za Ciebie bym się na pewno nie wypowiadałGULI pisze: No Orzeu ja tam bym sie raczej za innych nie wypowiadał ale luz ....
czyli we franklinie tak?
spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!
-
Orzeu
- Kontakt:
Odp: spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!

-
Szycha
Wlasnie Kowal potwierdzil swoja obecnosc. W zeszlym tygodniu byl chory, ale napisal mi ze wszystko juz si i jutro melduje sie obowiazkowo. Cos koło 20:15 bede na miejscu...
-
Orzeu
- Kontakt:
tak jak mówiłem Ślepy potwierdził że jak zdąży po zajęciach to będzie. czyli będzie.

-
R2
No ja też oczywiście będę:D
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
-
Kowal
DokładnieSzycha pisze: Wlasnie Kowal potwierdzil swoja obecnosc. W zeszlym tygodniu byl chory, ale napisal mi ze wszystko juz si i jutro melduje sie obowiazkowo. Cos koło 20:15 bede na miejscu...
Banda się szykuje ładna widze
Szycha jeśli dzis pogrebniak zaczaruje

-
air87
Ja na pewno bede w centrum na meczu. Ze wzgledu na kumpla najprawdopodbniej idziemy wlasnie do Cooliozum Jednak jesli sie cos zmieni to jestem w Franklinie albo pewnie Billa jesli znowu F sie zepsuje 
-
R2
Kurde... a mnie niebedzie...
-
Orzeu
- Kontakt:
dziwnym trafem Ślepego też nie - co Wy się umówiliście gdzieś indziej na mecz czy co ? Air, Sopel, Ślepy, R2 - nie ładnie.R2 pisze: Kurde... a mnie niebedzie...

-
sopel19888
ja pisalem ze sie ustawilem na mecz z kumplami ze Środy 
I.F.C na zawsze!!! 
-
Orzeu
- Kontakt:
ślepy przybył jak już wszyscy byli w domu praktycznie ale liczą się chęci - Inter 2-1 Chelsea miejmy nadzieje 1/4 finalu jest nasza !

-
Szycha
Jeśli kogoś wczoraj uraziłem swoim zachowaniem to przepraszam....troche whiskey u kumpla przed pilkarskim swietem i jakos tak wyszlo.Orzeu mam nadzieje, że pod moją niedyspozycyjnosc sam oblałeś goSZka nasze zwyciestwo.
-
Orzeu
- Kontakt:
chyba więcej niż trochę hehe, oprócz tego że momentami było trochę za głośno to nic nie szkodzi wg mnie - przynajmniej było wesoło, ale kurde nie widziałeś Wesleya tzn nie docierało to do Ciebie że Sneijder za Tobą siedziałSzycha pisze: Jeśli kogoś wczoraj uraziłem swoim zachowaniem to przepraszam....troche whiskey u kumpla przed pilkarskim swietem i jakos tak wyszlo.Orzeu mam nadzieje, że pod moją niedyspozycyjnosc sam oblałeś goSZka nasze zwyciestwo.
a i ja oczywiscie sie w hazard zaczełem bawić i piwo pić jak poszliście to 10 minut pozniej wjechał Ślepy
PS Szyszka z ogonem rządził wczoraj :lol2:

-
Kowal
Szycha była gitaraSzycha pisze: Jeśli kogoś wczoraj uraziłem swoim zachowaniem to przepraszam....troche whiskey u kumpla przed pilkarskim swietem i jakos tak wyszlo.

-
air87
To ze wzgledu na to ze zostaly 2 tygodnie ja zaproponuje juz teraz wyjscie na mecz rewanzowy
Jesli sa zainteresowani to moge w Cooliozum zarezerwowac naroznik gdzie sa 3 stoliki, kilka kanap i 2 telewizory. Sa chetni? Na pewno tego wieczoru bedzie w klubie troche ludzi ze wzgledu na turniej pokerowy, ale wszyscy sie pomieszcza. Ja na pewno bede ;]
-
GULI
Air my juz mamy swoja małą przytulną OBERŻĘ z niepowtarzalnym klimatem i piwem za 4 zeta...i nawet właściciel(..to jest ten Franklin
) znosi naszą "barwna" obecność w swoim pubie...

