Mercato
-
Re: Mercato
LOOOL jeżeli to prawda to czekam na ten majstersztyk na koniec mercato ...
-
Podobno Kova za 35 baniek + bonusy w Realu. Osobiście mam mieszane uczucia. Potencjał chłopak ma, ale odkąd jest w Interze nie błyszczy. Pozostaje wierzyć, że te pieniądze zostaną mądrze zainwestowane.
-
- Kontakt:
La Gazzetta dello Sport podaje, że Kovacić na 99% przeniesie się do Realu za 35 mln euro plus. Przed rozpoczęciem mercato byłem pewien, że Chorwat odejdzie, ale potem wszystko zaczęło wskazywać na to, że jednak Mancini wiąże z nim plany na najbliższy sezon. Być może jednak się okaże, że to tylko ploty, ale jeśli Mateo odejdzie, to wielka szkoda. Wydaje mi się, że będzie to miało związek z przybyciem Coentrao.
Poza tym, nie rozumiem czemu tak niezbędne było sprzedanie Shaqiriego, skoro teraz wywalamy jeszcze Kovę. Perisić i tak póki co nie przyszedł i porozumienia z Wolfsburgiem najwidoczniej dalej nie ma, o Mertensa będzie ciężko, bo Napoli raczej niechętnie wzmocni ligowego rywala, a Perotti nie wydawałby się poważnym wzmocnieniem.
Poza tym, nie rozumiem czemu tak niezbędne było sprzedanie Shaqiriego, skoro teraz wywalamy jeszcze Kovę. Perisić i tak póki co nie przyszedł i porozumienia z Wolfsburgiem najwidoczniej dalej nie ma, o Mertensa będzie ciężko, bo Napoli raczej niechętnie wzmocni ligowego rywala, a Perotti nie wydawałby się poważnym wzmocnieniem.
-
Kovacic za Coentrao to byłaby dobra wymiana, a co dopiero jeśli uda nam się uzyskać do tego jakiegolwiek pieniądze.
-
Mnie tylko ciekawi jak się wytłumaczą z tego odejścia Mateusza, przecież nie do ruszenia miał być
Ci co tą petycje pisali to ich zajebią za to chyba
Jeśli dojdzie to do skutku to nie widze innej możliwości jak zakup jakiejś bomby na koniec mercato, coś w stylu Moutinho.

-
35+bonusy to raczej musowa sprzedaż, zwłaszcza że środek pomocy to jedyna pozycja, na której jest jako taki ścisk. Obawiam się tylko, że ta kasa nie zostanie wydana ani mądrze, ani głupio, bo już została wydana - na Kondogbię.
-
- Kontakt:
Kovacić i Shaqira sprzedani za łącznie około 55 mln euro.
Czyli co: Coentrao + Mertens + Perisić?
Czyli co: Coentrao + Mertens + Perisić?
-
- Kontakt:
Don Balon o jakiej Genewie piszesz? Wątpię by jakikolwiek klub szwajcarski był zainteresowany Nagatomo...
-
Aha, zapomniałem. Lepiej żeby nie dostali tych pieniędzy bo pewnie na Perisicu się skończy i Inter będzie jeszcze bardziej zrujnowany.
-
Kovacic idealny noi jest ale bardziej blyskotliwego zawodnika nie mamy. Jestem przeciwny Mimo ze offers batdzo dobra. Birch omni zaczna grad na Jehovah poziomie to gra Bedzie ok.
Ps... Jeżeli transfer taki pewny to po co Mancini powoływał go na aek?
-
Za taką kwotę można go śmiało pożegnać. Prawda jest taka, że w Interze miał jedynie przebłyski. Talent ma, ale jest strasznie nierówny. Obawiam się jedynie możliwych wzmocnień.... Jeżeli do zespołu dołączą gówniaki typu Leiva albo przepłacony Perisić za 20 to całe mercato pójdzie na marne. Bardzo chciałbym Lamelę w jego miejsce bo brakuje takiego ofensywnego zawodnika.
-
a okRaffal pisze:Kovacic idealny noi jest ale bardziej blyskotliwego zawodnika nie mamy. Jestem przeciwny Mimo ze offers batdzo dobra. Birch omni zaczna grad na Jehovah poziomie to gra Bedzie ok.
-
Albo Adem/Dries/Erik + Fabio + jakiś środkowy pomocnik, albo ten klub upadł i nie ma tu czego szukać.
-
Piekarz pisze:a okRaffal pisze:Kovacic idealny noi jest ale bardziej blyskotliwego zawodnika nie mamy. Jestem przeciwny Mimo ze offers batdzo dobra. Birch omni zaczna grad na Jehovah poziomie to gra Bedzie ok.

