Najmądrzejszy temat tego forum... ;D ale przejdźmy do konkretów...
Alkohole... no więc mamy ich wiele wiele i jeszcze więcej... no to po kolei, jedziemy od najlżejszych trunków
Piwo: Wiele piw lubię, wiele nieco mniej, na kilka nie umiem patrzeć, prawdopodobnie skaza z przeszłości ;P Ulubione piwo to Carlsberg, Tyskie oraz Lech i Pilsner Urquell, oczywiście na zimno, broń Boże ciepły browar. Są piwa, które pije okazjonalnie, są to Faxe 10%, Dębowe Mocne oraz Żywiec Porter, jak wiadomo powszechnie są to jedne z mocniejszych browarów dostępnych na rynku, a w smaku nie jest to jakaś ambrozja. Nie cierpię przede wszystkim Tatry pod każdą postacią, strułem się tym piwem, później dałem mu szansę, ale strułem się po raz kolejny, po prostu Tatra nie lubię mnie, a ja jej.
Wina: Nooo.. mamy wielkie pole do popisu, jestem fanem leśnego dzbana, oczywiście, gdy się go nie miesza z innymi mózgo-żółądko-wątrobotrzepaczami, bo później może źle.
Wódka: Tutaj moim faworytem jest oczywiście Finlandia oraz Bols, którego kiedyś nie lubiłem. Nie wiem czemu niektórzy mają urazę do Starogardzkiej.. na tej vódce się 'wychowałem' ;P Oczywiście oprócz w/w dobra jest Żołądkowa Gorzka (ale nie Deluxe!) szczególnie z sokiem jabłkowo - miętowym, oraz Żubrówka z sokiem jabłkowo - miętowym, ewentualnie z wiśniowym. Z tańszych vódek, no to przede wszystkim Rahimoff i Putinoff. Dobra jest również turecka Raki, która przypomina smakiem bardzo grecką Ouzo. A nie lubię... Wyborowej, no po prosu ta vódka dla mnie to ohyda, być może dlatego, ze najczęściej wlewają mi ją do wściekłego i kończy mi się dzień w tym momencie ;P
Tequilla.. nie podeszła mi za bardzo, być moze dlatego, ze testowałem ją ciepłą i z Colą... lol. Absinth... Absinth to rarytas, pod warunkiem, jak się nie miesza

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.