-
Orzeu
- Kontakt:
się kurde śmiejeszGULI pisze: Air my juz mamy swoja małą przytulną OBERŻĘ z niepowtarzalnym klimatem i piwem za 4 zeta...i nawet właściciel(..to jest ten Franklin) znosi naszą "barwna" obecność w swoim pubie...
Tylko Kowal zagadaj z tą Twoją kumpelą zza baru (Jagoda ?) żeby nam zajęła 2 stoliki pod tv a nie że się później dziadki wbijają i trza z daleka oglądać.

-
Kowal
Chopy tak patrze i widze,że rewanż jest 16 marca a to jest wtorek wiec polsat meczu nie pokaże.. zostaje zatem nSport a nie wiem czy nasza mała "Oberża"
ma ten kanał. Ale spoko zawitam tam pewnie w piatek i sobote
i dowiem się co i jak 

-
GULI
Jagoda? to ta co se cycki sokiem oblała jak zamawiałem... heh a Franklin faktycznie spoko ziomal jak wychodziłem to tez mnie pozegnał kumplowskim narazie...ale faktycznie trza jakies rezerwacje tam wprowadzic zeby juz tam zadna pijaczyna pod tv nie usiadła...GRUUUbo było!A pub naprawde ma niepowtarzalna atmosfere skoro nawet Wesley tam zagląda 

-
Kowal
Ciekawych rzeczy można się dowiedziec :P
Guli tam więcej osobistości przychodzi : wspomniany już Wesley, El Charapa oraz Sweet Noise i jeszcze kilku 8)
Nastepnym razem jak będziemy oglądali Inter to zrobie rezerwacje, ale na rewanz z angolami to jak mówiłem niewiem czy u F bedziemy oglądali, bo nie wiem czy maja n
Guli tam więcej osobistości przychodzi : wspomniany już Wesley, El Charapa oraz Sweet Noise i jeszcze kilku 8)
Nastepnym razem jak będziemy oglądali Inter to zrobie rezerwacje, ale na rewanz z angolami to jak mówiłem niewiem czy u F bedziemy oglądali, bo nie wiem czy maja n

-
air87
Bede musial podjac trudna decyzje ;] Albo ogladac mecz sam w Cool, albo przegrac szybko i przyjsc do Franklina albo odpuscic poka i przyjsc do F ;] Trudna decyzja ;] ale rozumiem w F jest Nka i nie bedzie problemow? Bo rewanz jest chyba we wtorek a tego Polsat nie transmituje 
-
Orzeu
- Kontakt:
nie nie nie ta blondyna to jest inna jeszcze
- swoją drogą była wczoraj, ładnie zamotana dziewczyna jest
.
No to się dowiedz Kowal co i jak i najwyżej Billa albo wspomniane Cooliozum pozostanie.
No to się dowiedz Kowal co i jak i najwyżej Billa albo wspomniane Cooliozum pozostanie.

