Mercato
-
Re: Mercato
Witsel to też transfer z Portugalii tylko że via Sankt Petersburg
-
F. Vazquez + Ganso w Sevilli!
-
Szkoda tego Vazqueza, ciekawe jakby sobie poradził w czołówce Serie A ...
Coś mi się wydaje, że zamknięcie chińskiego okienka mocno nam ograniczy możliwości finansowe. Już teraz, czytając różne newsy mam wrażenie, że nie ma kasy na transfery i tylko po sprzedaży kogoś wartościowego możliwe będzie ściągnięcie kogoś za większy pieniądz. Stawiam na odejście Brozo / Murillo i transfer Candrevy i bardzo nie zdziwiłby mnie transfer Yayi - skoro padły transfery J. Mario, Jesusa, a nawet Taxteiry to zostaje nam wolne miejsce non UE, a dodając do tego zgrzyty z Mancio i potencjalny blamaż w USA to nie wykluczone, że Roberto wymodli sobie swojego murzynka.
Co Panowie myślicie o sprzedaży Icara? Coraz bardziej irytuje mnie ta cała afera z kontraktem i nie wiem, czy nie byłoby lepiej dla atmosfery jego sprzedaż, ale tylko pod warunkiem oferty rzędu 60 -70 mln. Wanda nie odpuści i będzie dalej mącić, a jak damy mu nowy kontrakt to pół drużyny może się nieźle wkurzyć, a tak za taką kasę można kupić 2-3 dobrych zawodników. Wciąż jednak wierzę, że uda się to wszytko załagodzić.
Coś mi się wydaje, że zamknięcie chińskiego okienka mocno nam ograniczy możliwości finansowe. Już teraz, czytając różne newsy mam wrażenie, że nie ma kasy na transfery i tylko po sprzedaży kogoś wartościowego możliwe będzie ściągnięcie kogoś za większy pieniądz. Stawiam na odejście Brozo / Murillo i transfer Candrevy i bardzo nie zdziwiłby mnie transfer Yayi - skoro padły transfery J. Mario, Jesusa, a nawet Taxteiry to zostaje nam wolne miejsce non UE, a dodając do tego zgrzyty z Mancio i potencjalny blamaż w USA to nie wykluczone, że Roberto wymodli sobie swojego murzynka.
Co Panowie myślicie o sprzedaży Icara? Coraz bardziej irytuje mnie ta cała afera z kontraktem i nie wiem, czy nie byłoby lepiej dla atmosfery jego sprzedaż, ale tylko pod warunkiem oferty rzędu 60 -70 mln. Wanda nie odpuści i będzie dalej mącić, a jak damy mu nowy kontrakt to pół drużyny może się nieźle wkurzyć, a tak za taką kasę można kupić 2-3 dobrych zawodników. Wciąż jednak wierzę, że uda się to wszytko załagodzić.
-
Nie. Nie za żadne pieniądze. Nie dlatego, że Icardi jest niezastąpiony, ale dlatego, że nie może na decyzje poważnego klubu wpływać jakaś cycata blondi z niewyparzoną twarzą.Don Balon pisze:
-
jeśli kapitan drużyny następca Meazzy,Picchiego,Corso,Mazzoli,Bergomiego i Zanettiego,pozwala sobie wejść na głowę babie,której nagranie "fellatio"(ładne słowo) śmiga po internecie,powinien oddać opaskę,albo zostać sprzedany jak najszybciej...
-
No niestety. Jak facet. który może mieć praktycznie każda kobietę mógł dać się jej omotać? Blamaż.
-
Wpisz w przeglądarkę "imbecille alla ricerca di registrazioni da Wanda Nara ", wyskoczy jako któreś z pierwszych podpowiadanychAlabaa pisze:jakie nagranie?
