Hmmm caly czas nie wiem czy pisze w dobrym dziale

z gory przepraszam za brak PL znakow ale pisze z kompa na uczelni.
bilety na stronie inter.it jak pewnie wiecie sprzedawane beda od najblizszego wtorku - koszt od 45EUR w gore , ale z tego co patrzylem
juz za 60 EUR mozna miec miejsca siedzace
loty?
ja osobiscie bede lecial z holandii, ale ogarniam co nie co temat lotow z PL bo sprawdzalem to dla kolegi. ryanair ma bardzo tanie loty do bergamo z lodzi (przykladowy termin 5-7 kwietnia to koszt w obie strony ok. 200zl). inne miasta tez wchodza w gre (chyba z poznania lata ryan rowniez

).
z lotniska do samego centrum mediolanu jezdzi bus (15 EUR w obie strony) - czas podrozy to ok. 1 godz. w kazda strone.
nocleg?
bede rezerwowal dopiero jak uda mi sie zamowic bilety na mecz - w tym momencie jestem w stanie powiedziec ze noclegi w mediolanie sa baardzo tanie ! 10-15 eur za noc w hostelu, czesto nawet ze sniadankiem to naprawde okazja
bilety na mecz?
no wlasnie, w tym temacie jestem calkowicie zielony i gdyby ktos mogl cos wiecej napisac o tym jak wyglada kupowanie biletow przez inter.it bylbym wdzieczny

w szczegolnosci chodzi mi o to, o ktorej godzinie rusza sprzedaz / czy jest kto pierwszy ten lepszy, czy moze jakies losowanie?
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje do zobaczenia w mediolanie !!!