Mercato
-
Pientka
Odp: Mercato
Pytanko czy maxwell jest juz zdrow czy nie i gdzie informacje o jego stanie zdrowia mozna znalesc ?

-
Lolek
Pisano w newsach, ze jest leczony przez naszych fizjoterapeutow. Pisali tez, ze najprawdopodobniej wybiegnie szybciej na boisko niz sie spodziewano.
-
Nasir
Pisano tez, ze Moratti jest w stanie wylozyc 15 mln za Van Nistelroya. I jeszcze cos, ze ma byc wymiana na linii Inter-Roma...Pizarro+gotowka za Manciniego
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
vahu
To jak w końcu jest z Veronem, odchodzi do Argentyny, czy nie? Chyba dobrze by było jakby odszedł, bo Pizarro mógłby pograć i może by wrócił do wysokiej formy. Co do Kily'ego i Cesar'a to chyba nie trzeba nic pisać, OUT i koniec.
Jeśli chodzi o Burdisso to bym go nie sprzedawał za nic, bo jedzie na mundial i może się odbić i zacząć świetnie grać, tylko musi grać więcej.
Jeśli chodzi o Burdisso to bym go nie sprzedawał za nic, bo jedzie na mundial i może się odbić i zacząć świetnie grać, tylko musi grać więcej.
-
Interfun3
- Kontakt:
tutaj się akurat z tobą zgadzam esposito świetnie by pasował do Interu (w dodatku włochbrtq pisze:, Esposito byłby idealnym zakupem. Co do ataku to myśle, że Toni i Adriano świetnie by się uzupełniali,

------------------
Zawsze I Wszedzie Inter Najlepszy Będzie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Maciek (interista)
w Turynie niedługo jarmark otworzą
myślę, że warto tam sie wybrać i co ciekawszych zakupów dokonać :mrgreen:
-Buffon - ponoć idzie do Milanu, a szkoda
-Zambrotta- dużo sie o nim mówiło, ale przy transferze Grosso i Maxwella raczej nam nie potrzebny
-Cannavaro -można sie o niego postarać bo Cordoba średni miał sezon
-Vieira -raczej zbędny, mamy Cuchu i Dacourta
-EMERSON -niby defensywny pomocnik, ale może jako tymczasowy nastepca Verona nie byłby zły
-Camoranesi -może być, dla Louisa przyda sie wsparcie
-Ibrahimovic- go tutaj nie chcemy, niech spada do Barcelony
-Trezeguet -a to były ciekawy transfer, tylko, że dwaj wysocy napastnicy w pierwszym składzie :?
myślę, że warto tam sie wybrać i co ciekawszych zakupów dokonać :mrgreen:
-Buffon - ponoć idzie do Milanu, a szkoda
-Zambrotta- dużo sie o nim mówiło, ale przy transferze Grosso i Maxwella raczej nam nie potrzebny
-Cannavaro -można sie o niego postarać bo Cordoba średni miał sezon
-Vieira -raczej zbędny, mamy Cuchu i Dacourta
-EMERSON -niby defensywny pomocnik, ale może jako tymczasowy nastepca Verona nie byłby zły
-Camoranesi -może być, dla Louisa przyda sie wsparcie
-Ibrahimovic- go tutaj nie chcemy, niech spada do Barcelony
-Trezeguet -a to były ciekawy transfer, tylko, że dwaj wysocy napastnicy w pierwszym składzie :?

-
toma32
siemanko wg mnie to mercado interu zapewne skonczy sie na tym ze znowu wezma kilku starcow za darmo i w zimie juz ich beda sprzedawac. ale jak mam juz wytypowac pilkazy ktorzy wg mnie maja odejsc a ktorzy przyjsc do interu to na pierwszy odstrzal poszliby: kily (beznadziejnie gra nie jak to robil w valenci), cesar(nie wiem po co go sciagali stary i bez formy), burdisso(zabiera miejsce dla innych lepszych pilkarzy bez paszportu UE), mihajlovic(bez komentarza), wome i fawalli(na szczescie juz odeszli) ze maria(nie gra juz od pol roku), pizarro(po co ma psuc atmosfere w druzynie gadaniem ze nie chce siedziec na lawie), c.zanetti(z tego co czytalem to juz jest w juve choc szkoda go) veron(wg mnie gra slabo, ma juz swoje lata no i jego to jego gadanie o odejsciu czy nie odejsciu jest juz nudnea najwazniejszom sprawa dla ktorej bym go puscil jest jego konflikt z adriano. wiec zzastanowcie sie lepiej zostawic starego juz verona czy adriano??) na tym bym zakonczyl sprzedz pilkarzy a raczej oddanie wiekszosci za darmo bo sa jjuz nic nie warci.
jezeli chodzi o zakupy to widzialbym jak wiekszosc z was
grosso, moretti (valencia)na lewa obrone
oddo na prawa slyszalem ze chce odejsc wiec nie trzeba bylo duzo za niego dac
barzagli i daniel alves(sewilla)do srodka
jezeli chodzi o pomocnikow to dacurt juz jest(nie wiem po co) bo ja bym na jego miejsce widzial de rossi-ego, ponad to maresce(sevilla), camoranesi-ego i moze d'alessandro(volfsburg)
a atak to chyba sie wyroznie bo widzialbym saviole i miccolego bodz tavano
nie wiem co o tym sadzicie ale mnie wsiemwydaje ze bylby to silny sklad, duzo "przydatnych" wlochow i najwazniejsze nie naciagnolby budrzetu klubu
pozdrawiam
jezeli chodzi o zakupy to widzialbym jak wiekszosc z was
grosso, moretti (valencia)na lewa obrone
oddo na prawa slyszalem ze chce odejsc wiec nie trzeba bylo duzo za niego dac
barzagli i daniel alves(sewilla)do srodka
jezeli chodzi o pomocnikow to dacurt juz jest(nie wiem po co) bo ja bym na jego miejsce widzial de rossi-ego, ponad to maresce(sevilla), camoranesi-ego i moze d'alessandro(volfsburg)
a atak to chyba sie wyroznie bo widzialbym saviole i miccolego bodz tavano
nie wiem co o tym sadzicie ale mnie wsiemwydaje ze bylby to silny sklad, duzo "przydatnych" wlochow i najwazniejsze nie naciagnolby budrzetu klubu
pozdrawiam
-
EL_CHINO
Ciekawe, czy można liczyć już 'boskiego' Lucę w naszych szeregach? On prawdopodobnie się dogadał z Interem, ale ciekawe jak tam będzie z Violą... pewnie pójdą mu na rękę i złożą mu propozycję która go zadowoli. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Narazie uważam to za jedna wielką plotę, czekam jak na to zareaguje Toni, czy coś się wypowie w tej ''sprawie''.
Narazie uważam to za jedna wielką plotę, czekam jak na to zareaguje Toni, czy coś się wypowie w tej ''sprawie''.
-
klusek
A moze nasi dzialacze pojda wreszcie po rozum do glowy i sciagna z powrotem Potenze? Koles gra w mlodziezowce, jest wszechstronny, no i w koncu nasz wychowanek.
Toni? Byc moze, ale nie za te cene. Niby 15 mln to nie jest duzo, ale rzeczywisty koszt tej operacji bylby wiekszy, bo musielibysmy dokupic jeszcze nastepce Cruza, a to wydatek 6-7 mln. No ale tak jak juz pisalem w komentarzach Fiorentina i tak odrzuci te oferte.
Toni? Byc moze, ale nie za te cene. Niby 15 mln to nie jest duzo, ale rzeczywisty koszt tej operacji bylby wiekszy, bo musielibysmy dokupic jeszcze nastepce Cruza, a to wydatek 6-7 mln. No ale tak jak juz pisalem w komentarzach Fiorentina i tak odrzuci te oferte.
