Wasze hobby
-
Wasze hobby
Co kibice Interu kochają poza piłką nożną i czemu by się oddawali całymi dniami. Może to brzmi jak temat o nałogach ale mi chodzi o takie rzeczy które sprawiają wam przyjemność a są też pożyteczne (wędkowanie, gra na pianinie). Ja na przykład kiedy mogę oddaję się sklejaniem modeli i czytaniem o militariach. A wy?

JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
Wasze hobby
Ja moge calymi dniami siedziec przed kompem
Gdyby nie rok szkolny caly czas bym siedzial przed kompem
Pozatym interesuje sie pilka nozna i gram w nia... 

-
Wasze hobby
Ja interesuje się sportem, głównie nożną i siatką... jesli chodzi o uprawianie sportu to gram w ręczną w klubie oraz w siatke bardziej rekreacyjnie.
Wasze hobby
Ja codziennie biegam, dlatego też lekkoatletyka jest moją pasją. Poza tym uwielbiam siedzieć podobnie jak Citka przed kompem i grzebać coś w internecie. Swego czasu zbierałem różne rzeczy, ale jakoś mi to przeszło i teraz już raczej nie aktualizuje żadnych z moich kolekcji.
-
Wasze hobby
No tak pzoa nogą to moją gigantczną pasją jest muzyka, w szczególnosci ta lat 80 i 90, teraz spędzam całe dnie na poszerzaniu swoich horyzontów
namietnie słucham: (kolejność NIEprzypadkowa)
1. DEPECHE MODE
2. DURAN DURAN
3. Royksopp
4. Kraftwerk
5. A-ha
6. De/Vision
Camouflage
Wolfsheim
Aerosmith
Human League
New Order
Michael Jackson
Paul van Dyk
Ultravox
COneico potrafię także jeżeli chodzi o webmastering czy grafikę ale nie robię tego tak nałogowo jak np. słuchanie muzyki czy oglądanie piłki w TV

1. DEPECHE MODE
2. DURAN DURAN
3. Royksopp
4. Kraftwerk
5. A-ha
6. De/Vision
Camouflage
Wolfsheim
Aerosmith
Human League
New Order
Michael Jackson
Paul van Dyk
Ultravox
COneico potrafię także jeżeli chodzi o webmastering czy grafikę ale nie robię tego tak nałogowo jak np. słuchanie muzyki czy oglądanie piłki w TV
Wasze hobby
Moją wielką pasją ostatnimi czasy stała się kulturystyka, a tak po za tym wszystko co związane z kompem internet i takie tam bajery. No i oczywiście nie zmiennie od dawien dawna piłka nożna(nie dam sobie żyć gdy dziennie nie wyjdę na boisko zagrać w piłkę)
Wasze hobby
Oprócz INTERU kocham jeszcze gołębie pocztowe
i NIRVANE
gram jeszcze w piłke nożną w Juniorach ale Hard Rock to jest naprawde coś co pociąga
A poza tym jest jeszcze Wisła Kraków

gram jeszcze w piłke nożną w Juniorach ale Hard Rock to jest naprawde coś co pociąga

A poza tym jest jeszcze Wisła Kraków

-
Wasze hobby
A w moim przypadku noga, noga no i............. CHOPPERS :twisted: Te cudeńka zaczynają mi się ostatnio bardzo podobać 8) , a wszystko dzięki:

[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Wasze hobby
Czasem sobie coś przy samochodzi porobie. A tak w ogole to dużo czytam, bardzo różne książki.
Wasze hobby
Hmmm ...całymi dniami co mógłbym robić ..
:
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
;););););););)
-spijać browara
-Oglądać mecze Serie A
-Oglądać filmy
-Lansować się na mieście z kumplami
- i ogólnie całym dniem gdybym mógł to siedziałbym w chacie z jakąś fajną dupą i jarał bym
a potem do kompa i na neta po kompie do dupy i tak cały czas od nowa
A jeśli chodzi o hobby to napewno piłka nożna, komputery, internet, filmy, ogólnie cały sport, historia, biologia ..
Peace !

-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande
-Jarać gande

-spijać browara
-Oglądać mecze Serie A
-Oglądać filmy
-Lansować się na mieście z kumplami

- i ogólnie całym dniem gdybym mógł to siedziałbym w chacie z jakąś fajną dupą i jarał bym

A jeśli chodzi o hobby to napewno piłka nożna, komputery, internet, filmy, ogólnie cały sport, historia, biologia ..

Peace !
-
Wasze hobby
Powiem jeszcze że kocham słuchać Vangelisa i Freddiego Mercury. A Conquest of Paradies to po prostu cudeńko muzyki elektronicznej.

Wasze hobby
Powiedz ze chcesz se posta* nabic a nie, moglbys tamten post 1 wyedytowac a nie

Wasze hobby
Moje:
-muzyka
-picie
-palenie (fajek)
-Oglądanie filmów (głównie horrory i dramaty 8) )
-sport
-komputery.
-muzyka
-picie
-palenie (fajek)
-Oglądanie filmów (głównie horrory i dramaty 8) )
-sport
-komputery.
-
Wasze hobby
Ty głupi czy z policji. Po co CI T(K)O było pisać??? Tak wogóle to takich nerwusów jak ty powinni wsadzać w ABRAMOWICACH (LUBLINIANIE POWINNI WIEDZIEĆ CO TO JEST)

Wasze hobby
sorka za offtopic, ale zmniejsz swojego AVATARA bo sie forum "rozłazi"SZPARKI pisze:Ty głupi czy z policji. Po co CI T(K)O było pisać??? Tak wogóle to takich nerwusów jak ty powinni wsadzać w ABRAMOWICACH (LUBLINIANIE POWINNI WIEDZIEĆ CO TO JEST)

-
Wasze hobby
Ja interesuje sie glownie:
- pilka nozna ( liga polska - niestety od dwoch lat bardziej druga niz pierwsza
, Serie A, rowniez pozostalymi ligami europejskimi, ale juz bez takich emocji)
- rower, ale czysto rekreacyjnie ( w koncu w Lodzi i okolicach na prozno szukac jakis wiekszych gorek
)
- kiedys pilka reczna, zarowno czynnie jak i jako kibic, ale w Lodzi pilka reczna umarla, z reszta jak prawie wszystko co zwiazne jest ze sportem.
- lekka atletyka i wiekszasc dyscyplin, ale glownie przy okazji jakis znaczacych imprez sportowych.
- muzyka (glownie punk, ska, reagge, ale rowniez podzielam zainteresowania muzyczne Matiego, czyli "The 80's" disco, italo/euro disco, new romantic, elektro itd.)
- literatura, glownie literatura faktu
- pilka nozna ( liga polska - niestety od dwoch lat bardziej druga niz pierwsza

- rower, ale czysto rekreacyjnie ( w koncu w Lodzi i okolicach na prozno szukac jakis wiekszych gorek

- kiedys pilka reczna, zarowno czynnie jak i jako kibic, ale w Lodzi pilka reczna umarla, z reszta jak prawie wszystko co zwiazne jest ze sportem.
- lekka atletyka i wiekszasc dyscyplin, ale glownie przy okazji jakis znaczacych imprez sportowych.
- muzyka (glownie punk, ska, reagge, ale rowniez podzielam zainteresowania muzyczne Matiego, czyli "The 80's" disco, italo/euro disco, new romantic, elektro itd.)
- literatura, glownie literatura faktu
Wasze hobby
hmmm ja tu nowy ale co tam zawsze trzeba od czegos zaczac 
a wiec poza pilka i Interem to przede wszystkim muzyka, a dokladnie:
1. The Analogs
2. Anti-dread
3. All Bandits
i moze cos z zagranicy:
1. Sham 69
2. Cock Sparrer
3. The Buzzcocks
jaki widac to punk 77 i street punk i pokrewne i glownie to sa moje klimaty plus ska, reggae (ale nie zawsze), czasami HC. do tego oczywiscie dochodza koncerty, karaoke itp. itd.
kiedys bawil mnie komp ale od kiedy mam staly dostep do netu do uzywam go glownie jako zrodlo informacji.
no a takie mini-hobby to wyskoczyc wieczorkiem na miasto i wraz ze swoja ferajna zwiedzic jak najwiecej lokali

a wiec poza pilka i Interem to przede wszystkim muzyka, a dokladnie:
1. The Analogs
2. Anti-dread
3. All Bandits
i moze cos z zagranicy:
1. Sham 69
2. Cock Sparrer
3. The Buzzcocks
jaki widac to punk 77 i street punk i pokrewne i glownie to sa moje klimaty plus ska, reggae (ale nie zawsze), czasami HC. do tego oczywiscie dochodza koncerty, karaoke itp. itd.
kiedys bawil mnie komp ale od kiedy mam staly dostep do netu do uzywam go glownie jako zrodlo informacji.
no a takie mini-hobby to wyskoczyc wieczorkiem na miasto i wraz ze swoja ferajna zwiedzic jak najwiecej lokali

