Nicola Zalewski
- 
				Mora
- Kontakt:
Nicola Zalewski
Pół roku po pierwszym Polaku w Interze, w Przenajświętszych barwach lepszej strony Mediolanu zagra drugi Polak - Nicola Zalewski.
Wypożyczenie bez obowiązku wykupu to dobry deal. Nicola został sprowadzony w miejsce Buchanana, który nic szczególnego nie pokazał. Polaka czekają więc krótkie występy po wejściu z ławki rezerwowych. To dobry interes dla obu stron. Inter nic nie ryzykuje, jak Nicola się nie sprawdzi to odeślą go z powrotem do Romy. Jeśli wypali to pozyskają latem 23-letniego, perspektywicznego grajka. Nicola natomiast ma okazję sprawdzić się w najlepszym klubie na Półwyspie Apenińskim pod okiem najlepszego trenera we Włoszech.
Nie mam zbyt wielkich oczekiwań wobec tego transferu. W reprezentacji Polski Nicola kojarzy mi się z przebojowością i efektowną grą, w Romie zapamiętałem kilka jego wylewów w obronie.
Forza Nicola!

Wypożyczenie bez obowiązku wykupu to dobry deal. Nicola został sprowadzony w miejsce Buchanana, który nic szczególnego nie pokazał. Polaka czekają więc krótkie występy po wejściu z ławki rezerwowych. To dobry interes dla obu stron. Inter nic nie ryzykuje, jak Nicola się nie sprawdzi to odeślą go z powrotem do Romy. Jeśli wypali to pozyskają latem 23-letniego, perspektywicznego grajka. Nicola natomiast ma okazję sprawdzić się w najlepszym klubie na Półwyspie Apenińskim pod okiem najlepszego trenera we Włoszech.
Nie mam zbyt wielkich oczekiwań wobec tego transferu. W reprezentacji Polski Nicola kojarzy mi się z przebojowością i efektowną grą, w Romie zapamiętałem kilka jego wylewów w obronie.
Forza Nicola!
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
						za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
- 
				speaker
Re: Nicola Zalewski
Osobiście uważam, że Nicola jest dobrym i zdolnym chłopakiem. Mam nadzieję, że przy Piotrku i pod okiem Simone weźmie się do ciężkiej pracy i wyjdzie na Dimarco 2.0
Inna rzecz , że jego talent zauważył Mou, podobnie jak w przypadku Santona, z tym że tam był transfer z Interu do Romy, a tu mamy w przeciwnym kierunku, zatem mam nadzieję, że ta historia zakończy się inaczej. Forza N. Zalewski! 

ps. Mial być włoski Inter, a będzie polski? ..

Inna rzecz , że jego talent zauważył Mou, podobnie jak w przypadku Santona, z tym że tam był transfer z Interu do Romy, a tu mamy w przeciwnym kierunku, zatem mam nadzieję, że ta historia zakończy się inaczej. Forza N. Zalewski!

ps. Mial być włoski Inter, a będzie polski? ..

- 
				bonjovi100
Przepiękny debiut. Miał jaja go Inzaghi wystawić.
Miał wielki spokój w tych akcjach i każda wrzutka była bardzo groźna.
Widać, że ma ochotę grać 1 vs 1.
Piękny timing przy golu i spokojne dogranie.
BRAWO BRAWO BRAWO
Chłopak już zrobił więcej niż kanadyjczyk. Inzaghi go rozwinie jak Dimarco i te 6 mln to będą drobniaki.

Miał wielki spokój w tych akcjach i każda wrzutka była bardzo groźna.
Widać, że ma ochotę grać 1 vs 1.
Piękny timing przy golu i spokojne dogranie.
BRAWO BRAWO BRAWO
Chłopak już zrobił więcej niż kanadyjczyk. Inzaghi go rozwinie jak Dimarco i te 6 mln to będą drobniaki.
- 
				Piekarz
Już zrobił więcej, ale nie niż jakiś Kanadyjczyk z dupy wyjęty, tylko niż jego rodak Polak Grande Zielu szukający formy od roku. Zrobił coś, czego Zieliński jeszcze ni razu: zrobił różnicę. Panie Zalewski, możesz już nic więcej w tym klubie nie zagrać, ale nigdy Ci nie zapomnę tego wieczoru, kiedy powstrzymałeś kupsko milanowe od kolejnego skrajnie niezasłużonego zwycięstwa nad Interem.

- 
				bonjovi100
Nie no spokojnie. Zieliński już miał MVP w meczu. Nie gra źle, ale to nie jest jeszcze jego topowa forma. Trochę z przymusu rzucany jest między pozycjami. Sam powiedział, ze nie lubi grać defensywnego a często musi bo Asllani jest za słabyPiekarz pisze: ↑2 lut 2025, 23:54 Już zrobił więcej, ale nie niż jakiś Kanadyjczyk z dupy wyjęty, tylko niż jego rodak Polak Grande Zielu szukający formy od roku. Zrobił coś, czego Zieliński jeszcze ni razu: zrobił różnicę. Panie Zalewski, możesz już nic więcej w tym klubie nie zagrać, ale nigdy Ci nie zapomnę tego wieczoru, kiedy powstrzymałeś kupsko milanowe od kolejnego skrajnie niezasłużonego zwycięstwa nad Interem.
- 
				speaker
To doprawdy niebywałe, jestem Aż zaskoczony, że ten włoski beton Inzaghi ..wpuścil Zalewskiego kilka h po transferze? ..   Mało który trener by to zrobił, także Simone musiał od razu bardzo polubić chlopaka. Druga rzecz To niebywałe jak Inzaghi rozwinął Zalewskiego w kilka h...
  Mało który trener by to zrobił, także Simone musiał od razu bardzo polubić chlopaka. Druga rzecz To niebywałe jak Inzaghi rozwinął Zalewskiego w kilka h...  

