Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
IlCapitano
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
Ja to najchętniej widziałbym w obecnym Interze Giacinto Facchettiego i Sandro Mazzole ...marzenia
Tak na serio, to przydałby się ktoś z dwójki Riccardo Montolivo - Alessandro Rosina, oraz Fabio Quagliarella na atak w miejsce Adriano i Crespo, który niestety odchodzi najprawdopodobniej po sezonie.
-
Miodek_1313
Ostatnio pojawił się temat pozyskania Villi z Valenci, on tez nalezy do pilkarzy ktorych bym baardzo chetnie widział w Interze, ale jak dla mnie najwazniejsza osoba, powinna zasilic nasz Inter jest Mourinho
o czym mozemy sie przekonac po dzisiajszym meczu ;]
Per me... C'e solo l' Inter !!
-
Woo-cash
- Kontakt:
Również o tym czytałem. Było również o Silvie. W sumie to chciałbym obydwóchMiodek_1313 pisze: Ostatnio pojawił się temat pozyskania Villi z Valenci, on tez nalezy do pilkarzy ktorych bym baardzo chetnie widział w Interze,
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Ljarro
Znacie jakiegos Hiszpana ktory by sie sprawdzil w lidze wloskiej ? Powiedzmy w ostatnich 15 latach.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Dokładnie. Tu masz racje. Mendieta mi się przypomniał.
-
Lamatico
- Kontakt:
Hiszpanie tak jak Anglicy mają swoją lige i niech tam grają. Ciężko znaleźć Anglików, którzy dobrze poczynaja sobie w innych lkrajach. Włoska widać jest ciężka dla Europejczyków... Piłkarze z Ameryki Południowej dają sobie tutaj radę i to cieszy. Calcio jest trudne, ze względu na ostra grę.
-
RoB
Trzeba jednak pamiętać, że zbyt wielu Hiszpanów to w Serie A nie próbowało swoich sił. Ostatnio sporo ich emigruje do Anglii i radzą sobie nienajgorzej.
-
Meti
Z Hiszpanów nie można jeszcze zapomnieć o Farinosie, który zagrał w Interze może ze dwa dobre mecze.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
-
bajsar
Ja bym widział w Interze na pierwszym miejscu Ricardo Quaresmę, Murinho, i tak jak pisaliście zawodników Valencii czyli Silve na drugim i Ville i jakiegoś klasowego lewego obrońcę.
BaJsAr
-
Woo-cash
- Kontakt:
A to jakaś wschodząca młoda gwiazda? Chyba tak bo nic o nim jeszcze nie słyszałembajsar pisze: Murinho
-
Nen
Snake śmiejesz sie a pewnie Jose wiecej by wniósł do gry niż wnosi ostatnio Dekimaster_snake pisze:A to jakaś wschodząca młoda gwiazda? Chyba tak bo nic o nim jeszcze nie słyszałembajsar pisze: Murinho![]()
Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, 13:30 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
kicay
- Kontakt:
patrzac na obecny sklad i realne szanse na pozyskanie pilkarzy mysle ze :
Pomocnicy :
- Rafael van der Vaart(srodek)
- Aleksander Hleb(skrzydlo)
- Amantino Mancini(skrzydlo)
Obroncy :
- Gael Clichy(lewo)
Napastnicy :
- Thierry Henry
- Dymitar Berbatov
Bramkarz :
- Jussi Jaaskelainen
Pomocnicy :
Obroncy :
- Gael Clichy(lewo)
Napastnicy :
- Thierry Henry
- Dymitar Berbatov
Bramkarz :
- Jussi Jaaskelainen
Pazza Inter Amala
-
Jeremy
Tyle
Tyle tylko ze pozyskanie tak duzej ilosci znanych graczy jest niemozliwe. Van der Vaart jest blizej Hiszpanii niz Wloch a jesli juz to Juventusu , Clichy prawie na 100% zostanie w Arsenalu,Henry - jesli juz to do Anglii ale prawdopodobnie ze zostanie,Berbatov - Manchester,Arsenal,Chelsea lub Barca, Jaaskelainen - Inter sie nim chyba wogole nie interesuje,nie jestem pewien ale chyba tak jest
kicay pisze: patrzac na obecny sklad i realne szanse na pozyskanie pilkarzy mysle ze :
Pomocnicy :
Obroncy :
- Gael Clichy(lewo)
Napastnicy :
- Thierry Henry
- Dymitar Berbatov
Bramkarz :
- Jussi Jaaskelainen
Tyle tylko ze pozyskanie tak duzej ilosci znanych graczy jest niemozliwe. Van der Vaart jest blizej Hiszpanii niz Wloch a jesli juz to Juventusu , Clichy prawie na 100% zostanie w Arsenalu,Henry - jesli juz to do Anglii ale prawdopodobnie ze zostanie,Berbatov - Manchester,Arsenal,Chelsea lub Barca, Jaaskelainen - Inter sie nim chyba wogole nie interesuje,nie jestem pewien ale chyba tak jest
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Imrahil
- Kontakt:
a ja bym najchetniej zobaczyl moja ulubiona '20' w przyszlym sezonie
8)
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Paolo_
Właśnie przeczytałem newsa że Inter chce pozyskać Lamparda
To by było coś fenomenalnego, bardzo lubie tego piłkarza. Mam nadzieje że to nie są tylko i wyłącznie plotki i że coś jest na rzeczy. Hleb też jest bardzo dobrym rozwiązaniem na skrzydło, naprawdę świetny zawodnik. Te dwa transfery i jestem usatysfakcjonowany 

-
Woo-cash
- Kontakt:
Po głębszym zastanowieniu również byłbym za. No może na deser jeszcze ten Rosina. Bo w końcu z Włochami u nas w składzie krucho. Już mam wizję składu na przyszły sezon 
-
marcinho
W Interze brakuję klasowego playmakera. Kogoś,kto w trudnym momencie weźmie ciężar gry na siebie i niekonwencjonalnymi zagraniami może rozruszać kolegów z zespołu,a tym samym zmienić losy spotkania. Brak kogoś takiego był bardzo widoczny podczas bojów z The Reds w LM. Co prawda mamy Figo,ale jest on już za stary,aby decydować o obliczu spotkania. Mamy Jimeneza,ale moim zdaniem on musi nabrać jeszcze doświadczenia,takiego syndromu gwiazdy,a więc przekonania iż jest najlepszy i nikt mu nie podskoczy. Chętnie widziałbym Diego,Quaresmę czy nawet Hleba,piłkarzy,którzy moim zdaniem umieliby pociągnąć wózek w ciężkich chwilach.
-
miniu86
Napewno kadra Interu potrzebuje uzupełnień w pomocy, wielokrotnie widzieliśmy jak nie miał kto wziąc ciężaru gry na siebie czy w kombinacyjny sposób zagrac z napastnikami. Ja widziałbym w Interze Hleba który to ma dobry drybling, przegląd pola, swietne podanie i dośc mocno trzyma się na nogach, do tego dokupił bym jeszcze kogoś z dwójki Rosina - Mancini. Jestem za kupnem dwóch dobrych technicznych i ofensywnych pomocników tak aby trener w kazdej sytuacji miał duże pole manewru. Po powrocie Adriano nie widze potrzeby kupna napastnika.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
tyka2
ja rowiez jestem za kupnem Hleba i rosiny :-Da co do napadu zgodze sie z przed mowca Adriano wraca do swietnej dyspozycji a wiec napastników i tak mamy za duzo a sprzedac by pasowalo crespo i suazo ni wogole nie sa widoczni. Mamy nowa wschodzaca gwiazde Balotelli 17 latek a gra jak nie jeden klasowy napastnik
-
marcinho
Jestem za Rosiną,bo to dobry technicznie,perspektywiczny, a na dodatek będący Włochem zawodnik,co jest ważne w kontekście nowych przepisów UEFA. Pytanie tylko,czy można go kupić za rozsądną cenę(7-10mln. euro),a znając włoską kłótliwość i pazerność,decydent Torino może sobie krzyknąć niebotyczne kwoty,a płacenie za takiego zawodnika np. 20mln. euro to gruba przesada. Co do Manciniego-jestem sceptykiem. Nie podoba mi się styl gry tego zawodnika. Jest moim zdaniem niepewny. Chcemy dobrze wyszkolonego technicznie,ofensywnego gracza,to postarajmy się o Santanę czy Montolivio(ten ostatni znalazł uznanie w oczach Donadoniego). Tacy zawodnicy są z pewnością tańsi przy zakupie i w utrzymaniu,a na pewno pożytyczniejsi jako uzułpenienie składu. Natomiast Mancini kosztowałby dużo,kontrakt miałby wysoki,a co gdyby nie wypalił i miałby grzać ławę?miniu86 pisze: do tego dokupił bym jeszcze kogoś z dwójki Rosina - Mancini. Jestem za kupnem dwóch dobrych technicznych i ofensywnych pomocników tak aby trener w kazdej sytuacji miał duże pole manewru.
