Hip-Hop made in Poland
-
Raffal
Odp: Hip-Hop made in Poland
problem w tym ze Peja nie bedzie miał zadnego argumentu bo niby co ?
- TVN turbo ? Super w takim razie Peja jest bardziej hh niz DMX
skaczy sie pewnie na bluzgach i epitetach , mógł lepiej peja nie zaczynać dissowania
skaczy sie pewnie na bluzgach i epitetach , mógł lepiej peja nie zaczynać dissowania
-
Orzeu
- Kontakt:
poczekamy zobaczymy... a z tego co słyszałem te 'dissowanie' polegało na jednym, czy dwóch wersetach w jakimś klubieRaffal pisze: problem w tym ze Peja nie bedzie miał zadnego argumentu bo niby co ?

-
RoB
>>> http://www.youtube.com/watch?v=nA6EsYW80WIOrzeu pisze: poczekamy zobaczymy... a z tego co słyszałem te 'dissowanie' polegało na jednym, czy dwóch wersetach w jakimś klubie.
Rysiu odpowie na pewno. Za bardzo się ostatnio zajarał youtubem żeby nie opowiedzieć. A czy go rozniesie? Pociśnie pewnie kurwami i tyle.
-
and1
- Kontakt:
http://www.youtube.com/user/pejaslumsat ... end=1&ob=4 lepsza wersja czekam na odp rysia tedzik jak zwykle zenada
Co do tego dissu Tedego. Jakaś żenada. Wycięte z kontekstu wywiady, kolejne promo swojej płyty. Więcej mocnych uderzeń Peji w 2 min. niż Tedego w 14...Tedzik chce być śmieszny ale jak zwykle robi z siebie durnia...
Co do tego dissu Tedego. Jakaś żenada. Wycięte z kontekstu wywiady, kolejne promo swojej płyty. Więcej mocnych uderzeń Peji w 2 min. niż Tedego w 14...Tedzik chce być śmieszny ale jak zwykle robi z siebie durnia...
Ostatnio zmieniony 2 paź 2009, 21:23 przez and1, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Orzeu
- Kontakt:
no w ogóle zaciekawiłem się sprawą po komentarzach wielu, że Tede zmiótł Peję tym dissem w sposób ironiczny i inteligentny - szczerze mówiąc nie nazwałbym tego dissu takimi określeniami, a jedyny przekaz jaki owe 3 kawałki niosą to "jesteś zbyt głupi żeby ze mną zadzierać" - oczywiście Tede wcale się nie wywyższa
.
ROB - no już widziałem ten freestyle
ROB - no już widziałem ten freestyle

