Najlepsze teksty.

Forumowe zabawy, posty nie są zliczane
ODPOWIEDZ
klinsmann

Odp: Najlepsze teksty.

Post autor: klinsmann »

Wpisując w grafice google hasło "Inter Mediolan" natknąłem się na jakiejś stronce dla panien na to: tekst sprzed dwóch lat. Przeczytajcie sami, ja nie piszę nic. :P

"10 powodów dla których powinnaś kibicować... Interowi Mediolan"

Inter Mediolan od kilku dobrych lat nieprzerywanie dominuje w Serii A. Mistrzostwo Włoch Nazzurri zdobyli już trzy razy z rzędu, a i teraz są na dobrej drodze, by dołączyć do nich kolejne. Gdyby to od nas zależało, już dziś obdarowałybyśmy ich wszelkimi możliwymi tytułami i pucharami, a dzisiejsze 10 powodów jeszcze bardziej nas do tego przekonuje.

1. Zlatan Ibrahimović - niezwyciężony snajper Interu i posiadacz bardzo, ale to bardzo apetycznego ciała oraz zniewalającego uśmiechu. A jeśli bardziej przekonują Was (w co nie wierzymy) piłkarskie umiejętności, przyjrzyjcie się tylko jego fenomenalnym strzałom zza pola karnego, które prawie zawsze kończą się bramką.

2. Obecność w klubie Julio Cruza i Adriano, czyli naczelnych ''Niegrzecznych Ciach'' włoskiej ligi. Choć nie raz ganiłyśmy ich za nieodpowiednia zachowanie, przyznajemy się bez bicia, że zawsze miałyśmy słabość do niegrzecznych chłopców, a w szczególności do tak urodziwych niegrzecznych chłopców.

3. Ricardo Quaresma - bo choć na murawę wybiega nadzwyczaj rzadko (od początku tego sezonu zaledwie 5 razy) to i tak sama jego obecność w Interze jest wystarczającym powodem, by kibicować Nazzurrim. Gdy spojrzymy w czekoladowe oczy Portugalczyka, to jego boiskowa frekwencja i wkład z zwycięstwa drużyny, naprawdę przestaje mieć znaczenie.

4. Inter w minioną sobotę wygrał tzw. derby Włoch z Juventusem Turyn, a i obecnie jest liderem klasyfikacji Serii A. Nic tylko pogratulować.

5. Bo (o dziwo!) piłkarze Interu naprawdę dobrze śpiewają. Posłuchajcie tylko piosenki ''Pazza Inter Amala'' w wykonaniu Nazzurrich. Ciacha śpiewające po włosku naprawdę podbijają nasze serca. A poza tym, doceniamy ducha drużyny. //tutaj link do Pazza Inter na youtube - przypis mój//

6. Nie tak dawno, jak tydzień temu, ochrzciłyśmy Pepa Guardiolę ''najprzystojniejszym trenerem wszech czasów''. Jak więc wielkimi ignorantkami byśmy były, gdybyśmy nie przyznały tego tytułu również Jose Mourinho. ''The Special One'' to po prostu facet z klasą, na dodatek seksowny i odnoszący sukcesy na trenerskiej ławce, zarówno w Chelsea jak i Interze. A jego osobowość jest naprawdę intrygująca.

7. Nazzurri jako jedyny klub nigdy nie zaliczyli spadku z Serii A, a zachowanie tak wysokiego poziomu przez 98 długich lat się chwali.

8. W całej swojej historii aż szesnaście razy triumfowali jak Mistrzowie Włoch. Prawie mdlejmy z zachwytu.

9. Mediolan to włoska stolica mody. Armani, Prada, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace to tylko nieliczne miejsca, które czekają na Was w mediolańskiej dzielnicy mody, przy okazji meczu cudnych Nazzurrich.

10. Bo ''Football Club Internazionale Milano'' brzmi ładnie i już!

Teraz już chyba żadna z Was, nie ma wątpliwości, że Inter wygra w niedzielę z Napoli 10:0."
moris1921

Post autor: moris1921 »

Ja znalazłem dzisiaj na JM, ale jest to komentarz z Onetu pod newsem o porażce Barcy:

Do ogromnej sensacji doszło w sobotni wieczór w Barcelonie, gdzie gospodarze przegrali z Herculesem 0:2 (0:1).

