Pytania do...

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)

Komu chcesz zadać 5 pytań?

Czas głosowania minie 22 lis 2041, 09:19

Liczba głosów: 0

Anton

Pytania do...

Post autor: Anton »

Znalazłem ostatnio na pewnym forum taką zabawę, jeśli się nie spodoba to trudno::smile:

Zabawa polega na tym, że w tym oto temacie umieszczam ankietę z nickami sześciu użytkowników forum, a wy głosujecie na tego ,któremu chcielibyście zadać jakieś pytania.
Propozycje pytań przesyłalibyście do mnie w formie prywatnej wiadomości lub na gg: 7422526, ja wybieram najlepszych 10, przesyłam je do zwycięzcy ankiety ,a on stara się na nie odpowiedzieć kilkoma ciekawymi zdaniami tak aby zaspokoić głód wiedzy forumowiczów.

Oczywiście osoby chcące znaleźć się w ankiecie, zgłaszają to w tym temacie. Tylko proszę aby było to osoby z trochę dłuższym stażem!!!

Jak czegoś nie zrozumieliście, to proszę pytać.
Jak admin uzna zabawę za głupia i zamknie temat, nic się nie stanie,
najwyżej się obrazę. :P

[pilka.pl]
Ostatnio zmieniony 26 gru 2005, 22:37 przez Anton, łącznie zmieniany 1 raz.
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
bobogol
Kontakt:

Pytania do...

Post autor: bobogol »

eeeeeeeeeem.......... no to sie zgłaszam, i co? :roll:
Obrazek
Kalisz

Pytania do...

Post autor: Kalisz »

tylko nie każdy przgląda te forum i nie wszyscy znają tą zabawe..kolejna forumowa gierka :smile:
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
Anton

Pytania do...

No dobra bobogol zgłaszam cię, ale prosze od teraz, jak już pisałem osoby z większym stażem np. ShadY_FCI, El_Chino, Ljarro, MiRas. Może składajcie jakieś propozycje osób które mają być w ankiecie, a później zapytamy o zgode :!:

Załóżmy że w ankiecie znajdować się będzie 6 osób. Pierwsze miejsce będzie odpowiadało na 10 pytań, a po udzieleniu odpowiedzi w jego miejsce wejdzie inny forumowicz. Tak też się będzie działo z ostatnim miejscem, tylko z tą różnicą że nie będzie odpowiadało na pytania :P

:wink:
Kapujecie :?:
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
EL_CHINO

Pytania do...

Post autor: EL_CHINO »

To może nie lepiej w tym temacie zrobić ankiete i żebyś wybrał sobie dowolnych 5, wg twojej woli, a ten który po tyg. zbierze najwiecej głosów odpowiada. Mniej zamieszania :roll:
Anton

Pytania do...

A więc dobrze :!: Dodałem 6 osób z największą ilością postów i El_Chino bo to mój ziomek z miasta :P Ankieta będzie trwała od poniedziałku do piątku każdego tygodnia, i w tym też czasie możecie przysyłać mi pytania dla zwycięzcy, który w weekend będzie na nie odpowiadał :wink:

Jeśli macie jeszcze jakies propozycje to mówcie :!:
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Orzeu
Kontakt:

Pytania do...

Post autor: Orzeu »

hehe fajna zabawa - wchodzę :].

proponowałbym wrzucić jeszcze klsmkra i scpna
Obrazek
Slepy

Pytania do...

Post autor: Slepy »

Też bym ich dodał, mądre chłopy 8) Tylko ostatnio ich coś nie widać... moze po prostu czytają, a nie piszą - jak ja :P
MiRas.
Kontakt:

Pytania do...

