Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
Corredo
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
Popieram kolegę. Wyłącz Caps Locka to taka moja mała rada.
-
IlCapitano
Nie lepiej było umieścić cytat?kari71 pisze: RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY a takze Hleb
Konko, Hleb, Rosina i jest kadra na przyszły sezon. Konko i Hleb na pewno zasilą Inter, czyli pozostaje popytać o Rosinę. Podobno Moratti wykupił Acquafrescę, czyli otwiera się szansa. Proponujemy Squadra Granata wypożyczenie Acquafresci i parę milionów w zamian za Alessandro Rosinę. Co Wy na to?
-
MiRas.
- Kontakt:
Radziłbym ze swej skromnej strony używać opcji cytuj, oraz bardziej argumentować swe zachcianki, bo chyba nie chcemy się pożegnać...kari71 pisze: RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY a takze Hleb
Wracając do tematu...
Propozycja z Rosiną jest bardzo ciekawa, aczkolwiek mam obawy, że Moratti nie zauważa tego piłkarza i na taki pomysł nie wpadł... a szkoda.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Kowal
Rosina jest bardzo ciekawym zawodnikim, to swoisty mózg ekipy Torino - jest piłkarzem wszechstronnym(na skrzydle też może grać i potrafi). A wiecie jaka jest sytuacja Luki Cigariniego? Jest jednym z obiecujących młodych piłkarzy, a teraz jak Parma spadła do drugiej ligi może jest szansa nie tyle go pozyskać odrazu tylko wykupić poł jego karty lub też zapewnić sobie prawo pierwokupu..

-
Nen
No ale problem w tym że narazie to nawet nie ma plotek zwiazanych z Rosina. Z drugiej strony dziwne że ani Milan ani Juve tez nie wyazaja checi pozyskania tego niezwykle utalentowanego gracza. Jak zostanie w swoim klubie na przyszły sezon to bedzie to niezły przypał 
God protect me
-
marcinho
Nie rozumiem tego podniecenia Lampardem wśród forumowiczów. Po co nam taki zawodnik? Taki ktoś zupełnie nie pasuję do włoskiej piłki. Lampard to zwykły angielski walczak,który poza tym,że zaora pół boiska to ma dobre uderzenie z dystansu. Taki ktoś sprawdzi się w ligach,w których gra się szybki i siłowy futbol. Nie sądze,aby Frank błyszczał w czarno-niebieskiej koszulce. Interowi potrzebny jest rozgrywający z gracją,nienaganną techniką. Po co nam następny walczak,skoro już ich mamy.
-
Ulis
Ano po to bo w tej chwili nie dysponujemy ani jednym ofensywnym pomocnikiem. Efektem tego było to co było w tym sezonie i nie tylko w tym... No ale to już raczej należy z tego osądzać trenera, bo to on dostosowuje strategie i taktyke.marcinho pisze: Po co nam taki zawodnik?
I w sumie po tym co napisałeś nie widze sensu pisać dalejmarcinho pisze: Lampard to zwykły angielski walczak
Takie rzeczy to tylko w eFeMiemarcinho pisze: Interowi potrzebny jest rozgrywający z gracją,nienaganną techniką.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Corredo
Przyjście Mourinho wiąże też się z tym, że będzie całkiem inny pogląd na transfery, niż w przypadku Manciniego. Już jest prawie pewne, że nie pozyskamy Hleba. Być może Jose nie będzie chciał widzieć w składzie Konko, Inlera i Maggio, na których skupiał się Mancio. Za to na liście transferów, które chce przeprowadzić Mourinho widnieją nazwiska: Lampard, Drogba, Quaresma, Deco. Tak, więc przeanalizuję poszczególe wzmocnienia. Lampard moim zdaniem stanowiłby duże wzmocnienie środka pola Interu. Nie ma co się tu dużo rozpisywać. Pomysł z Drogbą już mniej mi się podoba. Chociaż jest to wspaniały zawodnik, który jest uważany za jednego z najlepszych na swojej pozycji to nie chciałbym go widzieć w składzie Interu. Z dwóch powodów: po pierwsze mamy w składzie SuperMario i powracającego z wypożyczenia Adriano. Po drugie ma on już 30 lat i wydawanie pokaźnej sumy na jego transfer mija się z celem. Następnym na liście jest Quaresma. Nie gramy a raczej nie graliśmy skrzydłami, bo możliwe, że z przybyciem Mourinho zaczniemy właśnie nimi grać. Dla mnie obojętny transfer. Jak przyjdzie to będzie dobrze, jak nie to też. No i ostanim jest Deco. Świetny zawodnik, którego widziałbym w naszym zespole. Ostatnio bez formy, ale kto wie czy przy swoim byłym skoleniowcem nie powróciłby do formy jaką prezentował za czasów gry w Porto. Za rozsądną sumę jak najbardziej za jego transferem.
