Co znaczy idzie słabo? Mało bramek? Dużo straconych? Mała skuteczność napastników? Mało strzałów? Przeanalizuj problemy i wtedy się znajdzie jakieś rozwiązanei

Może taktyka zła?
Dani7 możesz pokazać cały swój wyjściowy skład? Wygląda ciekawie to co piszesz
Ja na razie z braku kasy tylko w demo gram, więc każdą drużyną równo pół sezonu rozegrane

:
1. Malaga 4 miejsce w lidze z dużą szansą na poprawienie tego wyniku w drugiej części sezonu

2. Melbourne Heart FC długo liderowałem i dwie kolejki temu spadłem na 3, ale tutaj postawiłem na rozwój klubu i wydając 93 tys na transfery zarobiłem z nich 1,5 mln funtow
3. Man City - a tak żeby się pobawić

1 miejsce, ale tu raczej nie ma innej opcji, bo mają tak przesadzony skład, że masakra
4. Anżi, ze względu na Samuela

2 miejsce, ale mam 1 mecz mniej i stratę 3 pkt

Eto ciągnie tą drużynę, ale ogólnie skład mają niezły plus sporo kasy, a że nigdy w Rosji nie grałem to całkiem fajna sprawa

5. Perugia, 1 miejsce, mega łatwo się gra, bo mają najlepszy skład w lidze, ale objąłem po to by zdobyć scudetto za kilka lat

Dodam, że aktualnie są w serie C2/B
6. No i w końcu Inter

Superpuchar mój (3-2), z grupy w LM z pierwszego miejsca (Man City, Dortmund, Zenit), liga 2 miejsce, jeden mecz mniej i 2 pkt straty.
Postawiłem na 4-2-2-2, gdzie jeden ze środkowych pomocników ma defensywne zadania, drugi ofensywne, a skrzydłowi i boczni obrońcy bardzo ofensywnie grają.
Transferów sporo;)
Out:Motta (7,5),Milito (10), Muntari (2,1, Chivu (zwolniony

), reszta jakieś wypożyczenia itp juniorów
In:Andre Ayew (11,25), polecam go każdemu, jest mega, w pozostałych karierach kupował go głównie Arsenal, ale zawsze jest gwiazdą, lepszy niż Sneijder

; Graner (4,4); Di Natale (8,25) - super gra!; Zarate wykupiony za 15. Reszta kupiona w styczniu więc nie wiem o nich jeszcze nic:Souleymane Coulibaly (1,8); Schelotto (2,4); Javier Saviola (3,1); Yaya Sanogo (2,8)