Wejdź sobie na każdy większy serwis, tam, akurat wpisujesz się świetnie w polski konformizm w tej sprawie. A złe było (dla mnie) to w Twojej wypowiedzi, że tutaj wspominamy zmarłych i w chwili śmierci Amy Winehouse nie jest to miejsce i czas gdzie mamy rozmawiać o jej problemach i sposobie życie, tylko wyrazić żal po jej śmierci jeśli ktoś ma taką potrzebę... Cała reszta tutaj to spam... Jak ja kogoś nie żałuję, że umarł to w ramach szeroko rozumianego dobrego wychowania nie wchodzę tam gdzie ludzie chcą wyrazić hołd danej osobie tylko po, aby kogoś prymitywnie sprowokować...bihal pisze: Co bylo zlego Kachol w tej wypowiedzi ?? a jesli chodzi o barana to masz racjewidocznie czesto nalezysz do stad
Tu wspominamy zmarłych
-
Odp: Tu wspominamy zmarłych
-
- Kontakt:
Podpisuję się pod wypowiedzią kachola. Jeżeli nie masz potrzeby wpisać się w ton dyskusji, to nie wypowiadaj się w ogóle. Albo lepiej - załóż swój własny temat "zmarli, których nie żałujemy".
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Andrzej Lepper, założyciel i przewodniczący Samoobrony, były wicepremier, były wicemarszałek Sejmu, czterokrotny kandydat na urząd prezydenta RP nie żyje. Policja poinformowała, że najprawdopodobniej popełnił samobójstwo przez powieszenie. Miał 57 lat. Został znaleziony martwy przez współpracownika we własnym biurze.
-
W sumie to slysząc to w radiu nie byłem pewny czy dobrze słyszałem, nie wiem co powiedzieć nie spodziewałem sie tego w każdym razie.

-
- Kontakt:
Bez wątpienia najbarwniejsza postać polskiej sceny politycznej.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
- Kontakt:
jest takie powiedzenie ze o zmarłych nie mówi sie wogóle, albo nie mówi źle tylko dobrze..
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
- Kontakt:
„De mortuis aut bene, aut nihil” (O zmarłych należy mówić dobrze albo wcale).Messie pisze: jest takie powiedzenie ze o zmarłych nie mówi sie wogóle, albo nie mówi źle tylko dobrze..
Smutna wiadomość. Miałem szacunek dla niego. Niech mu ziemia lekką będzie.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
- Kontakt:
Powiem szczerze, że miałem słabość do gościa. Jako, że jestem ze wsi od małego Samoobrona była mi bliska sercu. Nawet mam gdzieś w szafie ich krawat.
Andrzej Lepper był dobrym politykiem, który sprzyjał wsi nie tylko na podstawie wiedzy teoretycznej, ale i praktycznej. Zgubiły go niepotrzebne afery, które według mnie były nagonką na niego i w których prawdy było mało. Szum jednak dał swoje.
Andrzej Lepper był dobrym politykiem, który sprzyjał wsi nie tylko na podstawie wiedzy teoretycznej, ale i praktycznej. Zgubiły go niepotrzebne afery, które według mnie były nagonką na niego i w których prawdy było mało. Szum jednak dał swoje.
-
- Kontakt:
Zgadzam się z Tobą że te wszystkie skandale, afery zrobiły swoje. Mówił prawdę o Polsce co bolało tych mafiozów i złodziei którzy tak kurczowo trzymają się stołków więc postanowili go udupić żeby za dużo nie mówił. Choć ostatnio krążyło że jego syn był poważnie chory i sam Lepper kiedyś poruszał ten temat i być może również i to miało swój wpływ na jego decyzje.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Szkoda mi tego polityka. Ale taka jest prawda ,że prawicowe media go zaszczuły
-
Helton pisze: Szkoda mi tego polityka. Ale taka jest prawda ,że prawicowe media go zaszczuły

Nie no, już, "nie róbmy sobie jaj z pogrzebu".
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Nie wiem o co ci chodzi ,ale to śmieszne nie jest.Piekarz pisze:Helton pisze: Szkoda mi tego polityka. Ale taka jest prawda ,że prawicowe media go zaszczuły![]()
Nie no, już, "nie róbmy sobie jaj z pogrzebu".
-
Skoro wspominamy to warto przypomnieć sobie postać Arkadiusza Gołasia. Dziś mija szósta rocznica jego śmierci. Świetny siatkarz, który zapisał się w naszej pamięci grą w reprezentacji oraz klubie AZS Częstochowa. Zginą w wypadku samochodowym w Austrii. Miał 24 lata.
-
Pamiętamy! REST IN PEACE
-
Steve Jobs nie żyje
Współzałożyciel i były prezes, a także przewodniczący rady nadzorczej Apple Inc. Steve Jobs zmarł w Kalifornii w wieku 56 lat
Współzałożyciel i były prezes, a także przewodniczący rady nadzorczej Apple Inc. Steve Jobs zmarł w Kalifornii w wieku 56 lat
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
Wielka szkoda,imponował mi swoją ambicją,wizją,wyobraźnią,wielki człowiek,niech spoczywa w pokoju R.I.P.
http://www.youtube.com/watch?v=ogKQjHOV ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ogKQjHOV ... r_embedded

-
Pozostaje podziekowac, wiele zrobil dla nas. Spoczywaj w pokoju przyjacielu..
Ostatnio zmieniony 6 paź 2011, 13:01 przez FReeFonix, łącznie zmieniany 1 raz.