-
Oj tam blamaz. Jak sie ma te 19-20 lat, a tyle mial jak ja na dobre poznal, to excuse moi, gowno o zyciu sie wieCzarson pisze:No niestety. Jak facet. który może mieć praktycznie każda kobietę mógł dać się jej omotać? Blamaż.

-
Prędzej czy później i tak się rozejdą.
-
Podzielam Wasze zdanie. Icar ma smykałkę do strzelania bramek, ale to raczej życiowy cymbał. Jak dla mnie mogą go sprzedać, ale jak ktoś kiedyś wspomniał w komentarzach byłaby to spora kompromitacja nowych właścicieli klubu w oczach kibiców i raczej sobie na nią nie pozwolą.
-
Ponoć ta idiotka poleciała do Londynu rozmawiać z Arsenalem
jaka to musi być komedia. Inne kluby będą ją podpuszczać bo widzą na kogo trafili.
W takich momentach żałuję, że Icardi dostał opaskę kapitana bo to ptasi móżdżek jest.

W takich momentach żałuję, że Icardi dostał opaskę kapitana bo to ptasi móżdżek jest.
-
Już pisałem kilka razy, jeśli ktoś da 70mln, można go sprzedać.
Od lat mam takie przeczucie, że za to co zrobił Maxi Lopezowi spotka go kiedyś jakieś nieszczęście (kontuzja?), więc lepiej gdy będzie w innym klubie :p
Swoją droga, mimo lamentów dzieciarni z naszej strony, mamy bardzo udane mercato. Ansaldi za grosze, Erkin i Banega za darmo.
Pozdr.
Od lat mam takie przeczucie, że za to co zrobił Maxi Lopezowi spotka go kiedyś jakieś nieszczęście (kontuzja?), więc lepiej gdy będzie w innym klubie :p
Swoją droga, mimo lamentów dzieciarni z naszej strony, mamy bardzo udane mercato. Ansaldi za grosze, Erkin i Banega za darmo.
Pozdr.
-
Nie rozumiem powiązywania życia prywatnego z życiem zawodowym. Co każdego interesuje to co zrobił Icardi Maxiemu, kto w ogóle twierdzi, że on coś zrobił. Jego życie i tyle. Ja mam osobiście gdzieś to co Mauro robi poza grą w piłkę.Odet pisze: Od lat mam takie przeczucie, że za to co zrobił Maxi Lopezowi spotka go kiedyś jakieś nieszczęście (kontuzja?), więc lepiej gdy będzie w innym klubie :p
.
-
Pozdr.[/quote]
Problem w tym ze samo przyjscie do srodka Banegi niczego nie zmieni, MUSI przyjsc jeszcze jeden pomocnik typu Biglia ! Ansaldi i Erkin to LO czyli z PO dalej jesteśmy w ciemnej d...ie, można stwierdzic poki co ze jest poprawne ale jesli nikt juz nie przyjdzie na pozycje jw (do tego przeciez jeszcze skrzydlowy !) to nie będzie dobre mercato.
Pozdr.[/quote]
Problem w tym ze samo przyjscie do srodka Banegi niczego nie zmieni, MUSI przyjsc jeszcze jeden pomocnik typu Biglia ! Ansaldi i Erkin to LO czyli z PO dalej jesteśmy w ciemnej d...ie, można stwierdzic poki co ze jest poprawne ale jesli nikt juz nie przyjdzie na pozycje jw (do tego przeciez jeszcze skrzydlowy !) to nie będzie dobre mercato.
-
Stachoo pisze: Ja mam osobiście gdzieś to co Mauro robi poza grą w piłkę.
Również mam osobiście gdzieś co Mauro robi poza gra w piłkę.
Dziwi mnie tylko, że nie rozumiesz powiązywania życia zawodowego z prywatnym... Każdy kto ma więcej niż 5 lat, wie, że te sfery się przeplatają

zgadza się, mercato trwa.Policano pisze:można stwierdzic poki co ze jest poprawne
Pozdr.
