Tatuaże ... związane z Interem

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ForzaeDi

Tatuaże ... związane z Interem

Post autor: ForzaeDi »

Przeszukałem całe forum i nie mogę znaleźć tematu związanego z tatuażami (może i jest taki wątek, ale osobiście nie mogę znaleźć) więc sam założyłem coś takiego ... Planuje sobie w przyszłości dać tatuaż związany z naszym Interem, tylko nie wiem jak mniej więcej ma wyglądać, jakiej wielkości ma być itp ... Może ktoś ma już jakiś tatuaż związany z Interem? A może ma ktoś jakieś zdjęcia ciekawych tatuaży z Interem?
PS. jak by ktoś miał, to zarzućcie na forum  :-D z góry wszystkim dzięki  :-D
BAGGIO1

Odp: Tatuaże ... związane z Interem

Post autor: BAGGIO1 »

hehe widze, ze nie tylko ja chce mieć Inter na sobie  :brawo:
Planuje zrobić sobie herb Interu - myślałem o plecach. Nie duży (średnica w granicach 7-10cm) . I się zastanawiam czy nie dać jakąś ładną czcionką pod albo nad czegoś w stylu "100Anni Inter". Jeszcze dokładnie nie wiem. Za tydzieńm podjade zapytać jak to sobie wyceniają - bo mimo wszystko jak to ma być herb to chyba jednak lepiej jakby był kolorowy. A Ty o czym myślisz?
FoRzA InTeR!
Ljarro

Post autor: Ljarro »

ForzaeDi

osobiście planuje dać sobie na klatce piersiowej w okolicy serca albo nawet i na sercu tatuaż a na nim herb Interu ... nie duży (w granicach 5-10 cm) ... nie wiem jeszcze czy kolorowy czy czarny ... ale planuje dać w 2 kolorach ... czarno - niebieski ... herb, obok niego na górze napis moje życie, moja religia (coś w tym stylu) a na dole jakiś napis związany ze mną (np. moja data urodzenia albo coś w tym stylu)  :-D
Darek

Post autor: Darek »

Pod zdjęciem z tatuażem jest inne zdjęcie chłopaka z szalikiem i nie wiem czemu ale dla mnie on jest podobny do ciebie Forza_eDi  :-D
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
ForzaeDi

kochanydarek pisze: Pod zdjęciem z tatuażem jest inne zdjęcie chłopaka z szalikiem i nie wiem czemu ale dla mnie on jest podobny do ciebie Forza_eDi  :-D
Darek ten użytkownik satnic5 czy jakoś tak? on jest podobny do mnie? nie wiem, może jest drugi taki sam gość w Polsce jak ja  :shocked:
Ljarro

Bauahahahah, a jak dostal bana na stanic5 to pisal ze to jego brat czy kolega. Zal po prostu mi takich ludzi.
ForzaeDi

Ljarro pisze: Bauahahahah, a jak dostal bana na stanic5 to pisal ze to jego brat czy kolega. Zal po prostu mi takich ludzi.
no bo dostałem bana nie wiadomo za co!! nic nie pisałem ani na forum ani na stronce a tu ban z niewyjaśnionych przyczyn :x i musiałem jakoś to wszystko odkręcić
Darek

Chodzi mi o stanica5 ale na tamtym zdjęciu jest jego brat i to do niego jesteś podobny  :-D :P
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

Ljarro

Nie zmienia to faktu ze za 2 konta tez jest ban
BAGGIO1

Post autor: BAGGIO1 »

No ładnie wygląda ta dziara Nasriego. Dobry motyw. Ja też z początku myślałem o klatce piersiowej, ale z powodów zdrowotnych ;) walne jak już na plecach, bo nie chciałbym później mieć gdzieś blizny na tatuażu. Orietnuje się ktoś ile może załóżmy taki 7cm (średnica) herb, kolorowy kosztować?
FoRzA InTeR!
ForzaeDi

kochanydarek pisze: Chodzi mi o stanica5 ale na tamtym zdjęciu jest jego brat i to do niego jesteś podobny  :-D :P
Darek może i tak, może i nie ... w każdym bądź razie to nie jest do mnie żaden kolega ani żaden brat mój ... a co do bana, to zgodzę się z z Ljarrem bo tak pisałem bo musiałem coś napisać! bo miałem bana a sam nie wiem za co!
PS. Ljarro 2 kont nie miałem i nie mam  :P
Ostatnio zmieniony 9 mar 2008, 14:56 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

Post autor: Globus »