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
http://www.tvn24.pl/0,1720220,0,1,rosyj ... omosc.html
Kurde, w Rosji ostatnio się nie za dobrze dzieje. Hokeiści, nadzieja skoków narciarskich...spoczywaj w pokoju.
Kurde, w Rosji ostatnio się nie za dobrze dzieje. Hokeiści, nadzieja skoków narciarskich...spoczywaj w pokoju.
-
Pisaliśmy już o tym na SB. Karelin był liderem swojego kraju w skokach, wróżono mu bardzo dobry sezon. W lecie skakał bardzo dobrze. Niestety na inauguracje zimowego sezonu go zabraknie...
Coraz częsciej słyszymy o tragediach i wypadkach w Rosji, złośliwość rzeczy martwych? Nie sądze...
Tak czy inaczej Paweł spoczywaj w pokoju...
Coraz częsciej słyszymy o tragediach i wypadkach w Rosji, złośliwość rzeczy martwych? Nie sądze...
Tak czy inaczej Paweł spoczywaj w pokoju...
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
"Tragedia podczas zawodów Moto GP w Malezji. Koszmarny wypadek na drugim okrążeniu zawodów zakończył się śmiercią włoskiego motocyklisty - Marco Simoncelliego. "
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wkqGsj9HW4
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wkqGsj9HW4
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
- Kontakt:
Straszne jest też to, że uderzenie w głowę dostał od swojego idola Rossiego. Kilka lat temu, gdy Moto GP było transmitowane na ES był z nim wywiad. Jeździł wtedy w 125 albo już w 250. Dokładnie nie pamiętam. Ale pokazywał swój kombinezon z żółtymi wstawkami w stylu Rossiego. Do tego wielka fascynacja 46 i jego fryzura. Wielka szkoda Marco, ale również Edwardsa i Rossiego
-
W wieku 67 lat zmarł legendarny pięściarz, były zawodowy mistrz świata wagi ciężkiej Joe Frazier. Frazier trzykrotnie walczył ze słynnym Muhammadem Alim, wygrywając z nim raz w „walce stulecia”, w nowojorskiej hali Madison Square Garden w 1971 r., a dwukrotnie przegrywając w 1974 i 1975 r.
http://www.youtube.com/watch?v=YyezmRI-7cE
http://www.youtube.com/watch?v=YyezmRI-7cE
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
- Kontakt:
Ośmiu piłkarzy zginęło w wypadku samochodowym, a trzynastu zostało rannych. Całe Togo jest w tym momencie pogrążone w żałobie.
Autubus przeworzący piłkarzy klubu Etoile Filante stracił koło, po czym się przewrócił i zjechał z drogi, po czym zaczął płonąc w ogniu. Ośmiu zawodników zginęła na miejscu.
Autubus przeworzący piłkarzy klubu Etoile Filante stracił koło, po czym się przewrócił i zjechał z drogi, po czym zaczął płonąc w ogniu. Ośmiu zawodników zginęła na miejscu.
selekcjoner reprezentacji Walii 42letni Gary Speed został znaleziony martwy,prawdopodobnie popełnił samobójstwo...
-
-
W wieku 97 lat zmarł dziennikarz Michał Sumiński - informuje Polskie Radio. Był autorem popularnego w latach 70. i 80. programu telewizyjnego dla młodzieży Zwierzyniec. Kiedyś widziałem kilka odcinów powtórkowych, bardzo fajny program, ciekawe przedstawienie przyrody... Spoczywaj w pokoju.
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
-
27 grudnia 2000 roku odszedł od nas Piotr Łuszcz vel Magik.Jeden z najwybitniejszych twórców na polskiej scenie rapowej.Był członkiem grup Kaliber 44 i Paktofonika.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
chyba 26 grudnia.InterNH pisze: 27 grudnia 2000 roku odszedł od nas Piotr Łuszcz vel Magik.Jeden z najwybitniejszych twórców na polskiej scenie rapowej.Był członkiem grup Kaliber 44 i Paktofonika.
-
nie chyba, tylko na pewno 26.kolus pisze:chyba 26 grudnia.InterNH pisze: 27 grudnia 2000 roku odszedł od nas Piotr Łuszcz vel Magik.Jeden z najwybitniejszych twórców na polskiej scenie rapowej.Był członkiem grup Kaliber 44 i Paktofonika.
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER