A o Legii i Wiśle słyszałeś? Cytowałem wypowiedź jakiegoś kolesia ale uważam że dużo jest w tym prawdy! Nie mówię że kluby które wymieniłeś to sprzedawczyki ale Legia i Wisła do takowych raczej też nie należąEL_CHINO pisze:To się uśmiałem. Jak była mowa o korupcji to nic nigdy nie słyszałem ostatnio o śląskich klubach jak Górnik, Ruch, Odra, Polonia, PiastGlobusik pisze: W 1 LIDZE CZYSTE SĄ DWA KLUBY- WISŁA I LEGIA! czuję w kościach że koleś miał rację![]()
Polska Ekstraklasa
-
Globus
Odp: Orange Ekstraklasa
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Shady
Proszę Cię, wierzysz w to?Globusik pisze: A o Legii i Wiśle słyszałeś? Cytowałem wypowiedź jakiegoś kolesia ale uważam że dużo jest w tym prawdy! Nie mówię że kluby które wymieniłeś to sprzedawczyki ale Legia i Wisła do takowych raczej też nie należą
-
Globus
Oczywiście że tak
Mam jakieś podstawy żeby myśleć inaczej?

-
ferii
wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd !!! i my chcemy mieć dobra reprezentacje jak nie mamy nawet normalnej ligi
szkoda słów a Fifa powinna za takie rzeczy zawiesić na rok nasze rozgrywki i tyle !!
szkoda słów a Fifa powinna za takie rzeczy zawiesić na rok nasze rozgrywki i tyle !!
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
szuli
-
Woo-cash
- Kontakt:
Równie dobrze można tak zrobić po Euro jeśli dalej będzie taki cyrk. Może to by ich coś nauczyło.szuli pisze: gdyby nie euro to by to zrobiła
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Shady
"Fryzjer" kiedyś wspominał, że od 1990 roku (wcześniej też wałki były) żadne mistrzostwo, spadek czy awans nie były przypadkowe. Zresztą nie trzeba się jego wypowiedzią sugerować, starczą wyniki i przebiegi co niektórych spotkań. Przypomnij sobie mecz Wisła - Legia w 93 roku (dałem najprostszy przykład, dalej mi się szukać nie chce), owszem, według aktualnego prawa sprawy z tamtych lat są przedawnione, ale chodzi o sam fakt, więc proszę nie pisz mi, że Legia i Wisła są czyste.Globusik pisze: Oczywiście że takMam jakieś podstawy żeby myśleć inaczej?
Ostatnio zmieniony 27 lip 2008, 00:25 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Globus
Przywołujesz akcję która miała miejsce 15 lat temu
Mi chodzi o ostatnie sezony- tak około od 2000 roku! Uważam (może się mylę) że nożowniki i Legia nie odwalali maniany 

-
Jaszczu91
Legia jest czystą od kad zainwestowało w klub ITI. Wczesniej pewnie przekręty byly bo musiały byc. To bylo wczesniej normalną rzeczą. Jesli chodzi o Wiśle to jak narazie nie na żadnych plotek o zamieszaniach korupcyjnych tego klubu wiec Wisła
raczej jest czysta. Ale moge sie mylić.
raczej jest czysta. Ale moge sie mylić.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
YoozeQ
No i znowu przelozyli rozpoczecie sezonu w "ekstraklasie". Ta polska pilka to niezla komedia jest. Jeszcze do tego doszedl popis Majdana i Swierczewskiego. Szkoda gadac...
-
Mora
- Kontakt:
Ja słyszałem ,że tylko 3 kluby nie brały udziału w korupcji:Wisła, Legia i Groclin.Ile w tym prawdy
Nie mam pojęcia, zresztą jak każdy na tym forum.Co do startu ligi ,to mamy do czynienia z komedią lepszą od "Samych swoich".Rok temu był bałagan ,ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie.Zresztą szkoda mi klawiatury na tych pajaców z PZPN i tego śmiesznego Trybunału...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Jaszczu91
Liga wystartuje od trzeciej kolejki.(to chyba 8sierpnia) Bedzie liczyć 16 drużyn. Juz w czwartek ma byc decyzja w sprawie Korony i Zagłębia wiec to pozwoli na szybszy start ligi. Jesli trybunał arbitrażowy dopuści oba kluby do ekstraklasy to z najwyższą klasa rozgrywkową pożegna sie Arka i Piast. Mozna by napisac ze wszystko wraca do pożądku ale znając nasze realia wszystko moze sie jeszcze zmienic.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Pablusso
Nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo, ze niedlugo wkroczy we wszystko Fifa i zalatwi sprawe tak jak to kiedys bodajze w Grecjii uczynila. Zawiesi na pewien czas rozgrywki.

