Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
IlCapitano

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: IlCapitano »

Ja to najchętniej widziałbym w obecnym Interze Giacinto Facchettiego i Sandro Mazzole ...marzenia  :P Tak na serio, to przydałby się ktoś z dwójki Riccardo Montolivo - Alessandro Rosina, oraz Fabio Quagliarella na atak w miejsce Adriano i Crespo, który niestety odchodzi najprawdopodobniej po sezonie.
Miodek_1313

Post autor: Miodek_1313 »

Ostatnio pojawił się temat pozyskania Villi z Valenci, on tez nalezy do pilkarzy ktorych bym baardzo chetnie widział w Interze, ale jak dla mnie najwazniejsza osoba, powinna zasilic nasz Inter jest Mourinho  :-D o czym mozemy sie przekonac po dzisiajszym meczu ;]
Per me... C'e solo l' Inter !!
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Miodek_1313 pisze: Ostatnio pojawił się temat pozyskania Villi z Valenci, on tez nalezy do pilkarzy ktorych bym baardzo chetnie widział w Interze,
Również o tym czytałem. Było również o Silvie. W sumie to chciałbym obydwóch :-D
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Znacie jakiegos Hiszpana ktory by sie sprawdzil w lidze wloskiej ? Powiedzmy w ostatnich 15 latach.
Woo-cash
Kontakt:

Dokładnie. Tu masz racje. Mendieta mi się przypomniał.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Hiszpanie tak jak Anglicy mają swoją lige i niech tam grają. Ciężko znaleźć Anglików, którzy dobrze poczynaja sobie w innych lkrajach. Włoska widać jest ciężka dla Europejczyków... Piłkarze z Ameryki Południowej dają sobie tutaj radę i to cieszy. Calcio jest trudne, ze względu na ostra grę.
RoB

Post autor: RoB »

Trzeba jednak pamiętać, że zbyt wielu Hiszpanów to w Serie A nie próbowało swoich sił. Ostatnio sporo ich emigruje do Anglii i radzą sobie nienajgorzej.   
Meti

Post autor: Meti »

Z Hiszpanów nie można jeszcze zapomnieć o Farinosie, który zagrał w Interze może ze dwa dobre mecze.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
bajsar

Post autor: bajsar »

Ja bym widział w Interze na pierwszym miejscu Ricardo Quaresmę, Murinho, i tak jak pisaliście zawodników Valencii czyli Silve na drugim i Ville i jakiegoś klasowego lewego obrońcę.
BaJsAr
Woo-cash
Kontakt:

bajsar pisze: Murinho
A to jakaś wschodząca młoda gwiazda? Chyba tak bo nic o nim jeszcze nie słyszałem :lol:
Nen

Post autor: Nen »

master_snake pisze:
bajsar pisze: Murinho
A to jakaś wschodząca młoda gwiazda? Chyba tak bo nic o nim jeszcze nie słyszałem :lol:
Snake śmiejesz sie a pewnie Jose wiecej by wniósł do gry niż wnosi ostatnio Deki :P Przecież jest tylko 5 lat starszy od Maldiniego  :lol3:
Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, 13:30 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
kicay
Kontakt:

Post autor: kicay »

patrzac na obecny sklad i realne szanse na pozyskanie pilkarzy mysle ze :
Pomocnicy :
- Rafael van der Vaart(srodek)
- Aleksander Hleb(skrzydlo)
- Amantino Mancini(skrzydlo)
Obroncy :
- Gael Clichy(lewo)
Napastnicy :
- Thierry Henry
- Dymitar Berbatov
Bramkarz :
- Jussi Jaaskelainen
Pazza Inter Amala
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Tyle
kicay pisze: patrzac na obecny sklad i realne szanse na pozyskanie pilkarzy mysle ze :
Pomocnicy :
- Rafael van der Vaart(srodek)
- Aleksander Hleb(skrzydlo)
- Amantino Mancini(skrzydlo)
Obroncy :
- Gael Clichy(lewo)
Napastnicy :
- Thierry Henry
- Dymitar Berbatov
Bramkarz :
- Jussi Jaaskelainen

