili chęć odejścia. No cóż, liczę że to nie ostatnie słowo naszego zarządu.

To teraz zostaje nam czekać na pierwszy występ Diego i pierwsze bramki. Wierzę że będzie dobrze :)
Ostatnio zmieniony 30 cze 2009, 14:43 przez Kermitt, łącznie zmieniany 1 raz.
Inter fan

Post autor: Inter fan »

Mam nadzieję że Milito z Ibrą stworzą świetny duet i strzelą razem tyle goli co Dzeko i Grafitte z wolfsburga.
SlimShady

Post autor: SlimShady »

Moim zdaniem idealnie zastąpi Cruza i Crespo razem wzięci. Jednak nie do końca jestem zadowolony ponieważ spodziewał sie na tej pozycji konkreta, a przecie zbyli z nami łączeni przynajmniej: Viilla, Aquero, Benzema, Tevez, Drogba, Rossi........ Jednak po ostatnim sezonie mam nadzieje że Milito zagra na podobnym sezonie i z Ibra strzelą 60 bud !!!!!!!!.
Szkoda, ze nasz nierozgarnięty zarząd oddał Roberta Acquafresce, który i tak jest wypożyczony do Atlanty przez Genue. Robert bardzo chciał u nas grać , niekoniecznie w przyszłym sezonie ale za 1-2, na pewno byśmy mieli z niego pociechę, ale Moratti woli jakiegoś Austriaka, niż bramkostrzelnego Włocha. Po prostu Żal !! ;(
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

SlimShady pisze: Tevez, Drogba, Rossi........
Że niby ci zawodnicy mają być lepsi od Milito?
Freelanser

Post autor: Freelanser »

Il Capitano pisze:
SlimShady pisze: Tevez, Drogba, Rossi........
Że niby ci zawodnicy mają być lepsi od Milito?
Lepsi czy gorsi to określenia względne, ale IMO bardziej pożyteczni są Rossi i Tevez.
Ostatnio zmieniony 1 lip 2009, 19:30 przez Freelanser, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Być może nie zwiększy się nam liczba nastoletnich fanek z jego powodu, ale piłkarzem jest bardzo dobrym. Średnia 0,774 gola na mecz to prawdopodobnie ścisła europejska czołówka.
Minister

Post autor: Minister »

Zdecydowanie!!Nie ważne czy coś potrafi,ważne że wie jak strzelać gole i to się liczy.A to jak on będzie robił już mnie nie interesuje.Może nawet wszystkie do pustej strzelić.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Nen

Post autor: Nen »

Dokładnie, Inzaghi 50% swoich bramek strzelił dupa z 1 metra ale zawsze był uznawany za jednego z najlepszych napastników na świecie :P
God protect me
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

no ale jeśli Milito strzeli 20 goli i wszystie do pustej bramki to i tak znajdzie sie jakieś dziecko neostrady które napisze że lepszy jest chociażby amauri bo on potrafi strzelić jedną bramke z dystansy i z sytuacjami Diego miałby na koncie 21 goli  :-D
kibix

Post autor: kibix »

moim zdaniem swietny transfer. obojetnie w jakiej gra lidze, od paru lat nie schodzi ponizej granicy 15 goli na sezon. z Ibra(wydaje mi sie ze zostanie)moga stworzyc naprawde swietny duet.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
Minister

Jak byśmy sprowadzili tego ,,Beksa LALE'' Amauriego to ja bym chyba się pociał:P.Przecież on wiecej beczy na boisku niż biega.I gdyby nie miał takiej techniki to by się nadawał do kopania ziemniaków!Akurat on to Millito może buty czyścić!
a geje do obozów pracy!"
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Forza_Michal pisze: I gdyby nie miał takiej techniki to by się nadawał do kopania ziemniaków!Akurat on to Millito może buty czyścić!
przepraszam, o jakiej ty technice mówisz?? strzelił 12 goli w sezonie, Milito 2x więcej więc faktycznie może mu czyścić buty  :D
Minister

No nie mów bo technike ma.Bynajniej jak dla mnie.Ja nie wiem skąd w ogóle wział się temat tej pokraki?:D
a geje do obozów pracy!"
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Ja bym Amauriemu wszystko zarzucił, ale akurat nie to, że ma technikę :P

Wchodząc znów na temat Milito mogę powiedzieć, ze nie wiem czemu, ale ten zawodnik jest po prostu.. niedoceniony. Wali gole aż miło w Serie A i w Primera Division. Jego "grzechem" o ile można go tak nazwać jest to, że nazwisko Milito bardziej kojarzy się z jego młodszym bratem.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Dominik

