Długo wyczekiwany transfer.
Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego transferu, bo Włoch, bo boiskowy pracuś, bo ma świetne dośrodkowanie, bo ma znakomity strzał, bo z Lazio

Pozdr.
Co do tego ostatniego to bym sceptycznie podchodził, fakt mieliśmy sporo dobrych transferów na linii Lazio -> Inter m.in. Vieri i Stanković, ale też było kilka słabych Hernanes, Almeyda, Favalli.Odet pisze:bo z Lazio
Pozdr.
aaa...no to pod to się podpinam, bo też jestem przyjaźnie nastawiony do tego klubu. W 98 nawet od mamy ostałem koszulkę Vieriego w barwach....Lazio, bo się pomyliłaOdet pisze:napisałem "bo z Lazio", bo ja po prostu lubię Lazio
No raczej nie, 30 letni gość, bez formy nam tak potrzebny jak Ranocchia w obroniemagneto86 pisze:...nawet bez formy Candreva jest wzmocnieniem...
Może jesteś impotentem?kamil13216 pisze:Niech zagra na poziomie to ocenie narazie penis z podniecenia na ten transfer mi nie stanał, jak z resztą na Banegi też także zobaczymy.
Zupełnie się nie zgadzam.jagowy91 pisze:. Zawiódł na całej linii, nie ma prawa dostać drugieego sezonu.