Wasze hobby
-
- Kontakt:
Odp: Wasze hobby
pichcić czyli Kulinaria:))):))) i w sumie w tym kierunku poszedłem i dalej podążam:P:P:P
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
Mówisz na niego a sam zakładasz istniejące już tematy... a tak wogole to chłopak napisał co lubi w dobrym temacie i w normalnym styluTicu pisze:a ile masz lat?bo tu brakuje tylko hihihi na końcu i oczojebnego stylu pisania typu 'uWiElBiAm' i mamy gotowego pokemona...cooba pisze: Uwielbiam zwierzaki (mam w domu kanarka Maksia), moje hobby to też sportowe gazety, surfowanie po necie no i ładne dziewczynyLubie grać w GAŁĘ i słuchać fajnej muzyki.

Ostatnio zmieniony 21 sie 2007, 18:18 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Globus po co się ciśniesz?Nie mam czasu przeglądać forum aż do 2005 roku i nie widziałem tamtego tematu,po za tym to chyba tamten temat założony przeze mnie przeszkadza chyba tylko Tobie,wrzuć na luz.
a żeby nie było,że nie na temat piszę to...moim hobby jest wyrażanie mojego prywatnego zdania.
[br]
a żeby nie było,że nie na temat piszę to...moim hobby jest wyrażanie mojego prywatnego zdania.

Jeśli spytasz skąd jestem powiem z dumą, z Warszawy.
-
- Kontakt:
Wyrastasz mi tutaj na klasycznego podbijacza forum, ktory wszystko wie najlepiej o wszystkim wie najwięcej, ale musisz się liczyć z tym, że w większości przypadków niestety dla Ciebie nie masz racji.Ticu pisze: ...moim hobby jest wyrażanie mojego prywatnego zdania.
PS: Jeśli masz takie hobby to zajmij się dziennikarstwem pisz jakieś felietony, artykuły tam będziesz miał wolną rękę i może poczujesz się spełniony.
A tego posta zupełnie nie rozumiem ... raczej to u Ciebie brakuje takiego "oczojebnego" stylu pisania i wszyscy by tutaj mieli niezły ubaw ... choć twierdze, że i tak już mają.Ticu pisze:cooba pisze: Uwielbiam zwierzaki (mam w domu kanarka Maksia), moje hobby to też sportowe gazety, surfowanie po necie no i ładne dziewczynyLubie grać w GAŁĘ i słuchać fajnej muzyki.
a ile masz lat?bo tu brakuje tylko hihihi na końcu i oczojebnego stylu pisania typu 'uWiElBiAm' i mamy gotowego pokemona...
Ostatnio zmieniony 22 sie 2007, 10:54 przez Lamatico, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nie cisne się tylko pouczam że zanim zaczniesz kogoś gnoić to popatrz na siebie... jesli już mam się przyczepić to zachowujesz się tak jak typowe dziecko neo bo zakładasz tematy już istniejące i siejesz zamęt i nie dasz się pouczyć... wyluzuj troche kolegoTicu pisze: Globus po co się ciśniesz?

-
lamatico prawdziwa lama...tak dla Twojej wiadomości od października studiował będe dziennikarstwo i ubaw przedni to mam z Ciebie.a i na wiele tematów napewno mam więcej do powiedzenia.
Globus,mówię grzecznie
,już po raz wtóry piszę że nie miałem czasu szperać po całym forum i założyłem tamten temat.nikomu nie przeszkadza więc grzecznie proszę aby i Tobie nie przeszkadzał.pozdrawiam.
Globus,mówię grzecznie

-
- Kontakt:
no niestety, ale muszę się zgodzić z przedmówcą, bo zanim by znalazł tamten temat to by musiał się porządnie naszperać, więc wg mnie wcale źle nie zrobił zakłądają nowy temat. Swoją drogą to Ticu robisz pojazdy na innych użytkowników jak niegdyś użytkownik o ile się nie mylę Citka czy jakoś tak ze mną robił.Ticu pisze: Globus,mówię grzecznie,już po raz wtóry piszę że nie miałem czasu szperać po całym forum i założyłem tamten temat.nikomu nie przeszkadza więc grzecznie proszę aby i Tobie nie przeszkadzał.pozdrawiam.
żeby nie było OT to moje hobby to jak każdy wie grafika komputerowa, piłka nożna (czynna i bierna

-
Orzeu,dzięki że się ze mną zgadzasz 
Nie robię pojazdów tylko wyrażam swoje zdanie,a że moje hobby to dziennikarstwo więc też ciut ćwiczę,ale już będę się kontrolował.
Pozdrawiam logicznie myślących.

