Nie wiem jak wypadł bo we Wronkach nie byłem, a Ty chyba wiesz, że dopingu nie należy oceniać sprzed TVForza_Michal pisze: No może Shady i masz racjęAle nie zmienia to faktu,że LEch wypadł ,,blado'' na tle swojego poziomu jaki sobie wypracował.
Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
-
Shady
Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
-
Minister
No owszem.Tv to nei to samo ale widziałem wiele meczów Lecha w TV i wiem na co ich stać więc akurat ta ocena była chyba trafna bo doping był bardzo szarpany.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Shady
Raczej na co stać obsługę transmisji TV, tj. ustawienie mikrofonów i odpowiednie ich podgłośnienie w zależności od tego jaki mają kaprysForza_Michal pisze: No owszem.Tv to nei to samo ale widziałem wiele meczów Lecha w TV i wiem na co ich stać więc akurat ta ocena była chyba trafna bo doping był bardzo szarpany.
-
Paru
Michał, najpierw patrz na swoje podwórko, dopiero oceniaj innych. Wy, nie macie co się równać do Lecha. Byłem na meczu Lechia-Cracovia i jak nie śpiewa cały stadion to u Was prawie dopingu nie ma. Zauważ, że Lech na każdym meczu prowadzi doping 90 minut, a Wam raz na 3-4 mecze takie coś się zdarzy. Nie zacznij wyliczać Nas, bo w ostatnich 3 meczach ubiegłego sezonu prowadziliśmy bardzo dobry, jak na Nasze możliwości doping.
-
Minister
Paru jedyną osobą która może mi taki tekst napisać jest Shady bo to jego ,,podwórko'' oceniam.Dlatego nie rozumiem po co sie spinasz?Zreszta co ja tutaj oceniałem?Na nikogo nic nie wrzucałem tylko powiedziałem,że doping był słaby i tyle.I moge to robić po każdym meczu Lecha.Jak n razie zrobiłem to pierwszy raz bo właśnie od dawien dawna doping Lecha był bardzo kiepski.
Aha i co to ma być ,,nasze możliwości''?Kraków,Warszawa,Gdańsk,Poznań,Łodź i jeszcze kilka innych miast ma takie same możliwości a to,że na Cracovie przychodzi kto przychodzi to już nie nasza wina.
Aha i co to ma być ,,nasze możliwości''?Kraków,Warszawa,Gdańsk,Poznań,Łodź i jeszcze kilka innych miast ma takie same możliwości a to,że na Cracovie przychodzi kto przychodzi to już nie nasza wina.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Paru
Nie zgodzę się, że takie same możliwości. Warunki (czyt. stadion) nie pozwalały Nam prowadzić dopingu jakiego chcieliśmy. Wy macie swój sektor, gdzie pikniki Wam nie wchodzą. Widzew, ŁKS tak samo. Wisła, Polonia, Śląsk i Legia przed wyburzeniem stadionu też, a u Nas?
-
Minister
A kogo to wina nasza?Aha i uważasz,że doping u Was byłby lepszy gdybyscie mieli swój sektor?Proszę Cie już nei pisz nic więcej o tym.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
kjuska

"Wyjazd" kibiców Pogoni do Świnoujścia.
Against Modern Football

-
MarcoPolo
- Kontakt:

A tu oprawa Interu we wczorajszym starciu z Bari tylko aż dziw, że stadion był bodajże w połowie pełny
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
dzielik
dziw bierze, że kibice Bari często nas przekrzykiwali, a jedyne co usłyszeli w odpowiedzi to gwizdy...
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Minister
No nie wiem czy przekrzykiwanie jest dziwne.Widziałem prawie wszystkie mecze w zeszłym sezonie i było dokładnie to samo co wczoraj.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
alsiw7
witam sorki ze troche zmienie team ale powiedzcie mi czy Inter ma zgode z Realem Madryt czy moze ma jakis uklad? pytam bo widzialem raz komentarz typu HALA MADRID FORZA INTER prosze o odpowieddz
-
MarcoPolo
- Kontakt:
heh może to napisał jakiś fan Realu i Interu jednocześnie.alsiw7 pisze: witam sorki ze troche zmienie team ale powiedzcie mi czy Inter ma zgode z Realem Madryt czy moze ma jakis uklad? pytam bo widzialem raz komentarz typu HALA MADRID FORZA INTER prosze o odpowieddz
Oficjalnie Inter ma sztamę tylko z Lazio Rzym,a jeżeli chodzi o Hiszpanię to kiedyś tam była mowa o pewnym fc w Valencji.
-
alsiw7
ale niema jakiegos ukladu chociaz z Realem? ja mysle ze jest bo w koncu mamy z Lazio zgode i Real tez ja ma wiec Real powinien miec z nami tez jakis uklad
-
dzielik
Źle się wyraziłem, chodziło mi o to, że to wstyd.Forza_Michal pisze: No nie wiem czy przekrzykiwanie jest dziwne.Widziałem prawie wszystkie mecze w zeszłym sezonie i było dokładnie to samo co wczoraj.
Nie przesadzaj, że w prawie wszystkich meczach poprzedniego sezonu kibice gości nas przekrzykiwali. Na pewno nie tak, jak wczoraj. Mi z naszych kibicowskich klęsk u siebie w poprzednim sezonie w pamięci zapadły tylko mecze z Panathinaikosem i Anorthosisem.
Co do Realu, to kiedyś o tym była dyskusja, ale w kontekście największego rywala w Europie (spoza Włoch). Tak więc do układu raczej nam daleko:)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Minister
Skoro jestesmy przy zgodach to jeszcze nie moge napisać,że na 100% ale doszła do mnie informacja od znajomego,że padła kolejna zgoda Lech-Arka.Nie chce siać farmazonu ale taką dostałem informacje.Więc jeśli coś to proszę traktować z przymrużeniem oka 
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
kjuska
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Nigdzie nie ma o tym napisane tak więc może chodzi o to iż oba kluby dzieli tylko pasmo górskie-Alpy i być może wielu fanów wzajemnie odwiedza oba stadiony tak samo może być na linii Bayern-Ac Milan, a jak się mylę to zawsze można mnie poprawić.alsiw7 pisze: a z bayernem monachium jest oficjalna zgoda?
-
Minister
Nie wiem czy jest tego wart ale podkreślam,że informacja nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzona więc może byc to ściema.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
kjuska
Na innych forach też już huczy o tym, że zgoda Lecha z Arką padła.
Against Modern Football