-
Raffal
a czego sie spodziewacie? and1 od razu widac ze bardzo lubisz peje i nigdy nie przyznasz ze zrlobil cos zle albo przegral?
kawalki byly smieszne inne zrobione z jajem na swietnych bitach... ja tam nie wiem czego wiecej chciec? mi tam ku***w , chu***w i c***p nie brakuje wiec mi sie podoba ale jak widac to kwestia podejscia...
Jezeli komus przeszkadza ze Tede wystepuje w tv to ok tylko nie wiem dlaczego? Jest artysta , biznesmenam i zarabia na tym co lubi ciec ja nie wiem co mozna mu zarzucic. W przeciwienstwie do peji ktory pokazał polski hh w najgorszym swietle jakim mozna bylo... brawo Rychu jest idolem reprezentucjacym biede...
and1 naprawde uwazasz ze udzerzeniem jest stwierdzenie ze Tede pracuje w Tvn i Tvn Turbo?
Orzeu - kazdy raper sie wywyższa , taka branza
kawalki byly smieszne inne zrobione z jajem na swietnych bitach... ja tam nie wiem czego wiecej chciec? mi tam ku***w , chu***w i c***p nie brakuje wiec mi sie podoba ale jak widac to kwestia podejscia...
Jezeli komus przeszkadza ze Tede wystepuje w tv to ok tylko nie wiem dlaczego? Jest artysta , biznesmenam i zarabia na tym co lubi ciec ja nie wiem co mozna mu zarzucic. W przeciwienstwie do peji ktory pokazał polski hh w najgorszym swietle jakim mozna bylo... brawo Rychu jest idolem reprezentucjacym biede...
and1 naprawde uwazasz ze udzerzeniem jest stwierdzenie ze Tede pracuje w Tvn i Tvn Turbo?
Orzeu - kazdy raper sie wywyższa , taka branza
-
Orzeu
- Kontakt:
to co że lubi Peję - ja też lubię i mówię otwarcie, że w ZG zachował się źle. Ja bym tego nie nazwał 'śmiesznymi kawałkami na świetnych bitach', tylko próbą szydery w żałosnych kawałkach na dobrych bitach - tzn ogółem bez rewelacji. Również gadanie, że Peja pokazał polski hh w najgorszym świetle jest moim zdaniem nieodpowiednie, bo on może i pokazał własną osobę przez takie zachowanie w złym świetle, ale zachowanie nijak ma do poziomu tworzonej muzyki... no chyba, że mnie oświecisz i powiesz że jest inaczej :?Raffal pisze: a czego sie spodziewacie? and1 od razu widac ze bardzo lubisz peje i nigdy nie przyznasz ze zrlobil cos zle albo przegral?
Orzeu - kazdy raper sie wywyższa , taka branza![]()

-
GULI
freestyle w wykonaniu Peji-mizaga.Ryszard zawsze zreszta zajebiście składał rymy na poczekaniu.A o komercyjnym "małym" joł sie nie wypowiadam...
Orzeu jak tam terminarz Obry? masz ten mecz w ta niedziele czy nie.Najwyzej udasz kontuzjowanego
bo ten Esculap 24.10.09 sie zbliza....moze tam usłyszymy live jak sprawa z Tedzikiem sie rozwija 
Orzeu jak tam terminarz Obry? masz ten mecz w ta niedziele czy nie.Najwyzej udasz kontuzjowanego

-
Orzeu
- Kontakt:
-
Dzonyy
Tyś chyba dobrego freestyle nie słyszał.GULI pisze: freestyle w wykonaniu Peji-mizaga.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Nen
Tede jak zwykle wykorzysta zamieszanie, żeby o sobie przypomnieć bo pomysły skończyły mu się jakieś 5 lat temu...
God protect me
-
GULI
no to Dzonny oswiec mnie i zapodaj mi linka z "dobrym" czytaj lepszym 2 minutowym! freestylem...Jestem hardkorem pisze:Tyś chyba dobrego freestyle nie słyszał.GULI pisze: freestyle w wykonaniu Peji-mizaga.

