Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
-
miniu86
Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
Wydaje się że powinni zostać sprzedani Dacourt i Crespo. Francuz od jakiegoś czasu tylko bierze pieniądze z kasy, po mimo że jest zupełnie bezużyteczny. Crespo mi najzwyczajniej szkoda, jest świetnym napastnikiem lecz takich w składzie mamy jeszcze kilku co powoduje że Argentyńczyk się u nas tylko marnuje.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Chuchu
- Kontakt:
Co jak co, ale pozbywać się Jimeneza to głupota. Długo był kontuzjowany ale powoli zaczyna wracać do gry. Otrzymał powołanie na mecz z Werderem (baaardzo liczę na jego występ, chociażby przez 20 minut) i jest jeszcze bardzo młody.proba1 pisze: Jimenez- od lat uwazany za wielki talent we wloszech juz w czasach gry w Ternanie chcieli go wszyscy, w podstawowej 11 gral tylko w Lazio, koszt 12 baniek, gracz za Mu wogle nie grajacy albo leczacy kontuzje jezeli juz ja wyleczy siedzi na lawie, wiekowo nie najstarszy wrecz mlody co moze rokowac pretensjami ze nie gra, i dla nas i dla niego lepiej bedzie jak go sprzedamy, moim zdaniem drugi Carini wybil sie w jednym sezonie i tyle
-
MarcoPolo
- Kontakt:
I ogólnie rzecz biorąc w kilku meczach ostatniego sezonu pokazał więcej niż wielu jego kolegów w całym sezonie
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
proba1
Dla mnie Jimenez to bedzie max drugi Emre swietny technicznie ale wieksza czesc sezonu kontuzjowany i nic nie wnoszacy tak narazie to wyglada, chociaz chcialbym sie mylic bo faktycznie czasami gra swietnie
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
CSMAN
Dacourt, Crespo??,Matrix,wszystkich powyzej 28 roku zycia nie potrzebujemy grajków powyzej tej granicy wiekowej
-
MiRas.
- Kontakt:
Aha, czyli idąc tym tokiem myślenia wywalamy:CSMAN pisze: Dacourt, Crespo??,Matrix,wszystkich powyzej 28 roku zycia nie potrzebujemy grajków powyzej tej granicy wiekowej
Toldo
J. Cesar
Orlandoni
Cordoba
J. Zanetti
Materazzi
Samuel
Stanković
Figo
Vieira
Dacourt
Cruz
Crespo
Bardzo, bardzo, baaardzo mądre...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
ponownie bez urazy...ale po takiej wypowiedzi, że zawodników powyżej 28 lat w Interze nie potrzebujemy...kurcze..zaczynam sie zastanawiac...czy aby na pewno jestes Kibicem Interu...
bo...jak fajnie Mirek przedstawił liste owych piłkarzy...widać, że są to Ludzie tworzacy historie...
dla mnie każdy z nich jest wielki, ale w szczegolnosci takim piłkarzom jak Il Capitano, Cafe Colomobia i Matrix..rzec, że sa niepotrzebni...coś tu jest nie tak
bo...jak fajnie Mirek przedstawił liste owych piłkarzy...widać, że są to Ludzie tworzacy historie...
dla mnie każdy z nich jest wielki, ale w szczegolnosci takim piłkarzom jak Il Capitano, Cafe Colomobia i Matrix..rzec, że sa niepotrzebni...coś tu jest nie tak
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
Piekarz
LOL. A myślałem, że już nic mnie na tym forum nie zadziwi. Nieprawdopodobne.CSMAN pisze: Dacourt, Crespo??,Matrix,wszystkich powyzej 28 roku zycia nie potrzebujemy grajków powyzej tej granicy wiekowej
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Dzonyy
Pół składu by wyleciało
Nie wiem wogóle czemu taka granica ? Do 32 lat to spokojnie większość piłkjarzy może wymiatać... a teraz wyobraźcie sobie jak by wyglądał skład Milanu po czymś takim 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Chuchu
- Kontakt:
jak by wyglądał?? wogóle by nie wyglądałDzonyy napalonyy pisze: a teraz wyobraźcie sobie jak by wyglądał skład Milanu po czymś takim![]()
[przepraszam za off-top]
-
proba1
Z tym Matrixem tworzacym historie to bym nie przesadzal
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
kjuska
Moim zdaniem odejść powinien Figo. Piłkarz to jest wybitny, ale nie oszukujmy się, w tym sezonie raczej sobie nie pogra, bo nawet jeśli ktoś z podstawowego składu ma kontuzje, to są lepsi na tą pozycję. A kasę też niemałą pewnie hapie.
