takie typowanie wiecie ze nie ma najmniejszego sensu bedzie jak bedzie ale o eliminacjach LM mozemy zapomniec , szansa na lige europejska - patrzmy realnie, w tej chwili najweazniejsze to zbudowac nowa druzyne z nowym trenerem
" zawsze chcialem trenowac wielki klub we Wloszech.Praca w interze to dla mnie wielkie wyzwanie.I wierze,ze moze to byc zabawne dla dziennikarzy" - to powiedzial Mou wiec mysle ze - j...ć komentarze dziennikarzy.Inter to jedna z potęg obecnej piłki.
5;)
Juve w - porażka
Genua d - wygrana
Cagliari w - porażka
Siena d - wygrana
Udinese w - porażka
Fiorentina w - remis
Cesena d - wygrana
Parma w - remis
Milan d - porażka
Lazio w - remis
Roma grająca bardzo w kratkę cały sezon dzięki wygranej z Genuą ma tylko 4 oczka straty do eliminacji do LM... to tylko pokazuje jak Inter się skompromitował, gdyż spokojnie moglibyśmy być teraz na 3 pozycji wygrywając mecze z całkowitymi outsiderami...:-/...
Hmm niezłe typowania sobie urządziliście. Osobiście nie jestem w stanie tego zrobić no bo jak cokolwiek wytypować po 0-3 z Bolonia na Meazza? Tak na prawdę to możemy już nie wygrać do końca sezonu. Z Ranierim jest to jak najbardziej prawdopodobne.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
pffffffff zal.......z taka gra to bysmy i my napoli dygneli........jak beda grac tak dalej, a my tak jak z genoa to 3 miejsce wcale nie jest niemozliwe.....
Do napoli brakuje nam 4punktów, więc nie tak dużo a jeszcze trochę kolejek zostało, najtrudniejsze będą derby ale jedno potknięcie nie zaszkodzi, według mnie inter nie przegra, remis się zdarzy ale nie porażka.
Kibicujcie Nerazzurrim i głoście nazwę tego pięknego klubu.
jednak to były karne 3 i jedna normalnie stracona. po 2 może nie będą mieli tyle szczęścia żeby strzelić na nawet 3 goli a moim zdaniem po ostatnim meczu Milito sie powinien odblokować sie całkowicei jeszce niech piłki dostaje od młodzików to będzie w ogóle cud miód i dziwki
Mini-sensacja na SS, gdzie Viola pokonala Milan. Bohaterem Jovetic (jak zwykle) i...Amauri:D
Roma osmieszona w Lecce, no ale coz, Enrique mowil wyraznie, ze na efekty jego pracy trzeba czekac...latami?
Może nie bohaterem ale pewnym punktem Artur Boruc. Wybronił między innymi sete Maxiego i bombę Ibry. Bohaterem za to wspomniany Maxi, którego teatralny upadek sędzia zaliczył jako faul obrońcy Violi i podyktował karnego z kapelusza. A jak wiemy Zlatan się nie myli. Kończąc: dobry mecz, nieoczekiwany wynik, ale za to więcej emocji.
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
Jeśli Napoli pokona dzisiaj Lazio to odrobimy do 3. miejsca 1 punkt. Z drugiej strony z taką grą Interu ciężko marzyć o dobrym rezultacie np w Udine.
Ponadto w tym tygodniu zagramy w środę na Meazza ze Sieną, a w sobotę na wyjeździe z Udinese. Po tych meczach będzie jasne czy powalczymy jeszcze o 3. miejsce czy już nie.
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2012, 17:27 przez miniu86, łącznie zmieniany 1 raz.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Lazio w dziwnych okolicznosciach pokonalo 3-1 Napoli.
Po 1. zaskakujaco slabo wypadl, solidny zwykle, De Sanctis, ktory zawalil pierwsza bramke, strzelona przez Candreve.
Po 2. wlasciwie kazdy zawodnik Napoli spisal sie zenujaco.
No i po 3. ewidentny karny nalezal sie Napoli, oczywiscie sedzia nic nie zauwazyl, bo i po co.
Jak wczesniej wspominalem nie mam nic do Lazio, ale ich sposob gry, polityka transferowa nie moga napawac optymizmem kibicow serie a przed ewentualna LM dla Rzymian...
Terminarz Napoli ma latwiejszy niz Lazio, wiec jeszcze kwestia 3 miejsca jest otwarta. Moze Udinese znowu utrze nosa konkurencji?
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2012, 22:55 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
sampam pisze:
Jak wczesniej wspominalem nie mam nic do Lazio, ale ich sposob gry, polityka transferowa nie moga napawac optymizmem kibicow serie a przed ewentualna LM dla Rzymian...
Zgadzam się, obecnie w interesie Włochów jest, aby 3 miejsce zajęło Napoli bo gwarantuje jakość i punkty w rankingu.
Lazio ma dużą szansę skończyć jak Udinese w tamtym roku, do tego gra Lazio jakoś nie przemawia do mnie.
Napoli dzisiaj siadło w drugiej połowie, bo po pierwszej wydawało się, że skończy się na 3-1, ale dla gości.
To rozpiska meczy pięciu ekip, które najpewniej powalczą o 3. lokatę. Zakotłuje się jeszcze w tym towarzystwie.
