Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
Helcinhio
Kontakt:

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: Helcinhio »

a jabym chciał polskiego piłkarza na san siro takiego jak np: Smolarek czy zurawski. A tak naprawde to bym chciałbym Riquelme no jestem za powrotem Ronaldo stworzyli by superduet z adriano a mój wymarzony atak to ronaldo adriano i van nisterlooy Wówczas inter pszeszedł by na ustawienie 4-3-3 które doskonale sprawdza się w barcy
Interista 100%
martinboss

Post autor: martinboss »

Luis Nazario da Lima "Ronaldo" tego człowieka najchętniej zobaczył bym w trykocie Interu :smile: Chętnie widział, bym też Fernando Torresa i Michaela Ballacka (niestety te trasfery są nie realne ;( ) Oby Ronaldo do nas zawitał :wink:
"Jestem faszystą, a nie Rasistą" - Paolo Di Canio szczerze o swoich skrajnych poglądach
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Helcinhio pisze: Wówczas inter pszeszedł by na ustawienie 4-3-3 które doskonale sprawdza się w barcy
ale niestety Inter to nie Barcelona... I watpie aby to co sprawdza w Barcelonie sprawdzilo sie w Interze :mrgreen:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Dejwid

Post autor: Dejwid »

Pewnie... Taki zawodnik jak Riquelme z całą pewnością przydałby sie i bardzo możliwe, że jego przyjście mogłoby okazać sie zbawienne w skutkach, jednakowoż zważmy, iż troche za pozno na to... Jego horrendalna klauzula w kontrakcie może okazac sie barierą nie do pokonania :| Jedyną szansą sa pieniadze, ktore (ponoc) otrzymalismy za prawa telewizyjne, ale kto to wie jak jest naprawdę z tą sałatą w tym wypadku.
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

najchetniej w składzie interu widziałbym włochów takich jak de rossi barone( ostatnio swietny mecz z roma) grosso cassano diana itp
oczywiście i tak nie uda sie ich wszystkich ściagnać ale może niektórych. Inne kluby mają włochów w swoich składach a my mamy ich bardzo niewielu :| ściska żal gdy w reprezentacji wystepuje tylko jeden włoch z naszego klubu\ Może i sie powtarzam ale takie jest moje zdanie i bede go bronił
----------------------------------------------------
Zawsze i Wszędzie Inter Najlepszy Będzie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
martinboss

Post autor: martinboss »

Tak to fakt potrzebni nam są włosi... bez nich nic nie wywalczymy !!
Grosso, Palombo, De Rossi, Toni, Flachi.... itp :wink:
"Jestem faszystą, a nie Rasistą" - Paolo Di Canio szczerze o swoich skrajnych poglądach
pluto11

Post autor: pluto11 »

Na obrone Bonera i Grosso ktory moze grac tez jako pomocnik. Na pomoc De Rossi. Na atak Tavano 8 mln to nie tak duzo jak za takiego zawodnika no i moze to bedzie kolejny Toni, Cassano 5 mln to sa smieszne pieniadze i przypominam ze Inter byl drugim klubem ktory sie o niego staral ale on wybral Real wiec jezeli sam mowi ze chce wrocic do włoch to chcial bym zeby go kupił Inter. No moze byc tez Iquainta.
A to jest skład według mnie:

Br:Toldo/Frey moze byc tez Cesar
Ob:Zanetti/Trabelsi- Bonera/Cordoba- Samuel/Burdisso- Grosso albo Maxwell/Wome
Po:Figo/Stankovic- Cambiasso/ De Rossi- Riquelme/Pizarro- Maxwell albo Grosso/Solari
At:Adriano/Tavano- Cassano/Martins

Tylko ze trzeba jeszcze dokupic Riquelme do pomocy
brtq

Post autor: brtq »

Ja bym postawił na Luce Toniego. Jest bardzo skuteczny i bardzo dobrze zna Serie A(nie potrzebuje aklimatyzacji itp...)
Obrazek
102 anni di storia,di Serie B non ho memoria:D
Obrazek
pluto11

Tavano, Cassano, Grosso, Bonera sa to Włosi i jak wiemy sa jednymi z lepszych do tego ma przyjsc Maxwell i Trabelsi albo Maicon sam juz nie wiem wtedu 11 wyglądała by tak
Br:Toldo/Cesar
Ob:Zanetti/Trabelsi albo Maicon- Bonera/Cordoba- Samuel/Burdisso- Maxwell albo Grosso/Wome
Po:Stankovic/Figo- Cambiasso/Paderes- Veron/Pizarro- Solari/Maxwell albo Grosso
At:Adriano/Tavano- Cassano/Martins no i zostaje jeszcze Cruz