Tyle tylko ze pozyskanie tak duzej ilosci znanych graczy jest niemozliwe. Van der Vaart jest blizej Hiszpanii niz Wloch a jesli juz to Juventusu , Clichy prawie na 100% zostanie w Arsenalu,Henry - jesli juz to do Anglii ale prawdopodobnie ze zostanie,Berbatov - Manchester,Arsenal,Chelsea lub Barca, Jaaskelainen - Inter sie nim chyba wogole nie interesuje,nie jestem pewien ale chyba tak jest
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

a ja bym najchetniej zobaczyl moja ulubiona '20' w przyszlym sezonie :P  8)
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Paolo_

Post autor: Paolo_ »

Właśnie przeczytałem newsa że Inter chce pozyskać Lamparda :shocked: To by było coś fenomenalnego, bardzo lubie tego piłkarza. Mam nadzieje że to nie są tylko i wyłącznie plotki i że coś jest na rzeczy. Hleb też jest bardzo dobrym rozwiązaniem na skrzydło, naprawdę świetny zawodnik. Te dwa transfery i jestem usatysfakcjonowany :-D
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Po głębszym zastanowieniu również byłbym za. No może na deser jeszcze ten Rosina. Bo w końcu z Włochami u nas w składzie krucho. Już mam wizję składu na przyszły sezon :P
marcinho

Post autor: marcinho »

W Interze brakuję klasowego playmakera. Kogoś,kto w trudnym momencie weźmie ciężar gry na siebie i niekonwencjonalnymi zagraniami może rozruszać kolegów z zespołu,a tym samym zmienić losy spotkania. Brak kogoś takiego był bardzo widoczny podczas bojów z The Reds w LM. Co prawda mamy Figo,ale jest on już za stary,aby decydować o obliczu spotkania. Mamy Jimeneza,ale moim zdaniem on musi nabrać jeszcze doświadczenia,takiego syndromu gwiazdy,a więc przekonania iż jest najlepszy i nikt mu nie podskoczy. Chętnie widziałbym Diego,Quaresmę czy nawet Hleba,piłkarzy,którzy moim zdaniem umieliby pociągnąć wózek w ciężkich chwilach.
[blue]FC INTERNAZIONALE[/blue]
Obrazek
Obrazek
1910,1920,1930,1938,1940,1953,1954,1963,1965,1966,1971,1980,1989,2006,2007,2008,2009
miniu86

Post autor: miniu86 »

Napewno kadra Interu potrzebuje uzupełnień w pomocy, wielokrotnie widzieliśmy jak nie miał kto wziąc ciężaru gry na siebie czy w kombinacyjny sposób zagrac z napastnikami. Ja widziałbym w Interze Hleba który to ma dobry drybling, przegląd pola, swietne podanie i dośc mocno trzyma się na nogach, do tego dokupił bym jeszcze kogoś z dwójki Rosina - Mancini. Jestem za kupnem dwóch dobrych technicznych i ofensywnych pomocników tak aby trener w kazdej sytuacji miał duże pole manewru. Po powrocie Adriano nie widze potrzeby kupna napastnika.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
tyka2

Post autor: tyka2 »

ja rowiez jestem za kupnem Hleba i rosiny  :-Da co do napadu zgodze sie z przed mowca Adriano wraca do swietnej dyspozycji a wiec napastników i tak mamy za duzo a sprzedac by pasowalo crespo i suazo ni wogole nie sa widoczni. Mamy nowa wschodzaca gwiazde Balotelli 17 latek a gra jak nie jeden klasowy napastnik
marcinho

Post autor: marcinho »

miniu86 pisze: do tego dokupił bym jeszcze kogoś z dwójki Rosina - Mancini. Jestem za kupnem dwóch dobrych technicznych i ofensywnych pomocników tak aby trener w kazdej sytuacji miał duże pole manewru.
Jestem za Rosiną,bo to dobry technicznie,perspektywiczny, a na dodatek będący Włochem zawodnik,co jest ważne w kontekście nowych przepisów UEFA. Pytanie tylko,czy można go kupić za rozsądną cenę(7-10mln. euro),a znając włoską kłótliwość i pazerność,decydent Torino może sobie krzyknąć niebotyczne kwoty,a płacenie za takiego zawodnika np. 20mln. euro to gruba przesada. Co do Manciniego-jestem sceptykiem. Nie podoba mi się styl gry tego zawodnika. Jest moim zdaniem niepewny. Chcemy dobrze wyszkolonego technicznie,ofensywnego gracza,to postarajmy się o Santanę czy Montolivio(ten ostatni znalazł uznanie w oczach Donadoniego). Tacy zawodnicy są z pewnością tańsi przy zakupie i w utrzymaniu,a na pewno pożytyczniejsi jako uzułpenienie składu. Natomiast Mancini kosztowałby dużo,kontrakt miałby wysoki,a co gdyby nie wypalił i miałby grzać ławę?
[blue]FC INTERNAZIONALE[/blue]
Obrazek
Obrazek
1910,1920,1930,1938,1940,1953,1954,1963,1965,1966,1971,1980,1989,2006,2007,2008,2009
IWANOWSKIS

