List gratulacjyny od fcinter.pl

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Ocheck

List gratulacjyny od fcinter.pl

Post autor: Ocheck »

Witam!

Raem z Matico wpadlismy na pomysł napisania listu od redakcji FcInter i wszystkich interistów do "siedziby głównej" Interu Mediolan. Wszystkich zainteresowanych prosze o kontak ze mną pod nr gg 2990117.

Mam nadzieje że znajdą się osoby, które znają dobrze język włoski ( liczę tu na redakcyjnych kolegów) i pomogą w napisaniu tego listu. Osobiście zajmę się przygotowaniem papieru z logiem i nazwa najlepszej polskiej strony o Interze Mediolan.

Wiecej informacji pod moim numerem gg
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
Lamatico
Kontakt:

Odp: List gratulacjyny od fcinter.pl

Post autor: Lamatico »

No ja jak juz napisał Ocheck podpisuję sie pod tym projektem. Na pewno taki list pokazałby tę miłość jaką dażymy nasz ukochany klub. Kto wie może otrzymamy jakąś odpowiedź. Pokazalibyśmy, że kochamy Inter w Polsce i że są tutaj kibice porównywalni do tych włoskich.

Mam nadzieję że pomysł ten wypali i taki list zostanie wysłany.

Grazie Grande Internazionale Milano. Ja ciągle żyję w euforii.
Slepy

Post autor: Slepy »

Bardzo ciekawa i pozytywna myśl, great idea :P O ile dobrze pamiętam, to Bart śmiga po włosku, choć myślę, że w tym wypadku język angielski w pełni wystarczy. Pozdrówcie  Mancio ode mnie 8)
Darek

Post autor: Darek »

Spoko sam mogę się z chęcią podpisać pod takim listem, bo w redagowaniu go nie pomogę gdyż po włosku znam tylko kilka zwrotów(Milan merda, Juventus vaffanculo Internazionale Di Milano Campione d'Italia2006/2007!), i to nie wiem czy nie bez błędów  :-D, no może jeszcze kilka zwrotów, które w pisaniu listu nijak się nie przydadzą  :-D Jak już coś więcej będzie ustalone to Matico dasz mi znać :-D

P.S Wymyślcie jakiś wyciskacz łez to może zmięknie im serce i nas na jakiś mecz zaproszą w nagrodę:P
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Grzybek

Post autor: Grzybek »

Również podpisuje się pod tym pomysłem :) Bardzo dobry sposób za podziękowanie za wspaniały sezon :] Forza Inter !
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Grzybek pisze: Również podpisuje się pod tym pomysłem :) Bardzo dobry sposób za podziękowanie za wspaniały sezon :] Forza Inter !
podłączam się do tej akcji
Obrazek
Globus

Post autor: Globus »

Pomysł wspaniały :D ale jak to ma dokladnie wygladac? zbiór podpisów gratulacyjnych czy cos w tym stylu bedzie załączony? :hahaha:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Moldar

Post autor: Moldar »

Great Idea, brawa dla twórcy pomysłu ;)
RoB

Post autor: RoB »

Myślę, że jak będzie napisany po angielsku to też skumają ocb  :wink:
Lamatico
Kontakt:

hmm no tak po angielsku może być ...

... jeśli chodzi o listę podpisów tutaj to nie wiem czy wypali należy sie głębiej zastanowić. Byłoby to ciekawe ale czy konieczne... poczekajmy na opinie wszystkich.

Dodam jeszcze że głównym pomysłodawcą jest Ocheck to jego idea.
Ocheck

Dzieki Matico

co do podpisów od listem to jest to chyba nie do zrealizowania przeciez nie będziemy wysylac listu do wszystkich a ci sie beda podpisywac, mysle ze dołączymy liste z imieniem naziwskiem i nickiem kazdego kto jest zaintersowany tą ideą.

