Nowe stroje?
-
LaBeneamata
Odp: Nowe stroje?
Koszulka naprawde super, lecz wątpie by projektanci Nike wpadli na taki pomysł.
-
Ibracadabra eight
Projekt super. Powinna być luźna a nie taka przylegająca.

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
hQ
- Kontakt:
Koszulka mjut. Najlepsza ze wszystkich proponowanych na nowy sezon 
-
Serpente
Wcale bym się nie zdziwił jakby koszulki na nowy sezon wyglądały całkiem inaczej niż wszystkie te projekty
No i tak jak powiedział Ibracadabra eight,trochę ciasno wyglądają,jakby z jakichś żelusiów z pod dyskoteki na wzór Cristiano Ronaldo ; (
No i tak jak powiedział Ibracadabra eight,trochę ciasno wyglądają,jakby z jakichś żelusiów z pod dyskoteki na wzór Cristiano Ronaldo ; (

-
Piekarz
Przecież to jest w przysłowiowym paincie robione. I dobrze - na trzeci zestaw świetne, ale na domówkę - tragedia.
Z tych podawanych dwie strony wcześniej przez WTF'a najbardziej bym się ucieszył. Z kolei ta http://img851.imageshack.us/img851/3531/interaway.jpg wyjazdówka to czysta doskonałość w dziedzinie wyjazdówek.
A najprawdopodobniej Nike wciśnie w tym sezonie po równo wszystkim "kody kreskowe", jakie już oficjalnie ma Barcelona.
Z tych podawanych dwie strony wcześniej przez WTF'a najbardziej bym się ucieszył. Z kolei ta http://img851.imageshack.us/img851/3531/interaway.jpg wyjazdówka to czysta doskonałość w dziedzinie wyjazdówek.
A najprawdopodobniej Nike wciśnie w tym sezonie po równo wszystkim "kody kreskowe", jakie już oficjalnie ma Barcelona.
Ostatnio zmieniony 7 cze 2011, 18:17 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
FReeFonix
No przyznam wyjazdowa ladna. Widzialem juz kilka projektow, ale jak to napisal Piekarz pewnie bedziemy mieli 'kody kreskowe' innymi slowy wiocha. Trzeba poczekac na oficjalna prezentacje 

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
Jedrula
- Kontakt:
Podzielam w 100% to co napisał Piekarz. Ten projekt od Mirka jest ciekawy, ale IMO nie po prostu nie jest ładny, nie podoba mi się, natomiast ta wyjazdówka jest po prostu genialna, nic dodać nic ująć.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Kermitt
Z tym że z góry można ją wykluczyć. Pirelli jako główny sponsor nie da sobie wcisnąć pomniejszonego i umieszczonego gdzieś z boku, zamiast na środku logo.
-
Vancore
Na wyjazdowkach ? No jak nie jak juz mielismy takie koszulki. Te z krzyzem na 100lecie.

-
Kermitt
No tak, racja. Całkiem o nich zapomniałem. W takim razie bzdury napisałem tam na górze.
Ale w takim razie, w grę wchodzi tylko wyjazdówka, bo domowej z takim malutkim logiem Pirelli to sobie nie przypominam
Ale w takim razie, w grę wchodzi tylko wyjazdówka, bo domowej z takim malutkim logiem Pirelli to sobie nie przypominam
-
pawel158
- Kontakt:
-
peter0512
nowy projekt, który znalazłem: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 832&type=1

-
Inler
Fajnie wygląda ta z kołnierzykiem. Często pojawia się motyw bez czarnego (zamiast niego granatowy) i tak pewnie będzie to wyglądać
It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in
Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become
Blew down the doors to let me in
Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become
-
Gunnar
- Kontakt:
Mi osobiście się coś takiego podoba, ale kwestia gustu. Wszystko będzie lepsze od Home 2010/2011 w romby 

-
FReeFonix
Bardzo fajna. Jesli to jest ta koszulka, to musze sobie ja kupic 

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
Wojtala
Ta od Mirasa widziałem już dawno temu, jest świetna z czegoś takiego cieszyłbym się najbardziej.
Ktoś tam pisał, że dla pedałów. Do takiej koszulki trzeba być po prostu odpowiednio zbudowany, a to że niektórzy panowie tutaj nie są to wygląda to na nich tak a nie inaczej.
Ktoś tam pisał, że dla pedałów. Do takiej koszulki trzeba być po prostu odpowiednio zbudowany, a to że niektórzy panowie tutaj nie są to wygląda to na nich tak a nie inaczej.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
g0raFCI
Sprawa się dziś rozwiąże, chociaż chciałbym by były takie co MiRas dawał.
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
-
Filip©
- Kontakt:
-
Vancore
Nie sa zle. Bylyby lepsze bez tego debilnego kolnierza no ale trudno. W ogole co to jest za poroniony pomysl robic koszulki sportowe z tym badziewiem ? To bardziej przeszkadza niz pomaga...

-
IlCapitano
Mi się podobają. O wiele lepsze od kompletu z poprzedniego sezonu. Wprawdzie ten kołnierz nieco szpeci, no ale jak ma być odwołanie do tradycji to niech będzie 
PS. Najważniejsze jednak żeby getry były w całości czarne. Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie getry w paski to ZUO najgorsze
PS. Najważniejsze jednak żeby getry były w całości czarne. Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie getry w paski to ZUO najgorsze
Ostatnio zmieniony 7 lip 2011, 12:53 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gunnar
- Kontakt:
-
kostrzes
Chińczyki sprzedaja juz koszulki w takim stylu

Mi się bardzo podobaja.Szczególnie te wyjazdówki.

-
Chuchu
- Kontakt:
Wyjazdówki bardzo fajne ale domowe obleeeeśne! Tylko i wyłącznie wąskie, pionowe pasy a nie żadne wynalazki w tym stylu. Już w tym sezonie przekombinowane były.kostrzes pisze: Chińczyki sprzedaja juz koszulki w takim stylu
-
majosmajos
-
Mora
- Kontakt:
Kołnierz rzeczywiście niepotrzebny, poza tym mankamentem koszulki całkiem na poziomie, nie przekombinowane i bez "pikseli" z zeszłego sezonu.Ja jestem na tak
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Ibracadabra eight
Nasz herb jednak najładniej prezentował się w kółeczku w barwach włoskich 

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
Miarus
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=3 ... DINI=36729
no i mamy oficjalne potwierdzenie domówek, na całe szczęście nie są zrobione jak ma "więcej niż klub"
no i mamy oficjalne potwierdzenie domówek, na całe szczęście nie są zrobione jak ma "więcej niż klub"
-
Castellazzi
- Kontakt:
Cieszę się że są takie pasy, nie za wąskie, nie za szerokie. Koszulki prezentują się bardzo ładnie. Wydaje mi się tylko że kołnierze w koszulkach piłkarskich są zbędne 
PS. Pazzo i Wes głównymi modelami
PS. Pazzo i Wes głównymi modelami
-
Chuchu
- Kontakt:
Całe szczęście, że tym razem nie kombinowali. Kołnierzyki wcale się źle nie prezentują a pasy są wręcz idealne