-
Nen
Pewnie jeżeli komuś nie podoba się to co Tobie to znaczy, że się nie zna i mało widział...
God protect me
-
and1
- Kontakt:
Ja mam zdanie podobne do Orzeu. Pisałem o tym w poprzednich postach (o całej sytuacji z Peją) ale ten 'diss' Tedego to naprawdę marny poziom. Gdzie on tam faktycznie używa ciężkich argumentów co ?? Robi z siebie tylko pośmiewisko. A Peja na wolno użył tylko 'pracownik TVN'u' widac jak tedzika to zabolało.
W ogóle jak można mówić, że ktoś przegrał ktoś wygrał skoro Peja dał freestyle a Tede swój Mikstejp ?? Poczekamy (o ile będzie) na odpowiedź Peji i wtedy zacznijmy osądzać kto wygrał.
W ogóle jak można mówić, że ktoś przegrał ktoś wygrał skoro Peja dał freestyle a Tede swój Mikstejp ?? Poczekamy (o ile będzie) na odpowiedź Peji i wtedy zacznijmy osądzać kto wygrał.
Ostatnio zmieniony 3 paź 2009, 11:06 przez and1, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Inter _Fan!
Nie gadaj ze o sobie przypomni bo w tym roku wydał dwa albumy to nie gadaj ze mu sie pomysly skonczyly bo jednak o czyms ma te piosenki..Nen pisze: Tede jak zwykle wykorzysta zamieszanie, żeby o sobie przypomnieć bo pomysły skończyły mu się jakieś 5 lat temu...
a co do tego beef'u to moim zdaniem żaden z nich nie odpusci..
-
Biały
W ostatnim czasie odnosze nieodparte wrażenie, że to Peja robi wszystko, żeby zwrócić na siebie uwagę...najpierw te jego "słowne potyczki" z Żuromem, później wjazdy na Prosto i Sokoła, które pozostały bez odpowiedzi na szczęście, następnie wrzucanie na youtuba filmików z trasy na koncerty, czy robienia salta w ogródku (:P), wystep w Mtv Cribs, a teraz wjazd na Tedego (ciekawe czy przyczepi się też do reszty raperów, którzy przedstawili w mediach swoją opinię o zajściu na koncercie Rycha).
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
-
Dzonyy
Czy ja gdzieś napisałem że mi się nie podoba ?Nen pisze: Pewnie jeżeli komuś nie podoba się to co Tobie to znaczy, że się nie zna i mało widział...
Tylko moim zdaniem wcale nie miażdży w porównaniu do freestyelu Tetrisa, Muflona czy Białasa.
-
Orzeu
- Kontakt:
słowne potyczki, które zaczął Żurom, wjazdy na Prosto i Sokoła, których nie było, a co do pozostałych to chyba wrzucanie na YT filmików z koncertów dla swoich fanów to naprawdę nieodparta chęć zabłyśnięcia w mediach... a wjazd na Tedego... no cóż, Tede jako jedyny z powaznych raperów go w taki sposób skrytykował..bialy19 pisze: W ostatnim czasie odnosze nieodparte wrażenie, że to Peja robi wszystko, żeby zwrócić na siebie uwagę...najpierw te jego "słowne potyczki" z Żuromem, później wjazdy na Prosto i Sokoła, które pozostały bez odpowiedzi na szczęście, następnie wrzucanie na youtuba filmików z trasy na koncerty, czy robienia salta w ogródku (:P), wystep w Mtv Cribs, a teraz wjazd na Tedego (ciekawe czy przyczepi się też do reszty raperów, którzy przedstawili w mediach swoją opinię o zajściu na koncercie Rycha).

-
Biały
Nie musiał odpowiadać Żuromowi, a tym bardziej kręcić filmików na polach ;p
Nie było wjazdów na Prosto i Sokoła? A palenie marzanny w koszulce Prosto, czy też pewien wywiad radiowy, w którym wpost ich krytykuje.
A co do filmików, to nie mówie o tych z koncertów, bo to jest jak najbardziej potrzebne...ale o tych, które kręcili w np. w samochodzie, kiedy Rychu bawił się w operatora kamery;p
Żeby była jasność nie jestem fanem Tedego, bardziej cenię własnie Rycha, tylko trzeba być obiektywnym.
Nie było wjazdów na Prosto i Sokoła? A palenie marzanny w koszulce Prosto, czy też pewien wywiad radiowy, w którym wpost ich krytykuje.
A co do filmików, to nie mówie o tych z koncertów, bo to jest jak najbardziej potrzebne...ale o tych, które kręcili w np. w samochodzie, kiedy Rychu bawił się w operatora kamery;p
Żeby była jasność nie jestem fanem Tedego, bardziej cenię własnie Rycha, tylko trzeba być obiektywnym.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
M. ;**
-
Orzeu
- Kontakt:
nie musiał ale to zrobił, bo taki jest - tzn odpowiada na słowne ubliżanie... i wierz mi to na bank nie była próba zwrócenia na siebie uwagi, jak to sugerowałeś.bialy19 pisze: Nie musiał odpowiadać Żuromowi, a tym bardziej kręcić filmików na polach ;p
a z Prosto koszulką to wyraźnie później tłumaczył, że taka a nie inna koszulka to był czysty przypadek i nie miał zamiaru nikogo tym obrażać.
co do filmików to zwyczajny kanał dla fanów i nie widze w tym nic złego.