Against Modern Football

-
Dzonyy
Co do Figo to był wybitny piłkarz teraz nie jest nawet cieniem siebie z przeszłośći.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
hQ
- Kontakt:
eh.. szkoda że emeryt gra więcej niż Quaresma ;/. odejść powinni.. Crespo, Dacourt, Orlandoni i Figo. Ze staruchów zostawiłbym Toldo(zmiennika lepszego nie znajdziemy[może Dudek?]), Zanettiego(wyjątek), Cruza(bo nam pare meczy uratował, więc niech ratuje dalej), Materazziego(zawsze dobry). Reszta jest jak najbardziej w porządkukjuska pisze: Moim zdaniem odejść powinien Figo. Piłkarz to jest wybitny, ale nie oszukujmy się, w tym sezonie raczej sobie nie pogra, bo nawet jeśli ktoś z podstawowego składu ma kontuzje, to są lepsi na tą pozycję. A kasę też niemałą pewnie hapie.
-
Piekarz
Podaj mi argument, dlaczego Dacourt i Orlandoni.hQ_ pisze:eh.. szkoda że emeryt gra więcej niż Quaresma ;/. odejść powinni.. Crespo, Dacourt, Orlandoni i Figo. Ze staruchów zostawiłbym Toldo(zmiennika lepszego nie znajdziemy[może Dudek?]), Zanettiego(wyjątek), Cruza(bo nam pare meczy uratował, więc niech ratuje dalej), Materazziego(zawsze dobry). Reszta jest jak najbardziej w porządkukjuska pisze: Moim zdaniem odejść powinien Figo. Piłkarz to jest wybitny, ale nie oszukujmy się, w tym sezonie raczej sobie nie pogra, bo nawet jeśli ktoś z podstawowego składu ma kontuzje, to są lepsi na tą pozycję. A kasę też niemałą pewnie hapie.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
CSMAN
Prosze Państwa pomylilem sie troszke Zannetiego mozna zostawic oraz J.Cesara ale reszta OUT! Inter musi sie stac klubem z zawodnikami z przyszłoscią którzy maja niesamowity wigor i o to chodzi!!pozatym zawsze młodzież sie rozwija a troche starsi panowie nie bardzo więc ich cena spada a my przeciez umimy szkolic mlodych!! :love:A to czy jestem fanem to pozostawcie mojej osobie od 2000 kibicuje fanatycznie.
-
Jaszczu91
Ja pozbył bym sie Crespo, Dacourta, i Figo. Ci zawodnicy maja juz swoje lata i nie grają tak jak kiedyś. Po za tym trzeba drużynę cały czas odmładzać
bo jak wiemy lata lecą. Orlandoniego bym zostawił bo jest Włochem.
bo jak wiemy lata lecą. Orlandoniego bym zostawił bo jest Włochem.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Kropasz
- Kontakt:
Ja nie 'umim'CSMAN pisze: ...umimy szkolic mlodych!!
To ja mam taką propozycję: wystawmy na następny mecz Primaverę. W końcu w młodych siła, itepe. A takie stare dziadygi typu Samuel, Materazzi, Stanković opchnąć nawet za darmo do Milanów, Juventusów, Romów, Realów Madryt. Takie cieniasy to tylko w takich cienkich zespołach mogą grać, prawda?