Nie robię pojazdów tylko wyrażam swoje zdanie,a że moje hobby to dziennikarstwo więc też ciut ćwiczę,ale już będę się kontrolował.
-
Wyraźnie zrobiłeś podjazd pod coobe że jest gówniarzem i tak dalej... z Twojej wypowiedzi można było wywnioskować że chcesz go zrobic dzieciakiem neo więc Ci napisałem że najpierw popatrz się na to co Ty profesorze robisz... dziennikarz z Ciebie będzie raczej marny bo nie na tym to polega żeby się przyjebac do chłopaka ponieważ napisał że lubi kanarki... ja lubie małe kotki to też jest powód żeby mi pojechać? Jeżeli pozdrawiasz tych logicznie myślących to powiedz im jak się z nimi zobaczysz żeby Cię nauczyli że w niektórych miejscach pewne reguły obowiązują! I nie dziel kibiców Interu na młodych i starych bo to tylko Milaniści robią...Ticu pisze:

-
Globus i Ty mi powiesz że się nie napinasz?Nie Ty jesteś od oceniania jakim będe dziennikarzem,piszę to co myśle,myśle że to jest troszkę dziwne co wtedy napisał,ale nigdzie nie napisałem że jest dzieckiem neo...co najwyżej pokemonem,ale napisałem też jeszcze mu do tego brakuje.Reguł przestrzegam ponieważ nikogo nie wyzywam,a jeżeli komuś nieodpowiada to co myśle to może po prostu tego nie czytać,nie komentować i nie napinać się jak kolega Globus to robi.Logicznie myślący ludzie mają odrobinę chociaż dystansu do życia,a tego Tobie chyba brakuje skoro tak się bulwersujesz wpisami na forum.Człowieku ciesz się życiem,a nie ciśnij się na forum.Pamiętaj,że złość piękności szkodzi.Nikogo nie dzielę na młodszych i starszych fanów,pisał będe to co mam do napisania i tyle.
-
Nie napinałem się do momentu gdy napisałeś że się "cisne" więc sam zacząłeś tą napinke... i teraz próbujesz ze mnie idiote zrobic
to co mialem napisac juz wyzej napisałem i to były moje komentarze do Twojego podjazdu pod coobe
A jeżeli już wyrażasz swoje zdanie to w troche mniej nerwowy sposób bo sam sobie zaprzeczasz pytajac sie go ile ma lat i polewajac z niego a za chwile zapewniasz ze nie dzielisz fanow na młodszych i starszych... zdecyduj się

A jeżeli już wyrażasz swoje zdanie to w troche mniej nerwowy sposób bo sam sobie zaprzeczasz pytajac sie go ile ma lat i polewajac z niego a za chwile zapewniasz ze nie dzielisz fanow na młodszych i starszych... zdecyduj się
Ostatnio zmieniony 22 sie 2007, 13:05 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
jeśli pytanie 'ile masz lat' interpretujesz jako dzielenie ludzi na starszych i młodszych,a nie chęć dowiedzenia się czegoś,to gratuluje rozsądku.
-
- Kontakt:
Jeżeli już macie sie sprzeczać to lepiej róbcie to
na privie a nie tutaj bo nie każdy chce słuchać ( właściewie to czytać) o tym co tematu juz właściwie nie dotyczy.

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Faktycznie... Twoje pytanie wogóle nie było ironiąTicu pisze: a ile masz lat?bo tu brakuje tylko hihihi na końcu i oczojebnego stylu pisania typu 'uWiElBiAm' i mamy gotowego pokemona...

-
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o mnie to lubię czasami obejrzeć jakiś dobry film ,głownie na DVD lub DivX ,bo w telewizji NAPRAWDĘ DOBRE filmy lecą średnio raz na 2-3 tygodnie
Lubię słuchać muzyki ,szczególnie polskiego hip-hopu.Moi ulubieni wykonawcy to:WWO, Molesta, Peja ,Fenomen i MorWA.Regularnie od 6-7 lat czytam "Piłkę Nożną".Z ksiązkami u mnie gorzej ,czytam tylko lektury szkolne
Kolekcjonuję modele samochodów w skali 1-24.Mam w domu sztangę i ćwiczę jak mam czas ,ale nie wiem czy można to nazwać hobby...I to chyba tyle...

Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Ja oprocz milosci do pilki noznej i Interu, posiadam jeszcze jedno duze uzaleznienie, a mianowicie muzyke. Lubie sluchac muzyki gitarowej roznego rodzaju (wychwytywac ciekawe riffy i grac je na moim Ibanezie RG170R
). Innych rodzajow muzyki tez slucham, bo kazda ma cos w sobie (nawet disco polo
). Oprocz tego dobry filmik, jazda samochodem, jakis sport (najczesciej pileczka
) i inne mniejsze i mniej wazne rzeczy jak np. nauka

POZDRO DLA WSZYSTKICH INTERISTOW!!!

FORZA INTER!!!

POZDRO DLA WSZYSTKICH INTERISTOW!!!

FORZA INTER!!!

CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
-
Kibicowanie AC MILAN
Muzyka
Spotkania i rozmowy z innymi kibicami AC MILAN i nie tylko
Socjologia jako zainteresowanie
Dziennikarstwo
Muzyka
Spotkania i rozmowy z innymi kibicami AC MILAN i nie tylko
Socjologia jako zainteresowanie
Dziennikarstwo
-
Nie ma to jak obejrzeć meczyk naszego Interku w towarystwie najlepszych kumpli a puzniej pograc w PESa, moge tak calymi dniami.