spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
sopel19888

Odp: spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!

Post autor: sopel19888 »

ostatnio bylem to Ciebie nie bylo wiec nie sap :P
I.F.C na zawsze!!! :)
Milo

Post autor: Milo »

No nie ja jak zwykle nie wiem co gdzie jak a oficjalnie w Lubuskim ferie a zobaczenie w koncu wygranej Interu z kibicami bezcenne:)[bo na Zlocie nie udało sie be Juve] Czyli chłopaki co jak gdzie?
pomi91

Post autor: pomi91 »

Szczecin cos tam żyje odnosnie derbów?
Obrazek
sopel19888

pomi91- Szczecin chyba ma swoj temat ;> chyba ze chcecie wpasc do Poznania na mecz.. niezapomniane wrażenia
R2

Post autor: R2 »

Ja się chętnie zjawie:D
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
Demura

Post autor: Demura »

Na początku witam Interowców, gdyż jest to mój pierwszy post tutaj. Chciałbym zadać pytanko, gdzie w Poznaniu na bank będą pokazywane niedzielne derby. Wydaje mi się, że w Warce na rynku powinno być to co nas interesuje. Gdzie jeszcze Panowie planujecie się zjawić? Pozdrawiam
Liczy się sport i dobra zabawa ;)
Szycha

Post autor: Szycha »

Pub Franklin na ulicy Roosvelta w pobliżu mostu teatralnego.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Ja mam lekka zagwozdke. Prawda jest, ze bede w Poznaniu na weekend, jedyny problem, ze w poniedzialek mam zaliczenie, a jesli zostane z wami na meczu, bede musial wracac PKSem o 1.00. Wtedy w Szcze bede po 5 :) Teoretycznie do zrobienia, ale bym potrzebowal obstawy do tej 1.00 :)

Ale nawet jesli mi sie nie uda zostac, chetnie skoczylbym na jakiegos bronxa w piatek albo w sobote wieczorem :) jak ktos chetny piszcie, dzwoncie: 668624468

Do zobaczenia mam nadzieje
Ostatnio zmieniony 22 sty 2010, 11:47 przez Pablusso, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
sig by Orzeu
GULI

Post autor: GULI »

Pablusso pisze: a jesli zostane z wami na meczu, bede musial wracac PKSem o 1.00. Wtedy w Szcze bede po 5 :) Teoretycznie do zrobienia, ale bym potrzebowal obstawy do tej 1.00 :)
Mysle ze osoby bedące na miejscu takie jak Szyszka, Orzeu,Kowal itp jakos Cie tam ugoszcza i zostana z Toba do tej pierwszej...a jeżeli wygramy(a wygramy oczywiście :P )to tak szybko z pubu sie raczej nie wyjdzie...

Ps A zaliczenie nie zając nie ucieknie,..dasz rade nie takie rzeczy juz sie robiło...zostawaj do niedzieli!

@Demura wpadaj... nowe twarze mile widziane oczywiście!
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Penerstwo z Rosnówka Trzebawia też miło widziane.
Obrazek
GULI

Panowie spodziewam sie publicznego linczu ale....sprawa mi sie usarła i to niesłychanie,dowiedziałem sie wczoraj ze musze iść do roboty w sobote i w niedziele na popołudniową zmiane(kurw..no!!!!!)juz miesiac nie byłem w pracy i teraz nie moge odmówić bo juz pewnie zaden weekend do lata mnie nie wezmą :( wiec wyjazd na mecz do Poznania to  i tak jest najgorsza rzecz bo moge ich wcale na zywo nie obejrzec.

zaraz ide do pracy i zobacze/spróbuje jescze cos załatwic tzn jakos sie zamienic lub cus ale szczerze watpie ze sie uda...bo musiałbym zamienic sie z gościem który bedzie na rano zeby przyszedł za mnnie na popołudnie(a nikt normalny nie chce miec zjebanej niedzieli i iść na 14 do pracy zamiast na rano)ech padaka jak niewiem.... :-x
Obrazek
sopel19888

haha na mnie buczy ze nie przyjadę a sam nie może :P
GULI

no i po ptokach...gówno załatwiłem obejrze jakies 30 minet drugiej połowy  ;(
Obrazek
Slepy

Post autor: Slepy »

No trudno, czasem tak bywa - nikt ci głowy nie urwie, chociaż jak zawalisz następnym razem to się pogniewamy :P

Z resztą, niewiele brakło a też bym mecz przegapił, ale jednak wrócę do Poznania przed 20, jeśli ktoś do mnie dzwonił/pisał to sorry że nie dałem odzewu, jestem w chacie i przypadkowo zapomniałem ze sobą telefonu.

Orzeu niestety opuściłem najlepszą część Poznania, ale pewnie tam jeszcze wrócę :P
Orzeu
Kontakt:

podobno za tydzień jakiś mecz Interu pokazują w TV - i jak Pany, spotykamy się oczywiście nie ? Szyszka z Kowalem jak zwykle organizacyjnie byłoby dobrze jakbyście to ogarnęli ;) - franklin ? Zapłacili już za abonament ?

