Inter - Marsylia (13.03.2012) - Wyjazd
-
Odp: Inter - Marsylia (13.03.2012) - Wyjazd
Ja się zastanawiam nad wyjazdem, a raczej wylotem z Warszawy, byłbym wtedy z.dziewczyna, więc jak coś to możemy się ustawić w kilka osób, bardzo chętnie. A czy ktoś wie, czy można kupić bilety na SS przez Internet?
-
Ja lece z dziewczyna, ale z Wroclawia, bo z Wawy lot jest w niedziele i za masakryczne pieniadze.katax pisze: Ja się zastanawiam nad wyjazdem, a raczej wylotem z Warszawy, byłbym wtedy z.dziewczyna, więc jak coś to możemy się ustawić w kilka osób, bardzo chętnie. A czy ktoś wie, czy można kupić bilety na SS przez Internet?
Bilety powinny byc dostepne przez neta tez, ale jeszcze nie widzialem informacji na inter.it kiedy. Rok temu przed Bayernem mialy byc na tydzien wczesniej, a byly na 2 dni.
-
jest tez dobry lot Ryanem z Krakowa w poniedziałek chyba przed 13. Koszt chyba ok 150 zl.
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
-
Bart- ja nie biorę pod uwagę opóźnienia-> jestem optymistą
Panowie, a czemu miałby się spóźnić, połowa marca, pogoda powinna być spoko - owszem może się tak zdarzyć - fakt (w takim przypadku nie wsiadłbym w ogóle do samolotu) ale nie można zakładać odrazu czarnego scenariusza. Moim zdaniem może to wypalić, więc jeśli jest nas 3 (i być może jeszcze Orzeu) to możemy zaryzykować i zarezerwować sobie loty, pozdro! Wesołych i Zdrowych!

Panowie, a czemu miałby się spóźnić, połowa marca, pogoda powinna być spoko - owszem może się tak zdarzyć - fakt (w takim przypadku nie wsiadłbym w ogóle do samolotu) ale nie można zakładać odrazu czarnego scenariusza. Moim zdaniem może to wypalić, więc jeśli jest nas 3 (i być może jeszcze Orzeu) to możemy zaryzykować i zarezerwować sobie loty, pozdro! Wesołych i Zdrowych!
FoRzA InTeR!
-
ktoś chciałby lecieć z Krakowa i wziąć ze sobą nowicjusza, wylot dzień przed meczem powrót po meczu jak najszybciej? bo ja nie za bardzo czaje to kupowanie biletów i załatwianie noclegów
-
- Kontakt:
Wstepnie jestem zainteresowany lotem na mecz.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Skąd jest najtaniej wylecieć? dajcie linka, bo ja nie mogę się połapać w tym wszystkim.A i na stornie Interu jest info o biletach http://www.inter.it/aas/news/reader?N=38545&L=en&CAT=19
pozdro

-
Poznań, Gdańsk, Wrocław, Łódź, Kraków.. chyba najtańsze miejsca do wylotów do Mediolan(Bergamo)..
szukaj na http://www.ryanair.com/pl Chyba że chcesz się bawić w przesiadki co czasami jest w stanie znacząco obniżyć cenę lotu (najlepiej chyba będzie przez Oslo(Rygge), Stockholm(Skavsta), Londyn(Luton lub Stansted), Bruksela(Charleroi)) to wtedy możesz jeszcze poszukać na http://wizzair.com
szukaj na http://www.ryanair.com/pl Chyba że chcesz się bawić w przesiadki co czasami jest w stanie znacząco obniżyć cenę lotu (najlepiej chyba będzie przez Oslo(Rygge), Stockholm(Skavsta), Londyn(Luton lub Stansted), Bruksela(Charleroi)) to wtedy możesz jeszcze poszukać na http://wizzair.com

-
Dobra, czas brać się za konkrety. Na 99% Orzeu i Karpik lecą z Poznania na hardkora na mecz. Bilety na mecz kupimy (jeśli będzie taka możliwość) w kasach przed meczem, a jak nie to u koników. Jeśli lot miałby się opóźnić, w ogóle nie lecimy i idziemy do któregoś z poznańskich pubów. Dużo nie stracimy, bo tylko na bilety lotnicze (+- 150zł) i być może za jakiś nocleg w Mediolanie. Tego nie wiemy. Po prostu szukamy dwóch 'krejzoli', którzy towarzyszyć nam będą i dorzucą się na taxi z lotniska pod stadion!

By Kropasz
-
- Kontakt:
jestem z wamiKarpik pisze: Dobra, czas brać się za konkrety. Na 99% Orzeu i Karpik lecą z Poznania na hardkora na mecz. Bilety na mecz kupimy (jeśli będzie taka możliwość) w kasach przed meczem, a jak nie to u koników. Jeśli lot miałby się opóźnić, w ogóle nie lecimy i idziemy do któregoś z poznańskich pubów. Dużo nie stracimy, bo tylko na bilety lotnicze (+- 150zł) i być może za jakiś nocleg w Mediolanie. Tego nie wiemy. Po prostu szukamy dwóch 'krejzoli', którzy towarzyszyć nam będą i dorzucą się na taxi z lotniska pod stadion!
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
jaka całkowita cena wyniesie lot z krk chyba że z Rzeszowa ktoś leci?
a nie taniej autem ;DD? ala trip ;P
a nie taniej autem ;DD? ala trip ;P
-
o taki trip byłby dobry tylko właśnie fajnie jakby ktoś napisał ile to wyjdzie mniej więcej
-
- Kontakt:
nooo autem fajnie ;d;d ktos ma dobre auto ?:p
FORZA INTER !!!
-
Karpik- no ja od początku jestem za tą opcją, więc jest już nas komplet - 4 osoby, bo więcej w taxe nie wepchniemy, chyba, że pasażera w bagażniku (ktoś chętny
) ? To co bookujemy bilety lotnicze tak?

FoRzA InTeR!
-
1350 km na stadion mamy i obie strony 2700 km, ale licze 2800
licząc że auto spali 7 litrów na 100= wychodzi po około 220 zł za dojazd pod sam stadion,w obie strony doliczyć do tego wejściówkę +wyżywienie w własnym zakresie.
Oczywiście osoba jeżeli miała by samochód na gas to o wiele taniej by wyszło 120-150 ? na głowę
Jeżeli bym leciał to za lot wychodzi około 200 zł+/-, taxa 25 euro jeżeli by nas było 4 +wejściówka i wyżywienie oraz nocleg.
Oczywiście samolotem wygodnie, są plusy jak i autem. Mnóstwo czasu by się poznać

Jeżeli znajde samolot tani to oczywiścię lecę z Wami tylko rozważam plusy i minusy takiej podróży.
Oczywiście dyskusja na ten temat mile widziana może wspólnie dojdziemy by obniżyć maksymalnie koszta.
licząc że auto spali 7 litrów na 100= wychodzi po około 220 zł za dojazd pod sam stadion,w obie strony doliczyć do tego wejściówkę +wyżywienie w własnym zakresie.
Oczywiście osoba jeżeli miała by samochód na gas to o wiele taniej by wyszło 120-150 ? na głowę
Jeżeli bym leciał to za lot wychodzi około 200 zł+/-, taxa 25 euro jeżeli by nas było 4 +wejściówka i wyżywienie oraz nocleg.
Oczywiście samolotem wygodnie, są plusy jak i autem. Mnóstwo czasu by się poznać

Jeżeli znajde samolot tani to oczywiścię lecę z Wami tylko rozważam plusy i minusy takiej podróży.
Oczywiście dyskusja na ten temat mile widziana może wspólnie dojdziemy by obniżyć maksymalnie koszta.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 20:56 przez exical12, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czyli z Wroclawia leci tylko Air z dziewczyna?
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
No wlasnie dobre pytanie Krzaku. Prosze o info kto sie wybiera w poniedzialek 12.03 bo trzeba gdzies spac a wolalbym z osobami ze strony a nie z 15 nieznajomymi. No i chce juz zrobic wstepna rezerwacje za hostel.Krzaku pisze: czyli z Wroclawia leci tylko Air z dziewczyna?
-
Air pomozesz mi ogarnac te zamawianie biletow na lot itp? Bo jak cos to jutro bym pogadal z szefem zeby mi dal wolne wtedy 

Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
gdzie zamawiacie hostel? California?
Air koniecznie bierz dziewczynę zobaczyć hightown w Bergamo, skoro lecicie w poniedziałek już.
Air koniecznie bierz dziewczynę zobaczyć hightown w Bergamo, skoro lecicie w poniedziałek już.
-
Moge Ci pomoc, tylko że musisz miec karte kredytowa, chyba ze za wizzair wolisz placic przelewem.Krzaku pisze: Air pomozesz mi ogarnac te zamawianie biletow na lot itp? Bo jak cos to jutro bym pogadal z szefem zeby mi dal wolne wtedy![]()
Hostel nie jestem pewien. Na razie nie szukalem najtanszego, ale California albo Scream House to moze bc znowu toBerki pisze: gdzie zamawiacie hostel? California?

Co do zwiedzania to dzieki za cynk

-
i kal Pio_FCI w końcu lecisz czy nie bo jak coś to można by było jakoś razem to ogarnąć bo też bym chciał w końcu odwiedzić Mediolan ? a czas to mogę sie podporządkować do Ciebie bo nie wiem czy wtedy jeszcze będe studentem :p
-
Karpik, Orzeu i Imrahil Hitokiri - to jak? Lecimy z Poznania w 4 i jedziemy pod stadion taxi tak? Rezerwujemy bilety lotnicze? Ja jestem na Tak - już Konkretnie.
FoRzA InTeR!
-
- Kontakt:
karpik też już praktycznie na 100% bo mi mówił. Ja się jeszcze waham

-
Orzeu jak zmienisz zdanie i jednak przez Wroclaw noc wczesniej sie zdecydujesz to daj znac 

-
z Rzeszowa raczej sie nie dostane, jakie Was ceny wyszly z Krk ?
Procz wizzair jakie sa tanie linie lotnicze by jak najtanszym kosztem dostac sie do Bergamo ?
Pozdrawiam
Procz wizzair jakie sa tanie linie lotnicze by jak najtanszym kosztem dostac sie do Bergamo ?
Pozdrawiam
-
próbuj ryanair.
ja będe na 99%
ja będe na 99%

-
Daleko mam do Wrocławia Krakowa i innych planowanych miejsc a chętnie bym się wybrał pierwszy raz z urlopem nie będzie problemu tylko jakiś przewodnik by się przydał z Trójmiasta np. Mamy kogoś takiego? ekipa pewnie by się zebrała na wylot/wyjazd z północnej części kraju.
E continuero nel sole e nel vento... la mia festa Per sempre vivro con questi colori... nella testa Nerazzurri !!!
-
Hej !
Ja jestem chętny + jeszcze dwie osoby muszę jedynie znać dokładny koszt całego wyjazdu - przelot , hostel, cena biletów na mecz
Ja jestem chętny + jeszcze dwie osoby muszę jedynie znać dokładny koszt całego wyjazdu - przelot , hostel, cena biletów na mecz
-
air87 kiedy rezerwujesz ten hostel ?? ja dałbym znac do konca przyszlego tygodnia czy dostane urlop w pracy 

-
Ja jestem chętny
interesuje mnie wyjazd albo z kato albo krk, jest ktoś taki?