Post autor: Dominik »

o ile można go tak nazwać jest to, że nazwisko Milito bardziej kojarzy się z jego młodszym bratem.
Dokładnie Miras mówie kumplą Milito przeszedł do Interu to oni zadają pytanie to ten Barcy?? Potem tłumacze im, że z Genuy kiedyś grał w Saragossie to wtedy twierdzą, żę coś kojarzą.
FORZA INTER!!!
Shadow

Post autor: Shadow »

Gość jest znakomity, bardzo udany transfer. Kupilismy napastnika i teraz mamy spory komfort na tej pozycji. W tamtym sezonie w napadzie byla tragedia, teraz wyglada to fajnie. Jedno co mnie ciekawi: kto bedzie bardziej pomagal kreowac gre Diego czy Zlatan;p
kibix

Post autor: kibix »

wydaje mi sie ze Zlatan bedzie wspomagal rozegranie, a Milito bedzie takim typowym egzekutorem
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
Minister

Zlatan rozgrywanie?No proszę Cię.Ktoś musi strzelać bramki więc napastnicy mają być w 16 a resztą niech zajmie się zarząd żeby Zlatan rzeczywiście nie musiał się cofac po piłkę:)
a geje do obozów pracy!"
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Tak dla fascynatów multimediów... Wszystkie 24 bramki Diego Milito w Genui:

Click Pobierz
ferii

Post autor: ferii »

Sądzę że będzie ważnym ogniwem naszego zespołu ;) liczę na jego bramkostrzelność i co najmniej 20 brameczek w Serie A w zbliżającym się sezonie ;D Powinien dobrze się zgrać z Ibrą ponieważ grają całkiem inaczej i będą się znakomicie uzupełniać !!
Powodzenia Milito !!
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Minister

20  brameczek niech strzeli Ibra a on niech drugie tyle wpakuje w LM:P!Oczywiście to nie możliwe jednak wierzę,że nasz atak coś tam zdźiała.
a geje do obozów pracy!"
Minister

Kerlon na 99% zostanie wypożyczony bo  nie będzie miał miejsca w składzie.
a geje do obozów pracy!"
miniu86

Post autor: miniu86 »

Milito jest tym, który odciąży Ibrę od strzelania bramek. Zlatan będzie mógł się cofnąć i w razie potrzeby pomóc pomocnikom. Mam nadzieję, że Mlito się szybko wstrzeli i udźwignie presje związana z reprezentowaniem barw Interu. Jak historia pokazuje, nie wszystkim się to udaje.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
MuCha

Post autor: MuCha »

Oglądając te bramki milito (nie wszystkie) ale te co ściągłem to wszystkie były z okolicy piątki nic po ładnej jego akcji ... w lm nie będzie tak łatwo strzelać bramek i będzie potrzebny ktoś kto będzie potrafił przylutować za pola ..
Minister

A Inzaghi bramki strzelał skąd?Bo nie przypominam sobie,że ,,zza pola karnego przylutował''.A to co to,,ściągłem''?:)
a geje do obozów pracy!"
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

MuCha pisze: w lm nie będzie tak łatwo strzelać bramek i będzie potrzebny ktoś kto będzie potrafił przylutować za pola ..
Chyba zapomniales o tym, ze rekordzista w LM jesli chodzi o bramki jest ...Raul
adriano:)

Post autor: adriano:) »

Zza pola karnego to będzie Deki lutował  :-)
IbraSR

Post autor: IbraSR »

YoozeQ pisze:
MuCha pisze: w lm nie będzie tak łatwo strzelać bramek i będzie potrzebny ktoś kto będzie potrafił przylutować za pola ..
Chyba zapomniales o tym, ze rekordzista w LM jesli chodzi o bramki jest ...Raul

Co to ma do rzeczy?
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

No chyba idzie się domyśleć ,że chodzi o to iż Raul nie zwykł  strzelać z dystansu ,a na najwięcej bramek w historii..
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

MuCha pisze: Oglądając te bramki milito (nie wszystkie) ale te co ściągłem to wszystkie były z okolicy piątki nic po ładnej jego akcji ... w lm nie będzie tak łatwo strzelać bramek i będzie potrzebny ktoś kto będzie potrafił przylutować za pola ..
No i to właśnie cechuje króla pola karnego. Zza pola karnego ma ładować Ibra, a Milito ma być typowym sępem.
ODPOWIEDZ