Ja byłem już kilka razy w salonie na wstępnych rozmowach odnośnie dziarki :) Zastanawiam się nad miejscem... laska w salonie odradza mi serducho bo niby boli na klacie a pozniej mi włosy zasłonią malunek :) Biceps mam troszke za mały na tatuaż no ale coś się wymyśli
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Meti

Post autor: Meti »

Albo z logiem FDP:)
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

po pierwsze primo bardzo dobry temat .... od 2005 nosze sie z zamyslem tatuazu ale jakos nie moge sie zdecydowac na motyw (tz wiadomo cos z Interem zwiazane) i na miejsce myslalem o czyms takim jam Materazi ma na rekach czyli date urodzin (wiem ze nie z Interem zwiazane) ale to bylo na poczatku i troche zabardzo widoczne ;] teraz caly czas mysle co by tu wydziarac i gdzie ... mam nadzieje ze cos fajnego sie tu znajdzie
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
Globus

Post autor: Globus »

W moich planach ma to być zwykły, naturalny bez tzw "ubarwień" herb Interu :) Tylko że mam dylemat czy robić w kolorze czy zwykły

Obrazek
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Globus lepiej zwykły, kolorowe są brzydkie :)
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Darek

Dzonyy pisze: Globus lepiej zwykły, kolorowe są brzydkie :)

Synu on nie będzie kolorowy tylko w barwach czarnej, niebieskiej i złotej. A te barwy zawsze są piękne i najlepsze  :inter: :szal:
Obrazek

pct

Post autor: pct »

Barwy sa piekne ale tez uwazam, ze lepiej wygladalby zwykly :)

Ja robiac swoj pierwszy tatuaz bardzo sie zastanawialem czy mialby on byc zwiazany z Widzewem badz z Interem, herbu nigdy nie chcialem sobie robic wiec szukalem jakiegos motywu, glownie weza. Ale wychodze z zalozenia, ze jak mam juz sobie cos dziarac na cale zycie to wzor musi mnie wbic w ziemie a niestety nic takiego nie znalazlem. Ale ciagle wszystko przede mna :)
Zzzz

Post autor: Zzzz »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Klawe te dziary. :yes2: Jesli chodzi o tatuaz to mam wielkie watpliwosci i sie wacham. Z tatuazem nie mozna byc np. dawca organow,nie wiem tez czy krew bede mogl oddawac. Jesli jednak sie przelamie to pierdykne sobie czarno-bialy herb nad sercem =)
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Shady

Post autor: Shady »

Imrahil Hitokiri pisze: Z tatuazem nie mozna byc np. dawca organow,nie wiem tez czy krew bede mogl oddawac. Jesli jednak sie przelamie to pierdykne sobie czarno-bialy herb nad sercem =)
Bardziej bym sie zastanawiał czy chcę mieć takie coś na sobie przez całe życie, a nie o tym czy kiedyś będę mógł komuś oddać jakiś organ. :]
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Z tatuaży ,które zarzucił Z najbardziej podoba mi się przedostatni ,szczególnie mina zeberki :-D Choć z drugiej strony mina węża niezbyt groźna i korona słabo wyeksponowana :P

Sam się zastanawiam nad zrobieniem sobie tatuaży ,ale na razie nie mam pomysłu na miejsce...Myślałem o łopatce ,bo dziabanie się na łydce średnio mi się podoba :/
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

ja na przedramieniu węża z herbem Interu bym se pier.dyknął :P
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Ojciec

Post autor: Ojciec »

Jak bym mial zrobic tatuaz to najprawdopodbniej bym zrobil zwykly herb bez zadnych innych ceregieli:P
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
Zzzz

Post autor: Zzzz »

Obrazek
Byłby ktoś tak miły i przetłumaczył co to znaczy?  :-)
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Ja tego nie dam rady przetłumaczyć bo z Włoskim u mnie słabo, jedyne co znam i moge użyć teraz to mama mija :D A co do dziar to mam jedną już (nie związaną z Interem) ale chyba czas pomyśleć nad czymś następnym. Miejsce to chyba plecy ale jak już to na całe więc chciał bym coś konkretnego i dużego :P
Obrazek
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

La mia fede, la mia curva. La mia vita etertamente ultras. Czyli --> Moja wiara, moja Curva. Moje życie, wiecznie ultras.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Muszę przyznać ,że dziara robi wrażenie ,podoba mi się motyw San Siro i hasło.Trochę nietypowe miejsce sobie koleś wybrał ,ale ponoć o gustach się nie dyskutuje :P
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
ODPOWIEDZ