Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
RdK.
Kontakt:

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: RdK. »

Atomową Pchłę.
Obrazek
korcia29

Post autor: korcia29 »

Cristiano ronaldo, aguero [ale dla interu oczywiscie]
;-) Piotro :D
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

korcia29 pisze: Cristiano ronaldo, aguero [ale dla interu oczywiscie]
Dzięki nowej plotce przybędzie nam trochę fanów Interu ;)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

Uważam że jakiś rozgrywający z prawdziwego zdażenia i jakiegoś napastnika który z Ibrą stworzyli by mega atak np. Aguero, świetnie by się uzupełniali.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

Ostatnio w  wywiadzie czytałem ,ze Jose Mourinho nie zamierza robić jakichkolwiek transferów
,ale jeśli by się tak ponieśc fanatzji to w Interze chętnie bym zobaczył jakiegoś bardzo skutecznego napastnika ,który jest młody mowa tu oczywiście o kimś takim jak Augero czy Villa ,ale z nich dwóch myślę ,ze większe szanse na trafienie do ekiipy z Mediolanu ma Argentyńczyk.
Mimo iż Inter posiada naprawdę napastników światowej klasy o których mógłby się bić cały piłkarski świat to naprawdę coś z nimi jest ,a to zły dzień, a to słaba ba skuteczność ,a to ławka rezerwowych.
Myślę ,ze  spośród wszystkich snajperów Interu najlepszy jest Ibrahimovic i jest on niekwestionowanym kandydatem do pierwszego składu a z Augero według mnie wspaniale by się uzupełniali ,ale to tylko moa sugestia pozdarwaim ;p
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Wiadomo, ze wiekszosci z nas marzy sie Aguero... Jednak jego sprowadzenie to raczej niestety tylko marzenie. Kiedy Maradona mial pracowac w Interze mialem nadzieje, na to, ze pociagnie za soba zieńcia... No ale nic z tego nie wyszlo.

Ja bym chcial zobaczyc Montolivo z herbem Interu na piersi. Jest to napewno bardziej realny transfer.

@Down... Oby nie na starosc...
Ostatnio zmieniony 13 gru 2008, 20:13 przez Pablusso, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
sig by Orzeu
Daro

Post autor: Daro »

Chętnie widziałbym Aguero w Interze on ma dopiero 20 lat a już tyle potrafi.Takim prawdziwym marzeniem jest Messi sam chętnie przyznaje ze być może zagra kiedyś we Włoszech.Wieże ze któryś z tych Argentyńczyków zagra kiedyś w koszulce Interu :szal:
dodo_IM

Zgadzam się z Tobą Pablusso, Montolivo sprzydałby się Interowi, tym bardziej że to Włoch.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
proba1

Post autor: proba1 »

DESTRO!!!
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Hmmm... co to mialo na celu proba1? Wydawalo mi sie, ze on juz gra w Interze... A jesli chodzilo Ci o awans do pierwszej druzyny, to mysle, ze takich umiejetnosci jeszcze nie posiada. Od Mario na pewno lepszy jeszcze nie jest. Chociaz mysle, ze moze byc. Albo moze przynajmniej mu dorownac.
Obrazek
sig by Orzeu
proba1

Temat: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Pomyslaem ze najchetniej zobaczylbym naszego najzdolniejszego gracza z primavery, i daj Bog zeby rosl kolejny wielki wychowanek jak Zenga,Bergomi,Mazzola, Meazza.Bez zadnych wypozyczen od dziecka do grobu z Interem takiego gracza najchetniej bym widzial w pierwszej 11.

A propos  SS: http://sport.onet.pl/0,1248705,1880404,wiadomosc.html
Ostatnio zmieniony 14 gru 2008, 03:24 przez proba1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
Omen

Post autor: Omen »

Jedyne co mi na myśl przychodzi to Aguero!!
:szal:
gumi2006

Post autor: gumi2006 »

Jeszcze ktoś wspomni o Aguero? no kurde ziomy nie wiem po ile macie lat ale naprawdę nie musicie swojego zdanie podkreślać po innych... Od tego Aguero to aż się żygać chcę.

PS pomyśleć, ze swój pierwszy post chciałem, jak przystało na nowoczesne forum, napisać w temacie Nowych(cokolwiek to znaczy? jak stwierdzam po piszących tam osobach są to ludzie z problemami wiekowymi:D)

PS 2 witam wszystkich - mam nadzieję, że będzie mi się chciało pisać co wywoła jakąś konstruktywną dyskusję :yes2:

PS 3 nawet onanizujący się Hitler nie działał na mnie tak jak niektórzy idioci wypowiadający się na zacnej fcinter.pl - wypleńmy tych debili(taki apel z mojej strony jako, że ostatnio apele wszelakich rodzajów są w modzie;])
Pitagoras: "Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."

Churchill: "Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację."
proba1

Ledwo przyszedl i juz rzadzi :p
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

:offtopic: Co do PS3 to trudno się nie zgodzić, czasami wchodząc do tego tematu mam wrażenie jakbym to było miejsce na koncert życzeń niczym w jakimś wiejskim radyjku... `ja chce tego` ` a ja tamtego` dobrze, że jeszcze nikt nie pisze co by chciał pod choinkę dostać. Fakt, że temat jaki jest taki jest, ale zdałoby się porządnie uzasadnić swe życzenia.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Drzewo91

Post autor: Drzewo91 »

David Silva, Angelo Di Maria i teraz pojade po bandzie - Fabregas
SlimShady

Post autor: SlimShady »

Oczywiście:
Juan Román Riquelme (ten gościu zna się na rozgrywaniu i poukładałby zespół).
David Silva (potrzebni nam są ofensywni pomocnicy i kreatywni).
Miha Richards (młody i sprawny obrońca).
:inter:
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
Heltinho

Post autor: Heltinho »

garay, pepe ,  richards ktos z tej trojki do przydal by sie aby odmlodzic obronę
II linie tez trzeba odmlodzić przede wszystkim graczami kreatywnymi diego anderson Thiago Neves David Silva Rosina no i jakis napastnik by sie przydal: Vela Villa jest jeszcze opcja tańsza Acquafresca  :szal: Fajnie by bylo jakby inter dokonal jakiegos wielkiego transferu mi sie marzy Messi , ale raczej nie opusci barcy :(
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Po megatransferach Manciniego i Q77 jestem sceptycznie nastawiony do jakichkolwiek "gwiazd" :P
dawid.kacprzykowski

Post autor: dawid.kacprzykowski »

Potrzebny napastnik dał bym Vela i skrzydłowy Silva david
Drzewo91

Na napastniokow nie ma co narzekac. Przydalby sie rozgrywajacy z Premiership bo jedynie co graja to styl ofensywny.
dodo_IM

No Silva na skrzydło to świetnie rozwiązanie ale ja ciągle liczę po cichu na Quaresme i Manciniego.
gumi2006

Post autor: gumi2006 »

Nie, nie i jeszcze raz nie ziomale. Mam pomysła ponad pomysły:

I tak zaczynając od bramki to postawiłbym na Gajusza Juliusza Cezara(nie wiem czy przypadkiem nie jest spokrewniony z naszym Julio ale jeśli to co w rodzinie to nie zginie :P) - wiem wiem koszt każdego centymetra jego ciała to spory wydatek ale skoro stworzył już jedną potęgę to czemu nie miałby stworzyć drugiej(mam tylko nadzieję, że nie ma długiego prącia bo z każdym kolejnym centymetrem jego zakup staje się trudniejszy)

Lewą obronę rezerwuję dla Diabła Tasmańskiego - faktem jest, że czasem jest zbyt agresywny i gotuje mu się w głowie ale szczerze wierze w to, że podoła zadaniu(jest szybki, dysponuje dobrym kopem a co najlepsze umie zrobić Rabone i Trivela w jednym) :yes2:

Środek obrony - dwójkę naszych środkowych obrońców zostawiłbym bez zmian choć zmieniłbym dwójkę naszych środkowych obrońców na Artura Żmijewskiego(bo wygląda na twardego i potencjalnie nie do przejścia obrońce - wiadome, każdy by srał ze śmiechu przed taką bródką) oraz Tatę Muminka bo wydaję się, że razem z kapeluszem stanowili by zaporę nie do przeskoczenia

