Football Manager
-
Czarson
Odp: Football Manager
Tylko pytanie po co sie w takie cos bawisz ?
-
hQ
- Kontakt:
Poczekaj jakiś czas, aż zechce znów negocjować. Daj mu w miarę normalne pieniądze. Mam dobry przepis na spłacenie długu - zacznij wygrywać:). Wygrywanie = pieniądze = spłacanie długu, proste.
-
Serpente
Co roku wygrywam wszystko co możliwe a i tak wydatki co sezon przekraczają dochody,trochę nudzi mnie już to zdobywanie wszystkiego więc mam teraz inne cele,rozbudowuje szkółkę,właśnie zarząd przychylił się do tego aby San Siro było na moją własność,kumpel który grał Juventusem miał budżet 397 mln. i przy tym tylko 75 mln. długu,chce po prostu zrobić z Interu arcy potęgę,pod każdy względem,od pierwszej drużynę,przez juniorów,po finanse
Teraz jeszcze Serie A awansowała na 2 miejsce w rankingu lig a więc i lepsze pieniążki od sponsorów :lol2:

-
Pablusso
Zawsze mnie zastanawialo to wygrywanie wszystkiego. Jakim cudem to robicie? Gdzies tam przeczytalem wczesniej, ze ktos mial prawie 20 sezonow pod rzad scudetto i ilestam nascie zwyciestw w LM. Zwlaszcza to ostatnie jest niemozliwe w nowych fmach, gdzie czesto przegrywa sie final jakiegos pucharu, mimo, ze gralo sie duzo lepiej od przeciwnika.
Jesli chodzi o zarobki klubu. Od dawna zastanawiam sie w jaki sposob zaczac generowac zyski miesieczne. Od czasu do czasu mi sie uda byc w miesiacu na + ale to dosc rzadka sytuacja. Dodam, ze moj budzet placowy jest ok. 70 mln wiekszy niz obecne place. Wygrywam czesto i mam zdecydowanie najlepsza frekwencje w lidze.
Jesli chodzi o zarobki klubu. Od dawna zastanawiam sie w jaki sposob zaczac generowac zyski miesieczne. Od czasu do czasu mi sie uda byc w miesiacu na + ale to dosc rzadka sytuacja. Dodam, ze moj budzet placowy jest ok. 70 mln wiekszy niz obecne place. Wygrywam czesto i mam zdecydowanie najlepsza frekwencje w lidze.

sig by Orzeu
-
Serpente
Co do tego wygrywania to zdarza się,ja gram w 11 i zawsze mam tak że wygrywam parę meczy pod rząd,wszystko ładnie pięknie i nagle męczę się i często przegrywam z jakimiś ogórkami (raz z ciekawości wróciłem do wcześniej zapisanej gry i ponownie rozegrałem mecz,wynik był ten sam,ta gra chyba ma tak że po paru kolejkach włącza się taka jakby ściana,żeby nie szło ci za dobrze,żebyś nie wygrywał non stop
). Może nie wygrywam co sezon wszystkiego ale nie mogę narzekać,scudetto mam praktycznie co sezon (nie ciężko jest je wygrać) a LM to już zależy od gry,jak często będzie chciała mnie uwalić,ale też nie narzekam heheh 
Co do 2 akapitu to poważnie,u kumpla który gra Juventusem z ciekawości wszedłem w finanse i porównałem dochody z wydatkami i czarno na białym wychodziło na +,bez żadnych sprzedaży piłkarzy itd. jak grałem Borussią to w pierwszym sezonie dostawałem więcej kasy od samych sponsorów + prawa z TV za sezon niż w Interze ;O
Co do 2 akapitu to poważnie,u kumpla który gra Juventusem z ciekawości wszedłem w finanse i porównałem dochody z wydatkami i czarno na białym wychodziło na +,bez żadnych sprzedaży piłkarzy itd. jak grałem Borussią to w pierwszym sezonie dostawałem więcej kasy od samych sponsorów + prawa z TV za sezon niż w Interze ;O

-
dolin123
Nerazurro który masz rok?
Jak sie sprawdza zadłużenie klubu. Poprosił bym o opis jak tam sie znalesc
Własnie przegralem polfinal z barcelona 5-2 nie ogarniam LM nie daje rady, mam pierwszy sezon
Jak sie sprawdza zadłużenie klubu. Poprosił bym o opis jak tam sie znalesc
Własnie przegralem polfinal z barcelona 5-2 nie ogarniam LM nie daje rady, mam pierwszy sezon
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2011, 23:17 przez dolin123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Serpente
Ja mam 2015r.
Zadłużenie ? Wchodzisz w finanse i masz wszystkie informacje podane,u mnie wygląda to tak:

Zadłużenie ? Wchodzisz w finanse i masz wszystkie informacje podane,u mnie wygląda to tak:

-
dolin123
Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon i wygrałem Super Puchar Europy, klubów Mś przegrałem do dzis nie wiem jak, Super Puchar Włoch, Puchar Włoch i lige
Daj screena składu
Daj screena składu
-
Balon
KMŚ to najdziwniejszy turniej ever!
o ile 1st mecz dość łatwo wygrac primaverą to w finale amsakra 1. składem. Nie raz potrafiłem przegrywac po karnych, badz w meczu gdy cały czas przeważałem.
o ile 1st mecz dość łatwo wygrac primaverą to w finale amsakra 1. składem. Nie raz potrafiłem przegrywac po karnych, badz w meczu gdy cały czas przeważałem.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
Chrapię, bo lubiem!
-
Serpente
Z tymi zadłużeniami to sory,pomyliło mi się,klikasz na samej górze nad swoim "nickiem" w nazwę swojego klubu,klikasz zakładkę "informacje" i masz podane szczegółowo wszystko jak na tacy,ja mam "przybliżona wartość 236 (niespłacone pożyczki 300)":

A oto mój skład (Cambiasso,Milito,Lucio,Stankovic po tym sezonie kończą karierę),Balotelliego jednak sprzedam,słaby jest,paru wychowanków w szkółce się ładnie zapowiada więc będę ich odpowiednio wprowadzać do składu ; )

A oto mój skład (Cambiasso,Milito,Lucio,Stankovic po tym sezonie kończą karierę),Balotelliego jednak sprzedam,słaby jest,paru wychowanków w szkółce się ładnie zapowiada więc będę ich odpowiednio wprowadzać do składu ; )

-
Czarson
-
Adriano_forever
Czarson widzę, że trochę bawiłeś się edytorem 
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Czarson
Chyba żartujesz . Po czym to niby wywnioskowałeś ?
-
Kermitt
Ja o FMie powiem tyle. Największy złodziej czasu jakiego kiedykolwiek widziałem. Nigdy więcej nie zainstaluje tej gry. Dwie, trzy godziny ostatnimi dniami to była norma i tak ciężko go wyłączyć. Zawsze jest ten 'jeszcze jeden' mecz
Jeszcze gdy wgrane są twarze, loga i koszulki to przyjemność jest jeszcze większa. Pamiętam że jak kończyłem gdzieś koło roku 2013 to mój skład był mniej więcej taki
----------------Cesar---------------
Maicon----Rano-----Samuel---Santon
--------------Cambiasso-----------
-------Stankovic-----Jadson---------
-----------------Wes----------------
----------Pazzo--------Cavani-------
i powiem że Wesley z Cavanim wymiatali
Brrr, nigdy więcej.
----------------Cesar---------------
Maicon----Rano-----Samuel---Santon
--------------Cambiasso-----------
-------Stankovic-----Jadson---------
-----------------Wes----------------
----------Pazzo--------Cavani-------
i powiem że Wesley z Cavanim wymiatali
Brrr, nigdy więcej.
-
Adriano_forever
Jest Grudzien 2011 czyli sezon rozegrałes. A skąd miałes tyle kasy żeby kupić Hazarda i Aguero? Żeby kupić Hazarda to z początkowym budżetem jest ciężko a co mówić o Aguero. Dajmy na to ze sprzedaży Milito nie zarobiłes tyle żeby wystarczyło na Hazarda i Kuna. No i do tego jeszcze pozostałe transfery za które też musiałes zabulic trocheCzarson pisze: Chyba żartujesz . Po czym to niby wywnioskowałeś ?
-
Czarson
Na starcie ma się kolo 30mln na transfery . Do tego sprzedaż pilkarzy i wszystko ladnie wychodzi . Moge Ci pokazac transfery skoro chcesz .
-
Adriano_forever
Nie no ok ok
Ja Aguero nawet za 50 mln nie mogłem kupic i to mnie zaciekawiło 
-
Czarson
Jak on ma 40 mln klauzurę
-
Adriano_forever
W pierwszym sezonie moze i tak. Ale później podpisuje nowy kontrakt po moim zainteresowaniu nim i jeszcze ciężej go wyciągnąc. (przynajmniej u mnie z tym kontraktem tak było)
-
Czarson
Pandev + Milito = Aguero . Do tego co sezon 30 mln na transfery i wszystko się kalkuluje
-
Adriano_forever
A no byc moze. Tak tylko zapytałem żeby się upewnic czy moze edytor 
-
and1
- Kontakt:
Buahahahah. W INTERZE 30 baniek na transfery?? Max. jest 17Czarson pisze: Na starcie ma się kolo 30mln na transfery . Do tego sprzedaż pilkarzy i wszystko ladnie wychodzi . Moge Ci pokazac transfery skoro chcesz .

