Inter mistrzem wloch..aha ;] juventus w serie B..aha ;] Czolem wszystkim,dawno mnie tu nie bylo,jak i w Polsce

Kuzwa,czlowiek wyjedzie do roboty,a tu takie dymy..najgorsze jest to ze mam malo czasu na czytanie wszystkich newsow i postow wiec prosze nie toczcie ze mnie beki jak napisze cos zrytego

Oczywiscie degradacja juventusu jest jak najbardziej sprawiedliwa i chyba nie ma na tym,ani na innym forum osoby ktora myslalaby inaczej.Milan potraktowano wg mnie zbyt ulgowo,ale nie wiem co z Lazio i Viola??Spadli czy nie??Jakies pkt karne czy cos..napisz ktos co ulatwi mi orientacje w terenie.
Co do transferow,to Moratti nie skapi grosza,ale Vieria jest tu chyba nie potrzebny.Nigdy tego goscie nie lubilem,powiem wiecej,nienawidze tego frajera.Dosc naogladalem sie jego wystepow w Arsenalu zeby trwac w swojej opini.Natomiast Zlatan to zajebista sprawa

Jak zobaczylem na inter.it jego w skladzie to odrazu poszedlem na tace do kosciola zucic.Super.Podobne odczucia mam co do Crespo,zawsze uwazalem ze jego sprzedasz byl duzym bledem,ale na coz..

Reszta wiadomo,Maxwell,Grosso itd. to oczywiscie b.dobre zakupy.Jest jednak male ale..mamy 6 napastnikow,ktos odejdzie-to pewne-tylko pytanie kto?!.Recoba odpada;] Cruz? czytalem na waszej magicznej stronce(fcinter.pl) ze ma przejsc do Juve..,a niech idzie,mamy Zlatana

Martins? kuzwa,szkoda mi go,ale za kwote nie mniejsza niz 15-20mln niech rozwija swoj talent w innym klubie,ba w naszym za duzo to on sobie nie pogra

No i zostal nasz nieszczesny Adriano.Nazwalem go tak bo jest to wg mnie jeden z najlepszym napadzorow na globie,a przez ostatnie 1,5gowno gra.Musimy mu dac czas,teraz jak jest Zlatan i Crespo jestem na 100% i moge oddac moja prawa noge ze zacznie hukac az milo,no bo musi teraz wywalczyc miejsce w pierwszej 11.I dobrze.
Potrojna korona nasza.
ps.poda mi ktos jake maja teraz nr koszulek nowe nabytki?? thnx i pozdro
SCUDETTO NASZE!!