Po anglielsku moze byc czemu nie, czekam wiec na kogos kto podejmie sie napisania tegoz listu, ja swiadcze swe uslugi wdziedzinie grafiki i przygotowania papieru.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
grucha

Post autor: grucha »

Myśle ze to bardzo dobry pomysł ale niestety nie będę do dyspozycji przy pisaniu listu bo nie znam włoskiego :]
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Świetny pomysł !! Ja jestem jak najbardziej za mogę pomóc we włoskim ,bo sam się uczę im mam znajomą tłuamczke także zawsze kilka zdań moge przetłumaczyć. Pozdro dla pomysłodawców listu !! FORZA INTER !!!  :inter:
Gaszka
Kontakt:

Post autor: Gaszka »

Ciekawy pomysł. Po wygraniu pierwszego Pucharu Wloch za kadencji mancio mocny_ful tłumaczył wszystkie gratulacje, które dostał na maila po polsku(około 100 ich było xD), ale teraz możemy na forum ustalić treść takiego listu, a z przetłumaczeniem na włoski  nie ma problemu - mogę się tego podjąć.

:inter:
// >> www.FcInter.pl << //
Jaro

Post autor: Jaro »

Ja też się na to pisze! Dobry pomysł  :brawo: może na San Siro w czasie meczu poczytają, że dostali gratulacje od fanów z Polski  :-D
                                                                      :inter: FORZA INTER! :flaga:
Obrazek

Sig i avatar autorstwa Corredo :) Dzięki
Lamatico
Kontakt:

Hmmm co do podpisów jeszcze dodam. Tak jak napisał Ocheck lista imion nazwisk i nicków byłaby ciekawa. Własnoręczne autografy... tutaj pojawia się pewna myśl.

Posiadacze skanerów mogliby zeskanować i dać swój podpis, ale tutaj rodzi sie pytanie: Co jeśli ktoś nie posiada skanera???
Odp.....

Możnaby dać podpisy tych co posiadają skanery, ale wtedy osoby nie posiadające będą pokrzywdzone, chyba że ... będą w stanie sobie jakoś to załatwić.

Komentujcie mój pomysł  :lol2: wydaje mi się to całkiem interesujące.

PS: Wiedziałem że na Gaszkę można w tej kwestii liczyć  :piwko:
Darek

fc_ocheck pisze:
co do podpisów od listem to jest to chyba nie do zrealizowania przeciez nie będziemy wysylac listu do wszystkich a ci sie beda podpisywac, mysle ze dołączymy liste z imieniem naziwskiem i nickiem kazdego kto jest zaintersowany tą ideą.

Ja proponuje żeby po napisaniu listu i ustaleniu wszystkiego każdy zainteresowany użytkownik wyśle ci fc_ocheck lub Matico, lub komuś kto będzie za to odpowiedzialny prywatną wiadomość przez forum z imieniem, nazwiskiem i nickiem z forum i ty wsztstkich wpiszesz i będzie po sprawie !?
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 21:03 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

No pomysł przedni, sukcesem będzie samo to, że ktoś nam na ten list odpisze, a jeszcze większą niespodzianką by było jakby odpisali po Polsku ;)
Ocheck

co do kwesti podpsiów to to jeszcze ustalimy.

Jeszcze dzis dam newsa z ta informacja i od jutra na gg zbieram propozycje co do listu
[center]Obrazek

[center]
Dawid.Ch
Kontakt:

Post autor: Dawid.Ch »

Pomysł bardzo dobry podpisuje się pod nim a może jak zobaczą że tylu nas jest w Polsce to przyjedzie Inter do Polski na jakiś mecz towarzyski ?? lub cokolwiek :D
Obrazek
Obrazek
www.ForzaItalia.prv.pl
Zapraszam na moje nowo otwarte forum o Włoskim Futbolu!! FORZA INTER!!
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

fc_ocheck  :brawo:
Pomysl jak najbardziej klawy,a zrealizowanie go jeszcze w tym sezonie bedzie milym dodatkiem do calej fety. Moj podpis i wszystkich forumowiczow jak najbardziej wskazany.  :szal:
A moze go wyslac w 3 jezykach?? polski,angileski i w razie mozliwosci wloski..
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Pietras

