No troche tego było, ale obecnie mnie wywalili z serwera wiec nie mam jak pokazać
Dużo prac potraciłem miałem jeszcze sporo tapet avatarów sigów i własnie Laye dosłownie multum.
A teraz nie wiem czy mi zostało z 10 prac na kompie.
Może założymy jakaś forme graficzną hehe
Edit: To taka moja ostatnia praca którą udało mi sie odzyskać, nie wiem czy widziałes
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 23:00 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
nom pracka super... wykorzystałes ładnie tą light texturkę... ja je też mam, ale nigdy nie mogę wkomponować :p ... kurde no to chu... że potraciłeś, bo bym z bardzo miłą chęcią zobaczył :p. To czyli jednym słowem jesteś już doświadczony w layach ... Wojtala to może za jakiś czas jakiś collabik zrobimy na siga, laya czy co tam jeszcze innego ?
Orzeu pisze:
To czyli jednym słowem jesteś już doświadczony w layach...
No troche juz wiem o tym
Orzeu pisze:
Wojtala to może za jakiś czas jakiś collabik zrobimy na siga, laya czy co tam jeszcze innego ?
Nie widze problemu, możemy spróbować. Tyle że ja bede musiał wrócić do formy bo pewno wyszedłem z wprawy.
Edit:Gdzies miałem jeszcze fajnego "Gatusso" właśnie Colabki ide szukać
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 23:28 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
Orzeu tak jak napisał Wojtala napis nie ten tego bardziej wyrazisty. Jak na 35 minut no to powiem że wymiata :lol2: Nawet zbytnio Carlos mi nie przeszkadza :lol2:
a u mnie na odwrót :p ... widać , że robisz tuty i to się chwali... jakbyśjeszcze bardziej wtopił render to by była bardzo fajna pracka z tego Dejana. a Oba tak jakośm i nie podchodzi
nom to jest wiadome, że każdy ma inne gusta. Ale wbrew pozorom praca prosta może być niekiedy ładniejsza :p ja tego tuta znam, a i sam kiedyś robiłem z niego prackę... bodajże Hernana Crespo, którego długo miałem w podpisie...
fc_ocheck pisze:
Orzeu jak wiesz kazdy ma swoj gust, ale nie mozemy zaprzeczyc ze Simon robi postepy i to jest najwazniejsze
no gusta są różne.. jedni wolą tło proste bez efektów, a inni raczej takie hmmm z różnymi bajerami i efektami. a co do postępów to powiem krótko: staram się
to dokładnie ten tut ;]... Cisse bardzo mi się podoba, chyba Twój best... idziesz dobrą drogą...
Poszukaj gdzieś tuta Zollera z Vidicem - bardzo ładny efekt końcowy... jak nie znajdziesz to go gdzieś wrzucę...
@Matico - owszem widziałem lay Ochecka i przyznam, że zadziwiło mnie jego bardzo ładne wykonanie. Praca prezentuje się bardzo dobrze pod względem wizualnym - ogółem bardzo dobra robota. Jak na pierwszy lay to wg mnie powinien dostać 5tkę...
Ostatnio zmieniony 26 mar 2007, 17:51 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
@fc_ocheck - przebajerowana ta praca nie podoba mi się słabe tło , render taki sobie ta koszulka za jasna, napis ? tak w miare. Ćw ćw i jeszcze raz ćw
P.S który z adminów wymazał mi avka i siga przeznać sie
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 14:44 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
@Orzeu -tło coś nie teges w tym Zanettim render też
jak bedziemy robić Colabik to ci pokaże na czym polega cała magia tła
Sig może być.. hehe chyba że masz takie dobre serce i czas żeby coś poprawić to luzik ale jakbyś mógł to dodaj te napisy o które Cię prosiłem.... da rade?? DZIĘKÓWA
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 21:37 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
@Simon_FCI - kolory zupełnie nie pasują.
Render za słabo wtopiony w tło
Napis do wymiany
Tło takie sobie
Ten Martins z podpisu wiele lepszy
fc_ocheck fajne dzielo z tym Anelka Jakbys jeszcze zrobil tak zeby bylo widac, ze gra w Boltonie i tlo bylo w kolorze jego klubu bylo by spoko zrobilbys dla mnie :p
Lolek pisze:
fc_ocheck fajne dzielo z tym Anelka Jakbys jeszcze zrobil tak zeby bylo widac, ze gra w Boltonie i tlo bylo w kolorze jego klubu bylo by spoko zrobilbys dla mnie :p
jak znajde chwilke to zrobie
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
@Wojtala - Twój sig nie wyświetla się, bo za dużo waży. otwórz go w infranview czy jak to tam i zapisz jako z 90% jakością i sig powinien wtedy zmniejszyć wagę do +-30 kb.