-
nygazz
Witam Panowie!
Kolega Air87 ostatnio zawitał w klubie i chyba potrafi wydać pozytywną opinie o klubie. Widze, że są wahania więc zaproponuje parę konkretów:
10 x TV
15% rabatu na hasło Inter - czyli Fortuna, Lech, Warka za 6 zł plus wybór ponad 60 gatunkowych piw.
Wygodne loże
Zabawa w typowanie - każdy kto wytypuje wynik meczu otrzyma piwo za barem
No i jakiś stały kącik w barwy Interu - koszulka, szalik, proporczyk, zdjecie itp?
Darmowy popcorn, przekąski typu onion rings, chicken wings itp
Co Wy na to?
Kolega Air87 ostatnio zawitał w klubie i chyba potrafi wydać pozytywną opinie o klubie. Widze, że są wahania więc zaproponuje parę konkretów:
10 x TV
15% rabatu na hasło Inter - czyli Fortuna, Lech, Warka za 6 zł plus wybór ponad 60 gatunkowych piw.
Wygodne loże
Zabawa w typowanie - każdy kto wytypuje wynik meczu otrzyma piwo za barem
No i jakiś stały kącik w barwy Interu - koszulka, szalik, proporczyk, zdjecie itp?
Darmowy popcorn, przekąski typu onion rings, chicken wings itp
Co Wy na to?
-
Orzeu
- Kontakt:
5 zł za Lecha na hasło Inter i jesteśmy :D
nie no poważnie mówiąc: pomyślimy i zobaczymy, ja się w sumie chętnie bym przeszedł zobaczyć, a jeśli chodzi o ten kącik fana Interu też byłbym za tym.
nie no poważnie mówiąc: pomyślimy i zobaczymy, ja się w sumie chętnie bym przeszedł zobaczyć, a jeśli chodzi o ten kącik fana Interu też byłbym za tym.
Ostatnio zmieniony 3 mar 2010, 22:13 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Kowal
Byłem wczoraj u F i zanim się ululałem
gadałem z Jagodą. Więc mają juz c+ a i N też, tylko jest jeden mały szkopuł mozna oglądac tylko w pierwszej sali na tv.. na pozostałych nie można oglądac.
Więc myśle,że możemy wybrac się gdzie indziej np. odwiedzic ten lokal
który zaproponował Nygazz co wy na to wiara 
Więc myśle,że możemy wybrac się gdzie indziej np. odwiedzic ten lokal

-
Slepy
Chyba powinniśmy się udać w owe miejsce, co jak co ale u Franklina zawsze mi kanap brakowało, do tego gdy zebrało się nas więcej był problem z wygodnym oglądaniem meczu. Kącik Interu to też bardzo pozytywna rzecz, bo mają go Juventini, Milaniści czy nawet ludzie z Barcelony w BSA. Lokalizacja też jest ok, wiadomo że najlepiej byłoby pod domem, ale dojść w owe miejsce to kilka minut z buta od Franklina.. No i tańsze piwo, ja jestem za.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
Szycha
Taaaak a co opierdolimy jakis kacik w nasze barwy i tyle. Zrzuta na jakas flage ze 2-3 szaliki i mamy swoje miejsce na ogladanie meczy Interu. browar za 6 zł tez ujdzie.
-
R2
Ustawiamy sie gdzies? czy odrazu w tym cooliozum?
-
nygazz
Witam!
Panowie i Panie dziś tj. Czwartek 11 marca o godzinie 19.30 zapraszamy serdecznie na turniej kibiców w piłce stołowej. Start o 19.30. Piwo dla uczestników turnieju 5zł, za każde zwycięstwo nagroda ( shot vodki lub małe piwo ) oraz dla zwyciezcow turnieju butelka Żołądkowej Gorzkiej od klubu!! Zmierz się z kibicami innych klubów!!
Panowie i Panie dziś tj. Czwartek 11 marca o godzinie 19.30 zapraszamy serdecznie na turniej kibiców w piłce stołowej. Start o 19.30. Piwo dla uczestników turnieju 5zł, za każde zwycięstwo nagroda ( shot vodki lub małe piwo ) oraz dla zwyciezcow turnieju butelka Żołądkowej Gorzkiej od klubu!! Zmierz się z kibicami innych klubów!!
-
Slepy
Gdzie się ustawiamy? Proponuję przynajmniej w część ludzi spotkać się "pod Zegarem", żeby potem się nie szukać/dzwonić/wychodzić jak to było gdy szliśmy na Barcę. No i proponowałbym ustawić się z 20 minut wcześniej, bo może być dość tłoczno na tak doborowy mecz.