Post autor: MiRas. »

Mi możecie zadawać pytania nawet bez ankiety ;) Jak ktoś coś ma, to do dzieła ;) Chętnie odpowiem... 8) :P
Tylko ostatnio ich coś nie widać... moze po prostu czytają, a nie piszą - jak ja
Bo jedno pokolenie Interowców, z których ja się wywodzę [Kujon, Pio, Paweł, christian, szogo, Paulo, Bodzio, Kamil ja jeszcze pamiętam czasy nijakiego 100łka, slipknota itd. itd. itd (aż łezka się w oQ zakręciła...to były czasy... 3 lata temu...), kiedyś miałem całe stado Interowców na gadu... a teraz ledwo dwóch spoza FCInter.pl i z FCInter.pl mam 5 osób... czyli razem zaledwie 7 osób] jakby zamiera, znaczy się stają się bardziej statyczni i nie 'szaleją' na stronach jak kiedyś.. teraz zastępują nas młodzi... a my starsi patrzymy na to wszystko ' z boku' ... ;) sentymenty na bok... bierzcie się za zabawę... ;)
Ostatnio zmieniony 27 lis 2005, 23:34 przez MiRas., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Anton

Pytania do...

Myśle że bez ankiety zabawa straci sens :arrow: trzeba ustalić jakieś konkretne zasady :!:

:arrow: Po pierwsze i najważniejsze primo ilość osób w ankiecie :!: :?:
:arrow: Po drugie primo czas trwania ankiety - i tu tak jak wcześniej już mówiłem 5 dni na ankietę i pytania oraz 2 dni na odpowiedź, czyli 1 tydzień
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Anonymous

Pytania do...

Post autor: Anonymous »

Hehe zglaszam sie...
RoB

Pytania do...

Post autor: RoB »

Fajna zabawa ale myślę, że będą kłopoty i nikt(albo bardzo mało osób) nie będzie wysyłał pytań. Może się mylę – zobaczymy jak to wyjdzie. :smile:

Anton - pytania będą oczywiście anonimowe :?: :twisted:

ps. Jeżeli nikt nie będzie wysyłał pytań to można ułożyć 10 standardowych i nie będzie problemu :idea:
EL_CHINO

Pytania do...

Anton napisałeś, że wziąłeś tą zabawę z pilka.pl, to podaj linka, to więcej osób zrozumie o co chodzi.
Orzeu
Kontakt:

Pytania do...

Post autor: Orzeu »

wrzucić listę 10 osób i z nich wybierać, a nastepnie jednej zadać pytania. ja bym jeszcze dorzucił Citkę.
Obrazek
Anton

Pytania do...

orzeu pisze:wrzucić listę 10 osób i z nich wybierać, a nastepnie jednej zadać pytania. ja bym jeszcze dorzucił Citkę.
Nie moge zmienić ankiety chyba dlatego, że oddano już kilka głosów , a więc prosze jakiegoś admina o dodanie do niej Citki. Będzie wtedy okrągła 10 :P
El_Chino pisze:Anton napisałeś, że wziąłeś tą zabawę z pilka.pl, to podaj linka, to więcej osób zrozumie o co chodzi.
Łapcie: http://www.pilka.pl/forum/viewtopic.php ... ht=pytania
RoB pisze:Anton - pytania będą oczywiście anonimowe?
ps. Jeżeli nikt nie będzie wysyłał pytań to można ułożyć 10 standardowych i nie będzie problemu
Pytania będą anonimowe :!: Pomysł z 10 standardowymi mi się podoba, ale zobaczymy narazie jak to będzie szło :wink:
orzeu pisze:hehe fajna zabawa - wchodzę.
ShadY_FCI pisze:Hehe zglaszam sie...
Dobra, więc obaj wejdziecie w miejsce wygranego i przegranego obecnej ankiety :P
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Lombardinho

Pytania do...

Post autor: Lombardinho »

każdemu z ankiety można zadać???
Amor Patriae Nostra Lex
RoB

Pytania do...

Lombardinho pisze:każdemu z ankiety można zadać???
Chyba po to jest ta ankieta aby wyłonić tego kogoś :roll:
Citka

Pytania do...

Post autor: Citka »

glupia zabawa ja w nia nie wchodze :P :lol: 8) :x
Richy

Pytania do...

Post autor: Richy »

Hm... a czy któryś z nich to K. Marcinkiewicz? Nie? Szkoda... i czy wywiad będzie opublikowany w TV?:P
Troszke to dziwne, ale jak sie bawić to sie bawić...
Obrazek
Obrazek
"Jak jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jak jesteś drugi, to jesteś zerem.'' - Bill Shankly"
Scpn

Pytania do...

Post autor: Scpn »

łohoohoh, ktos tu mnie pamieta jeszcze :D ? Nie powiem, miło ;-).
Citka

Pytania do...

Co ja robier w tej ankiecie? wyraznie napisalem ze niechce :P a ktos mnie dodal :P wrrr
Ljarro

Pytania do...

Post autor: Ljarro »

Citka pisze:Co ja robier w tej ankiecie? wyraznie napisalem ze niechce :P a ktos mnie dodal :P wrrr
No nie moge, brak mi slow. CZYTAJ !!!!!
Dobra, więc obaj wejdziecie w miejsce wygranego i przegranego obecnej ankiety
I tak nikt na Ciebie nie zaglosowal czyli bedziesz tym "przegranym" i ktos wejdzie na Twoje miejsce po zakonczeniu glosowania.
Citka

Pytania do...

Lol tylko ze jak nic nie napisalem to nikt mnie nie dodawal ale nagle jak napisalem ze nie biore udzialo to ktos specjalnie mnie dodal.... :evil:
Anton

Pytania do...

Citka pisze:Lol tylko ze jak nic nie napisalem to nikt mnie nie dodawal ale nagle jak napisalem ze nie biore udzialo to ktos specjalnie mnie dodal....
A to co :?:
orzeu pisze:wrzucić listę 10 osób i z nich wybierać, a nastepnie jednej zadać pytania. ja bym jeszcze dorzucił Citkę.
A jednak ktoś chciał twojej obecności w ankiecie :P :wink: I jeszcze raz prosze wszystkich o wysyłanie do mnie pytań :!: Jak narazie mam tylko jedno od El_Chino :|

EDIT: A więc piątek tygodnia koniec i początek panowie :P :!: Do zakończenia głosowania zostały jeszcze 3 godziny ale wiadomym jest, że na 99% wygrał ją Bart. Tak więc ja zadam mu 5 pytań swoich i jedno od El_Chino razem sześć bo wydaje mi sie, że to forum jest nieco mniejsze niż pilka.pl. :arrow: pytania wysłane, teraz należy czekać na odpowiedz od Barta :wink:
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Woo-cash
Kontakt:

Pytania do...

Post autor: Woo-cash »

hehehe.... ja tez chce:D:D:D:D
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Bart

Pytania do...

Post autor: Bart »

Przyszedł czas na pierwszy wywiad :)

1.Od kiedy i dlaczego interesujesz się włoską piłką a przede wszystkim skąd tak duża wiedza na ten temat (szczegóły)? [El_Chino]
Ogólnie piłką zacząłem interesować się późno, w wieku 12 lat. jednym z pierwszych meczów jakie obejrzałem był pojedynek Interu z ManU w ćwierćfinale LM'99. Mimo porażki, spodobała mi się nazwa drużyny, barwy. W rewanżu grał już Ronaldo, którego kojarzyłem z MŚ we Francji. Podobał się też stadion, kibice, gwiazdy w zespole, walka do ostatniej minuty... i od tej pory śledziłem wyniki Interu, jak i całej Serie A. Zainteresowanie rosło, a ja starałem się czytać wszystko co z Serie A było związane. pamiętam taki magazyn (Football world?), w której był kilkustronicowy dodatek 'Mondo Calcio', pamiętam, ze kupowałem 'Calcio 2000', mimo że nie umiałem włoskiego :P . W każdym razie było tam dużo statystyk, ciekawostek itp. A wraz z rokiem 2001 nastała dla mnie era internetu, co bardzo ułatwiło szukanie informacji. Od początku czytałem serwisy o Interze, udzielałem się na stronach włoskich klubów, sam przez półtorej roku prowadziłem, nawet popularną, stronę o Interze. Szukałem do niej informacji, ciekawostek, itp. a jako, że mam tendencję do zapamiętywania szczegółów, trochę wiedzy wyniosłem. Ogólnie to do dzisiaj, chociaż już mniej, staram sie czytać wszystko co związane z Interem i Serie A, a także niższymi ligami... no i też muszę dodać, że ogólnie lubię Włochy :)

