2. Zespół pokaże mistrzowską dumę i będzie walczyć do końca.
[Barcelona]Ma w swoich szeregach najlepszego gracza świata, najlepszego pomocnika, najlepszego bramkarza i najlepszą linię obrony. Taki zespół nie może zawieść na Camp Nou... ... Barcelona zasługuje na całą wiarę tego świata.
Obejrzyjcie sobie to dokładnie, Maicon zderza się z Leo, po czym niefortunnie wpada centralnie szczeną na łokieć któregoś z obrońców [kolegi z zespołu].
Żadnej winy Messiego. Przykro ?"
Łahahahaha, dawno się tak nie uśmiałem.
Kibice "Dupy Katalonii" to rzeczywiście debile.
Na szczęścia sędzia był po naszej stronie i któremuś z obrońców [koledze z zespołu] nie dał czerwieni za to brutalne zagranie... uffffff...
2. Zespół pokaże mistrzowską dumę i będzie walczyć do końca.
[Barcelona]Ma w swoich szeregach najlepszego gracza świata, najlepszego pomocnika, najlepszego bramkarza i najlepszą linię obrony. Taki zespół nie może zawieść na Camp Nou... ... Barcelona zasługuje na całą wiarę tego świata.
[/quote]
Już pomijając to, że wygrają bo maja "mistrzowską dumę" (nadal nie jestem w stanie zrozumieć, jak ktoś mógł coś takiego wymyślić), to najbardziej uśmiałem się czytając o najlepszym bramkarzu i najlepszej obronie
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein
by Kropasz
Pierwszy gol na San Siro padł w 5. minucie, a jego autorem był napastnik, Simone Tiribocchi, który w tym sezonie zasilił zespół Atalanty. Na 1:1 podwyższył kilkanaście minut później Argentyńczyk Diego Milito. Trzeciego gola dla Interu wbił w 78. minucie Cristian Chivu. Natomiast honorową bramkę dla gości strzelił Kenijczyk McDonald Mariga w 35. minucie.
paco5 pisze:
Tekst z Onet.pl na temat dzisiejszego meczu:
Pierwszy gol na San Siro padł w 5. minucie, a jego autorem był napastnik, Simone Tiribocchi, który w tym sezonie zasilił zespół Atalanty. Na 1:1 podwyższył kilkanaście minut później Argentyńczyk Diego Milito. Trzeciego gola dla Interu wbił w 78. minucie Cristian Chivu. Natomiast honorową bramkę dla gości strzelił Kenijczyk McDonald Mariga w 35. minucie.
Nie poprawili tego?
No tak- tylko Barcelona i Real się liczy.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
vcxzACM,
17:00 22-04-2010
co do przyszłości jego to patrząc rozsądnie może znaleźć sobie miejsce już tylko w jakichs słabych ligach lub w ACM, pod warunkiem że nie będzie stroił fochów
"Przykro mi to mówić, ale to przypomina gadanie niektórych kibiców tenisa, że Federer przegrywal z Nadalem nie dlatego, że Nadal jest lepszy tylko, że Fed byl słabszy. Sorry, taki off, ale nie wiem czy część z Was się słyszy. Nie potraficie uszanować rywala, to o czy My wogóle mówimy. Zdarzają się mecze, w których nie można znaleźć winnego, ale nie róbcie jaj, że Inter zagrał słabo. Mówimy o drużynie, która znalazla sposób na Chelsea, z którą My sezon temu mieliśmy krzyż Pański. Co by bylo gdyby...babcia miala wąsy, gdybanie nie ma sensu i jeśli przegramy to będziecie mówić: Gdybyśmy grali najlepiej to by nie mieli z nami szans? Proszę Was. Półfinaly to nie jakaś zabawa, tutaj chodzi glównie o to by stracić jak najmniej, więc nie wiem czy myślicie, że Inter wyjdzie 7. atakującymi i zostawi wolne tyły - to nie Arsenal. warto tez znaleźć granicę między wiarą, a pewnością siebie, bo jak narazie widzę, to porażka na GM niektórych nic nienauczyla, a jutro będzie placz jak nic jeśli nie damy rady odrobić.
czy jeśli przegramy La Liga, to też tylko dlatego, że nie jesteśmy sląbsi, tylko mamy malo szczęścia, a Real nie gra nic? Podejście kibiców narodzonych od 93. minuty na Stamfford przeraża mnie, bo uświadamia, jak malo niektórzy wiedzą o piłce jako ogólnie sporcie, a nie jako klubie. Wiara jest wiarą. Można powiedzieć: Będzie dobrze, albo wierzę, że będą walczyć. Walka, a zwycięstwo to co innego i jak na razie o 2. pramki finalu bliżej jest Inter. Czy Mou zarezykuje utratę tych 2. bramek? Nie sądze, nawet jeśli zrobimy 5. minutowe pieklo ze strony kibiców, bo na nic innego nie liczę, to bez odpowiedniego pressingu nie będzie nic."
