Simone Inzaghi
-
Re: Simone Inzaghi
Speaker Ok ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie ?
wiem , ze to jest młody trener , robił błędy , mam nadzieje ze bedzie wyciągał wnioski. Chłopak może w swojej karierze sporo we Włoszech wygrać przecież.

-
Dokładnie. Do tego nikt nie pamięta, że przez 12 lat nie wychodziliśmy z grupy LM. Dziś to już wymagania mamy że z pierwszego spokojnie ma wyjść. Do tego Darmian i Dimarco to byli średniej jakości zmiennicy a dzisiaj to zawodnicy na poziomie finalistów LM.Speaker pisze: ↑31 sie 2023, 15:20SETE, odpowiedź; Wiesz o co w tym chodzi? Że jak Darmian by grał w Parmie, a Acerbi w Lazio to były to już tzw. dziady u schyłku kariery. A Inzaghi takie dziady bierze , dokonuje recyklingu i potem taki Acerbi wyjaśnia Hochlanda w finale LM aż miło.
Także ja mam wrażenie że te wszystkie oczekiwania wobec Inziego on sam sobie nakręcił, bo my powinniśmy pamiętać jaka była pozycja startowa ,No taka że jak zaczynał u nas pracę to wszyscy pisali że czeka nas ciężka walka o top 4 po sprzedaży Lukaku i Hakima, a potem był płacz po wygraniu PW, Superpucharu i zajęciu 2. miejsca w lidze...chociaż wiadomo, że Inter grał wtedy najlepszą piłkę we Włoszech i był najlepszy. To jest młody trener, on się cały czas uczy.
-
A czego mamy wymagać mając najlepszy, najdroższy i najszerszy skład w grupie ? Walki o 3 miejsce w grupie i grę w LE?bonjovi100 pisze: ↑31 sie 2023, 23:05 Dokładnie. Do tego nikt nie pamięta, że przez 12 lat nie wychodziliśmy z grupy LM. Dziś to już wymagania mamy że z pierwszego spokojnie ma wyjść.
Zresztą myślę, że nikt nie wymaga 1 miejsca a spokojnego awansu bez nerwów.
-
A co tu dużo mówić. Od momentu wyjścia z kryzysu gramy kapitalnie. Inzaghi stworzył potwora. Przepraszam, Prowadź nas Wodzu!
-
-