4.Od ilu lat i z jakiego konkretnego powodu Inter?
ups, chyba odpowiedziałem na to w poprzednim pytaniu :P

2 Napisz kilka zdań o sobie. Ile masz lat, czy pracujesz, mieszkasz sam czy z rodzicami, masz dziewczynę /żonę /chłopaka ?
No więc nazywam się Bartek, mieszkam w Gdyni, mam 18 lat, chodzę do klasy maturalnej. Interesuję się piłką, astronomią, językami obcymi, kiedyś też komputerami. Praca dopiero przede mną, narazie mam zamiar dostać się na studia, najlepiej na UG. Chociaż niedawno załatwiłem sobie pracę sezonową na sierpień/wrzesień. Mieszkam oczywiście z rodzicami. A jeśli chodzi o dziewczynę, to jestem obecnie 'wolnym strzelcem' :wink: , więc wszystkie fanki Interu i nie tylko, droga wolna :P

3.Czy gdybyś miał okazje zemścić się na swojej polonistce, zrobiłbyś to?
Z natury nie jestem człowiekiem mściwym, a w tym wypadku nie miałbym raczej za co :) Co najwyżej oduczyłbym jej tych kretyńskich wstawek typu 'stricte', 'swoiście', 'ad hoc', 'li tylko', 'śywietnie' itp ;)

5.Co musisz osiągnąć w życiu, aby móc sobie powiedzieć, że czujesz się spełniony?
Jak to już ktoś kiedyś napisał: w czasie finału Ligi Mistrzów zasiąść na loży VIPów obok Massimo Morattiego i usłyszeć 'Bart, wolisz kubańskie czy dominikańskie?' :wink: :P

6.Jakie jest twoje największe marzenie (poza piłkarskie)?
Znaleźć jakąś fajną pracę, ogólnie mieć szczęście w życiu. Ale nie snuję jakichś wielkich planów, nie mam jakichś wielkich marzeń, albowiem [i tutaj wstaw moje motto z działu redakcja] :P
RoB

Pytania do...

Kto to jest Sanisza :?
Anton

Pytania do...

RoB pisze:Kto to jest Sanisza :?
Jaka Sanisza :arrow: Sinisza :P

No ładnie Bart, a ja myślałem, że dziewczyna z twojego avatara to twoja laska :P
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
EL_CHINO

Pytania do...

Anton pisze:No ładnie Bart, a ja myślałem, że dziewczyna z twojego avatara to twoja laska :P
Trzeba uważnie czytać posty i tematy ;)

No... widać, że coś ruszyło, nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi na te pytania, bo ostatnio nie widziałem wielu wypowiedzi Barta, ale widać, że jest czas pisania i czas czytania ;)
w czasie finału Ligi Mistrzów zasiąść na loży VIPów obok Massimo Morattiego i usłyszeć 'Bart, wolisz kubańskie czy dominikańskie?'
Świetne :wink:
bobogol
Kontakt:

Pytania do...

Post autor: bobogol »

Barta sam pytałem czy cos go lączy z laska z avatara na co odpowiedział w te słowy:
NIestety tylko avatar
Obrazek
ODPOWIEDZ