sig by Orzeu
-
MiRas.
- Kontakt:
To by sie bardzo przydalo... jednak watpie w takie cos.Pablusso pisze: Nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo, ze niedlugo wkroczy we wszystko Fifa i zalatwi sprawe tak jak to kiedys bodajze w Grecjii uczynila. Zawiesi na pewien czas rozgrywki.
A w ogole to... dziady z PZPN znow przesunely zjazd, na ktorym maja podac sie do dymisji, tym razem na pazdziernik... brawo, brawo, brawo... Oni nigdy nie zejde ze stolkow, trzeba czekac, az wygina smiercia naturalna, bo innej rady nie ma.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
szuli
no bo listek przecież 3 raz będzie kandodował ... jak ja się "cieszę" super poprostu
jedyne co on robi dobrze to "robi w hu*a" wszystkich w fifa i uefa no ale mistrzowsko to robi w hu*a wszystkich w Polsce
jedyne co on robi dobrze to "robi w hu*a" wszystkich w fifa i uefa no ale mistrzowsko to robi w hu*a wszystkich w Polsce

-
Jaszczu91
Nie tak dawno minister drzewiecki sie wypowiadał ze jesli Listkiewicz bedzie chcial kandydować to juz na drugi dzien wyszła pismo do UEFA O zmianę naszego przedstawiciela w tej organizacji, byli prezesa PZPN. Tak wiec władze maja juz dość misia i przeciąganie zjazdu duzo mu nie pomoże. 
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Lamatico
- Kontakt:
'Znów przełożyli'... jak to przeczytałem po raz kolejny ironicznie sie usmiechnałem... Najbardziej mi szkoda... TVP bo tak się podniecali tą ligą, a tu przyjdzie co do czego i nie wystartuje
Śmiech na sali... Nie dość że kopanina jakich mało to na dodatek nie potrafią rozpocząć wydać prawomocnych wyroków... wszystko do odwołania, przecież tak można bez końca... bo poszkodowany zawsze będzie sie odwoływał...
ŻENADA
ŻENADA
-
Jaszczu91
Dzisiaj doszlo do dwòch najgłupszych transferów tego lata w Polsce. Otóż Marcin Robak i Maciej Mielcarz podpisali kontrakty z Widzewem Łódź!!! Mielcarzą jeszcze jakos mozna zrozumieć ale Robak! Według mnie on kandydował do reprezentacji a teraz to robi nawet nie jeden tylko dwa kroki do tylu. Mial propozycje z Legii, Cracovii, Maccabi Tel Awiw a wybrał Widzew?! Tylko ambicji mozna mu pozazdroscić...
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Zzzz
Wie co robi 8)
"Stwierdziłem, że można zrobić krok w tył, żeby potem zrobić dwa do przodu."
"Stwierdziłem, że można zrobić krok w tył, żeby potem zrobić dwa do przodu."
-
Dzonyy
Śmiechu warte. Za niedługo będzie tak że liga wystartuje na wiosne.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
strzelboLKS
ŁKS Łódż Polska:) Smiech Na Sali To Co Się Dzieje Z Polska Piłką:)
-
Shady
Jakie nastroje przed derbami śląska? W porównaniu z tymi ostatnimi to można powiedzieć, że jest cisza. A że są tu kibice obydwóch drużyn to pytam z ciekawości ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Ostatnio zmieniony 5 sie 2008, 17:46 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jaszczu91
Nie wie ktoś czy TVP pokaże jakis mecz z tej ,,pierwszej" kolejki??? Derby Warszawy na początek to by bylo cos.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
MiRas.
- Kontakt:
Szczerze, to dopiero Ty mnie teraz tak olśniłeś, ze one w ogóle sąShadY pisze: Jakie nastroje przed derbami śląska? W porównaniu z tymi ostatnimi to można powiedzieć, że jest cisza. A że są tu kibice obydwóch drużyn to pytam z ciekawości![]()
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Shady
Bez urazy, ale ja nic ciekawego w tym nie widzę. Polonia, która kupiła sobie grę w ekstraklasie nie sądzę, żeby miała jakiekolwiek szanse z Legia. W kwestiach kibicowskich, Legia pewnie będzie prowadziła protest, Polonia kibicowsko ma taki sam poziom jak Dyskobolia.Jaszczu91 pisze: Derby Warszawy na początek to by bylo cos.