- Antyfutbol, czyli 13 praca Herculesa
Bezczelny Hercules zaparkował autobusem w swoim polu karnym i zabijając piękno piłki swym antyfutbolem niesłusznie pobił Wielką Grande Barcelonę!! Wystarczy spojrzeć na statystyki meczu, by zrozumieć jak wielka niesprawiedliwość się dziś wydarzyła. Barca miała 95% posiadania piłki, wymieniła 1392 podania, a sam Xavi miał ich 371 (z czego 188 od swojej prawej do swojej lewej nogi). Bóg piłki Messi dał kolejny popis i powinniśmy bić pokłony. W jednej akcji minął 16 rywali (8-krotnie mijał tego samego zawodnika). Po meczu zapytany o tę niezwykłą akcję, Leo odparł:
- Gdy go mijałem to zapytałem czy Ronaldo to gej, ale on nie odpowiedział, więc musiałem wracać i pytać ponownie. Dwie bramki Herculesa to podarunki od sędziów, którzy nie przerwali akcji, gdy Hercules zabierał piłkę graczom Barcy. Dziś świat stanął na głowie!
Na zakończenie chciałem pochwalić Adriano, który grał kapitalne spotkanie i widać, że już zrozumiał mentalność Dumy Katalonii. Po brutalnym uderzeniu Trezegueta, które, jak twierdzą świadkowie, mogło wywołać liczne złamania skrzydełka siedzącego na ramieniu Adriano komara, nowy obrońca Barcy zrobił co prawda krok do przodu, ale szybko zorientował się, jak bardzo pobłądził. Jako żywo stanęły mu przed oczami jego wspólne treningi z Busquetsem, Iniestą i Dani Alvesem. Chłopcy zostają po treningu zespołu i "ćwiczą do upadłego". Należy podkreślić, że Adriano, który z początku miał słabą skuteczność - 3 wymuszone kartki na 10 upadków, teraz znacznie poprawił ten element gry. To, że Trezeguet nie został wyrzucony z boiska, zrzucić należy na karb małego doświadczenia Adriano i tremy, która towarzyszyła występowi przed tysiącami na stadionie, a milionami przed TV.
Mietson

Post autor: Mietson »

Gdy go mijałem to zapytałem czy Ronaldo to gej, ale on nie odpowiedział, więc musiałem wracać i pytać ponownie
Świetny tekst :D
Jak Wam nie pasuje mój podpis to co mam tutaj napisać? :P

Inter Merda, Forza Juve - teraz jest ok?
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Cny 16.09.2010 13:43
http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nA ... r_embedded
Cny 16.09.2010 13:43
widzieliscie??
Vancore 16.09.2010 13:44
wczoraj jakies 50 razy
doslownie
srednio co 5 minut ktos to wrzucal
Cny 16.09.2010 13:44
on normalny nie jest
nie, nie jest
Cny 16.09.2010 13:45
wczoraj nie wchodziłem ;p
keloo08 16.09.2010 13:51
Moze jednak jest z nami?Cały skład pościna i w Derbach jeszcze samoboja strzeli?
eldoka 16.09.2010 14:06
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/new ... 532479,103
eldoka  16.09.2010 14:06
widzieliscie to ?.:/
Minister

Post autor: Minister »

Poległem!! :hold:
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Kubuś:) 17.09.2010 16:55
http://www.polsat.pl/Nasze_Programy,284 ... index.html polsat znowu nie dla interu :?
Baszczu 17.09.2010 16:56
n da, w HD
nerazzurri13  17.09.2010 17:00
a n jaki mecz pokaże??