-
Co cóż … akcja z Maurito i Wandą rozwija się dość ciulowo, ale ma dla was zagwostkę – jak wskazuje na swoim insta czy tam fb Wanda leci do Londynu gadać z Arsenalem … to znaczy, że negocjuje ona transfer Icara bez zgody klubu lub Inter wyraził na to zgodę. W obu przypadkach mamy patologię, bo nie szanujemy się jako klub (brak dyscypliny zawodników), albo dopuszczamy transfer Icara, ale dajemy prowadzić akcję przez Wandę, czyt. pozwolamy na zbicie ceny za gracza (Wanda się dogada, Icardi posłucha i będzie żądał transferu – argument do zbicia ceny). Jest też trzecia bramka (którą obstawiam), że to tylko pitolenie blondi.... W każdym razie co to świadczy o klubie ?!
Ciekawe jak tak naprawdę jest z tą naszą kasą … niby tu 20 za Witsela, 20 za Candrevę, ale brak konkretów pokazuje, że tej kasy chyba nie ma (czyżby odwlekanie do czasu sprzedaży kogoś z kadry?).
Co do propozycji wzmocnień – zamiast dawać 23 za Witsela lepiej dać 20 za Turana (niby za tyle może odejść, a chyba dałoby się go przekabacić miejscem w wyjściowym składzie), który by idealnie pasował na „10” (wydaje mi się, że może grać równie dobrze na skrzydle jak i w środku), a w połączeniu z Candrevą dałoby fajną pakę z przodu. Sprzedać wtedy Brozo (chyba da radę wyciągnąć te 30 za niego), Santona (mimo, że go lubię to potrzeba kasy, a skoro i tak na niego nie stawiają to po co go trzymać na siłę?*) i Dodo (cały czas negocjacje z Sampą). Do tego mam nadzieję, że prawdziwe są pogłoski o zainteresowaniu Zabaletą, bo lubię gościa, a dużo kasy MC nie wciągnie + znajomości Mancio co do jego wymagań finansowych.
W całym tym szaleństwie to prawdziwie szkoda mi Mancio. Jedno, że ma szczątkową kadrę (cały trzon albo jeszcze nie trenuje, albo dopiero zaczyna zabawę we Włoszech) to jeszcze nie wiadomo co z jego kontraktem, ani co ze wzmocnieniami, a dodając do tego brak osób decyzyjnych oznacza, że mamy ZNOWU wielki burdel organizacyjny. I jak mamy notować progres? Niech się już kitajce ogarną, powołają konkretny zarząd i ustalą konkretną politykę! Prawda jest taka, że jesteśmy w zawieszeniu tak samo jak Milan i stawiam, że skończy się na dziwnych, przepłaconych transferów do obu Mediolańskich klubów.
* Jak wskazano na fcinternews – mamy ograniczenie do 21 graczy w EL, co w połączeniu z wymaganiami wychowanków oznacza, że będziemy mieli duży problem ze skompletowaniem kadry na te rozgrywki.
Ciekawe jak tak naprawdę jest z tą naszą kasą … niby tu 20 za Witsela, 20 za Candrevę, ale brak konkretów pokazuje, że tej kasy chyba nie ma (czyżby odwlekanie do czasu sprzedaży kogoś z kadry?).
Co do propozycji wzmocnień – zamiast dawać 23 za Witsela lepiej dać 20 za Turana (niby za tyle może odejść, a chyba dałoby się go przekabacić miejscem w wyjściowym składzie), który by idealnie pasował na „10” (wydaje mi się, że może grać równie dobrze na skrzydle jak i w środku), a w połączeniu z Candrevą dałoby fajną pakę z przodu. Sprzedać wtedy Brozo (chyba da radę wyciągnąć te 30 za niego), Santona (mimo, że go lubię to potrzeba kasy, a skoro i tak na niego nie stawiają to po co go trzymać na siłę?*) i Dodo (cały czas negocjacje z Sampą). Do tego mam nadzieję, że prawdziwe są pogłoski o zainteresowaniu Zabaletą, bo lubię gościa, a dużo kasy MC nie wciągnie + znajomości Mancio co do jego wymagań finansowych.