-
pluto11
Wedlug mnie to powinnismy postarac sie najpierw o srodkowego pomocnika jak nie 2 skoro materazzi ma odejsc i Mihailovic tez konczy kariere i ostatnio tez cos mowia ze sprzedadza Burdisso to zostanie nam 2 klasowych obroncow bo Andreolli troche za mlody i za slaby by wystepowac w pierwszym skladzie. Moje propozycje to Bonera napewno bo wloch i reprezentant no i z Parmy mozna go wytargac, Luisao dobry zawodnik i nie za drogi pewnie, no i Andrade ktorym Inter sie interesuje juz od tamtego sezonu tylko troche drogi ale moze byc jak dla mnie to ktorys 2 z tej 3 moze byc. Na pomoc widzial bym przede wszystkim skrzydlowego jak dla mnie to nachetniej C.Ronaldo, Jouaqin czy Mancini, ale bede bardzo sie cieszyl jak to bedzie Esposito ten chlopak pokazal co potrafi i jest wart gry w Interze, na srodek mamy juz Daqurta ale chcial bym tez De Rossiego, no i trzeba by sie pozbyc Verona i kupic najlepiej Riquelme ale jak zostanie Pizarro i przyjdzie De Rossi to tez bedzie dobrze. No a jezeli chodzi o atak to dlugo by mozna mowic ale jak dla mnie to Adriano zostaje tak jak i reszta bo nie sadze ze ktos odejdzie ale chcial bym zeby przyszedl Toni wzamian Cruza i do tego jeszcze Tavano, ale jak przyjdzie RvN to tez bedzie dobrze tylko ze reszta musi wtedy zostac
-
Nasir
On niech lepiej nalozy jeszcze wiecej zelu na czupryne i dalej sie sprzedaje w reklamach...rosnie nastepca Davida B.pluto11 pisze: Na pomoc widzial bym przede wszystkim skrzydlowego jak dla mnie to nachetniej C.Ronaldo
pluto11 pisze:no i trzeba by sie pozbyc Verona i kupic najlepiej Riquelme
Nie nie nie...Veron zostaje, a Riquelme niech lepiej potrenuje karne...
-
RoB
Szewczenko: "Odchodzę z Milanu z przczyczyn rodzinnych. Dziękuję klubowi, za wszystko co mi dał. Nie chodzi ani o relacje ani o żadne problemy ekonomiczne."
Czyli odchodzi najlepszy zawodnik głównego rywala do walki o scudetto (zakładając sprawiedliwą karę dla Juventusu). Trzeba to powiedzieć jasno – jeżeli w przyszłym sezonie nie zdobędziemy mistrzostwa to chyba nigdy go nie zdobędziemy.
Czyli odchodzi najlepszy zawodnik głównego rywala do walki o scudetto (zakładając sprawiedliwą karę dla Juventusu). Trzeba to powiedzieć jasno – jeżeli w przyszłym sezonie nie zdobędziemy mistrzostwa to chyba nigdy go nie zdobędziemy.
-
Lolek
To samo mialem pisac. Narazie atak Rossonerich wyglada swietnie (Inzaghi, Gilardino, Amoroso)
-
brtq
Miejmy nadziej, że nie stanie się tak z naszym Adriano:) Ale dobrze, ze Milan się osłabia, swoją drogą Scheva pewnie do Chelsea'y przejdzie bo niby gdzie indziej? Mam nadzieję, zę Interowi z Tonim wyjdzie, ja bym jeszcze zamiast Recoby i Cruza Tavano sprowadził i mielibyśmy czterech zaje..... napadziorów:D
-
Bart
Ja tam się bardzo cieszę z odejścia Shevy. Teraz Milanowi bedzie bardzo trudno znaleźć następcę. Mówią nawet coś o Adriano, ale takiego ciosu poniżej pasa chyba największy pesymista się nie spodziewa. W każdym razie z takim atakiem to rzeczywiście nic nie zwojują
Inzaghi- połowa jego bramek po podaniach Szewczenki, sam nic nie zrobi, swoje lata już ma i jste podatny na kontuzje. Chociaz przyznam, że zawsze lubiłęm Superpippo
Gilardino- rok temu wielka gwiazda, teraz trochę przybladła. W Lidze Mistrzów nic nie strzelił, w Serie A połowę mniej bramek od króla strzelców.
Amoroso- pół roku i absolutnie zero z gry, jedyna bramka w ostatniej kolejce po karnym.
Inzaghi- połowa jego bramek po podaniach Szewczenki, sam nic nie zrobi, swoje lata już ma i jste podatny na kontuzje. Chociaz przyznam, że zawsze lubiłęm Superpippo
Gilardino- rok temu wielka gwiazda, teraz trochę przybladła. W Lidze Mistrzów nic nie strzelił, w Serie A połowę mniej bramek od króla strzelców.
Amoroso- pół roku i absolutnie zero z gry, jedyna bramka w ostatniej kolejce po karnym.
-
Slepy
A mnie tam szkoda, to juz ne beda te derby. Zawsze Milan mi sie kojarzył z Szewczenką...tak, nie z Maldinim, nie z Rui Costa tylko własnie z Szewą. No ale cóż.. taka jest piłka, szkoda tylko ze całe SERIE A na tym straci, bo piłkarz ten na pewno jest wybitny.
Co do transferów Interu, w końcu wyjaśnia się sytuacja z przyjściem (a raczej nie przyjściem) Toniego. Całe szczęcie, bo gdy zobaczyłem rzekomą ofertę Morattiego za Lucę: 15mln + Cruz, to omal zawału nie dostałem. Nie rozumiem tego, sądziłem ze Moratti zmądrzał na dobre. Piętnaście baniek to naprawde spora suma pieniędzy, tym bardziej ze celujemy w Grosso, Tavano, Maresce a nawet De Rossiego?
Cruz od Toniego na pewno duzo(jesli w ogole jest) słabszy nie jest, na pewno nie o 15 milionów ojro. Porównanie ilości bramek w tym sezonie faktycznie jest druzgocące dla Julio. Lecz średnia bramek/minut na boisku już taka zła nie jest: 1gol/105min Włocha i 110 Argentyńczyka. Dalej, nie chce mi się wierzyć, a raczej jestem pewien, ze Toni w przyszłym sezonie tak ładował bramek nie będzie, lepiej wziąć gwiazdę wschodzącą: Tavano!. Wnioskując, jeżeli Moratti się uprze, i nadal bedzie chcial oddać Cruza w ręce Fiory w zamian za Toniego - to znaczy ze nadal ma najebane we łbie 
Co do transferów Interu, w końcu wyjaśnia się sytuacja z przyjściem (a raczej nie przyjściem) Toniego. Całe szczęcie, bo gdy zobaczyłem rzekomą ofertę Morattiego za Lucę: 15mln + Cruz, to omal zawału nie dostałem. Nie rozumiem tego, sądziłem ze Moratti zmądrzał na dobre. Piętnaście baniek to naprawde spora suma pieniędzy, tym bardziej ze celujemy w Grosso, Tavano, Maresce a nawet De Rossiego?
-
Maciek (interista)
Mi również nie podoba sie odejście Andrieja, zawsze fajnie było przeciwko niemu grać. Przez ostatnie lata to był dla mnie zdecydowanie najlepszy napastnik w Serie A. Szkoda, że Liga Włoska znowu traci wielką gwiazdę w pełni formy, kiedyś Zidane, Ronaldo, Crespo, teraz Szewa. Źle sie dzieje
Co do transferu Toniego to ma on tylko sens w razie sprzedaży Adriano bo dwóch wysokich piłkarzy w pierwszej jedenastce nic dobrego nie wróży, osobiście wolałbym Trezegueta 8) a Adriano niech sobie idzie do Realu
(chyba pora poszukać sobie nowego avatara)
Co do transferu Toniego to ma on tylko sens w razie sprzedaży Adriano bo dwóch wysokich piłkarzy w pierwszej jedenastce nic dobrego nie wróży, osobiście wolałbym Trezegueta 8) a Adriano niech sobie idzie do Realu

-
Lolek
To samo mozna powiedziec o Interze, ze odeszedl Djorkaeff, Zamorano, Ronaldo...A mnie tam szkoda, to juz ne beda te derby. Zawsze Milan mi sie kojarzył z Szewczenką...
Ale przeciez to jest pilkarz, ktory laduje bramy sezon po sezonie wiec jego wartosc nie bedzie wynosila 5-10 mln. I wlasnie Moratti dobrze robi, ze stara sie o jakiegos napastnika, ktorego nam brakuje. Chodzi tez o dobrego partnera dla Adriano, wiec nie musi Toni znow strzelac 30 bramek.Co do transferów Interu, w końcu wyjaśnia się sytuacja z przyjściem (a raczej nie przyjściem) Toniego. Całe szczęcie, bo gdy zobaczyłem rzekomą ofertę Morattiego za Lucę: 15mln + Cruz, to omal zawału nie dostałem. Nie rozumiem tego, sądziłem ze Moratti zmądrzał na dobre.
Jest jeszcze wiele nazwisk, ktorych nie wymieniles, ale trzeba bylo sporo nie napisac. Wiekszosc to sa wymysly dziennikarzy, a jeszcze moze sie okazac tak iz Moratti zakupi jakoegos pilkarza o ktorym w ogole sie nie pisze. Tak chyba bylo z Wome.Piętnaście baniek to naprawde spora suma pieniędzy, tym bardziej ze celujemy w Grosso, Tavano, Maresce a nawet De Rossiego?