Prawa obrona to oczywiście Maicon bez dwóch zdań

Lewe i Prawe skrzydło równocześnie grałby w moim mniemaniu Alladyn z zabutelkowanym Jinem(w razie czego by sie ubezpieczali a jeżeli i by to nie pomogło zawsze można wezwać latający dywan)

Środek pomocy: mam dylemat na kogo postawić, poważnie mówię - niby mamy "Cuchu"(tak niektóre barany Cuchu nie pisze sie przez dwa "Ch") ale apetyczne wygląda także Aragorn z Władcy Pierścieni(pytanie ile za niego by chcieli?), ma chłop charyzmę a przede wszystkim broni swoich ponad wszystko a do zwycięstwa dąży nawet ryzykując własne życie. Nie wiem no kurde nie wiem
Jeśli chodzi o pomocnika bardziej ofensywnego sprawa jest oczywista: Tweety - po prostu nie mam słów, znakomita kordynacja, zwinność, drybling - to jest piłkarka(?[tak to się piszę]), która jest nam niezbędna :yes2:

W ataku obok Zlatana postawiłbym na RonaldoMesssiowegoAguero bo wydaje mi się, ze jest to gracz kompletny(cena także jest adekwatna do poziomu - dla Morattiego pincet miliardów to jest jak wyciąg z banku na hamburgera stąd jestem dobrej myśli)

Dziękuje za uwagę ... kto się zgadza ze mną niech wpisuje miasta...

Bydgoszcz
Pitagoras: "Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."

Churchill: "Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację."
forza_juventus

Post autor: forza_juventus »

mam 10 lat i rodzice kópili mi interneta
Ostatnio zmieniony 16 gru 2008, 03:19 przez eKubaL, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

Post autor: Globus »

forza_juventus pisze: mam 10 lat i rodzice kópili mi interneta
:hold:
Super prowokacja  :!:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Drzewo91

Zadna prowokacja, kibole w turynie nie umieja ani pisac ani czytac. Gosciu chcial zainponowac kolegom ze "potyral" te forum
chivu4

Post autor: chivu4 »

Karim Benzema oraz A.Young z Aston Villa alo i Gareth Barry ..
Obrazek
quaresmalodz
Kontakt:

Post autor: quaresmalodz »

Gdybym był na miejscu Mourinho zastanawiałbym się nad zawodnikiem, który mógłby 1 podaniem uruchomić Zlatana... Myślę, że najbardziej odpowiednim zawodnikiem byłby Cesc Fabregas. Zastanawiałbym się również nad Blaszczykowskim, jednak byłoby to ryzykowne, pomimo małego wydatku, mógłby on być równie niespełnionym, zagubionym zawodnikem jak mancini czy RQ
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Osobiście twierdzę, że do uruchomienia Zlatana przydałby się doświadczony zawodnik w stylu Lamparda, Fabregasa, czy też Gerrarda, którzy często, jednym, szybkim podaniem otwierają szansę strzelenia bramki przez kolegów z drużyny. O Steven'nie nie mówię tu poważnie, bo on raczej z Anfield się nie ruszy, ale rozgrywający Chelsea był już na celowniku Interu. Może temat jego transferu powróci. Uważam, że ten zawodnik spełniłby się w roli rozgrywającego, nie miałby problemu z presją, a sądzę że swoimi zagraniami, sprawiłby radość zarówno Nam kibicom, a i może Zlatan powalczyłby o koronę króla strzelców.

Pozdrawiam :)

:love:
Forza Inter:)
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Tomek8990 pisze: Osobiście twierdzę, że do uruchomienia Zlatana przydałby się doświadczony zawodnik w stylu Lamparda, Fabregasa, czy też Gerrarda, którzy często, jednym, szybkim podaniem otwierają szansę strzelenia bramki przez kolegów z drużyny.
Diego z Werderu.
Tomek8990 pisze:rozgrywający Chelsea był już na celowniku Interu. Może temat jego transferu powróci.
Nie powróci. Z tego co mi wiadomo Lampard po spekulacjach transferowych związanych z Interem podpisał nową umowę z Chelsea. Po za tym tak jak Drogba nie jest już młodzieniaszkiem.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
ODPOWIEDZ