-
Nen
Nie gadaj bo piosenki Tede moze i są o "czymś" ale to "coś" to w kółko jedno i to samo (Nie będziesz taki zajebisty jak ja i wbijam na imprezkę) Tede jest monotonny jak sejsmograf na pustyni.Inter _Fan! pisze: Nie gadaj ze o sobie przypomni bo w tym roku wydał dwa albumy to nie gadaj ze mu sie pomysly skonczyly bo jednak o czyms ma te piosenki..
a co do tego beef'u to moim zdaniem żaden z nich nie odpusci..
Założyłem, że coś co nie jest dla Ciebie dobre nie podoba Ci się.Jestem hardkorem pisze:Czy ja gdzieś napisałem że mi się nie podoba ?Nen pisze: Pewnie jeżeli komuś nie podoba się to co Tobie to znaczy, że się nie zna i mało widział...
Tylko moim zdaniem wcale nie miażdży w porównaniu do freestyelu Tetrisa, Muflona czy Białasa.
Ostatnio zmieniony 3 paź 2009, 12:43 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
Orzeu
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 4 paź 2009, 21:05 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Dzonyy
Może jakoś nawiązuje do tego że bedzie grał płyty z tego krążka 
-
RoB
Chyba chodzi o to, że tą tapetę robił Orzeu (zgadza się?), a ten plakat jest ewidentnie robiony na jej podstawie. Rozumiem, że z tym plakatem Orzeu nie masz nic wspólnego?
Ostatnio zmieniony 4 paź 2009, 21:53 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
raczej mi o to chodzi że koleś użył mojej tapety.Jestem hardkorem pisze: Może jakoś nawiązuje do tego że bedzie grał płyty z tego krążka![]()
EDIT: dokładnie Rob - to moja tapeta, koleś zmienił kolory i dał napisy inne...a z plakatem nie mam nic wspólnego i bardzo się zdziwiłem jak zobaczyłem moją pracę na nim.

-
Nen
Heh ten plakat to reklama koncertu Pei w Tarnowie, moim mieście 
God protect me
-
BAGGIO1
Tu chyba NIE MA wątpliwości, że ktoś zwyczajnie Ci Podpier... prace ! Nie wiem jak to jest z prawami autorskimi skoro zamieściłeś to normalnie w necie, ale gośc który "zrobił" ten plakat z samej przyzwoitości powinien chyba się z Tobą skontaktować ...
FoRzA InTeR!
-
GULI
no ładna podpierducha Orzeu widze ale mysle ze nawet fajnie widziec swoja prace na plakacie promujacym koncert Rycha choc z drugiej strony faktycznie "autor" powinien sie z Toba skontaktowac

-
Orzeu
- Kontakt:
wiesz... z jednej strony fajnie, że widzę coś swojego na takim plakacie, z drugiej... co z tego, że to widzę, skoro 'oficjalny' autor pracy to kto inny i ja z tego nie mam jakichkolwiek zysków (niekoniecznie mówię tu o pieniądzach, chociażby o samym zareklamowaniu mojej galerii).. już lepiej byłoby jednak gdyby ktoś po prostu podbił i zapytał czy może użyć mojej pracy - na pewno bym się zgodził .GULI pisze: no ładna podpierducha Orzeu widze ale mysle ze nawet fajnie widziec swoja prace na plakacie promujacym koncert Rycha choc z drugiej strony faktycznie "autor" powinien sie z Toba skontaktowac

-
Dzonyy
Ja tam orzeu toczył bym bitwe o to
Pisz do niego.