Post autor: IWANOWSKIS »

RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY...
Raffal

Post autor: Raffal »

Lampard,Deco,Dos Santos i to dokładnie w tej kolejnosci :)
jankos

Post autor: jankos »

IWANOWSKIS pisze: RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY...
Spodziewaj się bana

:wink:
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

Ja widziałbym Lamparda Hleba i Rosinę. To dobre trio ktòre na pewno rozruszało nasza grę w ofensywie.
Oczywiście tez nie moge sie doczekac powrotu Adriano. Nie ukrywam, ze ten piłkarz w formie jest moim ulubionym zawodnikiem Interu.

Edit:

Byłbym wielce zobowiązany, gdybyś wszystko pisał w jednym poście, a nie posta pod postem.

Krwawy_eM.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 11:16 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
lukasz

Post autor: lukasz »

najlepiej jakiegos rozgrywajacego
Miodek_1313

Post autor: Miodek_1313 »

Jakis rozgrywajacy doskonale wyszkolony technicznie i z doswiadczeniem, tutaj widzialbym Lamparda, nastepnie z dwóch skrzydłowych potrafiacych przeprowadzic grozne akcje skrzydlem zakonczona dosrodkowaniem, badz strzalem tutaj moim faworytem jest Quaresma i Hleb, to taki potrzebny druzynie zawodnik cichy bohater. Mysle ze te trzy transfery by starczyly zeby wzmocnic nasza druzyne, wroca po kontuzji Samuel i Cordoba takze w obronie juz nie bedzie problemu, a w ataku Ibra moze z Adriano, jest jeszcze Balotelli, ale chcialbym zeby przyszedl do nas Eto'o i nasza linia ataku wygladala Ibra - Eto'o    (Balotelli). Na lawce trenerskiej Mourinho i mozemy ruszac na podboj LM :D
Per me... C'e solo l' Inter !!
groch

Post autor: groch »

Diego ale on nie chce odejsc z Werderu. Nasri ale ten pojdzie do Arsenalu... Lampard :D
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
freaks

Post autor: freaks »

Jak przyjdzie mourinho to myśle że wtedy mógłby przyjść Lampard bo beda sie dobrze rozumiec jakiś obrońca do tego ..
Czekam na powrót adriano :D + ibra .. jak nie będą się borykać z kontuzjami caly sezon to moze być nasz sezon..
Jeremy

Post autor: Jeremy »

freaks pisze: Jak przyjdzie mourinho to myśle że wtedy mógłby przyjść Lampard bo beda sie dobrze rozumiec jakiś obrońca do tego ..
Czekam na powrót adriano :D + ibra .. jak nie będą się borykać z kontuzjami caly sezon to moze być nasz sezon..

Przyjscie Lamparda jest najmniej prawdopodobne jesli chodzi o graczy ktorzy mogą przyjsc z Chelsea. Bardziej prawdopodobne jest przyjscie Drogby i Essiena ale za nich więcej będzie trzeba zapłacić. Osobiście z tej trójki najbardziej chciałbym aby przyszedł do nas Essien bo kolejny napastnik nie jest nam potrzebny ( wraca Adriano ) a co do Lamparda to wydaje mi się że Essien byłby bardziej przydatny w naszym zespole. Zresztą nie ma co spekulować bo jak przyjdzie Mourinho to wszystko w naszej kadrze gwałtownie może sie zmienić jak np. odejscie Cruza bądż wlasnie Adriano i zastąpienie ich swoimi graczami więc ten atak Adriano-Ibra wcale nie jest taki pewny
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
kari71

Post autor: kari71 »

RICARDO QUARESMA Z PORTO. TA JEGO BAJECZNA ZEWNęTRZNA CZęść STOPY a takze Hleb
ODPOWIEDZ