A 3. rzecz To niebywałe, znowu, bo ...wydawało się, że przegrany mecz, a My wygrywamy ważny punkt, ważnego chlopaka, który może stać się bohaterem i do tego ten okropny Neapol się poślizgnął na skórce od banana...Nooo po prostu Forza Inter! 
   Jestem zadowolony. Dziękuję, dobranoc.

Mało który trener by to zrobił, także Simone musiał od razu bardzo polubić chlopaka. Druga rzecz To niebywałe jak Inzaghi rozwinął Zalewskiego w kilka h...
 A 3. rzecz To niebywałe, znowu, bo ...wydawało się, że przegrany mecz, a My wygrywamy ważny punkt, ważnego chlopaka, który może stać się bohaterem i do tego ten okropny Neapol się poślizgnął na skórce od banana...Nooo po prostu Forza Inter!

Jestem zadowolony. Dziękuję, dobranoc.- 
				Piekarz
W jakim meczu i dlaczego nikt tego meczu nie pamięta?bonjovi100 pisze: ↑3 lut 2025, 00:15Nie no spokojnie. Zieliński już miał MVP w meczu. Nie gra źle, ale to nie jest jeszcze jego topowa forma. Trochę z przymusu rzucany jest między pozycjami. Sam powiedział, ze nie lubi grać defensywnego a często musi bo Asllani jest za słabyPiekarz pisze: ↑2 lut 2025, 23:54 Już zrobił więcej, ale nie niż jakiś Kanadyjczyk z dupy wyjęty, tylko niż jego rodak Polak Grande Zielu szukający formy od roku. Zrobił coś, czego Zieliński jeszcze ni razu: zrobił różnicę. Panie Zalewski, możesz już nic więcej w tym klubie nie zagrać, ale nigdy Ci nie zapomnę tego wieczoru, kiedy powstrzymałeś kupsko milanowe od kolejnego skrajnie niezasłużonego zwycięstwa nad Interem.
- 
				Orzeu
- Kontakt:
z Juve jak dwa karne strzeliłPiekarz pisze: ↑3 lut 2025, 20:56W jakim meczu i dlaczego nikt tego meczu nie pamięta?bonjovi100 pisze: ↑3 lut 2025, 00:15Nie no spokojnie. Zieliński już miał MVP w meczu. Nie gra źle, ale to nie jest jeszcze jego topowa forma. Trochę z przymusu rzucany jest między pozycjami. Sam powiedział, ze nie lubi grać defensywnego a często musi bo Asllani jest za słabyPiekarz pisze: ↑2 lut 2025, 23:54 Już zrobił więcej, ale nie niż jakiś Kanadyjczyk z dupy wyjęty, tylko niż jego rodak Polak Grande Zielu szukający formy od roku. Zrobił coś, czego Zieliński jeszcze ni razu: zrobił różnicę. Panie Zalewski, możesz już nic więcej w tym klubie nie zagrać, ale nigdy Ci nie zapomnę tego wieczoru, kiedy powstrzymałeś kupsko milanowe od kolejnego skrajnie niezasłużonego zwycięstwa nad Interem.
- 
				Piekarz
Aa to ten mecz, w którym dwie czy trzy bramki straciliśmy przez niego, rzeczywiście super MVPOrzeu pisze: ↑3 lut 2025, 21:50z Juve jak dwa karne strzeliłPiekarz pisze: ↑3 lut 2025, 20:56W jakim meczu i dlaczego nikt tego meczu nie pamięta?bonjovi100 pisze: ↑3 lut 2025, 00:15Nie no spokojnie. Zieliński już miał MVP w meczu. Nie gra źle, ale to nie jest jeszcze jego topowa forma. Trochę z przymusu rzucany jest między pozycjami. Sam powiedział, ze nie lubi grać defensywnego a często musi bo Asllani jest za słabyPiekarz pisze: ↑2 lut 2025, 23:54 Już zrobił więcej, ale nie niż jakiś Kanadyjczyk z dupy wyjęty, tylko niż jego rodak Polak Grande Zielu szukający formy od roku. Zrobił coś, czego Zieliński jeszcze ni razu: zrobił różnicę. Panie Zalewski, możesz już nic więcej w tym klubie nie zagrać, ale nigdy Ci nie zapomnę tego wieczoru, kiedy powstrzymałeś kupsko milanowe od kolejnego skrajnie niezasłużonego zwycięstwa nad Interem.
- 
				mio85
O grę do przodu jestem spokojny, ale martwię się o jego grę w obronie. Dla mnie bardziej skrzydłowy niż wahadłowy, ale wszystkiego można się nauczyć.

- 
				speaker
Dla mnie jest jasne, że DIMA ława! Za ten kryminał we Florencji, a Zalewski od początku w najbliższym meczu. Przda się trochę świeżej krwi tutaj i Nikuś w tobie nadzieja.

- 
				mio85
Zaczyna się,  jak jest kryzys i jest potrzebny to będzie jak Buchanan albo przetrenowany albo " naciągniety".