-
Jeremy
Jeśli idzie o Lamparda to jestem za. Naprawde brakuje nam kogos takiego,typowego rozgrywającego bo Figo mimo ze gra u nas takiej pozycji to cała karierę grywał jako prawoskrzydłwoy więc myśle ze Anglik bylby swietnym wzmocnieniem zwlaszcza ze ma nie byc zbyt drogi. Natomiast jesli idzie o Deco to myslę ze nie ma sensu go kupowac jesli przyjdzie do nas Lampard. Pomocnik Barcy byl w ostatnim sezonie w bardzo slabej formie i sadze ze lepszy bylby transfer Lamparda niz Portugalczyka. Co do Drogby to mysle ze nie ma sensu go sprowadzac bo i tak mamy wielu swietnych napastnikow, choc moze by sie przydal ale tylko w tym przypaku gdyby odszedl od nas Adriano,no bo przeciez wszyscy mowimy ze wroci Adriano a moze Mourinho nie bedzie chcial w klubie tego gracza i sie go pozbedzie. Nic nie wiadomo. Co do Quaresmy to szanse są duże bo jak wiemy jest on rodakiem Mourinho. Ale jesli idzie o jego transfer do Interu to raczej jestem za tak chociaz szanse na jego transfer nie oceniam zbyt wysoko. Słyszałem też że Mourinho chcialby sciągnąć do nas Ricardo Carvalho. Ale mysle ze to jest bardzo malo prawdopodobne i nawet nie chcialbym aby zasilił on Inter w czasie letniego mercato.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
marcinho
Jeśli Deco,to po co Lampard? Ja dalej będe optował przy swoim. Lampard zwyczajnie nie pasuję do włoskiego stylu gry,to nie ta mentalność. Jakoś nie sądze,żeby błyszczał w naszej koszulce. Po prostu mi się to nie widzi,być może się myle,ale jestem za sprowadzeniem kogoś grającego bardziej technicznie i z polotem,oraczy już mamy. Deco na pewno jest takim zawodnikiem,problemem może być jego wiek,ale z dwojga złego wolałbym jego w pasiastej koszulce.Corredo pisze: No i ostanim jest Deco. Świetny zawodnik, którego widziałbym w naszym zespole. Ostatnio bez formy, ale kto wie czy przy swoim byłym skoleniowcem nie powróciłby do formy jaką prezentował za czasów gry w Porto. Za rozsądną sumę jak najbardziej za jego transferem.
-
MiRas.
- Kontakt:
Deco mi totalnie nie pasuje do Serie A. Lampard z kolei dałby sobie radę. I nie zgodzę się, że potrzebujemy rozgrywającego z gracją i nienaganną techniką, takich to potrzebują zespoły w Hiszpanii, ale nie u nas, kiedy technika spada na drugi plan. Nam potrzeba rozgrywającego z przeglądem pola i sprytem, a co mi nienaganna technika, jak takim zawodnikiem będą w Serie A po prostu przeciwnicy pomiatali... w Serie A trzeba twardego rozgrywającego, nie raz włoska liga udowodniła, że piękna techniczna gra tak ich obchodzi jak zeszłoroczny śnieg. Liczy się podporządkowanie taktyczne i mądra gra.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
marcinho
Prawda jest taka,że jeśli ktoś ma technikę,to sprytny też jest i podporządkować taktyce także się potrafi. Popatrzmy w skład naszym rywalom zza miedzy i wyciągnijmy Kakę. Technicznie jest świetny,a i w ciężkiej Serie A radzi sobie świetnie.
-
IlCapitano
Deco mógłby być drugim Tiago, a tego chyba byśmy nie chcieli. Lampard z pewnością by sobie poradził w Serie A. W dodatku pod okiem Mourinho. Kolejny plus Lamparda to niska cena, za jaką moglibyśmy go pozyskać.
-
Ulis
Ja to mam pompe jak czytam te posty Twojemarcinho pisze: Prawda jest taka,że jeśli ktoś ma technikę,to sprytny też jest

-
IlCapitano
po pierwsze: Co ma technika do sprytu?marcinho pisze: Prawda jest taka,że jeśli ktoś ma technikę,to sprytny też jest i podporządkować taktyce także się potrafi. Popatrzmy w skład naszym rywalom zza miedzy i wyciągnijmy Kakę. Technicznie jest świetny,a i w ciężkiej Serie A radzi sobie świetnie.
po drugie: Mamy wyciągnąć Kakę z Milanu? Nawet w FM się nie da
-
Ulis
hahahahaha dokładnie, Ja nawet nigdy nie próbowałem tego zrobićJ.Zanetti1973 pisze: po drugie: Mamy wyciągnąć Kakę z Milanu? Nawet w FM się nie da![]()
Ale chyba jemu nie chodziło o 'wyciągnięcie' Kaki do Interu, poprostu nie dobrał - CHYBA - odpowiednich słów

-
marcinho
Śmiać z innych nie podpierając tego żadnymi sensownymi argumentami każdy głupi potrafi,a za takiego Ciebie nie uważam.Ulis pisze:Ja to mam pompe jak czytam te posty Twojemarcinho pisze: Prawda jest taka,że jeśli ktoś ma technikę,to sprytny też jest![]()
No samą prawde życiową piszesz
![]()
Nie chodzi mi o wyciąganie Kaki z Milanu,chciałem tylko podać przykład,iż bardzo dobry technicznie zawodnik może także świetnie sobie dawać radę,gdy trzeba zagrać ostro. Co ma spyt do techniki... Hmm pooglądaj kompilacje takich techników jak np. C.Ronaldo i dowiesz się jak sprytnie potrafią wyprowadzić przeciwnika w pole.
-
MiRas.
- Kontakt:
Tylko mi nie mów, że wzorujesz się na kompilacjach...
Pomiędzy techniką, a sprytem jest jedna zasadnicza różnica.. technikę można wyszkolić, spryt trzeba mieć wrodzony.
Pomiędzy techniką, a sprytem jest jedna zasadnicza różnica.. technikę można wyszkolić, spryt trzeba mieć wrodzony.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
marcinho
Nie,nie wzoruję się na kompilacjach,nie oglądam ich praktycznie wcale. Podaję je jako pewne źródło,do którego można zaglądnąćKrwawy_eM pisze: Tylko mi nie mów, że wzorujesz się na kompilacjach...
Odnośnie sprytu ma Pan Admin rację,choć tak się składa,że większość playmakerów jest sprytna,a przy tym dobra techincznie. Wracając jeszcze do Lamparda,oczywiście mogę się mylić,jeśli Boss zdecyduję się go kupić,to czas pokażę czy miałem rację,czy też nie,ale od tego jest forum,aby swoje poglądy wyrazić,a robie to chyba w sposób kulturalny ,nie urażając nikogo?
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 19:09 przez marcinho, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ulis
Krwawy_eM pisze:
Marcin, nie śmieje się z Ciebiemarcinho pisze: Śmiać z innych nie podpierając tego żadnymi sensownymi argumentami każdy głupi potrafi,a za takiego Ciebie nie uważam.