Wklejam ten tekst tutaj, bo to jedyna jak dotąd normalna wypowiedź jaką znalazłem na fcbarca.com Jak widać jeszcze jacyś normalni kibice Barcy istnieją w Polsce
"Barça miala poprostu slabszy mecz moze tez byli zbyt pewni siebie bo sam ospobiscie patrza na pozastalych polfinalistow wpadlem w niekontrolowany smiech;] mozna powiedziec ze Barça sie nie nadaje do tego grona... wszystkie te druzyny obecnie nie naleza do czolowki swiatowej pilki z wyjatkiem Barçy i tak jest smutna prawda"
forzaragazzi pisze:
Kibic Barcy...
"Barça miala poprostu slabszy mecz moze tez byli zbyt pewni siebie bo sam ospobiscie patrza na pozastalych polfinalistow wpadlem w niekontrolowany smiech;] mozna powiedziec ze Barça sie nie nadaje do tego grona... wszystkie te druzyny obecnie nie naleza do czolowki swiatowej pilki z wyjatkiem Barçy i tak jest smutna prawda"
Gdzie tu logika się pytam - gdzie?!
Inter: CSKA, Chelsea, Rubin, Dynamo i teraz pewnie jeszcze Barca.
Lyon: Bordeoux, Real, Liverpool, Debreczyn.
Bayern: Juventus, Manchester, Haifa, Viola i teraz blisko odesłania do domu Lyonu.
przecież wiadomo, że te klubu trafiły fuksem i przypadkiem do półfinału, za to galaktyczna Barca grała nieziemski futbol i oni z miejsca powinni dostać puchar, nawet zaraz w sierpniu go dostać i nie trzeba było by nic rozgrywać
haha no niezle sobie tamci kombinuja :D:D nie wiem czemu oni tak robia przeciez moggi juz zostal ukarany za to wiec jak oni chca mu udowodnic znowu to co juz niby udowodnili ... jak dla mnie wychodzi na to ze sami przyznaja sie do winy :D:D bo wychodzi na to ze kazdy jednak jest winny jak juz mu udowodnia a co za tym idzie my juz odpokutowalismy a oni nie wiec pytanie w co graja hahaha :D:D chca pokazac ze moggi dzwonil a on pokazuje ze oni tez hahaha zobaczymy
Trenuje nas drugi Herrera - swietnie ,mamy w skaldzie drugiego Ibrahimovica i Maldiniego? - to rozumiem ,drugi Lucio ? Czemu nie ,ale k***a mam nadzieje ze Balotelli jest jedynakiem.
"I CH*J!!!!!!!! SĘDZIOWIE ZABRALI NAM FINAŁ W PIERWSZYM JAK I DRUGIM PÓŁFINALE!! VeB !!!! Bayern musi wygrać za te gesty jeba***o mourinho"
prosto ze strony Barcy troche ocenzurowałem ;p
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
Trenuje nas drugi Herrera - swietnie ,mamy w skaldzie drugiego Ibrahimovica i Maldiniego? - to rozumiem ,drugi Lucio ? Czemu nie ,ale k***a mam nadzieje ze Balotelli jest jedynakiem.
