Komórki

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Kujon
Kontakt:

Komórki

Post autor: Kujon »

Ten topic musiał kiedyś powstać :D więc piszcie co za telefonki macie...ja mojego używam głównie do wiadomych celów (sms, dzwonienie) ale często zdarza mi się pogrywać np na historii :D a więc:

SIEMENS S55 + aparat

bardzo fajny telefonik, tani (w idea mix za niecałe 190 zł), kolorki (szkoda że tak mało), aparat, kabelek do kompa, dyktafon, i wiele różnych pierdół :) ogólnie bardzo go sobie chwale i polecam go wszystkim którzy się zastanawiają czy go kupić :D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
panxxx
Kontakt:

Komórki

Post autor: panxxx »

W moim posiadaniu jest Nokkia 6610, w idei- chyba dla firm, za nicałe 130 zł. przy pakiecie 100 minut. Telefon dobrze sie sprawuje, ma dobrą jakoś grafiki, gry tesh sa :D a przy tapetkach widac wszystko co trzeba 8) . Nie waży dużo i to jest jego zaletą, do zestawu dodają też mikrozestaw, czyli radio. Przy słuchaniu dziennie ok. 2-3 godzin bateria starcza mi na ok. tydzień, zależy też ile dzwonie (szkoda, że nie dają kabelka do kompa bo ostatniow sklepie, żeby wgrać sobie niowe gry musiałem wybulić 200zł :roll: ). Polecam tym którzy chcą mieć dobry telefon z bajerami za niedużą kase. :o
Obrazek
Ljarro

Komórki

Post autor: Ljarro »

Ja mam Motorle t722i. Dużo gier,aparat, fajny, duży wyświetlacz. Ogolnie fajowy.

Jednak mam zamiar zmienic na v600 albo mpx200 tez Motoroli :P
*Rascal*

Komórki

Post autor: *Rascal* »

Ja mam Sony Ericsson t610. Forza Inter.. jeszcze jeden mecz !!!
Bielik

Komórki

Post autor: Bielik »

Jam mam całkiem fajną Alcatela, ale cała ta zabawa mnie z komórkami mnie nie kręci, więc telefon leży gdzieś teraz zakurzony. 8)
Nester
Kontakt:

Komórki

Post autor: Nester »

No wiec ja posiadam telefon:Nokia 5510, kupilem go 2 lata temu.Zawsze sie wkurwialem ze w walkmenie szybko mi baterie padaja to zdecydowalem sie kupic owczesny hit rynkowy.
Telefonik polecam szczegolni maniakom muzyki (jakim ja jestem).Ma tylko jedna ale to zajebiscie ogromna wade:jest za duzy.O noszeniu go w kieszeni nie ma mowy.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2005, 18:48 przez Nester, łącznie zmieniany 1 raz.
Anonymous

Komórki

Post autor: Anonymous »

W danym momencie jestem posiadaczem motorolki v300. Wprawdzie przymierzałem się już do ewentualnej zmiany fonu, ale nie było to spowodowane tym, iż motka jest telefonem nie najwyższych lotów (ja poprostu lubię innowacje). Tak więc znakomity wyświetlacz, wbodowany aparacik z naprawdę niezłą jakością zdjęć, sporo bajerów typu: MotoMixer, dzwonki mp3 itd.:). Bateria to niestety mankament tego telefonu (trzyma ok. 2,3 w porywach do 4 dni:). Wizualnie prezentuje się bardzo dobrze (estetycznie wykonana klawiatura i przede wszystkim duży, wyraźny ekran). Zachęcam wszystkich (Ciebie też Ljarro:) do kupna tego aparaciku. Cena w końcu również nie najwyższa... 8)
wicio

wicio

Post autor: wicio »

mam siemensa st55 moze byc,mam juz prawie rok i byl 2 razy w serwisie...ale zaleta jest wyswietlacz 46 tys klorow i wbudowany aparat,naprawde fajna sprawa
Winiar

Komórki

Post autor: Winiar »

Ja mam Siemens M35, nic specjalnego, ale wazne, że działa :) Gierki tez ma niezłe i edytor melodii. 8)
rr

Komórki

Post autor: rr »

Ja to na razie mam Motorola V50,ale umowa juz niedlugo wymienie,bo mi umowa wygasla 8)
Obrazek
lucky_alex

Komórki

Post autor: lucky_alex »

gościem opisującym u góry motke v300 byłem ja...pochrzanione logowanie...:)
"That's not simple that's lucky_alex"
Boro_FCI

Komórki

Post autor: Boro_FCI »

eee czaicie a jestem tutaj pierwszy co nie ma komórki !!!! heee
ale to chyba nie znaczy ze jestem jakis wehikuł no nie ??
Jednak miałem juz pare komórek m.in 3510 i . Aktualnie nie posiadam ponieważ kasy brak
17_7

Komórki

Post autor: 17_7 »

a ja mam nokije 3510i i mnie sie bardzo podoba :P duzo opcji nie ma i taka THE BEST ona nie jest, ale wazne, ze mam
rapen

Komórki

Post autor: rapen »

ja mialem takie telefony:

Motorola V.2288

Siemens M35i

Samsung R210s

Nokia 5510

Siemens MT50

Siemens C55

Motorola T720i

Motorola C350

A obecnie uzywam:

SIEMENSA M55!!!

Ten telefon jest zajeisty!!!
Polecam go kazdemu!!!
Dexster

Komórki

Post autor: Dexster »

Ja tam mam podcziwą Nokie 3310,ale szykuje zmiane na nowiutkiego Sony Ericsson jeszcze nie wiem jaki model dokłanie ale za tydzień kupuje.
17_7

Komórki

Post autor: 17_7 »

Victor pisze:Ja tam mam podcziwą Nokie 3310,ale szykuje zmiane na nowiutkiego Sony Ericsson jeszcze nie wiem jaki model dokłanie ale za tydzień kupuje.
polecam T510, niedawno go mialem, ale sprzedalem
sinisza
Kontakt:

Komórki

Post autor: sinisza »

Ja mam Motorole T720i
oraz Neka we Wloszech
Zapraszam serdecznie na moje strony:

Oficjalna Strona Sinisy Mihajlovica
www.sinisamihajlovic.com
Przemek

Komórki

Post autor: Przemek »

Ni tak dawno miałem SAGEM myx6 (POLECAM!! )ale teraz mam Samsunga x600 (NIE POLECAM!! ;D )
Torres

Komórki

Post autor: Torres »

Ja mam Nokie 3410 i moge powiedziec, ze jestem w miare zadowolony :) . Ale nieldugo zamierzam kupic sobie jakas nowa, lepsza komorke 8) .
Scpn

Komórki

Post autor: Scpn »

Ja mam Nokie 5510. Nie nazekam, chcoiaz mogłaby byc "troszke" mniejsza. Ale empetrójki... ahhh wspaniala rzecz. Tylko troche sie denerwuje jak mi rpzyjdzie napisac smsa na zwyklym telefonie :P :P :P
Szycha

Komórki

Post autor: Szycha »

Ja posiadam 6310i, a w przyszłości jakiegoś Sony Eriksona może T 330 :wink:
Winiar

Komórki

Post autor: Winiar »

Aktualnie mam Sagema My x-1 twin. Nawet niezły telefon, ale przydałoby sie zebym mogl sciagac dzownki polifoniczne
MiRas.
Kontakt:

Komórki

Post autor: MiRas. »

Ja mam Motorolę C200... fajny mały, nie ma jednak polifonii, ani kolorowego wyświetlacza, ale swoją zgrabnością i funkcjonalnością nadrabia to ;) Jedyna wada, ze ostatnio mi się zasięg w niej spieprzył :(
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Ala(alien)

Komórki

Post autor: Ala(alien) »

A ja mam Nokie 5510 ale na szcxzescie do stycznia tylko bo mi sie wtedy umowa kończy :P Wtedy będe miała może Nokie 6100 (teraz ma go moj tata) albo jak dadza mi jakis fajny to wtedy jego będe miała. Chociaż nie wiem bo może ten co dostane sprzedam i tą moją Nokie 5510 też sprzedam i kupie sobie jakiś dobry ale używany telefon :D
capitano

Komórki

Post autor: capitano »

ja mam philipsa 355 niezly telefonik koloryw wyswieltlacz aparat tylko wkurza mnei to ze dzwonki sa jakby narastajace czasami jak ktos pusci krotkiego sygnala to nie slysze :/// ale ogolnie POLECAM każdemu :)
Nerazzurra e'il colore che amiano !!
Forza Inter Per Sempre !

Paulo_FCI .aka capitano
berto

Komórki

Post autor: berto »

Jestem wierny mojej Nokii 3310!
Wczesniej byla Nokia 3210!
Nastepny krok...Nokia ale jaka! :D
Citka

Komórki

Post autor: Citka »

ja mam Nokie 3510i po lekkim tuningu :P fajnie sie trzyma :D
BOYSAN

Komórki

Post autor: BOYSAN »

a ja jestem posiadaczem SIEMENS-a C65 ale troszku mi sie znudził i trza sie rozgladnac za czyms nowym :roll: hmm mam juz co na oku ale jak zmienie to dam znac :D :D :D
Kalisz

Komórki

Post autor: Kalisz »

Ja to jak Sinisza posiadam Motke t710i...telefon nawet ładny jest,ma dużo ciekawych funkcji,duży kolorowy wyświetlacz..szkoda tylko że nie mam do niego aparatu,pozatym telefon oki :grin:
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
Orzeu
Kontakt:

Komórki

Post autor: Orzeu »

ja bylem posiadaczem motorolli e365- fajny tel. ale ma kilka mankamentów - sprzedałem go w niedzielę za rozsądną cenę i zdecydowałem się na zakup Nokii 7600

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41252030 - i dzisiaj oficjalnie ją zamówiłem :D
Obrazek
ODPOWIEDZ