Wasze hobby
nerwus ze mnie nie jest, tylko jak widze jak takie dziecko jak Ty nabija se posty to mnie krew zalewa.....SZPARKI pisze:Ty głupi czy z policji. Po co CI T(K)O było pisać??? Tak wogóle to takich nerwusów jak ty powinni wsadzać w ABRAMOWICACH (LUBLINIANIE POWINNI WIEDZIEĆ CO TO JEST)

-
Wasze hobby
Suhy ! Widzę ze nie tylko ja tutaj pasjonuje sie handballem, powiedz mi w jakim klubie Łódzkim grałes (graliśmy zapewne razem w lidze :twisted: ).
Moze teraz gry Polska repra zarówno kobiet jak i facetów awansowała do MŚ to troche rozpowrzechni się w Polsce ten wspaniały sport.
Moze teraz gry Polska repra zarówno kobiet jak i facetów awansowała do MŚ to troche rozpowrzechni się w Polsce ten wspaniały sport.
Wasze hobby
Napisałem tu posty 2 a jest 1 co jest.Czy taka jest zasada tego forum, że jak ktos napisze cosik z przekleństwem to wtpierdalacie posta, czy jaki huj???
SORY ZA OFFTOPA
SORY ZA OFFTOPA
Wasze hobby
ShadY_FCI pisze:nie klnij... to zbedne :pDani666 pisze:wtpierdalacie
Spoko :twisted:
-
Wasze hobby
Ja też jestem za tym. Chodzę na prawie wszystkie mecze SPR LUBLIN w sezonie i mam nawet piłkę z autografami wszystkich zawodniczekslepy_fan pisze:Suhy ! Widzę ze nie tylko ja tutaj pasjonuje sie handballem, powiedz mi w jakim klubie Łódzkim grałes (graliśmy zapewne razem w lidze :twisted: ).

-
Wasze hobby
I dopiero teraz sie ujawniasz? Juz powinienes bilety na jakiś mecz zalatwiaćNa Metallice byłem już kilka razy, na Interze jeszcze nigdy, mam nadzieje, że to się zmieni, zwłaszcze że brat mieszka w Mediolanie od pół roku

-
Wasze hobby
A może Jego brat jest kibicem Milanu? Jeśli tak to współczucia 

Wasze hobby
Witam
Mam takie pytanie- czy ktoś z Was wie moze, czy w Krakowie kibice Interu gdzieś się spotykają, zeby obejrzeć mecz? Jakiś pub...? Jeśli tak, to napiszcie gdzie. Może wpadnę;) Pozdrawiam wszystkich kibiców Interu

Mam takie pytanie- czy ktoś z Was wie moze, czy w Krakowie kibice Interu gdzieś się spotykają, zeby obejrzeć mecz? Jakiś pub...? Jeśli tak, to napiszcie gdzie. Może wpadnę;) Pozdrawiam wszystkich kibiców Interu

Wasze hobby
I jeszcze takie pytanie- dlaczego pod moim nickiem wyświetla się "raczkujący trampkarz"? Ja jestem interistka;) moze to samobójstwo;), ale to mój nr gg, jeśli ktoś coś będzie wiedział na temat Krakowa i kibiców, to zapraszam 1818561:):):)
Wasze hobby
- Ultraska - należe do Ultras Group e-KSZO '04 - grupa zajmująca się tworzeniem opraw na meczach KSZO Ostrowiec Św.
- www.hattrick.org
- Muzyka - (Rock,Punk Rock,Techno z Metalu tylko Blind Guardian ,Cradle of Filth i HIM z Hip-Hopu tylko kibicowskie kawałki
-Piłka Nożna
- Jeżdzenie na rowerze
- Lubię czytać książki - fantastyka, Harry Potter
- Od czasu do czasu lubie się przejść na dyskoteke
- www.hattrick.org
- Muzyka - (Rock,Punk Rock,Techno z Metalu tylko Blind Guardian ,Cradle of Filth i HIM z Hip-Hopu tylko kibicowskie kawałki
-Piłka Nożna
- Jeżdzenie na rowerze
- Lubię czytać książki - fantastyka, Harry Potter
- Od czasu do czasu lubie się przejść na dyskoteke
Wasze hobby
Witam Ultraskę
Fajnie wiedzieć, że nie jest się jedyną ufoludką na tej planecie, zwanej "piłka nożna"