-
Serpente
-
Czarson
and1 pisze:Czarson pisze: Na starcie ma się kolo 30mln na transfery . Do tego sprzedaż pilkarzy i wszystko ladnie wychodzi . Moge Ci pokazac transfery skoro chcesz .
Buahahahah. W INTERZE 30 baniek na transfery?? Max. jest 17Ściemniasz, aż miło
![]()
Na jakim grasz patchu ? Nie wiem gdzie ty tam miałeś 17...
To jest na szybko skrin z nowej gry :

Na sezon 2011/2012 dostałem podobną ilość pieniędzy na transfery.
Transfery :

-
and1
- Kontakt:
-
Czarson
oj nic się nie stało :* jestem skłonny Ci wybaczyć ; *and1 pisze: łał, fakt, sprawdziłem, mój błądOdszczekuje swojego posta :**
-
Balon
Czarson ma racje. Przeciez finanse w tej grze to banał. Mam co miesiak ostro na minusie a i tak koncze ok +80. Juz w 2 sezonie mozna miec ok 100 mln na transfery. PRzed ostatnia latka mialem 400 mln budzetu placowego (taaa o 120 wykorzystywalem) i ok 150 na transfery, ale nie chcialem zadluzac klubu.
Niestyty Inter szybko sie nudzi, bo łatwo. Czekam na 2012 i edytowalny system lig
Niestyty Inter szybko sie nudzi, bo łatwo. Czekam na 2012 i edytowalny system lig
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!
-
Serpente
Mi się właśnie nie nudzi grać Interem,na początku jest łatwo ale później jak już większość jest wiekowa,starasz się uzupełniać skład nowymi nabytkami,rozbudowujesz szkółkę,czekasz aż jakiś diament się tam uchowa,nie jest nudno. Nudno to się gra Realem,Barcą,United itd.

-
Pablusso
Tymi druzynami, ktore wymieniles gra sie dokladnie tak samo jak Interem. Moze nawet troche przyjemniej, bo Barca i Real maja siebie w lidze, Manchester ma w lidze Chelsea, Arsenal, Liverpool czy Tottenham, natomiast z dziwnych przyczyn, za kazdym razem gdy zaczynam grac Interem, Milan i Juventus po sezonie zaczynaja tak cieniowac, ze czesto w ogole nie lapia sie do pucharow. Jedynie z Roma zawsze mi sie ciezko gra. W tym sezonie (2014) np. w LM gralem ja, Catania i Genoa... Milan i Juve regularnie dokonuja beznadziejnych transferow, kupuja no-name'ow lub juniorow i nic z tego nie maja. Dziwna przypadlosc.
Denerwuje mnie tez to, ze jesli chodzi o newgeny dostaje je w jakis dziwny osowy sposob w zaleznosci od panstw, ktore wybieram. Mam grywalne np. Wlochy, Francje, Hiszpanie i Anglie, a jak sobie po sezonie szukam jakichs ciekawych juniorow to, 75% z nich sa to Francuzi lub grajacy we Francji. Bardzo ciezko znalezc fajnego newgena we Wloszech np.
Denerwuje mnie tez to, ze jesli chodzi o newgeny dostaje je w jakis dziwny osowy sposob w zaleznosci od panstw, ktore wybieram. Mam grywalne np. Wlochy, Francje, Hiszpanie i Anglie, a jak sobie po sezonie szukam jakichs ciekawych juniorow to, 75% z nich sa to Francuzi lub grajacy we Francji. Bardzo ciezko znalezc fajnego newgena we Wloszech np.

sig by Orzeu
-
Balon
A jak u was Sampdoria? po 2 sezonach to topowy zespół i jedyny zespół który mógł mi zagrozic. Jedynie po 6 sezonach nagle milan (który przez te wszystkie lata nie grał nawet w CL) nie wiadomo skąd robi zakupy za 150 mln i wygrywa w lidze z moja primavera (tj zawodnicy ktorzy graja w lidze).
CL to inna bajka. ciężko wygrać, bo zawsze trafi się mecz nie do wygrania i padam w okolicach 1/2.
Ogole wkurzaja mnie zachwiania formy pilkarza. Nijak to do wyczucia, zbadania. a nie potrafie wygrac czasem z zespolami 8 razy gorszymi (Juve, Livorno i beniaminki).
Przejesieniuje na nowym update i czekam na 2012
CL to inna bajka. ciężko wygrać, bo zawsze trafi się mecz nie do wygrania i padam w okolicach 1/2.
Ogole wkurzaja mnie zachwiania formy pilkarza. Nijak to do wyczucia, zbadania. a nie potrafie wygrac czasem z zespolami 8 razy gorszymi (Juve, Livorno i beniaminki).
Przejesieniuje na nowym update i czekam na 2012
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, 15:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!