Obrazek
Kubus

Post autor: Kubus »

luqa90 | 17.09.2010 | 15:30:35
To jest Juventus? Juventus upadł i już nigdy nie wróci...kochałem ten kluby ale moja miłość nie jest ślepa, odchodzę od Juve z wielkim żalem

pudełko21 | 17.09.2010 | 15:35:06
@luqa90
Na fcinter.pl przyjmą cię z otwartymi ramionami.

nasi kochani przyjaciele z JP
Obrazek
pietrasowy

Post autor: pietrasowy »

@ forum realmadrid.pl

"A co do Lassa to uwazam, ze jeszcze wiele pozytku z niego bedzie i to bynajmniej nie w srodku pomocy a na prawej obronie gdzie w defensywie jest lepszy i od Ramosa i od Alvaro, a w ofensywie nieznacznie ustepuje Andaluzyjczykowi. Jedynym ale i decydujacym czynnikiem niewystawiania go w pierwszej jedenastce jest wg mnie brak 'chlodnej glowy'."
zahor

Post autor: zahor »

JP :

Del | 22.09.2010 | 22:57:22
dwa karne w meczu. Szczyt.
NIE dla Ranocchii w Interze!
Seba

Post autor: Seba »

zahor pisze: JP :

Del | 22.09.2010 | 22:57:22
dwa karne w meczu. Szczyt.
Widać chłopak od niedawna interesuje się piłką, bo jeszcze kilka lat temu Juventus nawet nie musiał rozgrywać meczu, aby mieć już zapewnione dwa karne.
Obrazek
Ynter

Post autor: Ynter »

Ja się tam z nimi zgadzam. To jest szczyt! Każda obrona może popełnić błąd raz w meczu. Ale żeby dwa razy? Szczyt! Niech się JPeki skoncentrują na rewanżu z Lechem  :inter:
snuffy

Post autor: snuffy »

Komentarz kibica Romy w przerwie meczu Brescia-Roma po zmianie Menez-Adriano:
"zmiana poprostu wyjeb"""" za jedynego kreatywnego w I połowie zawodnika, który może dograć coś do Boriello, SIwy wpuszcza słonia... On nie tylko nie schudł jak do nas przyszedł. On spasł się dwa razy taki."
http://www.youtube.com/watch?v=VHbucMOs ... re=related

"Jestem bardzo, bardzo szczęśliwy, że Mancini dołączył do Milanu" - skwitował z przekąsem Portugalczyk.
Seba

Juventus jak wiemy w tym sezonie zanotował dwa remisy (Sampa, Lech), dwie porażki (Bari, Palermo) i jedyną wygraną tydzień temu z Udine.

Po dzisiejszej przegranej z Palermo:

"każda passa zwycięstw się kiedyś kończy więc Panowie nie ma co się załamywać,"

Mistrz  :!:
Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

"Nie mamy szczęścia do arbitrów, po prostu za te wszystkie afery nas nie lubią"

Źródło wiadome.
Blablarzynca
Kontakt:

Post autor: Blablarzynca »

"każda passa zwycięstw się kiedyś kończy więc Panowie nie ma co się załamywać"

juvepoland.com
all in the game, yo, all in the game
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

"Cieszy mnie fakt, że po eksperymentach z przeciętnymi trenerami jak Zaccheroni, Ferrara czy Siwy zarząd postawił w końcu na wielkiego Delneriego. Ten trener, który dwa razy wygrał Ligę Mistrzów, cztery razy Mistrzostwo Włoch i raz Mistrzostwo Świata z pewnością jest człowiekiem, który gwarantuje walkę o najwyższe cele i osiąganie wielkich sukcesów.
Cieszy mnie również fakt że Marotta sprowadza do Turynu graczy z najwyższej półki. Motta, Martinez czy Pepe - o tych piłkarzy zabijały się takie potęgi jak Real, Barcelona czy Chelsea, wykładając na stół grube miliony, ale jednak udało się sprowadzić ich do Juventusu.
Cieszy mnie również fakt, że obaj panowie doskonale się rozumieją. Jeżeli jeden z nich opiera grę zespołu na jednym zawodniku i twierdzi, że piłkarz ten jest mu potrzebny, to drugi automatycznie odrzuca wszystkie oferty kupna takiego gracza.
Jestem przekonany że ci dwaj wielcy fachowcy doprowadzą Juventus tam, gdzie jego miejsce czyli na sam szczyt. Póki co są do tego na jak najlepszej drodze. Juventusowi udało się zająć miejsce na podium w prestiżowym turnieju TIM Cup. W lidze po czterech meczach ma na koncie cztery punkty - jeżeli dalej utrzyma taką skuteczność, to na koniec sezonu powinien mieć na koncie 38 oczek, co z pewnością wystarczy do zajęcia pierwszego miejsca. Równie znakomicie idzie Starej Damie za granicą. W najtrudniejszym meczu w grupie udało się uzyskać remis 3:3, co oznacza że wyprawa do Manchesteru po trzy oczka będzie formalnością.
Cieszmy się, bo Juventus już niebawem będzie znowu wielki."

z JP.com
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
intermediolanforever

Post autor: intermediolanforever »

Mourinho: "Może pewnego dnia wrócę" 
heheh jak nie pojdzie mu z realem to wroci , heh :D
Kubus

asroma.pl
Totnik; 24.09.2010; 09:05
Inter znowu Scudetto, ehh nudne juz to...