-
Shady
Tylko, że osoby wypowiadające się na tych forach nie mają żadnego wpływu na dalsze losy naszej zgody. Tak, więc wstrzymajcie się z komentarzami dopóki nie będzie (a mam nadzieję, że nie będzie) oficjalnego oświadczenia o zerwaniu.
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Oskarżony o korupcję piłkarz Igor Sypniewski tak oto wspomina swój pobyt w celi.
Nie brakowało też barwnych opowieści o wypitym morzu alkoholu i innych balangowych atrakcjach. Ale to normalne. Jest talent i kasa, jest zabawa. Igor Sypniewski bawił się non stop. Najpierw w drogich klubach, potem na trzepaku lub w bramie. Na koniec emocji nie brakowało mu w więzieniu.
Nie brakowało też barwnych opowieści o wypitym morzu alkoholu i innych balangowych atrakcjach. Ale to normalne. Jest talent i kasa, jest zabawa. Igor Sypniewski bawił się non stop. Najpierw w drogich klubach, potem na trzepaku lub w bramie. Na koniec emocji nie brakowało mu w więzieniu.
"Pod moją celą często można było zauważyć kibiców Widzewa. Obrażali mnie, ubliżali. Ciągle mieliśmy z nimi zatargi. Całą twarz miałem w siniakach. Łapałem różne kary, a potem klawisze, chcąc mieć spokój, faszerowali mnie psychotropami" - mówił pół roku temu.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 19:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Minister
Ja akurat nie wiem co tam na forach wygaduja poszczególne osoby dowiedziałem się o tym od pewnej osoby z Lechii.Shady ma racje poczekajmy na oficjalne info.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
alsiw7
czy z bayernem monachium mamy dalej zgode?
-
pabloos6
- Kontakt:
Jaka zgoda ? Niczego takiego we Włoszech (w polskim rozumieniu) nie ma. Są tylko przyjazne relacje między konkretnymi grupami kibiców. Kiedyś coś tam się mówiło o dobrych ralacjach między kibicami Interu i Bayernu, ale to było kiedyś. Nawet tzw zgoda z Lazio dotyczy dobrych ralacji między kibicami, ale nie ma mowy o żadnym wielkim pozdrawianiu się na meczach, wzajemnych wspomaganiach się, wywieszaniu razem flag itp, tak jak to jest w Polsce praktykowane.alsiw7 pisze: czy z bayernem monachium mamy dalej zgode?
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 23:43 przez pabloos6, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Minister
Dokładnie Wlosi mają inne zwyczje.Zresztą u nich jest wiele grup kibicowskich i niekiedy jedna kogoś lubi a druga ni za bardzo 
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Radek
Chciałbym się pochwalić oprawą na trybunach klubu z mojego miasta - Ruchu Zdzieszowice podczas meczu Pucharu Polski z Dolcanem Ząbki (niestety przegranego 0:3, ale wynik nie do końca odzwierciedla przebieg meczu). Wydaje mi się, że jak na tak małe miasto (około 15 tys) kibice spisali się naprawdę bardzo dobrze, oprawa ta nie była pierwszą taką akcją, bo już podczas spotkań ligowych na trybunach było kolorowo, głośno itd. choć oczywiście nie aż tak, zdarzyło się kilka razy, że było można zobaczyć zdzieszowickie trybuny w NTO.

tu w większej rozdzielczości: http://picasaweb.google.pl/ruchzdzieszo ... directlink#
i jeszcze krótki filmik z samego początku
http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Pdscn9794

tu w większej rozdzielczości: http://picasaweb.google.pl/ruchzdzieszo ... directlink#
i jeszcze krótki filmik z samego początku
http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Pdscn9794
Forza Inter !
-
kjuska
Against Modern Football

-
Minister
Walka z ItI to gorzej niż z wiatrakami.Walter i spułka dalej sa w przekonaniu,że to oni są najważniejsi i nikt inny.Ja naprawdę z całego serca współczuję wszystkim grupom kibicowskim na Legi.Cieszę sie,że u mnie nie ma czegoś takiego a może to przez to,że w zarządzie są ludzie którzy kiedyś mieli dużo wspólnego z kibicowaniem.Oby jak najmniej takich pajaców w Polsce.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Nikt nie wspomniał, że wczoraj odbył się mecz West Hamu z Millwall i ekipa GSE znów dała o sobie znać..
http://www.youtube.com/watch?v=6i-i15KLAUY