Piłki kopane na blaszaka :P
-
adriano:)
Odp: PiĹki kopane na blaszaka :P
siemka wszystkim
ma ktos moĹźe dodatek do Pes;a 4

-
EL_CHINO
Odp: Piłki kopane na blaszaka :P
Jeden z 'kombinatorów' na stronie o PES'ie zarzucił takim czymś:

Wg mnie ciekawa kompozycja i zaraz sobie chyba wgram i zobacze jak to leży... jak chcecie to pokażę pare screen'ów

Wg mnie ciekawa kompozycja i zaraz sobie chyba wgram i zobacze jak to leży... jak chcecie to pokażę pare screen'ów
-
Woo-cash
- Kontakt:
Pokaż. Też byłbym zainteresowany.EL_CHINO pisze: Jjak chcecie to pokażę pare screen'ów![]()
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
EL_CHINO
Prosze bardzo... Nie pytajcie na jakim stadionie są screeny 
http://img402.imageshack.us/img402/3550/screen1cs4.png
http://img165.imageshack.us/img165/6942/screen2ju6.png
http://img521.imageshack.us/img521/3706/screen3pu8.png
Tylko na plecach ten herbik troszeczkę zasłania napis...
http://img402.imageshack.us/img402/3550/screen1cs4.png
http://img165.imageshack.us/img165/6942/screen2ju6.png
http://img521.imageshack.us/img521/3706/screen3pu8.png
Tylko na plecach ten herbik troszeczkę zasłania napis...
-
Woo-cash
- Kontakt:
Całkiem ładnie to się prezentuje tylko właśnie z tyłu trochę lipnie wygląda...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
sebasstianus
- Kontakt:
PES 6 On-line: FCINTER.PL-TEAM? :)
Pogrywam sobie w PES^ online... zastanawialem sie, ilu z Was tez to robi, i czy nie byloby fajnie zalozyc on-line teamu? Jesli ktos jest zainteresowany, polecam sie i prosze o kontakt
seBASStianus
-
Lamatico
- Kontakt:
Pytanie do mORGAN'a: Mógłbyś zrobić koszulki domowe do FIFY 07 ??
-
mORGAN
Co do koszulek to można znaleść naprawdę świetne na soccergaming... A ja chciałbym zdradzić, że zabrałem się za robienie "małego" dodatku. Jeśli dobrze pójdzie znajdą się w nim twarze dla każdego zawodnika naszego ukochanego klubu
Jeśli chcielibyście zobaczyć postępy w pracy to piszcie
-
Ljarro
Powiem tylko tyle, ze nowy PES wymiata, a tryb become a legend stanie sie moim ulubionym 
-
kulekulek
ja na x-pudełku tylko jeden meczyk zagrałem do tej pory, ale jak narazie to mi się podoba 
-
Ljarro
No i muszer dodac, ze w maks detalach mi sie nie tnie, a 2008 potrafil sie przyciac 
-
MarcoPolo
- Kontakt:
a ja dopiero za miecha będę miał okazję sprawdzić PES 8 na pS2
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Gra ktoś może w najnowszego Pro Evolution Soccer w trybie Master Leauge
Bo mam już ekipę grajków,pieniądze itp ale za każdym razem gdy chcę kupić Messiego,Augero,Eto,oKlasnica to rozmowy o transferach sa odrzucane takod 5 sezonów macie ten sam problem oni sa zablokowani czy jak?
Bo mam już ekipę grajków,pieniądze itp ale za każdym razem gdy chcę kupić Messiego,Augero,Eto,oKlasnica to rozmowy o transferach sa odrzucane takod 5 sezonów macie ten sam problem oni sa zablokowani czy jak?
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Czapelson
Pro Evolution Soccer
Panowie graja w PES'a na komputerach? Mam fajny kitserver a w szczególności zrobiłem ostatnio fajne stroje Interu z 04/05...no i mam już aktualne stroje na ten sezon. Podzielić się z kimś? Może po sporządzeniu ankiety na temat tego czy użytkownicy portalu chcą takie bajerki do gry, zrobimy space na takie rzeczy- ja oddam swoje i mogę tworzyć nowe. Albo jakiś klan w PES? Co o tym sądzicie?
-
Lamatico
- Kontakt:
Odp: Pro Evolution Soccer
Eh szkoda że nie FIFA... niestety... Chyba że do FIFY też byś mógł zrobić?
-
Gaszka
- Kontakt:
Jeśli znajdą się chętni to możemy zrobić turniej w pesa 2009. Gralibyśmy po hamachi w celu uniknięcia lagów. Wymagana byłaby oryginalna wersja gry, aczkolwiek nikt nie byłby w stanie tego sprawdzić... więc wiadomo o co kaman.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Loon
Pro Evolution Soccer 2010
Gra tu ktoś w PESa? Przeszukałem forum, ale tematu na temat nowej części nie znalazłem, a szkoda, bo jak powszechnie wiadomo PES to najlepsza piłka nożna na pecety (a może i na konsole). Nowa edycja to kilka dziwnych zmian, głównie w silniku rozgrywki, ale idzie się przyzwyczaić. Tym co wciąga najlepiej jest oczywiście dość realistyczny tryb kariery. System wyszukiwania perełek oraz sprowadzania znanych gwiazd działa bardzo dobrze, dzięki czemu zbudowanie drużyny opartej o własne odkrycia daje prawdziwą satysfakcję
. Chwalcie się swoimi drużynami i odkryciami, poniżej mój skład, w zasadzie wszystkich zawodników polecam.
(W trakcie gry stawiam na uniwersalność, większość zawodników może grać przynajmniej w dwóch liniach osiągając tam około 90 punktów sprawności, dlatego proszę się nie sugerować nadmiarem graczy na jednej konkretnej pozycji
)
Inter 2013/14
(W trakcie gry stawiam na uniwersalność, większość zawodników może grać przynajmniej w dwóch liniach osiągając tam około 90 punktów sprawności, dlatego proszę się nie sugerować nadmiarem graczy na jednej konkretnej pozycji
Inter 2013/14

