Marko Arnautović

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
Speaker

Marko Arnautović

Post autor: Speaker »

Szukam i nie widzę wątku starego, więc zakładam.

Po pierwszym meczu można powiedzieć, że wrócił by tym razem zapisać się w pamięci kibiców ze swojej gry na boisku. :)

Dobre minuty przeciwko Monzie i asysta!
Czekamy co będzie dalej ale jak będzie TAK :flaga: dalej ,to szybko zapomnimy o tym ile ma lat i za ile go wyciągnęliśmy z Bologny. Forza Marko!

ps. Muszę nawet powiedzieć że jego zagrania piętką, czy ogólnie chęć pokazania się kibicom przypomniała mi trochę początki Roberta Lewandowskiego na Camp Nou. :P
Jaszczu91

Re: Marko Arnautović

Post autor: Jaszczu91 »

Ja jestem zdania że Arnautovič da Interowi wiele dobrego. Wszyscy patrzą na niego negatywnie przez warunki transferu. Jednak jego wartość pilkarska jest duża. Od razu to było widać wczoraj przez kilka minut gry. Mam wrażenie że Arnautovic jest stworzony do gry na wielkich arenach. Na San Siro czuł się jak ryba w wodzie. Jego mental jest na mistrzowskich poziomie.

Mi z tym numerem 8 przypomina Ibre ze starych czasów :P
Towarzysz

Post autor: Towarzysz »

Jaszczu91 pisze: 20 sie 2023, 12:53 Mi z tym numerem 8 przypomina Ibre ze starych czasów :P
Myśle ze to nieprzypadkowy wybór numeru, bo jak przychodził to miał być następcą Ibry. Po tylu latach się doczekaliśmy
Endru

Post autor: Endru »

Najlepszy transfer wewnatrz ligi. Milan moze zalowac bo mieliby zabojczy atak ale Arna kocha Inter
ODPOWIEDZ