Widać romaniści bardzo wierzą w swój klub
Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=20326

Szczególnie polecam podrozdział "o przeciwniku" a tam "przydomki". Naprawdę kiedy kibic Juventusu nazywa inny klub złodziejami to brzmi to komicznie, ale jeśli chodzi o JuvePoland.com to już nic mnie nie zdziwi :P Szkoda tylko, że przez kilku baranów przypinana jest potem taka opinia o wszystkich kibicach Juve.
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Jak ci się chce to masz prawo zwrócić uwagę na to.
Polecam przed ostatni i przed-przedostatni paragraf.
"Wszelkie błędy proszę kierować na PW lub gg - na pewno wprowadzę poprawki.
Zapowiedź przygotowana przez tabo89" - nie admin.
Obraza na forum jp jest płatna, walcie śmiało.

Mirek - pomieszało się zarówno nam jak i wam  :offtopic:
Kubus

Mi sie wydaje ze oni chyba pomylili strony a nie tematy ...
Obrazek
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Kubuś:) pisze: Mi sie wydaje ze oni chyba pomylili strony a nie tematy ...
Nie, ja dobrze wiem, gdzie jestem. Na stronie interistów  :ave:

...dobra, pójdę już :P
Mietson

Czuję się zaszczycony, że zostałem tutaj zacytowany. Tak nawiasem, ten cytat chyba został przez Was źle zrozumiany.

Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

"Takich meczów nie ma co kalkulować. Jedziemy do Mediolanu aby nauczyć Inter respektu, a może inaczej... aby ich poniżyć Smile Zwycięstwo w Mediolanie na pewno poprawiłoby nasze morale, a zwłaszcza obrony, no chyba, że wygramy tracąc 3 bramki..."

...
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

Widze ze chca miec bilans bramkowy na plusie w tym sezonie :)
Gdy­byś kiedyś we śnie poczuła, że oczy mo­je już nie pat­rzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
Seba

Nie wiedziałem gdzie to dać więc wklejam tutaj. Fajnie wpisali Ranocchie ;) Nie sądziłem, że nazwiska także tłumaczą :P

http://www.livescore.com/default.dll/ga ... ame=386293
Ostatnio zmieniony 6 paź 2010, 00:14 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Seba

"Dlaczego na inter nigdy nikt nie znajdzie???? bo placa za to duza kase i wloska federacja chce udupic Juve tak samo jak z transferami ze nie mozna sciagnac wiecej zawodnikow z poza unii dlaczego??? bo wiedza ze w Juve wiecej pilkarzy by chcialo grac niz w jakim kolwiek wloaskim klubie"

No i wszystko jasne. To przecież w Juve 90% zawodników to obcokrajowcy :wink:
Obrazek
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

"Mecz nudny jak na "derby" Włoch ( wg mnie tak naprawdę tylko pojedynek Juve z Milanem można nazwać derbami Włoch-zawsze dużo emocji,goli).
Szkoda niewykorzystanych sytuacji ale pokazaliśmy, że Inter nie jest genialny a minimalnie przegrywane mecze innych drużyn z nimi to pomyłki lub pomoc sędziów.
Inter zremisował u siebie z Juve nie do pomyślenia, kibic aż z zazdrości jechali po Momo i świecili po Alexie laserami.
To znak ewidentnej zawiści bo nie mają takiego przywódcy jak ADP."

:brawo:
Kubus

Obrazek
Mietson

@forzaragazzi

Nie wiem co Cię śmieszy w tej wypowiedzi. O ile zgadzam się, że Derby Włoch to Inter-Juve a nie żaden Milan, to co do tych rasistowskich obelg na temat Momo i świecenia laserem po Alexie to jest prawda.

ODPOWIEDZ