Mercato

To co każdy kibic lubi...
Stryjek

Re: Mercato

Post autor: Stryjek »

Jeśli napastnik ma się sprawdzić to się sprawdzi i nie ważne czy przyjdzie w lipcu czy sierpniu.
I jeśli mamy czekać nawet do końca okienka by sprawdzić tych odpowiednich piłkarzy to jest ok.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Sneijder przylazł 29 sierpnia elo
Saff

Post autor: Saff »

miniu86 pisze: 4 sie 2019, 11:30 Panowie, Dybala to jest ogór i jara się nim jeszcze tylko Kapica ze Święcickim.
I to chyba tylko ze względu na jego polskie korzenie i to jak jeździli na wywiady do jego rodziny.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Powiem wam, że owszem nie podoba mi się to, że dajemy się teraz rozgrywać i nasza pozycja jest dosyć slaba, powiedziałbym niespodziewanie słaba. Nie mniej jednak jak sobie przypomnę poprzednie okienka kiedy wszyscy pokazali w euforię i jak się to kończyło w okolicach późnej zimy to po prostu przestaje się tym przejmować. Oceniać będę później.
Stryjek

Według informacji, jakie ukazały się na łamach niedzielnego wydania Daily Mail, Manchester United jest o krok od sprowadzenia z Juventusu Mario Mandžukicia.
maniekfci

Post autor: maniekfci »

Stryjek pisze: 4 sie 2019, 19:08 Według informacji, jakie ukazały się na łamach niedzielnego wydania Daily Mail, Manchester United jest o krok od sprowadzenia z Juventusu Mario Mandžukicia.

Czyli co, zamiast Dybali to Mandżu. Tak czy tak, Lukaku nie będzie nasz
Stryjek

- Dwa tygodnie temu wszyscy twierdzili, że sprawa transferu Lukaku do Interu Mediolan jest przesądzona. Teraz wszyscy mówią, że przejdzie do Juventusu. Jeśli nie masz porozumienia z klubem i zawodnikiem, to nic nie zostanie załatwione. Zobaczymy, co się wydarzy - stwierdził Conte.
Skepta
Kontakt:

Post autor: Skepta »

Stryjek pisze: 5 sie 2019, 06:10 - Dwa tygodnie temu wszyscy twierdzili, że sprawa transferu Lukaku do Interu Mediolan jest przesądzona. Teraz wszyscy mówią, że przejdzie do Juventusu. Jeśli nie masz porozumienia z klubem i zawodnikiem, to nic nie zostanie załatwione. Zobaczymy, co się wydarzy - stwierdził Conte.
Conte judasz kon trojanski won. Takich nam nie trzeba
Wybraniec

Post autor: Wybraniec »

Lukaku niby trenuje z anderlechtem. Ciekawe czy Marotta znowu to spieprzy czy jednak dogra temat do konca.
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Ponoć zwiększyliśmy ofertę do 80mln za Lukaku, ciekawe czy to prawda. Jeśli tak to MU powinno w końcu pójść na kompromis, tym bardziej, że nic nie wyszło z ich wymiany Lukaku-Dybala
Stryjek

Agent Dzeko w siedzibie Interu, MU prawdopodobnie jest skłócone z Lukaku wiec szanse na atak Dzeko Lukaku rosną :)
Stryjek

Raporty twierdzą, że Facundo Colidio i Ryan Nolan uzgodnili przeniesienie do angielskiego Leeds United .
Według Nicolo Schiry z Gazzetta dello Sport rozmowy dobiegają teraz końca.
Leeds jest prowadzone przez Marcelo Bielse i jest własnością byłej konsultantki Suning Group Andrei Radrizzani.
Wybraniec

Piekarz i Odet opiszcie co czujecie teraz w tej chwili.
Wybraniec

Icardi i Lukaku sa bardzo podobni do siebie. Obaj chca grac tylko w Interze lub Juventusie. Icardi symulowal kontuzje, teraz Lukaku. Obaj nie chcieli trenowac z zespolem. Obaj chca zarabiac duze pieniadze. Jeden kosztuje 80 mln euro, drugiego mozemy miec za darmo. Wybieram wiec Mauro Icardiego.
Odet

Post autor: Odet »

Wybraniec pisze: 5 sie 2019, 21:27 Piekarz i Odet opiszcie co czujecie teraz w tej chwili.
Jestem zadowolony. Zaczynam wierzyć w Marottę.
Podobają mi się ruchy Interu (czyli przyjście Barelli, Godina i Sensiego), podoba mi się to że Marotta twardo negocjuje z United i trzyma się tej oferty 60+5bonusów. Sam więcej bym nie dał. Cały świat dyma United, nie dopuśćmy, żeby United wydymało nas.

Lada moment będzie Dzeko. Lukaku wygląda na to że jest skłócony z United i trenuje z Anderlechtem. Mam nadzieję, że jest to zasługa Marotty i właśnie takiego Marottę chcę w Interze.

Chcę, żeby rolę cofniętego napastnika grał Politano z Lautaro.

Pogodziłem się z tym, że nie będzie Ninjy i Maurito (ale jest to decyzja szkoleniowca i ją szanuję).