Jak dla mnie to lepiej, że zespoły grają na swoich stadionach. Na Rosvelta tak samo jak na większości innych meczy, pewnie będzie komplet widzów. Co do naszych byłych piłkarzy, Scherfen jest waleczny i dobrze sobie radzi w środku pola. Zając jest bardzo szybki i potrafi ładnie pociągnąć akcję na skrzydle, jednak jest już dość stary i nie wiadomo jak długo jeszcze dobrze będzie mu szło. Z tych dwóch drużyn, zdecydowanie jestem za GórnikiemKrwawy_eM pisze:Podobno ma być 15 000 ludzi na Rosvelta... ale przy 45 000 na Śląskim to jest marna liczba![]()
Oczywiście całym sercem za HKS'em!
Zobaczymy czego wart jest Zając i Scherfen... xDD
Ostatnio zmieniony 5 sie 2008, 18:19 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jaszczu91
Zagłębie jednak w nowej pierwszej lidze. Korona wciąż czeka na decyzję. Pewnie tez bedzie podtrzymana kasa degradaji bo skala korupcji byla duża.
Tak wiec powoli sie juz wyjaśnia i wszystko wraca do normalności, ale trzeba zaznaczyć ze bardzo długo to trwało
Tak wiec powoli sie juz wyjaśnia i wszystko wraca do normalności, ale trzeba zaznaczyć ze bardzo długo to trwało
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Woo-cash
- Kontakt:
Wreszcie doczekaliśmy się inauguracji rozgrywek naszej ekstraklasy. Na początek odbyły się dwa spotkania. W pierwszym czyli derby Warszawy Polonia zmierzyła się z Legią mimo bardzo ładnego widowiska nie doszło do rozstrzygnięcia i mecz zakończył się wynikiem 2-2. W drugim spotkaniu Lech który jest wymieniany w gronie zespołów które będą walczyć o mistrzostwo nieoczekiwanie przegrał 2-3 w meczu z GKS Bełchatów. Warte zaznaczenia jest to że na ławce trenerskiej Bełchatowian zadebiutował Paweł Janas.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Lamatico
- Kontakt:
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony postawą mojego GKS-u Bełchatów. Klub, który zawsze w zaciszu afer... z problemami finansowymi, sponsoringiem w ostatnim czasie pokonuje Lecha. Nasi forumowicze z Poznania będący na zjeździe pewnie zaskoczeni podobnie jak ja, tylko że negatywnie.
Cieszą 3 pkt z tak trudnym rywalem, oprócz zdobyczy pukktowej zapewne rosna morale druzyny, i pewność przed kolejnymi bardzo trudnymi konfrontacjami z Górnikiem, Legią czy Wisłą, jeśli w tych spotkaniach Bełchatowianie wywalcza jakies korzystne rezultaty to można byc pełnym nadziei, że dalsza częśc sezonu da nam mistrza jesieni (marzenie moje, powtórka sprzed dwoch lat). Wtedy to utarty zostanie nos PGE, które powiedzialo, że jak będa sukcesy będzie kasa... Forza GKS Bełchatów
Cieszą 3 pkt z tak trudnym rywalem, oprócz zdobyczy pukktowej zapewne rosna morale druzyny, i pewność przed kolejnymi bardzo trudnymi konfrontacjami z Górnikiem, Legią czy Wisłą, jeśli w tych spotkaniach Bełchatowianie wywalcza jakies korzystne rezultaty to można byc pełnym nadziei, że dalsza częśc sezonu da nam mistrza jesieni (marzenie moje, powtórka sprzed dwoch lat). Wtedy to utarty zostanie nos PGE, które powiedzialo, że jak będa sukcesy będzie kasa... Forza GKS Bełchatów
-
Jaszczu91
To zwycięstwo GKS to w dużej mierze zasługa wlasnie Janasa. Dla mnie to jeden z lepszych polskich szkoleniowców. GKS raczej nie powtórzy swojego świetnego niedawnego sezonu, ale bedzie wysoko. Co do Lecha to jestem troche rozczarowany ich postawą. Legia zawsze nie radziła sobie z Groclinem(Polonia) wiec remisem nie byłem zaskoczony.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Jaszczu91 pisze: To zwycięstwo GKS to w dużej mierze zasługa wlasnie Janasa.
No nie wiem czy Janasa,na razie widac ze poprawil troche gre ale zawsze tak jest ze w pierwszych meczach z nowym trenerem idzie dobrze,wszystko jest pieknie,ladnie,chwali sie szkoleniowca a potem przychodzą slabe wyniki i coraz gorsza sytuacja w klubie i wiesza sie psy na trenerze.Wiec poczekajmy na chwalenie Janasa ze to on wygral mecz,poczekajmy na inne mecze.Ja mimo wszystko sadze ze GKS nie bedzie dalej osiagal dobrych wynikow i sadze ze zajmą miejsce w srodku tabeli a po sezonie Janas zostanie zwolniony.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.