Pasowała mu

Widziałem też u niego na Insta już jest zdjęcie po meczu w opasce, dumny niesamowicie.
Tak bo Skriniar jest bardzo wdzięczny Interowi i woli dać jemu zarobić, niż podpisać sobie kontrakt będąc wolnym zawodnikiem i przytulić ze 20 melonów P$G samej prowizji, które to klub woli dać jemu niż cztery razy tyle płacić Interowi. Normalnie Milan Skrinar z Kalkuty przenajświętszy.Mora pisze: ↑20 sty 2023, 18:47 Pretensje do Skriniara można mieć tylko i wyłącznie za to, że nie postawił sprawy jasno latem. Gdyby było oczywiste, że odchodzi to klub wystawiłby go na sprzedaż i sporo zarobił. Słowak cały czas się niby waha i w końcu odejdzie za darmo, Inter nie zarobi złamanego euro.
Samego odejścia nie mam mu za złe, ale mógł to rozwiązać inaczej, z korzyścią finansową dla klubu.
Jak zwykle ludziom najłatwiej rezygnować nie ze swoich pieniędzy xD A na co mu tyle na chleb ma przecieżKubus pisze: ↑20 sty 2023, 19:16Tak bo Skriniar jest bardzo wdzięczny Interowi i woli dać jemu zarobić, niż podpisać sobie kontrakt będąc wolnym zawodnikiem i przytulić ze 20 melonów P$G samej prowizji, które to klub woli dać jemu niż cztery razy tyle płacić Interowi. Normalnie Milan Skrinar z Kalkuty przenajświętszy.Mora pisze: ↑20 sty 2023, 18:47 Pretensje do Skriniara można mieć tylko i wyłącznie za to, że nie postawił sprawy jasno latem. Gdyby było oczywiste, że odchodzi to klub wystawiłby go na sprzedaż i sporo zarobił. Słowak cały czas się niby waha i w końcu odejdzie za darmo, Inter nie zarobi złamanego euro.
Samego odejścia nie mam mu za złe, ale mógł to rozwiązać inaczej, z korzyścią finansową dla klubu.
To jest biznes.
To pierwszy raz w historii futbolu piłkarz odszedłby na rok przed końcem umowy, mając mniejsze bonusy? Takie sytuacje były nie raz, nie dwa i nie pięć. Nawet taki Bremer podpisał nowy kontrakt z Torino, żeby klub któremu sporo zawdzięcza mógł na nim zarobić. Skriniar poszedłby latem do Beppe, powiedział że definitywnie odchodzi i tyle. Klub wystawia go na sprzedaż, bierze po 200 zł z konta każdej drużyny i słuchaKubus pisze: ↑20 sty 2023, 19:16Tak bo Skriniar jest bardzo wdzięczny Interowi i woli dać jemu zarobić, niż podpisać sobie kontrakt będąc wolnym zawodnikiem i przytulić ze 20 melonów P$G samej prowizji, które to klub woli dać jemu niż cztery razy tyle płacić Interowi. Normalnie Milan Skrinar z Kalkuty przenajświętszy.Mora pisze: ↑20 sty 2023, 18:47 Pretensje do Skriniara można mieć tylko i wyłącznie za to, że nie postawił sprawy jasno latem. Gdyby było oczywiste, że odchodzi to klub wystawiłby go na sprzedaż i sporo zarobił. Słowak cały czas się niby waha i w końcu odejdzie za darmo, Inter nie zarobi złamanego euro.
To jest biznes.
Hahahha jaka krótka pamięć, nie wiem czy jesteś w stanie sięgnać głębiej, bo być po prostu nie posiadasz zdolności myślenia (BAN) - ale Skriniar latem 2022 był na rynku transferowym i po fiasku negocjacji ws. Bremera, gdzie Zhangowy i Miernota dali popis niekompetencji - został z niego zdjęty.Towarzysz pisze: ↑21 sty 2023, 13:18 O jakim ty wypychaniu piszesz człowieku, PSG wysłało ofertę, a my przy naszej sytuacji finansowej powinniśmy każdą rozważyć i tak zrobiliśmy. Postawiliśmy jasne warunki i tyle. Milan chyba może nam mieć za złe że go nie puściliśmy w lecie bo jak widać on już od tamtego czasu chciał odejść.