-
blo
Odp: Pro Evolution Soccer 2010
ja gram ale glownie on-line single juz mi sie znudzilo
teraz tylko czekam na updejt Pandeva i Babtisty:p gram nawet lige na jednej stronie wyzwania puchary ligi mistrzow jest to naprawde dobrze zorganizowane
ciekawe ustawienie ale jest w nim jedno ale 3 obroncow;d ciezko grac na taki madryt 3 obroncami hehe
jest ktos chetny do gry online?
a moje ustawienie wyglada tak
eto suazo quarezma
sneijder cambiasso stanku
zanetti cordoba lucio maicon
julek cesar
z troche cofnietym eto i quarezma i dmc cambiasso hehe
ciekawe ustawienie ale jest w nim jedno ale 3 obroncow;d ciezko grac na taki madryt 3 obroncami hehe
jest ktos chetny do gry online?
a moje ustawienie wyglada tak
eto suazo quarezma
sneijder cambiasso stanku
zanetti cordoba lucio maicon
julek cesar
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 12:07 przez blo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Minister
Leo powiedz mi jakim cudem u Ciebie jest Toldo?
u mnie on już umarł i zakończył karierę
A co do składu to widzę,że masz mój tok myślenia bo Hamsik i Gourcuff to były moje priorytety.Jedynie nigdy nie ściągnę Kaki ani Cr.Jakoś sumienie mi nie pozwala.
http://www.pesleague.pl/
Poszukajcie dobrze na forum a jak nie znajdziecie to pisać na PW to Menu Interu podeśle.6 mb.
A co do składu to widzę,że masz mój tok myślenia bo Hamsik i Gourcuff to były moje priorytety.Jedynie nigdy nie ściągnę Kaki ani Cr.Jakoś sumienie mi nie pozwala.
http://www.pesleague.pl/
Poszukajcie dobrze na forum a jak nie znajdziecie to pisać na PW to Menu Interu podeśle.6 mb.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
blo
dokladnie na tej stronie grywam:P czemu ktos zmienil tytul ?:P a nie przeniesli toooooo
jak mozna cos takiego zrobic z najlepsza kopana pilka:P powinna posiadac swoj osoby post:P a nie pilki kopane na blaszaka to jest wrzucenie pro do jednego worka z ta marna fifa:P
jak mozna cos takiego zrobic z najlepsza kopana pilka:P powinna posiadac swoj osoby post:P a nie pilki kopane na blaszaka to jest wrzucenie pro do jednego worka z ta marna fifa:P
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 13:08 przez blo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Loon
Pierwszy raz widzę, żeby ktoś ustawiał Suazo jako CFblo pisze: eto suazo quarezma
W młodzikach go znalazłem, ma 18 lat, czasem starzy piłkarze się wskrzeszająMinister pisze: Leo powiedz mi jakim cudem u Ciebie jest Toldo?u mnie on już umarł i zakończył karierę
![]()
Warto czasem zaglądać do drużyny juniorskiej, ja tam wygrzebałem Qiu Pinga - 16 lat, staty: 82, świetny skrzydłowy, a po tym jak położyłem nacisk na strzał w treningu także dobry SS.
W juniorach Chelsea grał też Mayukins - 20 lat, staty: 90. Kupiłem go za 97 milionów, ale było warto - na najwyższym poziomie trudności w ciągu pięciu spotkań ligowych strzeliłem nim 12 bramek. Dla niego przycisk strzał jest równoznaczny ze zdobyciem bramki!
A z Cristiano Ronaldo jest o tyle dziwnie, że gdy dla zabawy czasem z kolegami gram Realem jest naprawdę fenomenalny, natomiast w Interze juz od kilku edycji PESa za Chiny Ludowe nie chce mi się wkomponować do składu. Dałem 70 baniek, więc stoi jak ten RWF, ale kompletnie nie pasuje do reszty drużyny (Kaka natomiast bardzo dobrze, ale jest już stary, więc niedługo wyleci
Mam prostą politykę kadrową - kończysz 32 lata = zostajesz sprzedany, dlatego stawiam na młodychMinister pisze:A co do składu to widzę,że masz mój tok myślenia bo Hamsik i Gourcuff to były moje priorytety.Jedynie nigdy nie ściągnę Kaki ani Cr.Jakoś sumienie mi nie pozwala.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 13:18 przez Loon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
iss84
- Kontakt:
Dobrze gada polać mublo pisze: dokladnie na tej stronie grywam:P czemu ktos zmienil tytul ?:P a nie przeniesli toooooo

