Oto jedenastka Interu:

Bez dwóch zdań masz rację.Mazzola i Altobelli razem strzelili dla Interu prawie 250 bramekklusek pisze: EDIT: Albo jeszcze lepiej: Altobelli i Mazzola.
Niestety mam krótką pamięćklusek pisze: PS. Na inter.it były prowadzone sondy na temat najlepszego zawodnika wszechczasów na daną pozycję. Pamięta ktoś wyniki?

na pobyt w 11 marzeń nie liczą się tylko bramki strzelone dla klubu, chociaz ronaldo tez ma ich niemało, a pozatym denerwujace jest takie cos w stylu wypowiedzi poprzedników "ten zdrajca"...RoB pisze: Jeśli chodzi o sam skald, to rzeczywiście obecność w nim Ronaldo to jakiś żart. Już prędzej b Vieriego czy Nyersa bym tam wcisnął niż grubego.
Chyba nie o to Ci chodzilo, bo cena, biorac pod uwage 3 lata roznicy, byla podobna. Jezeli chodzi o wklad w jakiekolwiek "sukcesy" to na pewno Vieri mial wiekszy, Ronaldo jedynie zwrocil sie gdy odchodzil.a pozatym za to siano co wydali na vieriego w porownaniu do ronniego, to policzcie sobie kto byl lepszy za jaka cene, jezseli ktos z dwojki ronnie - bobo, to zdecydowanie na macdonaldo inter ubil lepszy deal.
Dla Ciebie jest bez sensu bo nie zrozumiales kontekstu, chodzilo o to jak sie zachowal po okresie gdy klub go wspieral, a nie o samo branie pieniedzy.I co jak juz ja mial to co mial powiedziec ze nie bedzie brał kasy bo jest pierwszym w historii piłki noznej graczem- samarytaninem?? Wedlug mnie twoja wypowiedz jest bez sensu.
Może nie zdrajcą ale judaszem jak najbardziej.P.S. Vieririego tez trzeba by zdrajca Nazywac i to potrójnym bo: