Przyłączam się do apelu do Toma o szanowanie zdania innych użytkowników. Każdy powinien mieć możliwość swobodnej wypowiedzi na tym forum. Rozumiem że masz inne zdanie na pewne sprawy ale te ciągłe wyzwiska w stosunku do innych są bardzo płytkie i świadczą tylko o Tobie.
Każdy tutaj kibicuję Interowi i chce napewno żeby było jak najlepiej. Po to jest to forum żeby wyrażać swoją opinię i dyskutować merytorycznie a nie poprzez ataki personalne.
Nicolo Barella
-
Re: Nicolo Barella
Trolle i ryby głosu nie mają. Trollowanie to nie jeet inne zdanie.nicolas80 pisze: ↑24 mar 2023, 09:40 Przyłączam się do apelu do Toma o szanowanie zdania innych użytkowników. Każdy powinien mieć możliwość swobodnej wypowiedzi na tym forum. Rozumiem że masz inne zdanie na pewne sprawy ale te ciągłe wyzwiska w stosunku do innych są bardzo płytkie i świadczą tylko o Tobie.
Każdy tutaj kibicuję Interowi i chce napewno żeby było jak najlepiej. Po to jest to forum żeby wyrażać swoją opinię i dyskutować merytorycznie a nie poprzez ataki personalne.
-
Czyli wszyscy co mają inne zdanie jak Twoje to trollują i nie ma dyskusji. Jednak jeszcze raz ponawiam apel o kulturę. Bo to w jaki sposób piszesz świadczy tylko i wyłacznie o Tobie.
-
Jesteś doskonale znanym tutaj wszystkim trollem. Nie dyskutuje z Tobą więc nie odpisuj.
-
Przeproś Spekera za wyzwiska. Twoje zdanie o mnie nie ma dla mnie żadnego znaczenia.
-
Dokładnie tak.nicolas80 pisze: ↑24 mar 2023, 09:40 Przyłączam się do apelu do Toma o szanowanie zdania innych użytkowników. Każdy powinien mieć możliwość swobodnej wypowiedzi na tym forum. Rozumiem że masz inne zdanie na pewne sprawy ale te ciągłe wyzwiska w stosunku do innych są bardzo płytkie i świadczą tylko o Tobie.
Ale czy ktoś ogarnia to forum? Jakiś administrator, moderator, regulamin?
Nie widzę nikogo. Jak tak będziecie nadal to olewać, to niedługo nikt normalny tu nie zajrzy przez takich delikwentów, którzy robią co chcą.
-
-
Odet szkoda tu w takim razie się udzielać. Jak tu jest torelowane wyzywanie innych za inne zdanie.
-
Spoko.
Ja nie widziałem żeby on kogoś tutaj obrażał, czy coś w tym stylu.
Ale jak tak ma być, to kiście się dalej w towarzystwie wzajemnej adoracji, a reszta około 20 tys zarejestrowanych niech się nie odzywa.