No i? Ja od tysionpinćsetmilijonłosiemset. Będziemy się licytować, kto dłużej, mocniej i bardziej?CSMAN pisze: A to czy jestem fanem to pozostawcie mojej osobie od 2000 kibicuje fanatycznie.
Wiesz, dam ci taką małą wskazówkę, radę, nazwij jak chcesz:
Lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... - pomyśl nad tym.
Bo naprawdę takie bzdury tu wypisujesz, że zęby bolą.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
CSMAN
Orlandoni to bramkarz a bramkarz mimo wieku nie traci dużo umiejetności a pozatym wlasnie Orlandoni jest Włochem
to Idz do dentysty...Nie mowie ze ich odrazu wszystkich sprzedać ale powoli napewno to konieczne póki jeszcze są coś warci.Aha I dzięki za radę Bardzo dobra rada respect
Nie piszemy post pod postem. Dzięki, pójdę. Takimi tekstami to możesz do kolegów z podwórka startować. Może troszkę więcej kultury? Hę? Polecam, przydatne w życiu. // Kropasz
to Idz do dentysty...Nie mowie ze ich odrazu wszystkich sprzedać ale powoli napewno to konieczne póki jeszcze są coś warci.Aha I dzięki za radę Bardzo dobra rada respect
Nie piszemy post pod postem. Dzięki, pójdę. Takimi tekstami to możesz do kolegów z podwórka startować. Może troszkę więcej kultury? Hę? Polecam, przydatne w życiu. // Kropasz
Ostatnio zmieniony 8 gru 2008, 21:25 przez Kropasz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piekarz
No można, w ostateczności, niech już będzie... ale na warunkowym! Jak nie odmłodnieją to won!CSMAN pisze: Zannetiego mozna zostawic oraz J.Cesara
(Btw, przez 8 lat kibicowania mógłbyś się nauczyć pisania nazwiska kapitana)
A zwłaszcza Samuel, dziad jeden. I jeszcze bezczelnie co tydzień znajduje się w jedenastce kolejki. Młodym miejsce zajmuje.CSMAN pisze: ale reszta OUT!
-
Pablusso
Bez tych "dziadkow" mlodzi nie mieliby od kogo sie uczyc i rozwijac swoich umiejetnosci. Poza tym, jezeli za pilkarskiego emeryta uwazasz gracza okolo 29-30 roku zycia, to gratuluje! Szczerze! Zespoly opierajace sie tylko na mlodzikach nigdy niczego wartosciowego nie osiagna, bo poszczegolnym zawodnikom w kluczowych momentach brakuje doswiadczenia i boiskowego cwaniactwa...
A co do Orlandoniego. Uwazam, ze akurat on moglby odejsc. Jest 3 bramkarzem, praktycznie bez szans na zagranie wiecej niz 1 meczu w sezonie. A taka role z powodzeniem moglby pelnic jakis mlody gniewny z Primavery. I jeszcze przy okazji zdobywac bezcenne doswiadczenie.
A co do Orlandoniego. Uwazam, ze akurat on moglby odejsc. Jest 3 bramkarzem, praktycznie bez szans na zagranie wiecej niz 1 meczu w sezonie. A taka role z powodzeniem moglby pelnic jakis mlody gniewny z Primavery. I jeszcze przy okazji zdobywac bezcenne doswiadczenie.

sig by Orzeu
-
Kropasz
- Kontakt:
A tu się z tobą zgodzić nie mogę. Po pierwsze Orlandoni to nasz wychowanek, co jest kluczowe w świetle przepisów FIFA. Po drugie młody piłkarz musi grać żeby się rozwijać, a sadzanie go na ławce, czy na trybunach nie przyczyni się do jego rozwoju. Wręcz przeciwnie - taki zawodnik przestanie się rozwijać i pozostanie wiecznym talentem i nic ponadto.Pablusso pisze: A co do Orlandoniego. Uwazam, ze akurat on moglby odejsc. Jest 3 bramkarzem, praktycznie bez szans na zagranie wiecej niz 1 meczu w sezonie. A taka role z powodzeniem moglby pelnic jakis mlody gniewny z Primavery. I jeszcze przy okazji zdobywac bezcenne doswiadczenie.
गांजा
Koniec świata
Koniec świata
Four little goblins, trapped by the sea.
-
Pablusso
W porzadku... argument z wychowankiem jest dobry, ale nie rozumiem tego odnosnie grania... Przeciez nikt mu nie zabroni grac jak dotychczas w Primaverze... Pod tym wzgledem nic sie nie zmieni, dostanie jedynie szanse blizszego podpatrywania najlepszych.

sig by Orzeu
-
klusek
Grać w Primaverze raczej nie będzie, bo na spotkania pierwszej kadry powołujemy zazwyczaj trzech bramkarzy.
-
hQ
- Kontakt:
Orlandoni, jak wyżej napisano, nie będę się powtarzał.. Dacourt? On gra wogóle? Do czego on potrzebny jest? To taki Dudek, jemu to nie przeszkadza że nie gra, ważne że portfel się grubszy robi..Crespo i Figo to nie ci sami zawodnicy co pare lat temu. Gdzie ten Hernan z finału lm 05? Figo już wtedy miał ze 32, 33 latkaPiekarz pisze:Podaj mi argument, dlaczego Dacourt i Orlandoni.hQ_ pisze:eh.. szkoda że emeryt gra więcej niż Quaresma ;/. odejść powinni.. Crespo, Dacourt, Orlandoni i Figo. Ze staruchów zostawiłbym Toldo(zmiennika lepszego nie znajdziemy[może Dudek?]), Zanettiego(wyjątek), Cruza(bo nam pare meczy uratował, więc niech ratuje dalej), Materazziego(zawsze dobry). Reszta jest jak najbardziej w porządkukjuska pisze: Moim zdaniem odejść powinien Figo. Piłkarz to jest wybitny, ale nie oszukujmy się, w tym sezonie raczej sobie nie pogra, bo nawet jeśli ktoś z podstawowego składu ma kontuzje, to są lepsi na tą pozycję. A kasę też niemałą pewnie hapie.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2008, 23:02 przez hQ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
IlCapitano
Dacourt i Crespo... tych Panów już nie mam zamiaru więcej oglądać w naszym klubie i mam nadzieję, że opuszczą oni drużynę w styczniu. Jako następcę Olivera widziałbym Francesco Bolzoniego, a w miejsce Argentyńczyka przywędruje zapewne Acquafresca po zakończeniu sezonu.
-
klusek
Przecież Bolzoni nie jest defensywnym pomocnikiem, mamy zostać z samym Cuchu?
-
Pablusso
A jaka Dacourt pelni role w dzisiejszym Interze? I tak praktycznie go nie widzimy w skladzie. Do tego nikt nie mowi, ze zostaniemy z samym Cuchu. Zawsze mozna sciagnac jakiegos perspektywicznego zmiennika.

sig by Orzeu
-
klusek
Toldo też praktycznie nie gra, a nikt nie pisze o jego odejściu (w przypadku Dacourta jest nawet gorzej, bo o ile JC można by zastąpić Orlandonim, o tyle bez Oliviera Cuchu nie ma zmiennika). Bolozniemu życzę dużo minut spędzonych na boisku, ale oczywiste jest, że może co najwyżej występować obok defensywnego pomocnika, a nie zamiast niego - stąd może być następcą np. Pata, za Oliego musimy sprowadzić solidnego piłkarza. Choć ja wielkim optymistą co do młodego Włocha nie jestem.
-
ElPolako
Co do zmiennika dla Cambiasso to faktycznie takiego nie posiadamy. Ja bym widział w jego miesce Miguela Veloso ze Sportingu Lizbona który był by do wyciągnięcia napewno, tym bardziej że już latem był bardzo bliski przejścia do Arsenalu Arsena Wengera. Veloso ma 22 lata więc był by zawodnikiem który mógł by grać w naszym klubie przez długie lata a umiejętności mu odmówić nie można. Zresztą sam zawodnik raczej nie odmówił by gry w Interze Mediolan