Po pierwsze nie połamał się, a po drugie ciekawe gdzie byłeś jak Dumfries strzelał bramki Romie i Torino. Typowy frustrat czekający na potknięcia.
Denzel Dumfries
-
Re: Denzel Dumfries
Kochany chłopak, świetnie się spisuje! Jest coraz lepszy. Dziś razem z Brozo zagrali kapitalną 1. połowę, to było coś nieprawdopodobnego! Ja w niego wierzyłem I on ma jeszcze rezerwy, dlatego nie ma mowy o sprzedawaniu.
-
Gość perfekcyjnie zastapił Hakimiego, fakt, ze na starcie sezonu może wyglądać ospale, ale spokojnie. Klasa i tyle w temacie
-
Zwykły ogor. Nadaje się jedynie przy długich podaniach za linię obrony w pojedynkach szybkościowych i nieźle gra głową.
Nogami ogólnie grać nie potrafi. Jeśli nie umie do tej pory to już się nie nauczy. 1 na 1 czasem próbuje, ale zwyczajnie nie potrafi.
Trzeba zaryzykować i postawić w łatwiejszych meczach na Bellanove. Musi się poprawić siłowo, ale w przeciwieństwie do murzyna używa mózgu i piłka przy nodze mu nie przeszkadza. A nuż zaskoczy.
30 mln na stół i oddać z pocalowaniem ręki
Nogami ogólnie grać nie potrafi. Jeśli nie umie do tej pory to już się nie nauczy. 1 na 1 czasem próbuje, ale zwyczajnie nie potrafi.
Trzeba zaryzykować i postawić w łatwiejszych meczach na Bellanove. Musi się poprawić siłowo, ale w przeciwieństwie do murzyna używa mózgu i piłka przy nodze mu nie przeszkadza. A nuż zaskoczy.
30 mln na stół i oddać z pocalowaniem ręki
-
Czy ktoś może odebrać temu człowiekowi prawo do publikowania swoich wypocin na forum?
-
Typowe nabijanie postów.
-
Zanim komukolwiek coś zasugerujesz udowodnij mi gdzie się mylę specjalisto od Spekulacji xddd
-
w genui tak pięknie ze trzeba posty na fci pisać
-
Haha, no bodaj kawal świata zobaczę, bo tobie niemiecki pan nie pozwoli
-
Ja akurat mam podobne zdanie. Dumfries fajny zawodnik i dobrze się wkomponowal w Inter ale ma swoje ograniczenia. Potrafi dobrze sie podłączyć i zagrac z napastnikiem na klepkę i wyjść na wolne pole. Ma dobra dynamike i wyskok przez co wygrywa pojedynki glówkowe. Mimo tych zalet czesto jego gra mnie irytuje. W roli wahadlowego powinien grać często 1na1 a tego nie robi, bo nie potrafi. Zbyt czesto gra do tylu albo do najbliższego. Pewnego poziomu nie przeskoczy. Gdybym musiał koniecznie wybrać gracza z pierwszej jedenastki do sprzedania, to stawiam bez wątpienia na Denzela.
-
Sprzedać natychmiast, won
-
Twój czas w Interze powoli dobiega końca. Wynos się stąd i nie wracaj nigdy
-
Ban by się przydał za te kolory i spam
-
- Kontakt:
-
Fajnie, że Inzaghi w końcu odstawił tego amatora. Oby już nigdy nie zagrał w Interze
-
Coś musi być na rzeczy z transferem Dumfriesa skoro w takim meczu Inzaghi w ogóle z niego nie korzysta.
-
Po takim meczu jak ten z Bologna laurka musi polecieć. Po MŚ jest w tragicznej dyspozycji. Wygryzł go Darmian, odjechał mu Gosens, dziś był na poziomie Bellanovy. Na takiej murawie przy swoich warunkach fizycznych powinien dziś chodzić jak pies zaprzęgowy. Nie miał nawet pomysłu na wyrzut z autu.
-
Myślałem, że udane MŚ to będzie idealna promocja Dumfriesa i uda się go sprzedać w styczniu. Jednak niestety tak się nie stało. Teraz przegrał rywalizację z Darmianem i wygląda fatalnie w każdym meczu, w którym dostaje szansę. Tak jak na samym początku w Interze.
-
Mam nadzieję, że zostanie bo za 20 mln? to nie ma co się oszukiwać...my nikogo lepszego nie kupimy na następny sezon.
-
Piękne jest to, że jeszcze nie sprzedalismy, a już mamy Buchana w razie W