Prace graficzne
-
Globus
Odp: Najładniejszy avatar ?!?!?!!
Mam prośbę o Avatar z Jonathanem Davisem z Korna.... gdyby ktoś był taki dobry to byłbym baaaaardzo wdzięczny... pozdro
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Orzeu
- Kontakt:
fcOcheck - zaczynasz prać coraz lepiej
... Figo podoba mi się najbardziej, ale mógłbyś poprawić napis... a tak poza tym jest coraz lepiej.
a ja tymczasem nie moge znalezc czasu na nowe pracki, ale wkrotce to się zmieni mam nadzieję.
a ja tymczasem nie moge znalezc czasu na nowe pracki, ale wkrotce to się zmieni mam nadzieję.

-
Ocheck
Orzeu dzieki 
nowa pracka..moze komus sie spodoba

nowa pracka..moze komus sie spodoba

Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
Orzeu
- Kontakt:
wg mnie ten Ronaldinho trochę za jasny...
@Pawlak - avek fajny
... dzisiaj spróbuję Ci tego Stawowego zrobić... a chcesz żeby tam była Twoja ksywa ??
Ogółem wszystkich początkujących zachęcam do robienia Avków, bo avki to taki typ prac, że nawet bez dużego doświadczenia można stworzyć naprawdę super pracki. Ale jeśli robicie avki to najlepiej żeby one były proste tzn. nie róbcie ich tak jak sigi, tylko po prostu wrzućcie fotkę i na nią jakieś napisy, kształty, texturki ;]
@Pawlak - avek fajny
Ogółem wszystkich początkujących zachęcam do robienia Avków, bo avki to taki typ prac, że nawet bez dużego doświadczenia można stworzyć naprawdę super pracki. Ale jeśli robicie avki to najlepiej żeby one były proste tzn. nie róbcie ich tak jak sigi, tylko po prostu wrzućcie fotkę i na nią jakieś napisy, kształty, texturki ;]

-
Ocheck
a teraz...

Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
Orzeu
- Kontakt:
już lepiej, ale jak dla mnie to jednak na tle z dużo brushy (bynajmniej to co wygląda jak brusze ;p)

-
Ocheck
brushe brushe ...a mialo byc tak pieknie:P
[center]
[center]

[center]
-
Pawlak_AG
Tak, poproszę podpisik Pawlaka.dzisiaj spróbuję Ci tego Stawowego zrobić... a chcesz żeby tam była Twoja ksywa ??
-
Orzeu
- Kontakt:
zrobiłem takiego:

ewentualnie jeśłi się nie spodoba mogę za jakiś czas znowu coś wykombinować...
PS> @Grzybek - Ty chcesz tego Cambiasso ?? bo widze, że w podpisie masz jakiegoś nowego siga...

ewentualnie jeśłi się nie spodoba mogę za jakiś czas znowu coś wykombinować...
PS> @Grzybek - Ty chcesz tego Cambiasso ?? bo widze, że w podpisie masz jakiegoś nowego siga...

-
Pawlak_AG
Orzeu, sig jest zajebisty! Tylko herb... :?
Możesz zmienić na MZKS?
http://i18.tinypic.com/4btbx91.jpg
Z góry dzięki
Możesz zmienić na MZKS?
http://i18.tinypic.com/4btbx91.jpg
Z góry dzięki
-
Orzeu
- Kontakt:
o kur.... będzie problem bo nie zapisałem przez przypadek PSD. ;/ ale spróbuję coś wykombinować...
wiem że to już nie to co pierwotna werjsa... ale nie mogłem nic innego zrobić, bo zawaliłęm sprawę usuwając PSD. omyłkowo

wiem że to już nie to co pierwotna werjsa... ale nie mogłem nic innego zrobić, bo zawaliłęm sprawę usuwając PSD. omyłkowo

Ostatnio zmieniony 15 mar 2007, 22:41 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Grzybek
Sorki ze dopiero teraz Ci odpisuje ale chory jestem i wczoraj z łozka nie wychodziłem ...Orzeu pisze: PS> @Grzybek - Ty chcesz tego Cambiasso ?? bo widze, że w podpisie masz jakiegoś nowego siga...
Hmm. wiesz moze narazie sie wstrzymam z tym twoim bo ten co go mam to mi całkiem odpowiada ... chyba nie jesteś zły ..
-
Orzeu
- Kontakt:
spoko spoko mniej roboty będę miał :p... ale mam pytanie co do tego siga - kto jest jego twórcą ?? bo zdaje mi się, że dawno dawno temu go gdzieś widziałem i chyba wiem czyj to jest... ale równie dobrze mogę się mylić.

