SETE pisze: ↑11 cze 2023, 17:57
Pavard za Skrinara - tutaj nie ma siły , daliśmy ciała ze Skrinarem i trzeba sięgnąć do kieszeni, akurat moment na taki wydatek jest idealny bo jesteśmy zarobieni po LM.
Kolejny obrońca za Dambrosio - nie mam żadnego aktualnie typu ale to zapewne ktoś za free lub jakieś wypożyczenie
Pereyra - za Gaglirdiniego , niewątpliwie progres i jestem pewien ze to byłoby solidne uzupełnienie rotacji w pomocy
Retegui - za Corree lub Dzeko do ataku. Kwota wykupu Ok 18 mln , plus pewnie niska pensja i dekret podatkowy. Na dłuższa metę tańszy w utrzymaniu niż ci dwaj, których chciałbym pożegnać w tym roku.
Takie szybkie przemyślenia na dzisiaj o informacjach dochodzących z rynku. Moja wizja wzmocnień , które opisałem jakiś czas temu miałem wrażenie z duża doza realizmu mogą się jednak okazać nadmiernym optymizmem.
Za Skrinara chyba na Pavarda szans nie będzie stad zmieniam typ i wpisuje ze może to być Demiral skłócony z Gasperini. Nie narzekam, dla mnie Turek jest Ok ale wiadomo to nie Pavard
Kolejny obrońca za DD - to może być ten młody Bisseck
Pereyra za Gagliardiniego - tutaj podtrzymuje, to się może wydarzyć
Dzeko zwolnił miejsce w ataku , zwolnił tez 10 mln brutto na liście płac. Priorytetem jest wiadomo kwestia Akuku ale może powalczą o retegeja na jakieś wypo z obowiązkiem
Rozumiem, ze aby spróbować wzmocnić drużynę to musza nastąpić sprzedaże. Nie ulegało to dla mnie wątpliwości ale nie chciałbym odejścia takich graczy jak : Barella , Lautaro , Onana , Bastoni, Hakan , Brozo , Dimarco ( kolejność tez nie przypadkowa ). Jesli oni zostaną to spokojnie zrozumiem lepienie ubytków w składzie graczami za free lub jakimiś wypożyczeniami.