Simone Inzaghi

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
SETE

Re: Simone Inzaghi

Post autor: SETE »

Speaker Ok ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie ? :) wiem , ze to jest młody trener , robił błędy , mam nadzieje ze bedzie wyciągał wnioski. Chłopak może w swojej karierze sporo we Włoszech wygrać przecież.
bonjovi100

Post autor: bonjovi100 »

Speaker pisze: 31 sie 2023, 15:20
SETE pisze: 31 sie 2023, 14:51 Speaker pytanie. Czy jest w SerieA jakaś drużyna która ma lepsza kadrę niż nasza ?
SETE, odpowiedź; Wiesz o co w tym chodzi? Że jak Darmian by grał w Parmie, a Acerbi w Lazio to były to już tzw. dziady u schyłku kariery. A Inzaghi takie dziady bierze , dokonuje recyklingu i potem taki Acerbi wyjaśnia Hochlanda w finale LM aż miło. ;)
Także ja mam wrażenie że te wszystkie oczekiwania wobec Inziego on sam sobie nakręcił, bo my powinniśmy pamiętać jaka była pozycja startowa ,No taka że jak zaczynał u nas pracę to wszyscy pisali że czeka nas ciężka walka o top 4 po sprzedaży Lukaku i Hakima, a potem był płacz po wygraniu PW, Superpucharu i zajęciu 2. miejsca w lidze...chociaż wiadomo, że Inter grał wtedy najlepszą piłkę we Włoszech i był najlepszy. To jest młody trener, on się cały czas uczy.
Dokładnie. Do tego nikt nie pamięta, że przez 12 lat nie wychodziliśmy z grupy LM. Dziś to już wymagania mamy że z pierwszego spokojnie ma wyjść. Do tego Darmian i Dimarco to byli średniej jakości zmiennicy a dzisiaj to zawodnicy na poziomie finalistów LM.
Kredence

Post autor: Kredence »

bonjovi100 pisze: 31 sie 2023, 23:05 Dokładnie. Do tego nikt nie pamięta, że przez 12 lat nie wychodziliśmy z grupy LM. Dziś to już wymagania mamy że z pierwszego spokojnie ma wyjść.
A czego mamy wymagać mając najlepszy, najdroższy i najszerszy skład w grupie ? Walki o 3 miejsce w grupie i grę w LE?
Zresztą myślę, że nikt nie wymaga 1 miejsca a spokojnego awansu bez nerwów.
Tom_Hardy

Post autor: Tom_Hardy »

A co tu dużo mówić. Od momentu wyjścia z kryzysu gramy kapitalnie. Inzaghi stworzył potwora. Przepraszam, Prowadź nas Wodzu!
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Tom_Hardy pisze: 16 wrz 2023, 20:06 A co tu dużo mówić. Od momentu wyjścia z kryzysu gramy kapitalnie. Inzaghi stworzył potwora. Przepraszam, Prowadź nas Wodzu!
Szanuje!
VVujek

Post autor: VVujek »

Tom_Hardy pisze: 16 wrz 2023, 20:06 A co tu dużo mówić. Od momentu wyjścia z kryzysu gramy kapitalnie. Inzaghi stworzył potwora. Przepraszam, Prowadź nas Wodzu!
:brawo:
ODPOWIEDZ