-
Hubi
Orzeu, a robisz tez avki na zmowienie
?
-
Orzeu
- Kontakt:
-
Pawlak_AG
Ten napis Orange Extraklasa 2006-??? to tak złośliwie?wiem że to już nie to co pierwotna werjsa... ale nie mogłem nic innego zrobić, bo zawaliłęm sprawę usuwając PSD. omyłkowo
-
Orzeu
- Kontakt:
hehe nie o to chodziło :p... te 2006-???? chodzi mi to, że Wojtek Stawowy jest od 2006 do ??? w Arce, a Arce Gdynia ogółem życzę jak najlepiej :p.
plik miałem w jpg. i dlatego po prostu na stare logo wrzuciłem jakiś napis... mogę go zmienić, ale powiedz co tam ma być np. napisane... nie miałęm pomysłu to wrzuciłem właśnie napisy "Arka Gdynia", "2006-???" majac na myśli kadencje p.Wojciecha i "Oragne Ekstraklasa" - ogółem jestem otwarty na sugestie - nie wiem może jeszcze coś dodać do tego siga, czy pobawić się kolorami /? Napisz po prostu co byś zmioenił i na co byś to zmienił p[ozdrawiam
plik miałem w jpg. i dlatego po prostu na stare logo wrzuciłem jakiś napis... mogę go zmienić, ale powiedz co tam ma być np. napisane... nie miałęm pomysłu to wrzuciłem właśnie napisy "Arka Gdynia", "2006-???" majac na myśli kadencje p.Wojciecha i "Oragne Ekstraklasa" - ogółem jestem otwarty na sugestie - nie wiem może jeszcze coś dodać do tego siga, czy pobawić się kolorami /? Napisz po prostu co byś zmioenił i na co byś to zmienił p[ozdrawiam

-
Pawlak_AG
Usunąłbym napisy znad herbu :> To wszystko
Też pozdrawiam.
-
Orzeu
- Kontakt:
no tak, ale jak usunę napis z nad herbu to wtedy będzie widać stary herb, bo muszę go czymś zakryć... pokombinuje i pokażę
EDIT:

mam nadzieję, że wreszcie się spodoba
EDIT:

mam nadzieję, że wreszcie się spodoba
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, 20:32 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Pawlak_AG
Śliczny
Dzięki wielkie 
-
Globus
Orzeu a dało by radę coś dla mnie wykombinować z Kornem??? na podstawie tego co mam... albo chociaż avatar jakiś z Jonathanem Davisem??
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Grzybek
Wiesz powiem Ci szczerze ze niemam pojęcia kogo on jest ..Orzeu pisze: spoko spoko mniej roboty będę miał :p... ale mam pytanie co do tego siga - kto jest jego twórcą ?? bo zdaje mi się, że dawno dawno temu go gdzieś widziałem i chyba wiem czyj to jest... ale równie dobrze mogę się mylić.
-
Orzeu
- Kontakt:
@Globus - ok za jakiś czas coś spróbuję dla Ciebie zrobić...
zamieszczam siga - jak myślicie: mogę go oddać na konkurs sigów ??: co sądzicie :
v1

v2

zamieszczam siga - jak myślicie: mogę go oddać na konkurs sigów ??: co sądzicie :
v1

v2

Ostatnio zmieniony 17 mar 2007, 20:18 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Grzybek
Tak myśle że do tej drugiej wersji bardziej pasuje ten napis z pierwszej wersji ... ale moge zle mysleć
Nie widze przeszkód żeby szedł na konkurs, hehe
Bardzo ładna praca, zarówno wersja pierwsza jak i druga.
-
Simon_FCI
-
Orzeu
- Kontakt:
w sumie to nawet bardzo ładne tło, alen iestety paskudny render... wtop go trochę w tło a będzie lepiej...
rozjaśnij za nim trochę siga (chociażby zwykłe białe brushe i pozniej na gaussian blur 30 i radial blur 100 zoom/best) a na render wrzuć kilka brushów w kolorze tła i daj je na overlaymyślę żże lepiej by to wyglądało.
widać postępy
rozjaśnij za nim trochę siga (chociażby zwykłe białe brushe i pozniej na gaussian blur 30 i radial blur 100 zoom/best) a na render wrzuć kilka brushów w kolorze tła i daj je na overlaymyślę żże lepiej by to wyglądało.
widać postępy

-
Orzeu
- Kontakt:
dla fanów Prison Break ;p zrobiłem tapetkę z Sarą Tancredi :
http://img161.imageshack.us/img161/7161 ... opyfa2.jpg
i jak ?? podoba się ??
http://img161.imageshack.us/img161/7161 ... opyfa2.jpg
i jak ?? podoba się ??

-
Pawlak_AG
Zagościła u mnie na tapecie. Ładna. 8)
-
Wojtala
o Fuck Orzeu zaczynasz mnie doganiać, musze sie wziąć za siebie 
ładnie kombinujesz z tymi pracami
ładnie kombinujesz z tymi pracami
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
Orzeu
- Kontakt:
Hubi pisze: Orzeu, a robisz tez avki na zmowienie?
chopoki napiszcie dokładniej co na tych avkach ma być ?? tzn. @Globus - chcesz abym zamieścił tam Twoją ksywę ?? @Hubi - o czym chcesz avek i czy też z ksywką ??Globus pisze: Orzeu a dało by radę coś dla mnie wykombinować z Kornem??? na podstawie tego co mam... albo chociaż avatar jakiś z Jonathanem Davisem??
@Wojtala - a ja cały czas czeeeeeekam na Twoje pracki... i czeeeeekam.... i nie mogę się doczekać :p
PS. Simon_FCI i FC_Ocheck na Wasze też czekam .

6480695