Życzę sobie tylko, żeby Marotta pozbył się z Interu Perisica, J.Mario i Valero (gdziekolwiek, za cokolwiek).

Pozdr.
Stryjek

Dokładnie Perisić(4mln),Mario(2,7mln) i Valero(2,2 mln) tych piłkarzy trzeba się pozbyć,do tego Puscas i Longo,całkiem niezła kwota może się uzbierać z tych zawodników,doszłaby do tego oszczędność z pensji i jest na ciekawy transfer... Same pensje to - 8,9 mln , nie wiem le zarabia puscas i longo,ale myślę,że oszczędność z pensji wyniosłaby ok. 10 mln

Rolę cofniętego napastnika może grać również Dzeko który lubi brać grę na siebie i moim zdaniem zestawienie Lukaku Dzeko byłoby tym najmocniejszym.
Kusy

Post autor: Kusy »

Stryjek pisze: 6 sie 2019, 08:59 Dokładnie Perisić(4mln),Mario(2,7mln) i Valero(2,2 mln) tych piłkarzy trzeba się pozbyć,do tego Puscas i Longo,całkiem niezła kwota może się uzbierać z tych zawodników,doszłaby do tego oszczędność z pensji i jest na ciekawy transfer... Same pensje to - 8,9 mln , nie wiem le zarabia puscas i longo,ale myślę,że oszczędność z pensji wyniosłaby ok. 10 mln

Rolę cofniętego napastnika może grać również Dzeko który lubi brać grę na siebie i moim zdaniem zestawienie Lukaku Dzeko byłoby tym najmocniejszym.
Masz rację, ale w takim tempie sprzedaży i kupowania, obudza się jak zakończy się mercato. Musimy szybko zafiniszowac😃
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Muszę przyznać, że jestem pełen optymizmu.
Wybraniec

Handanovic - Godin, De Vrij, Skriniar - Candreva, Vidal, Brozovic, Sensi, Asamoah - Lautaro, Icardi. Tak to wyglada na ten moment.wahadla przerazaja, a zarzad raczej nas nie zaskoczy czyms lepszym niz biraghi. Obrona i atak swietne.
Pusiek90

Post autor: Pusiek90 »

Podobno Lukaku dostał/dostanie kare finansową za jego brak we wczorajszym treningu. Mówi sie o kwocie 400k funtów. Sprawa Lukaku powoli zaczyna wyglądać jak u nas z Icardim, i być może nie bedzie już możliwości powrotu do drużyny.
maniekfci

Icardi trenuje z zespołem, oceńcie

A przy okazji - fajne cyrki Lukaku odstawia, skądś to znamy, nie XD jeśli u nich takie rzeczy robi, to i u nas nie będzie miał z tym problemów. Moim zdaniem podobny charakter do Icara raczej
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

U nas Icardi nie chciany. W MU nie chcą Lukaku. Przecież wystarczy się zamienić :hahaha: :!:
Pusiek90

Z tą różnicą,że Icardi udawał,że mu noge urwało i nie może grać. Jeśli chodzi o Lukaku to OGS sam przyznał,że nie widzi go w składzie, i nie powołał go do Norwegi
tłumacząc sie kontuzją u Belga. Chłop udostępnił zdjęcie z wynikiem szybkosci gdzie zajął drugie miejsce. Gdzie ta kontuzja? Icardi to cwaniak i przereklamowana gwiazdeczka za którą nikt nie chce dać 70 baniek, bo nie jest wart tyle. W poniedziałek piłkarze MU mieli wolne, to za zgodą klubu Lukaku trenował z U-18 w Belgi. Co tu porównywać?
maniekfci

Ale troszeczkę spokojniej dobrze, bo nikt tutaj nie ma zamiaru tolerować i przejmować się twoją agresją typie
Yascarr

Post autor: Yascarr »

Nie ma co porównywać tych dwóch przypadków. Icardi nie jest od dawna w planach Conte i chcemy się go pozbyć. Lukaku natomiast nie zagra już więcej u trenera United, ponieważ ten go nie chce.
Pusiek90

Nie atakuje Ciebie, wiec spokojnie.
Wybraniec

Pojawily sie plotki jakoby Lukaku byl dzis w Londynie, poniewaz nie ma dzis go w Brukseli. Dementuje. Romelu i ja jestesmy teraz na Wyspie Malgorzaty w Budapeszcie, ogladamy pokaz fontann i kontemplujemy Calcio. Polecilem mu zeby jak najczesciej podawal do Lautaro i Brozovicia oraz za wszelka cene unikal zagran do Barilli.
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Lukaku za chwilę będzie nasz, zobaczycie. Nie zdziwię się jak max do końca tygodnia.
Dawać jeszcze tego Dzeko, kogoś za Radje i sprzedać odpady typu Perisic, Icardi, Valero, Joao Mario
maniekfci

źródłem o Lukaku jest jakaś kobieta i telegraph - równie dobrze ja mogę powiedzieć, że przyjdzie Messi, podobny poziom wiarygodności
Wybraniec

Czekamy na doniesienia dziennikow i telewizji o ostatecznej kwocie ,zobaczymy ile miernotta wynegocjowal z tych 83 baniek co United chcialo. Przypominam, ze mial an to dwa miesiace.
ODPOWIEDZ