Post autor: Pietras »

Bardzo fajny pomysł pisze sie na to. :) :inter:
Darek

Dawid.Ch pisze: Pomysł bardzo dobry podpisuje się pod nim a może jak zobaczą że tylu nas jest w Polsce to przyjedzie Inter do Polski na jakiś mecz towarzyski ?? lub cokolwiek :D
Popieram niech zagrają z nami mecz towarzyski!!! Ze stadionem nie będzie problemów bo będą na ME od nowa Polskę budować :-) Ja mogę na bramce stanąć bo na inną pozycję to nie mam kondycji :-P
Obrazek

Lamatico
Kontakt:

kochanydarek pisze: Ja proponuje żeby po napisaniu listu i ustaleniu wszystkiego każdy zainteresowany użytkownik wyśle ci fc_ocheck lub Matico, lub komuś kto będzie za to odpowiedzialny prywatną wiadomość przez forum z imieniem, nazwiskiem i nickiem z forum i ty wsztstkich wpiszesz i będzie po sprawie !?
Tutaj popieram pomysł Kochanegodarka. Ja moge sie zająć zbieraniem podpisów.
Wysyłajcie mi je na wiadomość prywatną. Ja wtedy wszystko spisze sobie w Wordzie i sporządzę oficjalną listę podpisów pod tym projektem, którą następnie załączy się do listu.
Imrahil Hitokiri pisze: A moze go wyslac w 3 jezykach?? polski,angileski i w razie mozliwosci wloski..
Również jestem za jeśli tylko znajdzie sie ktoś, kto jest dobry z języka Angielskiego (włoski już chyba mamy - Gaszka) to możemy wysłać w trzech językach.
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

POPIERAM W 100% DZIWIE SIE ZE SAM NA TO WCZESNIEJ NIE WPADLEM podpisuje sie pod tym obiema ręcami :]
co do podpisow to kto moze niech zeskanuje podpis swoj i wysyla kto nie moze to normalnie sie ich dopisze i po sprawie
na upartego nawet w PAINcie mozna sie podpisac pocwiczyc troche  i juz ;]
PS. co do jezyków to wloskiego nie kumam (pojedyncze wyrazy tylko kumam )  a angielski no powiedzmy cos tam jarze ;]
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 21:28 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
Slepy

Post autor: Slepy »

No Bart siedzi na anglistyce :P
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Angielski to myślę że nie problem, wielu z nas umiałoby napisać takiego lista :P
kandziak@

Post autor: kandziak@ »

Jaro pisze: Ja też się na to pisze! Dobry pomysł  :brawo: może na San Siro w czasie meczu poczytają, że dostali gratulacje od fanów z Polski  :-D
                                                                      :inter: FORZA INTER! :flaga:
eheheh wątpie, ażeby to sie ziściło, ale kto wie może.

Co do napisania listu gratulacyjnego, jestem jak najbardziej za !!
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

jak Ocheck coś pomóc przy graficę to służę pomocą ;] a i wg mnie najlepiej będzie jak po prostu napiszemy każdy swoje imię i nazwisko i ksywę i załączymy to jakoś do listu. Poza tym mozemy coś wykombinować w Photoshopie na wzór loga czy cuś...
Obrazek
Lamatico
Kontakt:

No to widze że wszystko zaczyna się świetnie rozwijać.

Tak jak napisałem dane osobowe podsyłajci mnie na prv, zeskanowane podpisy jeśli ktoś może również. Wtedy można pod te podpisy dać tło takie jak będzie na papierze listu (autorstwa Ochecka  :-D) i wszystko będzie wyglądąło profesjonalnie.

Więc do roboty im więcej podpisów tym większa wartość, bo w końcu to my wszyscy tworzymy wielką rodzinę tifosi w Polsce.

Co do treści listu hmm zostawiam to osobom, które są na Polonistyce (może się takie znajdą) Wredy treśc będzie profesjonalna potem już tylko tłumaczenie
ODPOWIEDZ