Heh, Adriano ma 189 cm, a Trezeguet 190 cmCo do transferu Toniego to ma on tylko sens w razie sprzedaży Adriano bo dwóch wysokich piłkarzy w pierwszej jedenastce nic dobrego nie wróży, osobiście wolałbym Trezegueta
-
Slepy
No nie wypisałem Santany, Barone....i wielu, wielu innych. Ale to są transfery typowo wymyślone przez dziennikarzy (RvN) lub takie, które az tak dużo kosztować nie będą (zaciąg z Palermo)
Tavano, Grosso, Almiron czy Maresca tani na pewno nie bedą 
-
Lolek
No tanio nie bedzie, ale przydaloby sie wkoncu wygrac Scudetto i LM 
-
Szycha
No to może Marco wróci do Evertonu 
-
Bart
Jak można pisać, że szkoda Szewy, bo derby już nie będą takie same. Podobały wam się derby, w których ładował on nam bramki jak na zawołanie i dostawaliśmy regularnie baty?
-
Nasir
http://pilka.pl/?mid=1&show=53821
no i dupa zbita. Veron odchodzi. w takim wypadku sciagniecie De Rossiego staje sie chyba bardziej realne
no i dupa zbita. Veron odchodzi. w takim wypadku sciagniecie De Rossiego staje sie chyba bardziej realne
-
Slepy
Ładny syf sie zrobi, gdy odejdzie On i Pizza 
-
brtq
Nasir pisze:no i dupa zbita. Veron odchodzi
Jeśli chodzi o napastnika to może by sprowadzić młodziutkiego Kerlona, ogromny talent rodem z Brazylii, zresztą zobaczcie film i wszysko będzie jasne
-
Maciek (interista)
zaczekajcie trochę z tym odejściem Verona bo dla mnie to na jakąś ścieme wygląda, jak na razie żaden inny serwis tego nie potwierdza
gyby odszedł to mielibyśmy spory problem - chyba De Rossi byłby najlepszym rozwiazaniem
gyby odszedł to mielibyśmy spory problem - chyba De Rossi byłby najlepszym rozwiazaniem

-
Imrahil
- Kontakt:
A mnie sie wydaje ze tu bedzie krotka pilka:albo on,albo Adriano..osobiscie wybieram brazylijczyka,bo Seba i tak mial odejsc.. 
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
RoB
Tylko De Rossi jest bardziej defensywny niż ofensywny więc nie wiem czy mógłby zastąpić Verona. Poza tym on raczej nie będzie chciał odejść z Roma a Roma nie będzie chciała go sprzedać. Pizarro musi zostać bo jakoś nie widać zawodnika który mógłby zastąpić Verona lepiej niż on. 
-
Kowal
---------- 17:50 28.05.2006 ----------
De rossi jest spoko ale nimozna oddac cuchu do mu-blad.
---------- 18:01 ----------
Jak jóż mówiłem Cuchu musi zostac.Wątoie by fiore zastąpił verona, szkoda tylko że czarowniczka jest skłucona z imperatore.
A co do piłkarzy do INTERU mógłby przyjsc bonera(oczywiscie gdy zakonczy kariere capitano),recoba powinien odejsc,Luca ma chyba 28 lat niewiadomo jak będzie gral w przyszlych rozgrywkach mógł by przyjsc ktoś z 3 pazzini,tavano,lucarelli(ze wskazaniem na tavano) i jeszcze za to co robił juventus musi zostać zdegradowany!!!
Forza Inter!!!!!!!!

De rossi jest spoko ale nimozna oddac cuchu do mu-blad.
---------- 18:01 ----------
Jak jóż mówiłem Cuchu musi zostac.Wątoie by fiore zastąpił verona, szkoda tylko że czarowniczka jest skłucona z imperatore.
A co do piłkarzy do INTERU mógłby przyjsc bonera(oczywiscie gdy zakonczy kariere capitano),recoba powinien odejsc,Luca ma chyba 28 lat niewiadomo jak będzie gral w przyszlych rozgrywkach mógł by przyjsc ktoś z 3 pazzini,tavano,lucarelli(ze wskazaniem na tavano) i jeszcze za to co robił juventus musi zostać zdegradowany!!!
Forza Inter!!!!!!!!

-
EL_CHINO
Pa Pa! Aguero
Kolejny talent oddany.