Wynik 1:0 w zupełności wystarczyłby Barcelonie do awansu, gdyby nie okoliczności z pojedynku sprzed tygodnia. O czym byśmy dzisiaj rozmawiali, gdyby nie błąd sędziego, po którym padł trzeci gol dla Interu? Nie warto zadawać już takich pytań. Pomimo niespełnionych marzeń o finale na Bernabeu, culés powinni być dumni, że ich zespół nigdy nie zagra w takim stylu jak zrobił to dziś Mourinho i jego Inter. Barcelona nie mogła nic więcej zrobić - błędy sędziowskie, które przecież są wpisane w ten sport, nigdy nie były dla niej tematem do wymówek.
prosto z newsu z fcbarca.pl o meczu
Na początku wyśniłeś sobie marzenie
i stanęło przed tobą jak niezdobyta góra z szczytem w chmurach
milcząca, błyszcząca w błyskach słońca
przysiągłeś, że będziesz się starał zdobyć ją do końca
I poświęciłeś życie, choć kosa losu podcinała skrzydła
i walka ci już brzydła, wytrwałeś
gdy inni upadali ty wciąż stałeś
targany bólem niosłeś własny krzyż
i piąłeś się wciąż wzwyż
60 ? niedlugo do 100 dojdziemy.
barca dala 40 mln i wypozyczyla Eto`o na rok. Jako ze konczyl mu sie juz kontrakt mial prawo podpisac juz z nimi kontrakt na kilka lat.
Taka jest oficjalna wersja klubow.
komentarz w temacie ewentualnego objęcia ławki trenerskiej Realu przez Mou via realmadrid.pl:
"Wole zebysmy w takim stylu przegrywali z Barçą 2:0 niz stawiali gimbus na 16nastce i przegrywali 1:0.
Mourinho gra ultra defensywna piłkę opartą na 3 DMF-ach i 1 tarquiscie... Pelle pokazał że może dokonać wielkich rzeczy - potrzeba tylko jeszcze troche czasu."
Messiego w formie to byśmy błagali o najniższy wymiar kary. Ale pech chce, że na ostatnie 7 meczów Messiego z Mourinho jakoś zawsze ta forma ulatywała jednodniowo :lol:
Edit: Kolejny nawiedzony:
Goal.com: Why were you upset to see North Korea as one of Iran's opponents in Asian Cup's group D?
Javad Nekounam: We have always been a winner against North Korea, but I don't appreciate their style of play. We will beat them again this time. However, I don't enjoy the way they play. I don't admire anti-football tactics as we witnessed that during Barcelona's match against Inter in the Champions League. No one enjoyed the way Inter played. I don't appreciate the way Bahrain play either. I wish Saudi Arabia were in our group.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2010, 08:22 przez Baszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
z pilka.pl o tym, że prezio Sieny zapłaci 2 bańki za pokonanie INTERU (komentarz rolnika)
Nagle to zle ze chca ich zmobilizowac pieniedzmi? Cieszcie sie interowcy ze wy nie musieliscie płacic, bo widac nienawisc była silniejsza, poza tym lepiej kiedy pieniedzmi niz chamsko poddac mecz na boisku kiedy wszyscy patrza.
and1 pisze:
z pilka.pl o tym, że prezio Sieny zapłaci 2 bańki za pokonanie INTERU (komentarz rolnika)
Nagle to zle ze chca ich zmobilizowac pieniedzmi? Cieszcie sie interowcy ze wy nie musieliscie płacic, bo widac nienawisc była silniejsza, poza tym lepiej kiedy pieniedzmi niz chamsko poddac mecz na boisku kiedy wszyscy patrza.
No pieniędzmi to oni wiedzą jak to się robi :lol2:
Ale ta Roma to zenujacy frajerzy.ŻENUJĄCY!Chamski wieśniacki buracki klub od prezesa po kibica.Wstyd i kupa żenady .A Ciotti to najwieksza mameja i prostak jaki biega po boiskach Italii.To ma byc symbol Czego ?Chyba frustarcji , niemocy i IQ kury.W zyciu sie nie spodziewalem ze Roma to takie dno mentalne i wizerunkowe. Puchar Smakuje za to WYBORNIE na tle tych kmiotów. I oni chcą scudetto?? Krowy doić i gnój rozrzucać z takim graniem!Wstyd
Piłka.pl - tytusek25
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
Pominę komentarze kibiców Romy aprobujące zachowanie Tottiego... Skompromitował ich ich własny symbol, kapitan, oni sami kompromitują się swoimi komentarzami. Ale na znak naszej sztamy z Lazio rzucam hasło:
"pawel1993; 05.05.2010; 23:03
nie mam nic co Il Capitano wrecz jestem jemu wdzieczny ze to zrobił mialem dosyc jak ten niby włoch balloteli wkreca w ziemie po 3 naszych wilków Totti widzac słaba grę zrobil to co zrobilby kazdy ogladajacy ten mecz"