W całym tym szaleństwie to prawdziwie szkoda mi Mancio. Jedno, że ma szczątkową kadrę (cały trzon albo jeszcze nie trenuje, albo dopiero zaczyna zabawę we Włoszech) to jeszcze nie wiadomo co z jego kontraktem, ani co ze wzmocnieniami, a dodając do tego brak osób decyzyjnych oznacza, że mamy ZNOWU wielki burdel organizacyjny. I jak mamy notować progres? Niech się już kitajce ogarną, powołają konkretny zarząd i ustalą konkretną politykę! Prawda jest taka, że jesteśmy w zawieszeniu tak samo jak Milan i stawiam, że skończy się na dziwnych, przepłaconych transferów do obu Mediolańskich klubów.
* Jak wskazano na fcinternews – mamy ograniczenie do 21 graczy w EL, co w połączeniu z wymaganiami wychowanków oznacza, że będziemy mieli duży problem ze skompletowaniem kadry na te rozgrywki.
-
Z tego co właśnie widziałem wchodząc na jej konto na Twitterze napisała, że szczęśliwy dzień dla jej ukochanego [Feliz día a mis Amigos - nie znam hiszpańskiego niestety]. Lokalizacja Londyn.Don Balon pisze:Co cóż … akcja z Maurito i Wandą rozwija się dość ciulowo, ale ma dla was zagwostkę – jak wskazuje na swoim insta czy tam fb Wanda leci do Londynu gadać z Arsenalem …
-
Koniec okienka w Chinach oznacza, że na jakieś większe transfery trzeba będzie poczekać do przyszłego sezonu.
Podejrzewam, że kolejnym warunkiem jest awans do LM, tak więc tego lata wypadałoby w końcu dokonać kilku mądrych ruchów. Ansaldi, Erkin czy Banega to dobry początek. Na chwilę obecną najbardziej realny wydaje się Candreva i jestem za tym ruchem. Jakiś Jesus w styczniu nie uratuje nam sezonu.
Na chwilę obecną nawet nie dopuszczam myśli, że odejdzie Icardi. W takim wypadku braków do uzupełnienia byłoby jeszcze więcej.
Na dzień dzisiejszy Juventus odleciał reszcie na kolejne dwie długości. Napoli bez zmian. Roma się osłabiła.
Podejrzewam, że kolejnym warunkiem jest awans do LM, tak więc tego lata wypadałoby w końcu dokonać kilku mądrych ruchów. Ansaldi, Erkin czy Banega to dobry początek. Na chwilę obecną najbardziej realny wydaje się Candreva i jestem za tym ruchem. Jakiś Jesus w styczniu nie uratuje nam sezonu.
Na chwilę obecną nawet nie dopuszczam myśli, że odejdzie Icardi. W takim wypadku braków do uzupełnienia byłoby jeszcze więcej.
Na dzień dzisiejszy Juventus odleciał reszcie na kolejne dwie długości. Napoli bez zmian. Roma się osłabiła.
-
No właśnie, jeśli poleciała negocjować kontrakt to musiała wpłynąć jakaś oferta do Interu. Pewnie nic takiego nie było, bo (mam nadzieje) Suning nie sprzedałoby najlepszego zawodnika od razu po wejściu. Z tego co pamiętam, przy przygotowaniu transferu Cerciego (na całe szczęście) mieliśmy niezły przypał gdy Atleti dowiedziało się o całej akcji.