-
IWANOWSKIS
RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY...
-
Raffal
Lampard,Deco,Dos Santos i to dokładnie w tej kolejnosci 
-
jankos
Spodziewaj się banaIWANOWSKIS pisze: RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY...
-
Jaszczu91
Ja widziałbym Lamparda Hleba i Rosinę. To dobre trio ktòre na pewno rozruszało nasza grę w ofensywie.
Oczywiście tez nie moge sie doczekac powrotu Adriano. Nie ukrywam, ze ten piłkarz w formie jest moim ulubionym zawodnikiem Interu.
Edit:
Byłbym wielce zobowiązany, gdybyś wszystko pisał w jednym poście, a nie posta pod postem.
Krwawy_eM.
Oczywiście tez nie moge sie doczekac powrotu Adriano. Nie ukrywam, ze ten piłkarz w formie jest moim ulubionym zawodnikiem Interu.
Edit:
Byłbym wielce zobowiązany, gdybyś wszystko pisał w jednym poście, a nie posta pod postem.
Krwawy_eM.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 11:16 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
lukasz
najlepiej jakiegos rozgrywajacego
-
Miodek_1313
Jakis rozgrywajacy doskonale wyszkolony technicznie i z doswiadczeniem, tutaj widzialbym Lamparda, nastepnie z dwóch skrzydłowych potrafiacych przeprowadzic grozne akcje skrzydlem zakonczona dosrodkowaniem, badz strzalem tutaj moim faworytem jest Quaresma i Hleb, to taki potrzebny druzynie zawodnik cichy bohater. Mysle ze te trzy transfery by starczyly zeby wzmocnic nasza druzyne, wroca po kontuzji Samuel i Cordoba takze w obronie juz nie bedzie problemu, a w ataku Ibra moze z Adriano, jest jeszcze Balotelli, ale chcialbym zeby przyszedl do nas Eto'o i nasza linia ataku wygladala Ibra - Eto'o (Balotelli). Na lawce trenerskiej Mourinho i mozemy ruszac na podboj LM 
Per me... C'e solo l' Inter !!
-
groch
Diego ale on nie chce odejsc z Werderu. Nasri ale ten pojdzie do Arsenalu... Lampard 
-
freaks
Jak przyjdzie mourinho to myśle że wtedy mógłby przyjść Lampard bo beda sie dobrze rozumiec jakiś obrońca do tego ..
Czekam na powrót adriano
+ ibra .. jak nie będą się borykać z kontuzjami caly sezon to moze być nasz sezon..
Czekam na powrót adriano
-
Jeremy
freaks pisze: Jak przyjdzie mourinho to myśle że wtedy mógłby przyjść Lampard bo beda sie dobrze rozumiec jakiś obrońca do tego ..
Czekam na powrót adriano+ ibra .. jak nie będą się borykać z kontuzjami caly sezon to moze być nasz sezon..
Przyjscie Lamparda jest najmniej prawdopodobne jesli chodzi o graczy ktorzy mogą przyjsc z Chelsea. Bardziej prawdopodobne jest przyjscie Drogby i Essiena ale za nich więcej będzie trzeba zapłacić. Osobiście z tej trójki najbardziej chciałbym aby przyszedł do nas Essien bo kolejny napastnik nie jest nam potrzebny ( wraca Adriano ) a co do Lamparda to wydaje mi się że Essien byłby bardziej przydatny w naszym zespole. Zresztą nie ma co spekulować bo jak przyjdzie Mourinho to wszystko w naszej kadrze gwałtownie może sie zmienić jak np. odejscie Cruza bądż wlasnie Adriano i zastąpienie ich swoimi graczami więc ten atak Adriano-Ibra wcale nie jest taki pewny
Sig by Kropasz
Thx
-
kari71
RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY a takze Hleb