-
- Kontakt:
wróć z wakacji i napisz tego posta jeszcze razRaffal pisze:Kovacic idealny noi jest ale bardziej blyskotliwego zawodnika nie mamy. Jestem przeciwny Mimo ze offers batdzo dobra. Birch omni zaczna grad na Jehovah poziomie to gra Bedzie ok.

-
Już teraz wiem kto tłumaczy newsy na naszej stronie 
Always joke!!! rozumisz majn frends, niee dżniewaj się

-
Minister pisze:Już teraz wiem kto tłumaczy newsy na naszej stronie

-
Wymiana Kovacicia na Coentrao z dopłatą na poziomie 20mln to świetny interes. Niech w jego miejsce przyjdzie jakiś porządny pomocnik np. wspomiany Moutinho i będzie wspaniale. Byle tylko nie utopili tych pieniędzy w Perisiciu. Jego transfer teoretycznie miała sfinansować sprzedaż Albańczyka.
-
Perisić strzelił bramkę dla Wolfsburga. Cena rośnie.
-
żadnej wymiany z Coentrao nie będzie,Moutinho wypadł na 3 tygodnie.Pozdr.Czarson pisze:Wymiana Kovacicia na Coentrao z dopłatą na poziomie 20mln to świetny interes. Niech w jego miejsce przyjdzie jakiś porządny pomocnik np. wspomiany Moutinho i będzie wspaniale. Byle tylko nie utopili tych pieniędzy w Perisiciu. Jego transfer teoretycznie miała sfinansować sprzedaż Albańczyka.
-
Ahh to t9 eng .Jestem przeciw mimo ze oferta bardzo dobra. Jak inni zaczna grac na poziomie to i kova nam rozblysnie. Innym pytaniem otobbedzie r9zgrywal jak nie on. ? Po sparingach widac bylo kto asystowal, kto rozdawal pilki. Poza tym kim mamy oczy cieszyc jak nie nim? Drewnianym(lecz skutecznym) Icardim , starym Palacio ...Pozostaje Jovetic....Wole zeby zostal. Niech tak gra bedzie rowniez efektowna...za rok Kova tanszy nie bedzie...a jest duza szansa ze bedziebjeszcze drozszy. Przypomne ze on nawet 25 lat nie ma.Raffal pisze:Kovacic idealny noi jest ale bardziej blyskotliwego zawodnika nie mamy. Jestem przeciwny Mimo ze offers batdzo dobra. Birch omni zaczna grad na Jehovah poziomie to gra Bedzie ok.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2015, 16:13 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To były tylko przykłady i spekulacje. Pozdr.klinsi pisze:żadnej wymiany z Coentrao nie będzie,Moutinho wypadł na 3 tygodnie.Pozdr.Czarson pisze:Wymiana Kovacicia na Coentrao z dopłatą na poziomie 20mln to świetny interes. Niech w jego miejsce przyjdzie jakiś porządny pomocnik np. wspomiany Moutinho i będzie wspaniale. Byle tylko nie utopili tych pieniędzy w Perisiciu. Jego transfer teoretycznie miała sfinansować sprzedaż Albańczyka.
-
Wolę żeby Mateusz został. Nauczył się już włoskiego cwaniactwa i znaleźli mu miejsce na boisku. Będzie lepszy.
Tym bardziej wolę, żeby został, bo strach pomyśleć na kobo nasze bęcwały wydałyby kasę po transferze...
Pozdr.
Tym bardziej wolę, żeby został, bo strach pomyśleć na kobo nasze bęcwały wydałyby kasę po transferze...
Pozdr.
-
Widzę, że wszyscy obawiają się zakupu gówniaków
Teraz nakupujemy szrotu i kolejne deja vu w nadchodzącym sezonie 