Kto się pojawi ?
Obrazek
Szycha

Polsat to raczej mają zawsze. Ostatnio ogladalem u Franklina Coppa Italia więc enka jest opłacona raczej  :hahaha: Na 1908 % będe  :!:
R2

Post autor: R2 »

Czyli w Franklinie? Ja oczywiście też bede :-D
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
GULI

Ja zawsze jak najbardziej chetny...Jednak nie tak jak Szyszka na 1908% :P po ostatnim meczu tzn to ze nie mogłem byc to juz chyba nigdy nie napisze ze bede na pewno...jak nic sie nie zdarzy nieoczekiwanego to I come to Franklin Pub!!
Obrazek
nygazz

Post autor: nygazz »

Panowie, wlasnie otwarlismy nowy sportowy klub! klub jest otwarty od soboty i ze tak ladnie powiem jestesmy elastyczni co do wspolpracy klubami kibiców. Stawiamy na sport przede wszystkim. W klubie z kazdego miejsca czy lozy widac tv plus projektor. Od dzis będzie możliwość oglądania 3 meczy rownoczesnie - 2x Nsport plus Cyfra Plus. Do tego profesjonalne stoły do futbolu stołowego x6 - 26-28 lutego organizujem duzy turniej ogólnopolski. Jezeli chodzi o ligi texas holdem to ruszamy w ostatnim tygodniu lutego - jest to kontynuacja betsson coxys ligue. Mamy najlepsze ligi w Polsce, w nastepna sobote do wygrania m.in pakiet na PPT Madryt o wartosci 1100 EURO. Kazdego dnia mozna przyjsc i wypozyczyc stol z kartami i zetonami. Standardowa cena piwa to 7zl za warke, fortune i lecha z kija. Posiadamy jednak często promocje -20% lub -30% wtedy juz cena robi sie calkiem sympatyczna. Dodatkowo wspomne ze procz praktycznie wszystkich piw koncernowych posiadamy osobne menu piwne podzielone na gatunki np: miodowe, pszeniczne, niepasteryzowane, ciemne, portery, owocowe, fortuny itp. Dopiero zaczelismy tez dzialac nad wystrojem, dlatego jezeli chcecie miec swoj kacik mozemy wejsc w umowe ze Wy sobie zagospodarujecie jakiś kąt z lożą, my zrobimy spotkania kibiców, moze turnieje pilkarzykow, turnieje playstation 3 itp? Plus oczywiście magnetyczne karty stałego klienta z rabatem do ustalenia - cena piwa zostanie obnizona minimum do 6zl. Pytanie czy chcielibyscie miec takie miejsce w Poznaniu? Jakby co moj mail: daniel@cooliozum.pl na stronie www.cooliozum.pl zobaczycie pierwsze zdjecia z klubu - mamy niebieski bar ;)

Pozdrawiam i czekam za kontaktem z Waszej strony!!
sopel19888

dobry pomysl z tym kacikiem Interu :) ja od siebie moge dac  szalik :)
Szycha

Jesli chodzi o mecz z Chelsea to Franklin odpada. enka jest obecnie tylko w pierwszej sali, a nie chce mi sie ogladac meczu stłoczony przy małym stoliku zaraz obok tej całej watachy przy barze. Zostaje nam albo Bila albo ten nowy pubik. Wnetrze mnie troche przeraza ... jest takie gustowne  :-D
Orzeu
Kontakt:

Szycha pisze: Jesli chodzi o mecz z Chelsea to Franklin odpada. enka jest obecnie tylko w pierwszej sali, a nie chce mi sie ogladac meczu stłoczony przy małym stoliku zaraz obok tej całej watachy przy barze. Zostaje nam albo Bila albo ten nowy pubik. Wnetrze mnie troche przeraza ... jest takie gustowne  :-D
to co, gdzie jak w takim razie ? Billa ? Hattrick ? W sumie można te Cooliozum też zobaczyć, bo na Św Marcina niedaleko jest.
Obrazek
Kowal

Post autor: Kowal »

Szycha pisze: Jesli chodzi o mecz z Chelsea to Franklin odpada. enka jest obecnie tylko w pierwszej sali, a nie chce mi sie ogladac meczu stłoczony przy małym stoliku zaraz obok tej całej watachy przy barze. Zostaje nam albo Bila albo ten nowy pubik. Wnetrze mnie troche przeraza ... jest takie gustowne  :-D
Tej przecież mecz pokazują na polsacie więc chyba na szystkich tv mają polsat, więc nie będzie trzeba oglądac na pierwszej sali.
No ale jeśli nie chcecie oglądac u F to trudno :wink: można zmienic otoczenie 8), mam tylko nadzieje że się wykuruje do środy gdyż aktualnie leże plackiem chory w chacie  :(     
Obrazek
GULI

skoro leci na Polsacie to mozna we Franklinie obejrzec....
Obrazek
Szycha

Sam wyzej pisalem o Polsacie... :wink: Czyli tam gdzie zawsze ostatnio o tej co zawsze. DUŻE F  :!:
Orzeu
Kontakt:

Duże F + Gorzka Ż :D
Obrazek
sopel19888

ja juz na mecz jestem ustawiony wiec was nie odwiedze :)
GULI

Pijoki to ostatecznie gdzie sie spotykamy i ilu nas bedzie tzn niech wszyscy co maja byc potwierdza swoja obecnosc (na 100%)...bo nie chce przyjechac i sam siedziec przy stoliku...
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

sam nie będziesz - ja z Przemem na pewno będę, Szyszka z tego co wiadomo też 100%, Kowal, R2 czyli ekipa będzie

air ? Ślepy ?

E: napisałem do Ślepego zobaczymy co odpisze, ale znając życie też będzie, więc ekipa się spora zapowiada.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2010, 16:22 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
GULI

No Orzeu ja tam bym sie raczej za innych nie wypowiadał ale luz ....
czyli we franklinie tak?
Obrazek
ODPOWIEDZ