Nie chodzi mi o wyciąganie Kaki z Milanu,chciałem tylko podać przykład,iż bardzo dobry technicznie zawodnik może także świetnie sobie dawać radę,gdy trzeba zagrać ostro.
No ale to Twoje zdanie i nie neguje go

-
IlCapitano
Paul Ince? O taki przykład Ci chodziło?
-
marcinho
Jedna jaskółka wiosny nie czyniJ.Zanetti1973 pisze: Paul Ince? O taki przykład Ci chodziło?
-
IlCapitano
No ciężko o więcej jaskółek, bo bardzo mało Anglików grało w Serie A. W Milanie w latach 80-tych chyba 3 grałomarcinho pisze:Jedna jaskółka wiosny nie czyniJ.Zanetti1973 pisze: Paul Ince? O taki przykład Ci chodziło?zresztą z tego co czytałem,to Ince niezbyt się sprawdził w Interze.
-
marcinho
Ja uważam,że jeśli prezesom kierunek angielski by pasował,to Anglicy graliby na Płw. Apenińskim,jeśli było ich tak mało,to też coś musi być na rzeczy. Być może w gre też wchodzą pieniądze,które w Anglii są największe,ale wielką trójkę z Włoch stać na gwiazdy z Wysp,a jakoś ten trend nie jest w Serie A widoczny.
-
tyka2
ja jestem za sprowadzeniem Lamparda ale tylko jego z chealsy oraz jestem za quaresma bo nam potrzebny jest klasowy skrzydlowy. :juvelol: :milanlol:
INTER
-
Woo-cash
- Kontakt:
A ten znowu swoje z tym Kłarezmą. A "Dacura" to w końcu sprzedajemy czy zostawiamy bo się lekko zagubiłemtyka2 pisze: ja jestem za sprowadzeniem Lamparda ale tylko jego z chealsy oraz jestem za quaresma bo nam potrzebny jest klasowy skrzydlowy. :juvelol: :milanlol:
INTER
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
MiRas.
- Kontakt:
Mam kilka pytań, które bardzo mnie nurtują... mianowicie:tyka2 pisze: ja jestem za sprowadzeniem Lamparda ale tylko jego z chealsy oraz jestem za quaresma bo nam potrzebny jest klasowy skrzydlowy. :juvelol: :milanlol:
INTER
1. Co to za klub ChealsY?
2. Dlaczego w każdym temacie piszesz nt. Kłarezmy?
3. Gramy w końcu tymi skrzydłami czy też nie, bo raz piszesz tak, a raz inaczej?
4. Wiesz jak wygląda Kłarezma?
5. ... po kiego wała użyłeś emot o Juventusie oraz Milanie, bo tego naprawdę pojąć nie potrafię... ?
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
ferii
jestem jak najbardziej za sprowadzeniem Quaremsy (w końcu jakiś normalny skrzydłowy z kiwką i strzałem ) i Lampardem ( ekstra rozegra piłke i w końcu jakaś twarda angielska ręka w Interze 
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
pct
Ja sie zastanawiam ilu ze zwolennikow Ricardo Q. moze powiedziec, ze widzialo go, ze zagral swietny/dobry mecz przeciwko druzynie ze swiatowej czolowki ? Gosc w LM wcale nie blyszczy, jak przeszedl do Barcy gral piach a te wszystkie filmiki o nim na YouTube sa glownie z meczow z takimi zespolami jak: Maritimo, Belenenses, Academica czy Estrela Amadora. Gosc jest moim zdaniem przereklamowany, nie radzi sobie z gra na najwyzszym poziomie o najwyzsza stawke, a wydrukowanie jego plakatu w bravosport nie zrobi z niego gwiazdy.
-
Chuchu
- Kontakt:
pct no nie wiem. widzialem Go w meczach z Chelsea to spisywał sie naprawde świetnie. mi obojetne jest to czy przyjdzie czy nie szczerze mówiąc. mamy bardzo dobry skład ale przydałby sie jakis ofensywny pomocnik. jak nie do I składu to jako zmiennika dla Jimeneza