-
blo
wczesniej Obinne wystawialem na ss ale niestety juz go nie ma a wole Quarezme z boku i Eto
Suazo jego nominalna pozycja to CF i dosc dobrze gra na srodku ataku lepiej od Milito ktory ciezko sie zbiera z pilka zauważyłem też że zależnie od przeciwnika jeden jest lepszy na barca drugi na real:P hehe teraz sie zastanawiam co zrobic z Baptista ktorego dalem na SS i strzelil mi 5 bramek w debiucie z Barca:D na top player hehe

-
Minister
O ile dobrze pamiętam to gdzies na tej stronce Pesa wyszła łatka,która umożliwiała dodanie kolejnego poziomu zawodników.Czyli po Top Player byłoby coś w stylu Super Star czy coś takiego.Wiem,że to zostało wypuszczone jakiś miesiąc po premierze gry.Ja nie mam teraz czasu żeby tego poszukać ale wieczorem może podeśle linka.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
blo
czekamy na tego linka od poziomu;d
niestety Baptista nas jednak nie zasili szkoda:-) taki debiut hehe
niestety Baptista nas jednak nie zasili szkoda:-) taki debiut hehe
-
Minister
Inter Menu:
http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,65832.0.html
A tutaj plik na do opcji SuperStar.O ile dobrze się orientuję żeby odblokować tą opcję trzeba wygrać wszystko co możliwe:
http://www.filefront.com/14937321/PES_2 ... erstar.rar
http://rapidshare.com/files/300069556/P ... erstar.rar
http://hotfile.com/dl/17741118/669afe6/ ... r.exe.html
Instrukcja:
Wczytujemy plik PES2010_OPTION.bin który jest w Moje dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save, wybieramy sobie poziom dajemy "Save" i Grasz!
Uprzedzam,że ja tego jeszcze nie testowałem.Zaraz zobacze jak to działa i czy w ogóle działa.A i wisicie mi dużego browara bo od 21 siedziałem i tego szukałem
Wszystko sprawdzone.Działa jak powinno aczkolwiek dużej różnicy w grze nie widać,jednak można zauważyć,że piłkarze przeciwni rozsądniej operują piłką i wyprowadzają akcje.Oczywiście to wrażenia po dosłownie 2 minutach gry.Jednak Siena w tym czasie sprawiła mi ,,trochę'' problemów.Pozdrawiam
http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,65832.0.html
A tutaj plik na do opcji SuperStar.O ile dobrze się orientuję żeby odblokować tą opcję trzeba wygrać wszystko co możliwe:
http://www.filefront.com/14937321/PES_2 ... erstar.rar
http://rapidshare.com/files/300069556/P ... erstar.rar
http://hotfile.com/dl/17741118/669afe6/ ... r.exe.html
Instrukcja:
Wczytujemy plik PES2010_OPTION.bin który jest w Moje dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save, wybieramy sobie poziom dajemy "Save" i Grasz!
Uprzedzam,że ja tego jeszcze nie testowałem.Zaraz zobacze jak to działa i czy w ogóle działa.A i wisicie mi dużego browara bo od 21 siedziałem i tego szukałem
Wszystko sprawdzone.Działa jak powinno aczkolwiek dużej różnicy w grze nie widać,jednak można zauważyć,że piłkarze przeciwni rozsądniej operują piłką i wyprowadzają akcje.Oczywiście to wrażenia po dosłownie 2 minutach gry.Jednak Siena w tym czasie sprawiła mi ,,trochę'' problemów.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 00:04 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
blo
dzieki przyda sie:) to menu juz widzialem na pesleague ale jeszcze tego nie wgralem
hehe
-
Loon
-
Szycha
Gram w PES 2010 drugi sezon Udinese ( po pół sezonu znudziła mi sie gra Interem). Udine ma bardzo perspektywiczny skład praktycznie każdy zawodnik z pierwszej 11 się rozwija oprócz Di Natale ( dla którego chyle czoła zajebiście mi się nim gra ). Jeśli kogoś intersuje gra drużyna coś ala 80 overall na pozycje to polecam z miejsca Isle, Domizziego, Inlera i Zapate
Pisze w tym temacie w sumie z jednym pytaniem. Czy u was komputer rowzniej bezkarnie fauluje bez wolnych ( o kartach zapomnij ) i to najczesciej w polu karnym
Nie jestem zwolenikiem wygrywanie po 11, ale jak z Roma, która cholernie mi nie leży i mam 2 ewidentne karne to sie idzie ugryść w dupe.
-
NeroBlu
- Kontakt:
Po prostu masz sędziego z Anglii, nie ma co się dziwić, wyspiarze lubią krwawy i brutalny futbol :> 
PERCHE' L'INTER CE L'HO NEL CUORE E' LA MIA VITA, E' L'UNICO MIO AMORE