-
Spokojnie, stracimy perspektywicznego zawodnika ale za dobre pieniądze. Podobnie zrobiła roma kiedy sprzedawała Marka i Lamele za prawie 80 mln, ktoś by pomyslał wtedy " co za idioci, 2 największe talenty we włoszech sprzedają", ale kupili genialnego Benatie, Pjanicia, jeszcze wtedy prawilnego żerwinjo i wywalili w 1 sezon na wicemistrza. U nas tez się to może sprawdzić. Coentrao, Mertens i np. Giabbadini (co jest watpliwe) albo Soriano, i mozna cos podziałać.
-
Dzieki Mateo! Mimo, że go bardzo lubiłem to za 35 baniek plus bonusy musieliśmy go sprzedać. Kova na dobrą sprawę nic nie pokazał, a dostajemy za niego 2 banki mniej niż Juve za Vidala, któremu Kova może buty czyścić.
-
Roma zaszla daleko, bo konkurencja miala lekka zadyszke (Napoli) albo nie przedstawiala zadnej pilkarskiej wartosci (wiadomo kto). Obecnie trwaja koncowe przygotowania, a pilkarze zbieraja ostatnie szlify przed chyba najciekawszym od wielu lat sezonem serie a. Konkurencja dokonala ciekawych wzmocnien, ale co najistotniejsze, czolowka stawki wydaje sie byc na wzglednie podobnym poziomie. Pretendentow do miejsca na pudle jest wiecej niz wczesniej. Wielka niewiadoma jest forma Napoli czy Violi, ale watpie by nagle sprzecietnieli. No chyba, ze rzeczywiscie pozbeda sie Mertensa za czapke sliwek. Chyba nie zidiocieli do tego stopnia:) Moj "ulubieniec" czyli Lamela to w rzeczywistosci mial slownie JEDEN dobry sezon i to za kadencji Zemana (bodaj do lutego byl trenerem), ktory wiadomo jak rozsadny i wyrachowany futbol proponuje:). W Anglii Argentynczykowi idzie mu "srednio na jeza". Czy to w ogole zawodnik na 1 sklad?
-
Ale ja już dawno o tym pisałem. To jest sposób, ale nie w tym klubie. Tu jest bajzel, oni ze dwie Montoje za te pieniądze ściągną.kamil13216 pisze:Spokojnie, stracimy perspektywicznego zawodnika ale za dobre pieniądze. Podobnie zrobiła roma kiedy sprzedawała Marka i Lamele za prawie 80 mln, ktoś by pomyslał wtedy " co za idioci, 2 największe talenty we włoszech sprzedają", ale kupili genialnego Benatie, Pjanicia, jeszcze wtedy prawilnego żerwinjo i wywalili w 1 sezon na wicemistrza. U nas tez się to może sprawdzić. Coentrao, Mertens i np. Giabbadini (co jest watpliwe) albo Soriano, i mozna cos podziałać.
-
nie będę na siłę deprecjonował umiejętności Kovy (jak niektórzy robią z Perisicem) to czy ten ruch z punktu widzenia Interu okaże się trafny zobaczymy dopiero w ostatnim dniu mercato,jednakże kwota transferu jak i sam kierunek dla Kovacica nie do odrzucenia...Perotti zaczął śledzić profil Interu na Instagramie 

-
Ciekawe co takiego się stało, że nagle na tydzień przed ligą sprzedajemy Kovacica. To nie wygląda na z góry zaplanowany ruch.