To tai najbardziej prawdopodobny bo nie sadze ze kupimy Riquelme ani De Rossi jezeli Veron powiedzial ze zostaje no za C.Zanettiego raczej pewne jest ze kupimy Paderesa znaczy wezmiemy za darmo.
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Ja tak naprawdę zrobiłbym mało zmian. Najbardziej zszokował mnie nius na jednej z portali INTERnetowych, że Oba ma odejść do Premiership :| . Czy to nie za szybko? To, że grał przeciętnie w tym sezonie, nie znaczy, że trzeba go odrazu wyżucać, Mancini chyba jest zbyt pewny swojej posady i już chce robić roszady, ale dobre jest to, że chce chociaż włochów sprowadzić.
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Mnie to nieco zszokowało -80- :!: Obaaa ma zostać, jest jeszcze młody i wiele jeszcze przed nim :wink: Już widać efekty porażki i odpadnięcia z Ligii Mistrzów :/, a Mancini chyba nie wie co robi, każdy chciałby mieć takiego napastnika :!: Jeżeli mówicie , że nie wykorzystuje 10 z 12 sytuacji, to powiedzcie mi dlaczego po niego sięga Arsenal czy Manchester :roll: :?: Bo patrzą w przyszłość i już starają się budować skład, który mógłby w przyszłości godnie zastąpić starych wyjadaczy 8)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Noo,to bedzie blad.I to duzy.To juz odejscie Recoby jakos przezyje bo wazniejsze jest dobro klubu niz sentymenty.Ten trener ma nasrane w bani,ja wam to mowie,jeden slaby sezon Adriego, Oby i out :?: smiechu warte,i prawdziwi taktycy jak Wenger czy Ferguson tylko czekaja na takich glupcow jak Mancini,co zostawiaja w zespole np. troche wiekowego juz Cruza a opychaja najlepsze talenty Europy :|
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
marjan

Post autor: marjan »

chyba po dwu meczu z arsenalem nikt juz nie ma wątpliwości dlaczego barcelona ie chciala riquelme i dlaczego inter też nie powinien go kupować...
pluto11

Zgadzam sie to ze Adriano i Martinsowi nie wyszedl sezon to nie znaczy zeby ich sprzedawac sa za mlodzi i za bardzo utalentowani glupie gadanie ze Martins duzo pudluje ale Wenger go chce czyli poprostu wie ze ten koles duzo potrafi ale jezeli mamy trenera do dupy to nie nasza wina dobry trener zrobil by z Martinsa gwiazde oni musza zostac
rupi21

Post autor: rupi21 »

Ja najchętniej pozbył się Adriano i Martinsa zostawiając Recobe i kupił jednego klasowego napastnika np. Henry i jednego dobrego ale mniej znanego np. Huntelaar. Poza tym obrona zwłaszcza lewa i tu np. A. Cole lub R. Carlos i do tego nie wiem może Kompany lub Vanden Borre. No i na koniec jakiś pomocnik np. Baseggio lub Van der vaart. :o

:flaga: :szal:
rupi
Andy
Kontakt:

rupi21 pisze:Ja najchętniej pozbył się Adriano i Martinsa zostawiając Recobe
Ty chyba nie wiesz co piszesz :| jak można oddać przyszłość klubu i zostawić piłkarza, którego ciągle nękają kontuzje :!: Co byś miał ze sprzedaży Brazylijczyka i Nigeryjczyka ......... kase ..... a co potem ..... Toni i Lucarelli :roll: a skąd miałbyś pewność , że i w następnym sezonie ładowaliby tyle bram co teraz :roll:
Obrazek

1111111
Arris

Post autor: Arris »

Witam. Chęrnie w Interze widziałbym Freya za Toldo, Grosso lub A.Cole na lewą obronę, Kompany przydałby sie na srodek obrony. defesnywny pomocnik to Javier Mascherano, atak to C.Tevez lub F.Torres. na sprzedaz adriano, bo nie potrafi poradzic sobie z presja, a to wazne, by grac w tak wielkim klubie. pozdro narX
Andy
Kontakt:

Arris pisze: F.Torres.
A myślisz , że Torres z taką presją sobie poradzi :roll: wątpie :!: Jest jeszcze młody i dużo jeszcze przed nim. Dla mnie pozyskanie Włocha jest bardzo kluczowe , zwłaszcza w napadzie 8)
Obrazek

1111111
pluto11

Nie ma mowy o sprzedawaniu Adriano i Martinsa oni sie jeszcze przydadza bo sa przyszloscia tego klubu. Trzeba tylko dokupic dwoch napastnikow bo Recoba powinien odejsc choc jest dobry to nie strzela za czesto i za duzo kontuzji lapie. Trzeba nam Tavano i Cassano na pomoc najlepiej by bylo De Rossiego ale moze byc tez Mascherano, no a do obrony ma przyjsc Maxwell i Maicon no i jeszcze powinnismy kupic Grosso albo Morettiego i Bonere. Maxwell i Grosso moga grac takrze na pomocy
Internazionale Milano

Post autor: Internazionale Milano »

Tylko nie tego debila Cassano po co on nam na nic Luca Toni a nie ta morda po trondziku która sie ciągle kłóci jest troga i nie umie grać Toni Forever !!
pluto11

Przez caly sezon jak dziennikarze zadawali pytanie do Morattiego lub Manciniego o transfery oni odpowiadali. Sezon sie jeszcze nie skonczyl zostalo nam kilka meczy i nie bede rozmawial o zawodnikach ktorych nie mam w skladzie. No to teraz jest juz po sezonie wiec moznana powaznie porozmawiac na temat transferow. Dla mnie to Bonera lud Andrade, Maxwell, Maicon, Esposito, De Rossi, Tavano, Cassano.
laps10

Post autor: laps10 »

---------- 00:15 20.05.2006 ----------

Ja najchetniej chcialbym widziec w Interze zawodnikow AS Roma : Rodrigo Taddei oraz Amantini Mancini

---------- 00:16 ----------

Alvaro Recoba to symbol Interu i musi zostac !!

---------- 00:18 ----------

Przepraszam Amantino Mancini :smile:
michal_kanzas

Post autor: michal_kanzas »

z checia zobaczyłbym FABREGASA , TORRESA , TAVANO i KOMPANY oni są młodymi perspektywicznymi piłkarzami i przyjście ich na SAN SARIO orzywilo by poczynania Interu choc zadowolny byłbym gdyby przyszli także troche starsi RIQUELME czy TONI[/b]
jester

Post autor: jester »

Najbarsziej chciałbym zobaczyć na San Siro:
-Gerrard
-Reina
-Toldo
-Cech
-Buffon
-Reina
-Dida
-Ronaldinho
-Maxi Lopez
i Piosenkę pan Korkoracza-Orawy nabardziej bym chciał usłyszeć
toldo1

Post autor: toldo1 »

metzger zastanow sie zanim cos napiszesz jak mogles napisac ze chcialbys zobaczyc Toldo w Interze jezeli on juz tam gra :? :?
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Nie wierze w transfer Toniego,a Henry zostaje w Londynie,jednak RVN jest na sprzedasz,i jak narazie to jego chcialbym widziec jako naszego piatego napastnika,do tego ten caly Tavano moze byc dobrym uzupelnieniem skladu.Zobaczymy co bedzie z Judentusem,jesli spadna do nizszej ligi to mozna pomyslec na sciagnieciem kilku dobrych zawodnikow:Bufona,Zlatana lub Trezeguet,Chellliniego,Emersona,Camoranessi
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Kowal

Post autor: Kowal »

Najchętniej widzial bym romana(jeśli odejdzie veron),Joaquina(po odejściu figo)(tylko jest hiszpanem a hiszpanie we włoszech grają cienko)
a jeszcze bonera-dobry obrońca :love:
Pazza Inter Amala
Obrazek
tylkointer

Post autor: tylkointer »

Ja najchętnie widziałbym: Toniego, Manciniego z Romy oraz no........ tego z Villareal. A już mam Riqelme też jest dobry
michal_kanzas

Post autor: michal_kanzas »

a myślicie że jakis polski piłkarz może kiedys zawitac na San Siro i zagrac w Interze?? Smolarek młody jest jakby na Mundialu błysnął to może jakiś łowca talentów z Intreru wyłowił by Ebiego :lol:
Inter_destination

Post autor: Inter_destination »

ja chetnie widział bym w składzie interu ROnaldo oprucz niego takrze Manciniego i emerona w obronie chciał bym Lucio. Noto chyba wszyscy Isami brazylijczycy w koncu Adriano dobrze czuje sie w reprezentacji narodowej
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29488&L=en Czemu JA nie mogę palić ONI mogą wóde chlać, co to da  i tak buraki dalej będą fete ćpać!!! Ganja sensibila...
ODPOWIEDZ