No i kolejny dzień z nowościami transferowymi...Martins jest już praktycznie piłkarzem Newcastle United brakuje jedynie podpisu samego zainteresowanego, gdyż obie stroby już się dogadały

(troche mi będzie go brakowało, te szybkie rajdy i bramki zdobywane w niecodzienny sposób

). W ataku pozostaje nam więc Crespo (który jak na razie jest na wypożyczeniu), Zlatan, Cruz, Recoba (który za wszelką cene chce zostać w Interze :-o pomimo, że nie gra zbyt wiele i to mi się u piłkarza podoba), Cruz (nasz dżoker

) no i Adriano, którego przyszłość także nie jest taka pewna na San Siro. Zobaczymy co na to Moratti gdyż to do niego należy ostatnie słowo... już sprzedał Ronaldo, teraz chce jego powrotu

a trzeba dodać, że włączył się do walki o Brazylijczyka - Ac Milan

Dzisiaj pojawiła się informacja dotycząca wymiany na linii Betis-Inter; Joaquin-Solari... zamiana jak najbardziej na miejscu, nie obraziłbym się gdyby do takiej wymiany doszło (zapomniałem dodać, że Inter miałby do tego interesu jeszcze dopłacić). Solari mało grywa, w końcówce sezonu dostawał szanse i trzeba przyznać, że ją wykorzystywał a co trener teraz myśli :-? Do końca mercato choć nie wiele czasu zostało to jeszcze nie raz możemy być zaskoczeni decyzjami naszego zarządu

.