AS Roma - Udinese Calcio
Napoli - Atalanta Bergamo
Juventus Turyn - SS Lazio Rzym
Inter Mediolan - AC Siena
#
Novara Calcio - SS Lazio Rzym
US Lecce - Napoli
Udinese Calcio - Inter Mediolan
AS Roma - ACF Fiorentina
#
Juventus Turyn - AS Roma
Napoli - Novara Calcio
ACF Fiorentina - Inter Mediolan
SS Lazio Rzym - US Lecce
Chievo Verona - Udinese Calcio
#
Inter Mediolan - AC Cesena
AS Roma - Napoli
Udinese Calcio - SS Lazio Rzym
#
AC Cesena - Udinese Calcio
Chievo Verona - AS Roma
FC Parma - Inter Mediolan
SS Lazio Rzym - AC Siena
Napoli - US Palermo
#
Bologna FC - Napoli
Atalanta Bergamo - SS Lazio Rzym
Udinese Calcio - FC Genoa 1893
AS Roma - Catania Calcio
Inter Mediolan - AC Milan
#
Catania Calcio - Udinese Calcio
AC Cesena - AS Roma
SS Lazio Rzym - Inter Mediolan
Napoli - AC Siena
Jeśli ktoś jeszcze naprawdę myśli, że możemy skończyć sezon na trzecim miejscu, zostanie sprowadzony na ziemię najpóźniej za tydzień, kiedy zbierzemy eleganckie baty od Udinese. Sądzę, że z pozostałych siedmiu meczów wygramy dwa, ze Sieną i Ceseną u siebie, może jakimś cudem wyciągniemy 3 punkty we Florencji albo Parmie - ale wątpię. Żeby prześcignąć resztę, musielibyśmy wygrać z 5-6 na pewno, w tym w Rzymie i Udine. Mamy najmniej punktów, najtrudniejszy terminarz i najgorzej gramy. Nie oszukujcie się, sezon się dla nas skończył, chyba że komuś zależy na LE... ja już tylko mam nadzieję, że skończymy ligę z dodatnim bilansem bramkowym.
Co do pozostałych, również Romie nie daję szans - za mało punktów, za trudny terminarz, zbyt nieregularna gra. Nie wierzę również w Udinese, bo jest po prostu słabe i nie wytrzyma tempa. Jestem prawie pewien, że cała sprawa jest kwestią wyścigu Lazio z Napoli. Trudno powiedzieć, jak się zakończy: Napoli bardziej przekonuje grą i ma znaacznie łatwiejszy terminarz, ale Lazio ma 6 punktów przewagi i wygrało dwumecz. Mimo wszystko Napoli lubi odwalać kaszanę z ogórkami, więc stawiałbym na Lazio.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Lazio nie przebrnie nawet eliminacji, więc mimo wszystko mam nadzieję, że trzecie miejsce zajmie Napoli. Z kolei walka o Scudetto będzie trwała do ostatniej kolejki. Stawiam, że mistrzem zostanie Juve. Milan gra tragicznie, ciągną ich wyłącznie sędziowie a Zlatan niedługo dostanie Złotą Piłkę za te karne. Ciułają tak te punkty od poprzedniego sezonu, w tym jednak mają konkurencję w postaci wyrobników z Juventusu, bo Inter w poprzednim sezonie był konkurencją tylko za kadencji Leonardo, a dobra gra przez pół sezonu nie wystarcza żeby wygrać mistrza. Za duża strata powstała za kadencji grubaska z Hiszpanii.
Gdyby w lecie 2010 zostały dokonane porządne zakupy to Serie A byśmy zdominowali jak Lyon we Francji swego czasu. Liga jest cholernie słaba, o czym świadczy fakt, że drwale i wyrobnicy z Juve nie przegrali jeszcze ani jednego meczu i są liderem, a megasłaba i chimeryczna Roma nadal jest w grze o trzecie miejsce.
Nie wiem po co my wogóle jesteśmy wymieniany w walce (jak to fajnie brzmi) o to trzecie miejsce. Przecierz przy naszych możliwościach i grze to jest raczej nierealne. Dobrze będzie jeśli rok sobie odpoczniemy i zagramy bez pucharów, może wtedy nasz prezydent zrozumie co zrobił źle, bo jak na razie to tak jakby grochem o ściane. Wczoraj mieliśmy dobitny przykład wspaniałej gry. Graliśmy z przewagą jednego zawodnika i nie potrafiliśmy nic sklepać. Tragiczne to było. Dla mnie miejsce poza pucharami i tak będzie SUKCESEM !
Il Capitano pisze:
. Liga jest cholernie słaba, o czym świadczy fakt, że drwale i wyrobnicy z Juve nie przegrali jeszcze ani jednego meczu i są lidere,
Chcialbym miec wiekszosc tych "drwali" w Interze :lol2:
Liga liga, ale Juve w kazdym meczu pokazuje serce do gry, im sie po prostu chce. Wyczyny Enrique natomiast trudno mi komentowac...
Przynajmniej juve coś osiąga bo to jest jeden z moich drugich ulubionych klubów, a co do interu to LM jest już bardzo daleko, ale cóż trzymajmy kciuki za Nerazzurri.
Piter9702 pisze:
Przynajmniej juve coś osiąga bo to jest jeden z moich drugich ulubionych klubów, a co do interu to LM jest już bardzo daleko, ale cóż trzymajmy kciuki za Nerazzurri.
Piter9702 pisze: