No proszę, Conte trenerem i już działa cuda, nawet ludzi wskrzeszamastersnake pisze: ↑3 cze 2019, 10:49 Witam ponownie! Udało się wrócić zza światów. Starzy użytkownicy mnie pewnie gdzieś tam kojarzą

No proszę, Conte trenerem i już działa cuda, nawet ludzi wskrzeszamastersnake pisze: ↑3 cze 2019, 10:49 Witam ponownie! Udało się wrócić zza światów. Starzy użytkownicy mnie pewnie gdzieś tam kojarzą
ostatni raz widziałem Typa jeszcze przez modem jak w chacie było zajęteMora pisze: ↑4 cze 2019, 00:44No proszę, Conte trenerem i już działa cuda, nawet ludzi wskrzeszamastersnake pisze: ↑3 cze 2019, 10:49 Witam ponownie! Udało się wrócić zza światów. Starzy użytkownicy mnie pewnie gdzieś tam kojarzą![]()
VVpadasz na mecz vv 3miescie or didnt happen.
AymenDimassi pisze: ↑29 sie 2019, 20:37![]()
Jestem Aymen, Tunezyjczyk mieszkający we Wrocławiu, jestem tu Nowy, ale miło mi Was wszystkich poznać ...
FORZA INTER![]()
![]()
Witamy cieplutko nową koleżankę. Może pochwal się skąd jesteś?Agnes1999 pisze: ↑13 wrz 2019, 13:54 Hej, nazywam sie Agnieszka, moimi ulubionymi zawodnikami są Messi, Skriniar i Ibrahimowic ale Inter zawsze w moim sercu <3 Chelsea też lubie, jak miałam 11 lat to szczególnie zapadło mi w pamiec jak moj braciak wtedy oglądał w telewizji finał ligi mistrzow bo tez kibicowal Interowi wtedy, no i tak mi to zapadlo w pamięci
poza tym lubie jeszcze na rolkach jezdzic i plywac
Pozdrawiam wszystkich! Forza Inter i Conte do bojuuuuuu
Musisz pojąć jedna rzecz kazda nowa uzytkowniczka przechodzi chrzest tak zwany po wiecej info zapraszam na pw, pozdrawiamAgnes1999 pisze: ↑13 wrz 2019, 13:54 Hej, nazywam sie Agnieszka, moimi ulubionymi zawodnikami są Messi, Skriniar i Ibrahimowic ale Inter zawsze w moim sercu <3 Chelsea też lubie, jak miałam 11 lat to szczególnie zapadło mi w pamiec jak moj braciak wtedy oglądał w telewizji finał ligi mistrzow bo tez kibicowal Interowi wtedy, no i tak mi to zapadlo w pamięci
poza tym lubie jeszcze na rolkach jezdzic i plywac
Pozdrawiam wszystkich! Forza Inter i Conte do bojuuuuuu
miasto?