Wygląda mi to na kolejną zagrywkę związaną z podwyższeniem kontraktu. Chociaż nie pogardziłbym gdybyśmy za Icardiego dostali z 70mln, bo umówmy się - długo go u siebie nie zatrzymamy bez LM. Problem byłby tylko ze znalezieniem zastępcy
Wygląda mi to na kolejną zagrywkę związaną z podwyższeniem kontraktu. Chociaż nie pogardziłbym gdybyśmy za Icardiego dostali z 70mln, bo umówmy się - długo go u siebie nie zatrzymamy bez LM. Problem byłby tylko ze znalezieniem zastępcy
-
mathias pisze:No właśnie, jeśli poleciała negocjować kontrakt to musiała wpłynąć jakaś oferta do Interu. Pewnie nic takiego nie było, bo (mam nadzieje) Suning nie sprzedałoby najlepszego zawodnika od razu po wejściu. Z tego co pamiętam, przy przygotowaniu transferu Cerciego (na całe szczęście) mieliśmy niezły przypał gdy Atleti dowiedziało się o całej akcji.
Dlatego oferte 50 mln + Giroud bym spokojnie przyjął

-
Cigarini za 3,5 miliona euro, Giaccherni za 1,5 miliona euro. a my zostaniemy bez zmienników na ławce i bedzie lipa szkoda że nasi nie myslą.
-
Pjaca w Turynie na testach medycznych.
-
Jordan Lukaku, brat Romelu, na testach medycznych w Lazio.
-
- Kontakt:
Nasi myślą..... jak zbić cene za nierealnych grajków o 1-2 mln.Michellaga pisze:Cigarini za 3,5 miliona euro, Giaccherni za 1,5 miliona euro. a my zostaniemy bez zmienników na ławce i bedzie lipa szkoda że nasi nie myslą.
A na poważnie akurat Giaccherni byłby na pewno lepszym zmiennikiem niż Biabiany który chyba pomylił dyscypliny sportowe bo piłkarz z niego marny.
-
Obserwujemy póki co typowy dla Interu bałagan. Niby zmienił się właściciel, przez chwilę była podnieta, po czym mamy 24 lipca, dookoła tylko plotki, Napoli próbuje nam podebrać Icardiego, a zarząd urządza sobie gierki z Mancinim. Przy czym, jak wszyscy zgodnie powtarzają, naszym głównym celem jest powrót do LM. Dzień dobry.
-
- Kontakt:
Ciekawe, czy efekt domina obesrwujemy. Napoli wzmacnia Juve, Roma też więc teraz jak za przykładem pójdzie i Inter? Myśląc o LM raczej nie powinno się wzmacniać konkurencji i siebie jednocześnie osłabiając przez pozbywanie się najlepszego strzelca. Co do Sunning, prawdę mówiąc nie liczyłem na górę kasy i drogie transfery, ale żeby sprzedawać najlepszych? Jeżeli nie to odrzucać jakiekolwiek oferty (o ile takie są) i zobaczyć, czy Mauro będzie chciał odejść bo jeżeli tak to sprzedać.
-
Nie no, teraz skisłem. DeLaurentis oferuję Wandzie role w jednym z jego przyszłych filmów. Ależ to jest znakomity troll
W takiej sytuacji wypadałoby, żeby to wszystko doszło do skutku, tak żebym mógł z nich cisnąć bekę po wsze czasy
Wanda opycha półgłówka do Neapolu aby dostać rolę.

W takiej sytuacji wypadałoby, żeby to wszystko doszło do skutku, tak żebym mógł z nich cisnąć bekę po wsze czasy

Wanda opycha półgłówka do Neapolu aby dostać rolę.
-
Kazde panstwo musi miec swoich Bekchamow. Teraz padlo na Argentyne;)
Niejaki Hernan Toledo trafil do Fiorentiny. Rowniez Tello ma na stale dolaczyc do Fiolkow.
Niejaki Hernan Toledo trafil do Fiorentiny. Rowniez Tello ma na stale dolaczyc do Fiolkow.
-
Wisel w Evertonie. No kur...parodia