Czytaj ze zrozumieniem, to zauważysz, że tam było, że Juve miało kilka wpadek (tutaj trochę wymieniłem w tym ten mecz), ale jest wielki itp.Gaszka pisze: Tym 9:1 akurat bym się nie szczycił.![]()
Gdzie jest napisane, ze cokolwiek jest faktem, nie przypominam sobie, żeby coś udowodnili? A jeśli jest to daj dowody, bo jak dobrze pamiętam, to chyba nawet Davids nic nie dostał. Nie wykluczam, że się tu mylę.Ljarro pisze: Oj chyba trafilem na czuly punkt bla bla bla.
Stałeś się teraz dla mnie głupim i zaślepionym fanatykiem Interu, który nawet nie chce zrozumieć innych kibiców. Dla mnie tamten twój post to była porażka na całej linii. Nawet kibic klubu z c klasy zrozumie moją miłość do Juve. Ja się nigdy nie czepiałem kibiców Interu o kibicowanie Interowi i nigdy nie rozumiałem, jak ktoś komukolwiek wytykał "jak można takiemu czy innemu klubowi kibicować?!?!". Możesz mi teraz dać bana, ale w mojej opinii jako fan Interu będziesz jednym z najgorszych, a dla wielu tutaj ja będę jednym z najlepszych, bo jako jeden z niewielu przyszedłem tu i normalnie gadałem z innymi, a nie trollowałem. Zresztą - mam cię już dość.
Karny?!?! gdzie wtedy był karny?El Intero pisze: a w końcówce sezonu nawet pomylono sie bodajże na ich korzyść w pięciu spotkaniach pod rząd (4 bramki ze spalonych i chyba niesluszny karny), to nic nie mówili...
Były 3 bramki ze spalonego i jeden naciągany faul, po którym z wolnego poszła bramka.
... a bagno to Juventus został wpakowany przez 3 działaczy i Moggiego w roli głównej, a to nie jest cały Juventus.
Nad wypowiedziami lepiej nie rozmyślaj, bo Inter też ma takie wpadki, a mnie wypowiedź Legro się podobała (Pogratuluję przekręcenia prawie całej wypowiedzi!). Lepiej porozmyślaj nad honorem, bo honorem na pewno nie było krzyczenie, że to scudetto powinno być wasze, i powinni je wam oddać - oddali, bo w sumie musieli przy okazji komuś oddać. Brawo!
Wy za to czyści wszędzie jak koszulka prana w Vizirze.Ljarro pisze: Nie chodzi o sam Juventus, do Milanistów napisałbym to samo. Tez robili syf wszedzie gdzie mogli.
Tu się zgodzę i dodam, że tą cechę posiadają też inni kibice innych klubów.Bart pisze: Juventini mają w większości swój świat.
I czemu do tej pory ten temat nie został do tej pory zamknięty?